Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Head
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Head » 27 jan 2013, 23:53

Geoff Arsenal ‏@GeoffArsenal
David Villa has told Barca he wants to join Arsenal in this window. Arsenal have been in Barca last week negotiating a transfer.
1946

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 27 jan 2013, 23:54

Head je napisao/la:Geoff Arsenal ‏@GeoffArsenal
David Villa has told Barca he wants to join Arsenal in this window. Arsenal have been in Barca last week negotiating a transfer.
laaaž. trenutno ima važnijih pozicija za popunit. onaj glavonja u totenhemu . glupan jedan, kako bi sad dobrodošo. Lijevi bek i štoper. Savršeeeno
Vođa zna.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 28 jan 2013, 00:08

Head je napisao/la:Geoff Arsenal ‏@GeoffArsenal
Villa ostaje do ljeta 100%.
Rossell (ili je ono bio Tito, ne sjecam se najbolje) je to izjavio prije par dana.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 28 jan 2013, 00:11

Nek ne dolazi niko, najbolje je...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 28 jan 2013, 00:37

GunnerS je napisao/la:Nek ne dolazi niko, najbolje je...
ma sta ce nam Niko, on se nije mogao u tothammu nametnuti, da ce se u Arsenalu. ha ya

Orion87
Kontakt:

Post Postao/la Orion87 » 28 jan 2013, 00:41

Po meni perfektan protivnik za sljedeću rundu FA kupa.....

Protiv Liverpoola očekujem 3:1 lagano,jer već godinama osim nekih rijetkih momenata,ne mogu da se nose sa nama i što se mene tiče garantovana je pobijeda...
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...

AaronRamsey
Kontakt:

Post Postao/la AaronRamsey » 28 jan 2013, 00:45

AllGunsBlazing je napisao/la:Ne mora znaciti da je ruzna. Mozda los trenutak, ili je ruzna sa profila, ne mora znaciti da je napriejd. Uostalom sto je izmisljen cuko stil? :D
A znas li ti sto je izmisljen analni seks
Ja te voliiiim, ja te voliiim, ja te voliiiiim ZENICOOOOO
Ja te ****, ja te ****, ja te **** Saarajvoooo

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 28 jan 2013, 00:51

AaronRamsey je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Ne mora znaciti da je ruzna. Mozda los trenutak, ili je ruzna sa profila, ne mora znaciti da je napriejd. Uostalom sto je izmisljen cuko stil? :D
A znas li ti sto je izmisljen analni seks
Aj ne vjerujem.Javlja se velski zidan. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
1946

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 28 jan 2013, 01:37

Profesor je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:Nek ne dolazi niko, najbolje je...
ma sta ce nam Niko, on se nije mogao u tothammu nametnuti, da ce se u Arsenalu. ha ya
:) fak jun :P

Ma kakvi lagana utakmica, ispade mi več dobili Liverpool a Liverpool kao da je Željo pa se sa njim može igrat tako...

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 28 jan 2013, 01:42

Ne treba nam Villa. Ne treba nam napadač uopšte kad ima triput važnijih pozicija za popunit ali Wengi to ne shvata nažalost. Volio bih Jovetića da dovede pa što se mene tiče iduća 4 transfer roka ne mora nikog kupit i može sve da prodaje osim Jackiea i Stevana. :mrgreen:
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 28 jan 2013, 01:44

Marsal je napisao/la:Ne treba nam Villa. Ne treba nam napadač uopšte kad ima triput važnijih pozicija za popunit ali Wengi to ne shvata nažalost. Volio bih Jovetića da dovede pa što se mene tiče iduća 4 transfer roka ne mora nikog kupit i može sve da prodaje osim Jackiea i Stevana. :mrgreen:
Jovetić je i po mom ukusu ;) Al ako njega dovede htio ti il ne tako će ti i biti, idućih par transfer rokova neće niko doći :D

Harun93
Kontakt:

Post Postao/la Harun93 » 28 jan 2013, 02:00

Kad skontas kako ovi drugi klubovi od Wengera prave budalu, evo npr barca koliko je on igraca njoj poslao, a oni nece Villu da puste Wengeru
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 28 jan 2013, 02:47

[youtube][/youtube]

Evo da ne bi zlobnici rekli kako Arsenal nema Evropski trofej. Nije losa ova Parma bila. Nego mislim da se ovdje vidi recept za titulu, 10 od 11 Englezi, ovaj 11 Irac.
Celik!3,2,2.

