FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 07 apr 2014, 17:48

Chinaglia je napisao/la:ma gledaj, to su na papiru dobri igrači (Kapić, Jusufbašić) i nikako mi nije jasno zašto su se ispostavili kao flopovi, dok je Husić bio sumnjiv dok je on igrao negdje u Americi, Bog te pit'o koja liga :lol: al' et', mi smo svi u njemu vidjeli ili barem željeli vidjeti Husića iz Orašja, Karlovca, Cibalije ..
Kako ce Jusufbasic pokazati mu sta kad sjedi na klupi? Daleko najbolji spic ove lige, prekucao je davno.

A Husic od pocetka steka izgleda totalno :D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

pj88
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la pj88 » 07 apr 2014, 18:20

Sloboda je u gracanici izgubila iz razloga sto nisu igrali omic i jahic, to se ispostavio kao preveliki hendikep jer se na njima zasniva nasa igra i sigurnost pozadi. Kad tome dodamo da smo prvo poluvrijeme igrali sa igracem manje jer je mehanovic hodao po terenu zbog povrede (nije mi jasno zasto nije zamjenjen odma jer je pokazivao prema klupi da ne moze nastaviti sa igrom) morali smo ga primit.. U napadu nismo imali ni srece iz ono nekoliko prilika sto je bilo.
Da smo bili kompletni siguran sam da nebi izgubili. Mislim da je ovo i ciro primjetio i da ce u nastavku skrenuti paznju glavnim igracima da se cuvaju kartona te da cemo dobiti sve utakmice do kraja. Iz prostog razloga sto imamo bolju ekipu od svih s kojima igramo do kraja.. :pray: :D :wave: :opaopa:

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 07 apr 2014, 18:59

:nedam:
slika
Pobjeda je bolja od orgazma!

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 07 apr 2014, 19:08

Dva prvotimca Crveno - crni daleko su od mogućnosti da u subotu istrče na Tušanj protiv GOŠK - a.
Semir Kapić se povrijedio na prijateljskom meču protiv Slavena i zbog toga je propustio derbi u Gračanici.
Upravo na Lukama Mirhad Mehanović je zadobio snažan udarac u butni mišić lijeve noge i za sada je van stroja.
Prema posljednjim informacijama, Kapić je počeo sa laganim treninzima, no teško da će biti u sastavu za subotnju utakmicu.
Baš kao i Mehanović koji zbog prirode povrede neće trenirati nekoliko dana.

slika
Pobjeda je bolja od orgazma!

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 07 apr 2014, 19:09

Coraco je napisao/la:

Inače, mislim da su jedino od pojačanja zakazali Husić, Kapić i Jusufbašić i možda Huseinbašić mada on i nije najavljivan kao neko pojačanje. Protiv Jedinstva se Halilović dokazao, Šaćiri i Kuduzović imaju te povrede,golman Fejzić nije imao priliku da brani, Moranjkić , Jahić, Redžepi, Hadžić, Krpić dovoljno govori da su standardni prvotimci.
A koliko sam imao priliku upratiti komentare i odgledati tekme, niko nije igrao nešto standardno osim možda Ome i Moranjkica u odbrani i golmana, svi su igrali promjenjljivo nekako, pa cak i Redzepi, eto primjer ti je zadnja tekma u Gracanici. Huseinbasicev centarsut protiv Jedinstva u 3 navrata je bio pola gola.. :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 07 apr 2014, 19:17

ljudi nesikirajte se mnogo smo jaki :)..samo sabura
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 07 apr 2014, 19:20

SaltCityAttack je napisao/la:ljudi nesikirajte se mnogo smo jaki :)..samo sabura
+1 ;)
Zadnja izmjena: Skver, dana/u 07 apr 2014, 19:21, ukupno mijenjano 1 put.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 07 apr 2014, 19:21

fukaratz je napisao/la:trece sta ce Husic kojeg vraga u prvoj potavi a imamo Musica koji je trenutno bolji igrac i vise se trudi do njega
za ovo se slažem
fukaratz je napisao/la:zatim sta ce Efendic u veznom redu kad se dobro zna da to nije njegova pozicija i da na njoj ne moze pruziti nista :!:
Efendića bih i ja stavio u vezni red, jer nisi imao druge opcije, koga ćeš stavit'?
fukaratz je napisao/la:kapitensku traku Salihovica ne zelim ni da komentarisem malo je reci da se gubio u Gracanici :!:
od svih igrača koji su istrčali na teren, ne vjerujem da i jedan ima autoritet! moooožda Moranjkić kao najiskusniji igrač i možda je on trebao i biti kapiten

