Safet Sušić - Pape

Tweeds_10
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Tweeds_10 » 09 jul 2014, 19:44

Veceras dernek u Germaniji. :rol:
pi.

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 09 jul 2014, 19:44

Meni je Pape najjaci bio kad je zakasnio na avion :lol:

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 09 jul 2014, 19:45

Po meni natuznija stvar u ovome svemu je sto su upravo sad promjenili sistem eura i kvalifikacija za isti.
Tako da je sansa da se ne plasiramo 0.1% realno i bez selektora sa timom kakav imamo i to ce da iskoristi ova ubleha i njegovi pajdasi iz saveza fakat strasno.
I ne kuzim 90% pitara kakve veze ima sto je Ubleha vas najbolji igrac sa njegovim poslom na klupi selektora
Ljudi moji imate li vi svoje oci i misljenje ili je to kod vas neko pravilo da morate slijepo podrzavati sve koji dolaze iz vaseg tabora tuzno bilo bi i smjesno.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 09 jul 2014, 19:46

Nakon što je Safet Sušić na SP poveo pola bratove agencije i nekoliko poluamatera, nakon što su ga igrači na prijateljskoj utakmici protiv Egipta bojkotirali, nakon što je namjerno sa popisa igrača za SP izostavio deset igrača koji su morali biti na popisu, a umjesto njih poveo već spomenutu ekipu iz agenture, nakon što je pripreme umjesto u kampu u Zenici odradio u Sarajevu, nakon što su mu igrači tijekom priprema lokali po Sarajevu i Mostaru, nakon što je spavao za vrijeme treninga, nakon što uopće nije tjelesno pripremio momčad, jer nije angažirao kondicijskog trenera, nakon što je postavio najdebilniju taktiku protiv Nigerije, nakon što je u zadnjoj utakmici protiv Irana ubacio tri bratova pulena od prve minute, N/FS BiH ga je nagradio novim ugovorom i još boljim uvjetima. Čovjek koji je izgubio konce i kojem kapetan kroji popis i određuje pravila u svlačionici, dobio je još jednu priliku da preko reprezentacije prodaje bratove igrače. Na njihovu nesreću skauti renomiranih klubova su još uvijek slijepi na sjajne partije Vršajevića, Hadžića, Višće, Ibričića, Avdukića i neponovljivog TS Sušića. Za očekivati je da će ovu sjajnu klapu okupiti Hajduk ili neki od "Kukurzspora".
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 09 jul 2014, 19:46

MB7 je napisao/la:
KEC je napisao/la:
Sheyi je napisao/la:Da ne poziva Ibričića, Hadžića, Vršajevića.
Da vrati Zukanovica, uvrsti Prcića, Arslanagića i Vrančića u repku.
Da prati potencijalne reprezentativce.
Da ne ekspremintiše sa formacijom i da uvede novi stručni štab sastavljeni od ljudi koji znaju analizirati protivnika, eto otprilike.

Idemo Safete :bih:
:clap: :clap: :clap:
Da nije previse za Safeta :lol: :lol:

Naprijed Seade :clap: :clap: :lol: bice ovdje jos debija Germanije igraca zivi bili pa vidjeli.
Pa normalno. Sada slijedi seljacka politika 2.0 ;) Stvaranje mjesta za nove reprezentativce. Smjena generacija ? Zvuci poznato :lol:

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 09 jul 2014, 19:47

Ostaviše ovog inteletkutalnog mediokriteta i tešku trenersku neznalicu. :?

Ništa nam ne preostaje nego poželjeti mu sreću, ipak će od njega ovisiti uspjeh reprezentacije, a to je najvažnije. Lično sam mišljenja da bi spuštanje na zemlju moglo biti bolno već u oktobru, iako naravno ne bih volio da do toga dođe, ali sudeći po eksperimentima koje nezalica sporovodi, ko zna šta nam slijedi u ovim kvalama.

O bojkotu naravno nema govora, to su budalaštine.

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 09 jul 2014, 19:48

propuh je napisao/la:Po meni natuznija stvar u ovome svemu je sto su upravo sad promjenili sistem eura i kvalifikacija za isti.
Tako da je sansa da se ne plasiramo 0.1% realno i bez selektora sa timom kakav imamo i to ce da iskoristi ova ubleha i njegovi pajdasi iz saveza fakat strasno.
I ne kuzim 90% pitara kakve veze ima sto je Ubleha vas najbolji igrac sa njegovim poslom na klupi selektora
Ljudi moji imate li vi svoje oci i misljenje ili je to kod vas neko pravilo da morate slijepo podrzavati sve koji dolaze iz vaseg tabora tuzno bilo bi i smjesno.

