FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Veceras svi na trening u 19.30h 

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
- Kontakt:
Ocel na treningu biti sta organizovano ili eto tek tako da se dodje
docu ja ionako ali samo pitam

Nije to bolest rijetka nisu posljedice rata, al ja sam prvo reko ŽELJO pa sam onda reko tata nije toooooo.... nije toooooo....... CUVA BOG ŽELJU SVOG! VIVA ŽELJO VIVA MANIJACI (L)
Hoce brate ćevapiUdri_jace_manijace! je napisao/la:Ocel na treningu biti sta organizovano ili eto tek tako da se dodjedocu ja ionako ali samo pitam

Smijesni ste, ja volim Zelju vise od Bayerna ali takva nam je situacija u zemlji da sam jedno vrijeme skroz prestao ici i pratiti Zelju, sada se nadam onom starom Zelji kada su nam se svi divili u ovoj drzavi kada smo igrali protiv tada velikog Newcastlea kada ste vi robijasi i ostali drkali na nas, ali abd siguran sam da ce se to opet ponoviti uz ove nove ljude i naseg Amara Osima, nemora to biti ove godine ali iduce aBd dok to sve sloze ... BICE ZELJO OPET SAMPION !Emir_ZENICA je napisao/la:Ma nije bolan oni osvojili Audi kup i sad se kurce haha ....avenija je napisao/la:a sto ce bavarci u zenici ?FC BAYERN je napisao/la:SVI U ZENICU!!!
mi igramo protiv zeljeznicara
indijanac![]()
![]()
Zeljo je uvjek dobrodosao u Zenicu...dali ce sad biti 3:0 ili?
Admin sry za off topic ali oni su poceli provocirati ! indijanac bla bla
Idemo vidjeti gdje smo i sta smo Celik nesto losi nego prosle godine mi nesto bolji nego prosle godine, kod nas to ne mora nista da znaci al hocu da vidim borbu 90 minuta.GOOOOO ZELJOOOOOOOOO
500 MANIJAKA 500 GRLA 1000 DLANOVA - sutra bodre Zelju nadajuci se dobrom rezultatu, a onda u 2.kolu punimo Grbavicu........... aBd ! 

Željezničar za život cijeli ! Zola majstore izdrži, Manijaci su uz tebe !
"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero
"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero
.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
sutra moramo uzeti ta 3 boda,nema nam druge opcije.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Manijaci,nemoj te ako sutra izgubite samo da vam se svijet srusi
kad nam se nije srusio za ovih 5 godina,nece ni sutra siguran budiroki... je napisao/la:Manijaci,nemoj te ako sutra izgubite samo da vam se svijet srusi

ma prije ste 90% znali da vam je u gostima pusiona,a vidim sad neki hoce tri boda...
i bice 3 boda...zato Roki pamet u glavu,a dole šta uletiroki... je napisao/la:ma prije ste 90% znali da vam je u gostima pusiona,a vidim sad neki hoce tri boda...

-
- Kontakt:
Upravu je roki ako izgubimo nema veze. Polahko treba Osimu dati vremena. Pa ni kriza u klubu nije nastala preko noci pa tako se necemo ni izvuci preko noci, ali ja se nadam aBd innsallah da ce zeljo sutra dobiti.
Nije to bolest rijetka nisu posljedice rata, al ja sam prvo reko ŽELJO pa sam onda reko tata nije toooooo.... nije toooooo....... CUVA BOG ŽELJU SVOG! VIVA ŽELJO VIVA MANIJACI (L)
Srce na teren, samo to je bitno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
koje su cijene ulaznica sutra na bilinom???
za goste besplatan ulazjocker123 je napisao/la:koje su cijene ulaznica sutra na bilinom???

www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!
- bistrikboy
- Kontakt:
Poruka veceras na treningu

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- dolina cupova
- Kontakt:
- dolina cupova
- Kontakt:
bistrikboy je napisao/la:Poruka veceras na treningu![]()

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, WeekendOffender i 14 gostiju.