Sead Kolašinac

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

samoposmatram
Kontakt:

Re: Sead Kolašinac

Post Postao/la samoposmatram » 25 apr 2014, 11:53

Head je napisao/la:Mislim na Sea,dakle postojim.
Put that on a T-shirt.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 25 apr 2014, 11:54

Bild je takodjer potvrdio da su ga skauti Manchester Uniteda posmatrali.

Nego, sto se tice onog izlaska, Santana i Kolasinac ce dobiti novcanu kaznu.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 25 apr 2014, 12:05

Mislim da ovo vrijedi pročitat. Momam je inače legnda, mislim Sea, naravno.
„Moj prijatelj i bivši saigrač iz Schalkea Kevin Kuranyi koji trenutno igra u Dinamu iz Moskve bio je u posjeti Kelnu i tu noć u diskoteku „Nachtflug“ pozvao je svoje prijatelje, među kojima više bivših i aktuelnih igrača Schalkea, na druženje dan prije njegovog povratka u Rusiju.“ Kaže za **** portal Sead Kolašinac koji je dugogodišnji prijatelj sa Kuranyiem.

Da li je istina da si u diskoteci ostao do jutarnjih sati, uz konzumiranje alkohola i cigareta, te tako prekršio klupske disciplinske procedure?

„U pomenutu diskoteku sam došao u 1,30 sati i ostao samo pola sata. Već prije 3 sata sam bio u svojoj kući. Njemački Bild je u diskoteci imao svog fotografa koji me je vjerovatno vrebao cijelo vrijeme kako bi uhvatio neki trenutak gdje bi uslikao nešto što ja ne bih volio da se nađe u javnosti. Slike pokazuju jedno, ali ja mogu reći da ne pušim, a i da nisam nikakav alkoholičar. U diskoteci sam u tih pola sata popio jednu Coca Colu, a cigare koje se vide na fotografiji ne predstavljaju čak ni nikotinske cigare.“ Iskreno govori naš sagovornik.

Saznajemo kako su fotografi Bilda pokušali ucijeniti Seada Kolašinca dan nakon nastalih fotografija. Tražili su od njega da u budućnosti daje ekskluzivne izjave nakon svake utakmice, a da oni neće objaviti fotografije. Naš reprezentativac na to nije pristao.

„U tekstu je napisano kako ću biti kažnjen od trenera i menadžmenta kluba, ali ponavljam da nisam ništa loše uradio i da nikada moje privatne aktivnosti neće uticati na moje zalaganje na terenu koje i ne bi moglo biti onoliko koliko jest da vodim nezdrav život ispunjen dernecima, alkoholom, cigaretama...“ poručuje Sead Kolašinac.

Da li ćeš biti kažnjen od strane kluba?

„Razgovarao sam sa trenerom i ljudima iz kluba. Shvatam svoju odgovornost za to što sam bio vani u to vrijeme, ali u klubu je svima jasno da su u tekstu iznesene neistine i da taj moj izlazak neće uticati na to da kao i uvijek na treninzima i utakmicama ne dajem maksimum i idem do svojih limita, tako da sam uvjeren da neću biti kažnjen.

Ponovo ponavljam, da pušim i pijem i stalno izlazim vjerujte da ne bih bio u mogućnosti da pored klupskih treninga još dodatno treniram sa privatnim trenerom zbog čega sam još dodatno smršao i dobio na brzini. “ kaže Sead Kolašinac.

Prijatelji Seada Kolašinca nas uvjeravaju da je ovo sve dio kampanje u kojoj Nijemci žele pridobiti Kolašinca da na ljeto nastupi na Svjetskom prvenstvu u dresu njemačke reprezentacije, obzirom da na to još uvijek ima pravo, a da Njemačka nema pravo rješenje za tu poziciju na Mundijalu.

„To su špekulacije koje ne bih komentarisao. Bilo je nekih neformalnih poziva, ali svi znaju da sam ja Bosnu i Hercegovinu čekao dugo godina da me pozove i da nakon prvog poziva nisam nikada više imao ni najmanju dilemu za koju zemlju da nastupam. Sve i da nikada više ne budem pozvan u reprezentaciju BiH, ja svoju odluku o grbu Bosne i Hercegovine neću više nikada mijenjati.“ poručuje Sead Kolašinac.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 25 apr 2014, 12:08

Zakucao :tokralju:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 25 apr 2014, 12:10

Idol Nacije 2014? Ajtinkso!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 25 apr 2014, 12:13

Ni Njemci vise ne uzimaju Bild za ozbiljno. Toliku su buku oko ovoga napravili, zapravo oko nicega. Citam komentare oko ovog na Schalkeovom forumu, i nisam vidio da je Seu iko zamjerio na ovome.

Aferim momcino. :bih:

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 25 apr 2014, 12:15

Goalgetter je napisao/la:Ni Njemci vise ne uzimaju Bild za ozbiljno. Toliku su buku oko ovoga napravili, zapravo oko nicega. Citam komentare oko ovog na Schalkeovom forumu, i nisam vidio da je Seu iko zamjerio na ovome.

