FK Željezničar (opšte diskusije)
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Realno ljudi Ferencvaros nije losa ekipa,malo su slabiji od Haugesunda,orebra ili Helsingborga sto se vidi po ostvarenju tj koeficijentu,al nisu loshi..
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Salis semma_hz je napisao/la:Realno ljudi Ferencvaros nije losa ekipa,malo su slabiji od Haugesunda,orebra ili Helsingborga sto se vidi po ostvarenju tj koeficijentu,al nisu loshi..

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Sad je lech svemirski brod, a npr. prosle godine ih izbacio strasni Nome Kalju ili pretprosle godine veliki gigant islandskog nogometa Stjarnan.Dok je taj Hapoel kojeg spominje @mma_hz ispadao od "levatskih ekipa" iz lige petica u grupnoj fazi LP
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Ja se samo vodim po tome ko je ispred koga po koeficijentu i bodovima sto kluba,sto drzave..samo cinjenice ,nista vise..AsharaK je napisao/la:Salis semma_hz je napisao/la:Realno ljudi Ferencvaros nije losa ekipa,malo su slabiji od Haugesunda,orebra ili Helsingborga sto se vidi po ostvarenju tj koeficijentu,al nisu loshi..

Ma kakav Hapoel,mi ga sada satrali realno..

Bitno je da ste favoriti za titulu po Aci,ponovo hajd da tako kazem realan clanak.

FK SARAJEVO.
Cuj pitara

Haugesund je jaci tri puta od Ferencvarosa.mma_hz je napisao/la:Realno ljudi Ferencvaros nije losa ekipa,malo su slabiji od Haugesunda,orebra ili Helsingborga sto se vidi po ostvarenju tj koeficijentu,al nisu loshi..
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
A sta tek reci za strasni orebro 

Nije bas toliko al duplo haman realno jeste..pile87 je napisao/la:Haugesund je jaci tri puta od Ferencvarosa.mma_hz je napisao/la:Realno ljudi Ferencvaros nije losa ekipa,malo su slabiji od Haugesunda,orebra ili Helsingborga sto se vidi po ostvarenju tj koeficijentu,al nisu loshi..

FK SARAJEVO.
Evo sada citam neke komentare njihovih navijaca da ni igraci nisu zadovoljni tim kubanov ili kako vec.. mozda je to razlog njihove nezainteresovanosti i letargije protiv Zeljeznicara ..

FK SARAJEVO.
Nista nije i ja mislim da su ljudi bolji, dijelimo misljenje. Ferencvaros je ekipa slabija od Zelje zato smo ih i dobili u obje utakmice. Isto tako sam siguran da je ovaj Zeljo bolji od sarajeva i da su glavni kandidat za titulu sto se tice nase lige.mma_hz je napisao/la:Nije bas toliko al duplo haman realno jeste..sta je problem ako napise neko svoje misljenje..
kuknjava kuknjava kuknjavamma_hz je napisao/la:Evo sada citam neke komentare njihovih navijaca da ni igraci nisu zadovoljni tim kubanov ili kako vec.. mozda je to razlog njihove nezainteresovanosti i letargije protiv Zeljeznicara ..![]()
![]()

iSTI SAM TI VJERUJ MI..pile87 je napisao/la:Nista nije i ja mislim da su ljudi bolji, dijelimo misljenje. Ferencvaros je ekipa slabija od Zelje zato smo ih i dobili u obje utakmice. Isto tako sam siguran da je ovaj Zeljo bolji od sarajeva i da su glavni kandidat za titulu sto se tice nase lige.mma_hz je napisao/la:Nije bas toliko al duplo haman realno jeste..sta je problem ako napise neko svoje misljenje..

FK SARAJEVO.
Bolan ti si navijac Zelje sakriven u tijelu pitaramma_hz je napisao/la:
iSTI SAM TI VJERUJ MI..