Sale je bio kapiten iz razloga jer je dijete Slobode i jer ima najduži staž ovdje od svih igrača .. svi ostali igrači su "došlje", kao i Moranjkić, ali on ima to iskustvo, pa eto, možda je ipak on trebao biti taj koji će nositi kapitensku traku

fukara1919
Kontakt:

Post Postao/la fukara1919 » 07 apr 2014, 19:48

Puno se zamarate brigom oko kupovine prodaje i gdje je koji igrac trebao igrat i gdje je igrao. Po meni iskljucivi krivac za poraz protiv Bratstva je Ciro, opredjelio se na njihov stil igre(duge lopte centarsutevi) a to protiv Bratstva se ne moze. Ljudi imaju u odbrani samo igrace za centarsut tj. da ciste. Mozda da je Ciro okrenuo taktiku i pokusao da se nesto po zemlji odradi da se ne ulazi u hrvaske borbe Krpica i njihovi stopera mozda bi se nesto i uradilo, al opet mozda.

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 07 apr 2014, 21:42

zamarate se glupostima,i padate u negativu,bar vecina,cast izuzecima zbog jednog poraza....SABURA;dugooooo je do kraja... ;) zamutila se voda,pa sta ;) zaplivajmo zajedno :opaopa:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 07 apr 2014, 21:44

Ima još da se igra!
Ebe lud zbunjenog! :mrgreen:

Fu.cking love it! :cool:
tuzlanska Sloboda

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 07 apr 2014, 21:47

Sto se tice kapitenske trake, gledam prvu postavu, i samo su Salihovic i Efendic prosli nas omladinski pogon, Salihovic je od 8-9 godine u Slobodi, Efendic mislim da je malo kasnije poceo trenirat, i mislim da je to sasvim uredu i da trebaju nasa djeca da nose kapitensku, sad je tu bio slucaj da je to bio Salihovic jer nije bilo Omica i Jahica koji bi vjerovato bio kapiten umjesto Ome.
Moguce da mu je ta kapitenska nabila malo pritiska i tereta i da je dosla u pogresnom trenutku al mislim da je opet to sasvim uredu, momak je cijeli zivot u Slobodi znaci vise od 10 godina i u onakvoj situaciji mislim da je uredu sto je na njegovoj ruci, nebi bio problem ni da je kod Efendica bila jer je on stariji od Salihovica godinu dana.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 07 apr 2014, 21:51

ma Oma i Jaha vjerujem da imaju autoritet i neko poštovanje kod saigrača, a mislim da se i Oma može smatrati našim djetom, iako nije ponikao u Slobodu, dugo godina je tu i kao da jeste :D Jaha je svakako drugi izbor, dok Sale je ok kao treći izbor :D nek' su to djeca koja vole ovaj klub i to je to

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 07 apr 2014, 21:56

Najprije je bila poezija. Luksuzni hotel “Senad od Bosne”, gdje je Ćiro “u ambijentu Ženevskog jezera” pripremao momčad Slobode za jednu od ključnih utakmica u pohodu na prvo mjesto u drugoj BiH ligi.
Onda još malo poezije. Na stadionu Bratstva u Gračanici, u bosanskoj kasabi, engleska atmosfera. Najmanje 2500 gledatelja. Ćiro tvrdi da je na utakmici protiv Jedinstva iz Bihaća bilo više od 9000 ljudi. “Pa toliko ih u Maksimiru nema ni kada Milan Bandić dijeli besplatni prvomajski grah”, komentirao je Stanko Eskolić.
http://www.jutarnji.hr/pise-tomislav-zi ... -/1180743/" onclick="window.open(this.href);return false;

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 07 apr 2014, 22:00

:lol:
Onda je došla - proza! Drugoligaški nogomet, u kojemu je najviše žutih kartona. Ovdje se igra po jedinstvenom nogometnom sustavu - uniđi! Ništa čudno, iz ovih krajeva porijeklo vuče i Jusuf Hatunić, bosanski Nobby Stiles, za kojega se govorilo da je umjesto broja na leđima trebao nositi znak opasnosti.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 07 apr 2014, 22:02