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 28 jan 2013, 03:04

Tesko ces ti sada sastaviti ekipu od Engleza.Kada se uzmu svi timovi iz Premiershipa opet nema da se sastavi postena reprezentacija. :D :D

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 28 jan 2013, 03:16

slika

evo i naseg bakarija :D
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Semsudin
Kontakt:

Post Postao/la Semsudin » 28 jan 2013, 09:13

Arsenal manager Arsene Wenger has admitted he will try to sign a new striker before the transfer window shuts.

Wenger is set to make another check on whether Barcelona will let David Villa leave and is also interested in Fiorentina star Stevan Jovetic. Atletico Madrid’s Adrian Lopez is a long-term target.

Despite seeing Olivier Giroud and substitute Theo Walcott on target in the FA Cup victory over Brighton, Wenger confirmed he is hunting for another striker.

Asked if he needs to sign a new striker before the transfer window closes on Thursday night, Wenger said: “Quality-wise, no. But number-wise we are maybe a bit short.

“It will not be easy, though, because you do not find strikers who are good enough to play for us on the street.”

Wenger is also on the lookout for a new midfielder with West Ham’s Mohamed Diame, who is also being chased by Tottenham and QPR, and Wigan’s James McCarthy both high on his list.

Diame’s £75,000-a-week wage demands could provide an obstacle, despite his £3.5million buy-out clause.

“I cannot promise we will sign anybody today, tomorrow, Tuesday or on Wednesday because at the moment we are not close to anything,” added Wenger. “It is not about optimism. How realistic I am is most important.”

Giroud now has 13 goals and nine assists for Arsenal, having followed up his brace against West Ham with another double against Brighton.

“It has been a good week for Giroud’s confidence,” said Wenger. “He gives us presence in the box and is always dangerous.

“We had a slow start against Brighton, but we were much better in the second half and created a lot of good chances.

“In the FA Cup, you need to go through to the next round so we did our job.”
8-) za boldovano.
Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 28 jan 2013, 11:16

http://soccernet.espn.go.com/news/story ... 59?cc=5739" onclick="window.open(this.href);return false; I like this 8-)

xGGMU
Kontakt:

Post Postao/la xGGMU » 28 jan 2013, 11:33

darker10 je napisao/la:Tesko ces ti sada sastaviti ekipu od Engleza.Kada se uzmu svi timovi iz Premiershipa opet nema da se sastavi postena reprezentacija. :D :D
Sam Manchester United može napravit sasvim solidnih 11 ;) kad sam te već citirao, da pitam i koliko i kakvim englezima raspolaže Chelsea?
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 28 jan 2013, 12:34

xGGMU je napisao/la: Sam Manchester United može napravit sasvim solidnih 11 ;) kad sam te već citirao, da pitam i koliko i kakvim englezima raspolaže Chelsea?
Pa može i Arsenal sastavit, druga stvar je što bi jedva izborili opstanak sa takvom ekipom.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 28 jan 2013, 12:39

Marsal je napisao/la:
xGGMU je napisao/la: Sam Manchester United može napravit sasvim solidnih 11 ;) kad sam te već citirao, da pitam i koliko i kakvim englezima raspolaže Chelsea?
Pa može i Arsenal sastavit, druga stvar je što bi jedva izborili opstanak sa takvom ekipom.
Amos-Small-Rio-Jones-Wotton-Carrick-Clev-Scholes-Young-Welbeck-Rooney!!!Istina nema ljevog beka,a ovo je vise no jak sastav...
Arsenal napreduje sto se engleza tice,ako nista francuski nije jedini jezik u svlacionici.. 8-)
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.