Cisto sumnjam da igraci tako reaguju prema šefu u uređenoj ligi i drzavi, jer imaju svi profesionalne ugovore i strasne plate. Fenerc je olako shvatio Zelju mislili su lako cemo, pa se grdno prevarili.mma_hz je napisao/la:Evo sada citam neke komentare njihovih navijaca da ni igraci nisu zadovoljni tim kubanov ili kako vec.. mozda je to razlog njihove nezainteresovanosti i letargije protiv Zeljeznicara ..![]()
![]()
To sto neko hoce da umanji rezultat Zelje je druga prica, ovaj Fenerc bi u nasoj ligi bio ono sto je Dinamo godinama u Hrvatskoj.
Navijaci kod njih protestuju, tj. huligani jer se strogo vodi racuna ko ulazi na stadion i kako se ponasa.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Sve je moguce,krv nije voda..pile87 je napisao/la:Bolan ti si navijac Zelje sakriven u tijelu pitaramma_hz je napisao/la:
iSTI SAM TI VJERUJ MI..

FK SARAJEVO.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Joj, pitica...
Ocekivao sam da ce im biti krivo, ali ovo upaljenje kutnjaka nikako
Ljudi se slomise da dokazu da je Frenecvaros poluamaterska ekipa, a Lech - Real Madrid 

- Suljo20002
- Kontakt:
Ko ima vremena neka pogleda Kortrijk - Standard.L na Areni Sport 5 veceras ili sutra ne znam kad tacno u 6 sati navecer.Partio sam ih dosta na AS prosle sezone.Ljudi promjenili tri trenera,navijaci jednom prilikom prekinuli utakmicu tako sto su gađali svim i svacim(najvise bananama) svoje igrace.Najveca boljka su im golmani.Imaju onog Kawashimu sto brani za Japan i nekog crnca iz Africke neke zemlje.Prvi dio sezone branio Japanac katastrofa.Svaki sut van 16 metara je gol.Drugi dio sezone garavi preuzme jedinicu kad ono jos gori.Nijedan centarsut ne moze uhvatiti,krene pa stane.Tako da ako Odovic bude malo gledo newke tekme iz prosle sezone sigurno ce reci igracima da sutaju iz svih mogucuih pozicija i da prave guzve pred golom.Pozz iz Tuzle
E takvi mi trebaju,pa bolan kako te nije stid pisati da je Ferenc ozb neka ekipa..sve propali stari oronuli fudbaleri ukljucujuci trenera..da valja ne bi Ferenc vodio bolan..Lech je na pravom putu da postane velikan covjece..Poljska liga kao i repka im polahko sve vise napreduju,samo pogledaj jedan Lewandovski je iz Leha ,a koga je to strasni Ferenc izbacio...de Bgt govori cinjenicama..SlevinKelevra je napisao/la:Joj, pitica...Ocekivao sam da ce im biti krivo, ali ovo upaljenje kutnjaka nikako
Ljudi se slomise da dokazu da je Frenecvaros poluamaterska ekipa, a Lech - Real Madrid

FK SARAJEVO.
Željo je Željo,prvi favorit za osvajanje duple krune ove sezone,makar titule prvaka.terabajt je napisao/la:Cuj pitara![]()
Željezničar najbolje igra kad je pod stalnim pritiskom.

Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Muhameda Besica! zavrsili smo ovdje... Poluamaterska ekipa igra na stadionu od 40 000 000mma_hz je napisao/la:E takvi mi trebaju,pa bolan kako te nije stid pisati da je Ferenc ozb neka ekipa..sve propali stari oronuli fudbaleri ukljucujuci trenera..da valja ne bi Ferenc vodio bolan..Lech je na pravom putu da postane velikan covjece..Poljska liga kao i repka im polahko sve vise napreduju,samo pogledaj jedan Lewandovski je iz Leha ,a koga je to strasni Ferenc izbacio...de Bgt govori cinjenicama..SlevinKelevra je napisao/la:Joj, pitica...Ocekivao sam da ce im biti krivo, ali ovo upaljenje kutnjaka nikako
![]()