Izgleda ravasto,jel takva i uzivo

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Izgleda ravasto,jel takva i uzivo
Moze li se kako dobrovoljno predati u taj dobri zatvor?
Vidis da su povukli zene iz zatvora,nema vise djaba ****19vendetta87 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 16:23Moze li se kako dobrovoljno predati u taj dobri zatvor?
Najlakše im kopirati/prevesti, mada ne znam koliko prosječnog bosnju interesuje Brn Affleck. Da je Ronaldo i prelazak na islam to bi bilo nešto drugo već.
ovo je legitimna i svakodnevna stvar ja bih molio Allaha da se ovo meni desi jer vecinom dobijes novu kartu plus novcani bonus i upgrade u visu klasu, npr. jutarnja Lufthansa i Austrian zadnjih dva mjeseca svaki dan su overbooked iz Sarajeva i uvijek neko hajruje pofino svaki danAshburtonG je napisao/la: ↑01 okt 2023, 18:16https://www.facebook.com/watch/?extid=N ... 0667710010
Je.bo majku ako ova Delta namjerno ne pravi ove scene kao dio marketinske strategije. Ljudi svako malo postanu viralni ovim glupostima.![]()
Jesi li letio sa A380 ?AshburtonG je napisao/la: ↑01 okt 2023, 21:34Letim na mjesecnom nivou makar jednom i nikad nisam ovo dozivio. Od Ryanaira do Fly Emiratesa.
Uglavnom se to radi na salteru, a ne ko na pijaci licitira u avionu.
Btw. Easy bih uzeo 4k i odletio sutra.![]()
letio ja sa qatar-om i sa emirates, i to malo duze relacije, München-Doha i Paris-Abu Dhabi, perverzija...VensanKasel je napisao/la: ↑01 okt 2023, 22:40Jesi li letio sa A380 ?AshburtonG je napisao/la: ↑01 okt 2023, 21:34Letim na mjesecnom nivou makar jednom i nikad nisam ovo dozivio. Od Ryanaira do Fly Emiratesa.
Uglavnom se to radi na salteru, a ne ko na pijaci licitira u avionu.
Btw. Easy bih uzeo 4k i odletio sutra.![]()
![]()
Vodimo ljubav, a ne rat
Zavjera antenskog lobija da natjera stanovnike BiH da kupe antenu