Gorki je napisao/la::nedam:
slika
hvala ti za ovu sliku...2 dana je trazim...ovaj gol je bio CISTI ofsajd....bio sam na dijelu tribine koji je u liniji prilikom ovog pogodka....znaci,prvo ne mogu da vjerujem da ovaj igrac koji daje povratnu loptu ovom crncu nije direktno pucao na gol nego je odigrao povratnu na crnca :shock: :shock: :o :o ...crnac u CISTOM OFSAJDU NAJMANJE POLA METRA....ne mogu da vjerujem da sudija ovo nije vidio :o :o...ovo pisem samo da se zna...
sto se nastavka prvenstva tice opet ne mogu da vjerujem da vecina pada u kolektivne depresije i da su neki ocekivali 15 laganih pobjeda na proljece :shock: :shock: :wtf: :wtf: ....
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 07 apr 2014, 22:05, ukupno mijenjano 1 put.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 07 apr 2014, 22:05

staragarda je napisao/la:
Gorki je napisao/la::nedam:
slika
hvala ti za ovu sliku...2 dana je trazim...ovaj gol je bio CISTI ofsajd....bio sam na dijelu tribine koji je u liniji prilikom ovog pogodka....znaci,prvo ne mogu da vjerujem da ovaj igrac koji daje povratnu loptu ovom crncu nije direktno pucao na gol nego je odigrao povratnu na crnca :shock: :shock: :o :o ...crnac u CISTOM OFSAJDU NAJMANJE POLA METRA....ne mogu da vjerujem da sudija ovo nije vidio :o :o
Ja mislim da je i šutao čak, ali ju je nekako traljavo zahvatio pa je izgledalo kao da je odigrao povratnu...čisti ofsajd, ali ponavaljam, ovo ne umanjuje ZASLUŽENU pobjedu Bratstva!
075

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 07 apr 2014, 22:20

staragarda je napisao/la:sto se nastavka prvenstva tice opet ne mogu da vjerujem da vecina pada u kolektivne depresije i da su neki ocekivali 15 laganih pobjeda na proljece :shock: :shock: :wtf: :wtf: ....
Nije se moglo očekivati zato je bolje što smo protiv Bratstva kiksali nego protiv Mladost DK npr.
Kad pogledaš onaj jesenji dio gdje smo bodove gubili :mrgreen: da nas ne zeznu Branitelj kući koliko bi nam značilo, ali tako je taktiku postavio tvoj veoma dobar prijatelj gdin trenerka cipele :D

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 07 apr 2014, 22:30

Coraco je napisao/la:
staragarda je napisao/la:sto se nastavka prvenstva tice opet ne mogu da vjerujem da vecina pada u kolektivne depresije i da su neki ocekivali 15 laganih pobjeda na proljece :shock: :shock: :wtf: :wtf: ....
Nije se moglo očekivati zato je bolje što smo protiv Bratstva kiksali nego protiv Mladost DK npr.
Kad pogledaš onaj jesenji dio gdje smo bodove gubili :mrgreen: da nas ne zeznu Branitelj kući koliko bi nam značilo, ali tako je taktiku postavio tvoj veoma dobar prijatelj gdin trenerka cipele :D
pa to i kazem....ja poraz od gracanice na njihovom terenu ne smatram kiksom...po meni je veci problem sto se sada radi pritisak jer vise nemamo pravo na kiks...svaka sljedeca je kvalifikacijska...a ima ih jos puno...citavih 9...svaki sljedeci gubitak bodova i moyemo se izljubit i pocet se pripremat za sljedecu sezonu...mislim,teoretski ce se to moc stic al svi mi znamo odlicno da je to neizvodljivo...sezona se mora startat sampionski i to je vrlo jednostavno...rjesenja i pojacanja na polusezoni su rizicna i rijetko kad dadnu uspjeh...al opet vidjet cemo
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 07 apr 2014, 22:32

Svaka naredna utakmica nam je odlucujuca, a iz ove lige cemo izaci tako samo ako budemo motivisali novcem protivnike koji igraju protiv Jedinstva. Druge nema, mislim da i oni to rade pa cemo do kraja imati napaljene ekipe protiv nas ako ne budemo nudili novac, nema nam druge..

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.