Ja navijam za Sarajevo i nemam pojma zasto ga podrzavaju , iskren da budem :wtf:

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 09 jul 2014, 19:48

BelminM23 je napisao/la:
DukeOfWellington je napisao/la:
BelminM23 je napisao/la:Nego samo vi bojkotujte repku, taman će se ponove vratiti prava raja na stadione, neće biti onih koji idu samo da se slikaju i da kažu da su bili na utakmici. Valjda sad se mogne karta uzet i po pravoj cijeni, i dosad sam znao plaćati troduplo skuplje kartu nego što je prava cijena, al nije mi žao jer volim ovu Repku i volit ću je.

:bih:
Takvi su uglavnom za Sušića. Ispodprosječno inteligentni likovi. Utakmice reprezentacije će postati teferič.
Ne znam, meni je svejedno ko vodi ovu repku, bio to Sušić, Halilhodžić, Murinho, Ferguson. Nekad su za repku igrali Salihamidžić, Barbarez... Sada igraju Džeko, Misimović... sutra će igrati neka nova imena.

Ja sam tu da podržim našu reprezentaciju.
Kontaju ako ne psujemo Papetu, ako ga ne nazivmo teleća glava, pogledat i drugim pogrdnim nazivima i ako dajemo uvijek podršku selektoru i igračima, ma ko to bio da smo za Sušića. Ja prvi nisam za Papeta, volio bih kad bi neko veliko ime došlo ali tog imena još uvijek nema. Ali mi ne pada napamet da ga vrijeđam, da mu psujem sve (osim 15-30 min nakon tekme tad psujem svima jer sam ne normalno ljut, to se ne pika. :mrgreen: ) . Dok god je on selektor uvijek će imati podršku i nikad neću bojkotovat repku!!!
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 09 jul 2014, 19:48

Ovo treba proglasiti danom zalosti
Btw. Znaci da zaboravimo na Prcica i ovaj ciklus :facepalm:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 09 jul 2014, 19:48

propuh je napisao/la:Po meni natuznija stvar u ovome svemu je sto su upravo sad promjenili sistem eura i kvalifikacija za isti.
Lakše se svrstat u tor i provocirat', nije lako razmišljat, mora da se uključi mozak, da se troši mentalna energija. A neki realno ne mogu ni da hoće.

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 09 jul 2014, 19:49

Poslije Nigerije ..nema sta da se prica..krimi rad u savezu ;)

emirati
Kontakt:

Post Postao/la emirati » 09 jul 2014, 19:50

najjaci su ovi ublehasi poput head. frajer nema blage veze sta pise i jos kad pise provali se ko boca vina. nemoj vise ni rijeci da pises o safetu.sad ce biti na sjeveru parola savez je najbolji...e fukare.

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 09 jul 2014, 19:51

Žao mi je što se ovo desilo, ovakav seljober i neznalica nam nije trebala više i ovo je previše bilo. Nadam se da nam bar do kraja neće upropastiti ekipu i dobru igru.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 09 jul 2014, 19:51

@Duke nastavlja sa uzdizanjem svojih intelektualnih sposobnosti, na forumu :D. Svi su glupi, samo ti si pametan, ajd sad nastavi plakati inzinjeru :lol: .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 09 jul 2014, 19:52

emirati je napisao/la:najjaci su ovi ublehasi poput head. frajer nema blage veze sta pise i jos kad pise provali se ko boca vina. nemoj vise ni rijeci da pises o safetu.sad ce biti na sjeveru parola savez je najbolji...e fukare.
Potpisano primirje na sjeveru..nece rat :lol:

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 09 jul 2014, 19:52

Kaunas je napisao/la:Ovo treba proglasiti danom zalosti
Btw. Znaci da zaboravimo na Prcica i ovaj ciklus :facepalm:
Prcic je sam sebe eliminisao i sam sebe moze vratiti. Prvo naci dobar klub a onda dati neku pomirljivu izjavu.

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 09 jul 2014, 19:53

I da, jedva čekam prvu utakmicu u Sarajevu da mu **** mater, i Safetu i savezu :!:

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 09 jul 2014, 19:53

Nek nam je Bog na pomoci...
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 09 jul 2014, 19:53

calcio je napisao/la: Prcic je sam sebe eliminisao i sam sebe moze vratiti. Prvo naci dobar klub a onda dati neku pomirljivu izjavu.
Prvo je on Prcica eliminisao, 5 mjeseci prije SP, pa je onda ovaj u ljutnji sam sebe.

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 09 jul 2014, 19:53

Bojkot...
StarMo nije skutorija...

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.