Aferim momcino. :bih:
Možda bi mu i zamjerili ali ne smiju. :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 25 apr 2014, 12:27

„To su špekulacije koje ne bih komentarisao. Bilo je nekih neformalnih poziva, ali svi znaju da sam ja Bosnu i Hercegovinu čekao dugo godina da me pozove i da nakon prvog poziva nisam nikada više imao ni najmanju dilemu za koju zemlju da nastupam. Sve i da nikada više ne budem pozvan u reprezentaciju BiH, ja svoju odluku o grbu Bosne i Hercegovine neću više nikada mijenjati.“ poručuje Sead Kolašinac.

Bravo momcino.

Ucjenjivaci ugledajte se na ovog momka.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 25 apr 2014, 12:39

el-fighter je napisao/la:„To su špekulacije koje ne bih komentarisao. Bilo je nekih neformalnih poziva, ali svi znaju da sam ja Bosnu i Hercegovinu čekao dugo godina da me pozove i da nakon prvog poziva nisam nikada više imao ni najmanju dilemu za koju zemlju da nastupam. Sve i da nikada više ne budem pozvan u reprezentaciju BiH, ja svoju odluku o grbu Bosne i Hercegovine neću više nikada mijenjati.“ poručuje Sead Kolašinac.

Bravo momcino.

Ucjenjivaci ugledajte se na ovog momka.
Jel to aludiras na Prcica .Seo dak je igrao za mladu Njemacku repku , Prcic je igrao za nasu mladu repku samo da bi dozivio nepravdu da anonimus iz Hajduka dobije priliku prije njega i naravno da igra na SP . Nemam nista protiv Sea , ali necemo sad i mi bez osnove ponizavati i vrijedati nase igrace . To sto je nekom ovdje normalno i odobrava da selektor provodi nepotizam i gura igrace kojima nije mjesto u reprezentaciji vise govori o vasem nedostatku patriotizma . ;)

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 25 apr 2014, 12:50

e cuj bice kaznjen a frajer najspremniji u citavom Gelzekirhenu
ustvari ovdje je Bosusija kaznjena jer Seo igra
Semper Fidelis

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 25 apr 2014, 14:47

Bihac96 je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Sportsko državljanstvo se samo jednom može promjeniti, ne nasjedajte na dječije gluposti sa onog zmajevi bloga i sl on više ne može igrati za Njemačku sve i da hoće :crazy:
Nisi upravu,Seo jos nije zaigrao sluzbenu utakmicu u reprezentaciji BiH tako da ima pravo da mjenja drzavljanstvo,ali bez obzira na to on je nas a Njemci mogu sanjati o njemu
Igrač samo jednom može promjeniti Sportsko državljansto
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

mujezin
Kontakt:

Post Postao/la mujezin » 25 apr 2014, 14:53

legendo iz reala ne galami nisi u Gorazdu

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 25 apr 2014, 14:54

legenda je upravu ;)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 25 apr 2014, 14:56

Moram galamiti, kad neinformisani novinari lažu narod
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 25 apr 2014, 16:47

mujezin je napisao/la:legendo iz reala ne galami nisi u Gorazdu
:lol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Lampard8
Kontakt:

Post Postao/la Lampard8 » 26 apr 2014, 09:26

Cartman je napisao/la:
mujezin je napisao/la:legendo iz reala ne galami nisi u Gorazdu
:lol:
Livadić pravi :mrgreen:
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 26 apr 2014, 16:08

legenda reala je napisao/la:
Bihac96 je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Sportsko državljanstvo se samo jednom može promjeniti, ne nasjedajte na dječije gluposti sa onog zmajevi bloga i sl on više ne može igrati za Njemačku sve i da hoće :crazy:
Nisi upravu,Seo jos nije zaigrao sluzbenu utakmicu u reprezentaciji BiH tako da ima pravo da mjenja drzavljanstvo,ali bez obzira na to on je nas a Njemci mogu sanjati o njemu
Igrač samo jednom može promjeniti Sportsko državljansto
dŽAaba se ti dereš,Bičakčić je imao naše pa promijenio ga za njemačko,pa onda opet promijenio kako bi igrao za nas :D
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 26 apr 2014, 16:26

Nije tacno. Bicakcic je prvo igrao za Njemacku, pa onda za nas. Onda je se odrekao obicnog drzavljanstva BiH i bilo je problema. Ali nikad nije ponovo igrao za Njemacku, niti je imao pravo. To sto je Legenda rekao je tacno.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 26 apr 2014, 19:23

Kolašinac: Tačno je, dobio sam zvaničnu ponudu Manchester Uniteda!

znam da nisu pouzdani, ali eto, da objavim ipak ..

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 26 apr 2014, 23:44

Za njega i jest Engleska gore se igra dosta na snagu i izdrzljivost on u NjEmackoj nema skim da se rempla otišo u Španiju sjeba liku nogu samo sto se zagradio :)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.