BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Možemo li se osvetiti Portugalu i plasirati se na EP?

Anketa je završila: 16 nov 2011, 16:29.

1. Naravno da možemo
322
63%
2. Ne, ipak su prejaki za nas
83
16%
3. Možemo, al' UEFA nam to neće dozvoliti. Ronaldo je Ronaldo!
103
20%

Ukupno glasova: 508

fanatic
Kontakt:

Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Post Postao/la fanatic » 05 nov 2011, 11:03

Bice da sam jedan od rijetkih sretnika koji je uspio kupit' kartu..cijelonocno cekanje/opijanje se isplatilo :)

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 05 nov 2011, 11:06

Ma kakvi crni drugi gradovi. Karte su uvijek samo u Zenici i Sarajevu, drugi imaju samo ako koja agencija izglavi nekoliko desetina karti. Nisam promasio ni jednu utakmicu u zadnjih 5 godina, al sad vjerovatno necu iz inata otic, da dajem nekim šugavcima 100KM ne pada mi na pamet
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

sikirica
Kontakt:

Post Postao/la sikirica » 05 nov 2011, 11:06

fanatic je napisao/la:Bice da sam jedan od rijetkih sretnika koji je uspio kupit' kartu..cijelonocno cekanje/opijanje se isplatilo :)
De nam je uslikaj.
Bar da vidimo kako izgleda,kad je mi ne mozemo nabaviti. :D
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3

eldo505
Kontakt:

Post Postao/la eldo505 » 05 nov 2011, 11:08

Goalgetter je napisao/la:
eldo505 je napisao/la:cekao kartu vise od 12 sati, dosao pred centrotrans sinoc u 20:30, usao da kupim kartu negdje oko 09:10 ujutro i teta koja tamo radi mi rece da nema zapada???? da ima samo jug i sjever????? e sad meni nije jasno da u gradu gdje se igra tekma, nema kupiti karti za zapadnu (najvecu) tribinu, i istocnu, a kako citam i u ostalim gradovima se pustilo u prodaju 500-1000 karti, e sad da li su tete iz centrotransa u dogovoru sa svercerima njma dali te nasjkuplje karte, koje ce oni da prodaju po 100 i vise eura...........
Stvarno sramota :shock: :shock:

200-300 metara od prodajnog mejsta u zenici, na kamenom mostu, sverceri vec prodaju kartu za zapadnu tibinu,(cijena oko 100 eura) a ja sam bio medju prvih deset koji je jutros usao u centrotrans i nije bilo u prodajij karti za zapad, ko je ovdje lud?????? treba pod hitno uvesti online prodaju karti i prica gotova........

dubioza
Kontakt:

Post Postao/la dubioza » 05 nov 2011, 11:08

da te bog sacuva kakav smo mi narod, kakva nam je drzava i savez... u dva grada dali 2000 ulaznica.... gdje je jos 10000 ulaznica to samo u savezu znaju i radnici u centrotransu...treba i sve zapaliti pic-ka im materina... gdje si sad osime da pravis red, samo znas navijacima zabranjivati da idu na gostoanja....sto sad ne izadjes u javnost i kazes koliko je karti podjeljeno, kome i gdje pa da nadjemo krivca... 50 posto ostislo tapkarosima koji ce sad nabijati cijenu do neba...dabogda vam bio prazan stadion.... sto sad osmine ne napravis neki zakon, sistem kako ce se prodavati karte, a ne samo srat od sjednice do sjednice, od presjednika do presjedinka kako uvodis dobre starvi u bh nogomet a ne znate karte prodati kako treba
Republika Zenica

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 05 nov 2011, 11:09

eldo505 je napisao/la:cekao kartu vise od 12 sati, dosao pred centrotrans sinoc u 20:30, usao da kupim kartu negdje oko 09:10 ujutro i teta koja tamo radi mi rece da nema zapada???? da ima samo jug i sjever????? e sad meni nije jasno da u gradu gdje se igra tekma, nema kupiti karti za zapadnu (najvecu) tribinu, i istocnu, a kako citam i u ostalim gradovima se pustilo u prodaju 500-1000 karti, e sad da li su tete iz centrotransa u dogovoru sa svercerima njma dali te nasjkuplje karte, koje ce oni da prodaju po 100 i vise eura...........
ma sinoc sam to naveo kao razlog sto sam otisao iz reda... fakat je ovo sve granice preslo :roll: u sarajevu 800 karti u zenici 1000... bravo bravo.. da nije u banja luku slucajno 10 000 otislo :?
ser del barça es el millor que hi ha !

eldo505
Kontakt:

Post Postao/la eldo505 » 05 nov 2011, 11:11

Scof1eld je napisao/la:
ma sinoc sam to naveo kao razlog sto sam otisao iz reda... fakat je ovo sve granice preslo :roll: u sarajevu 800 karti u zenici 1000... bravo bravo.. da nije u banja luku slucajno 10 000 otislo :?
u zenici bilo u prodaji samo jug i sjever, sta je sa istokom i zapadom, i odakle svercerima na kamenom mostu karte za istok i zapad??????????????

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 05 nov 2011, 11:23

KARTI nema,more bit bidne,ali sada nema.
[youtube][/youtube]
YNWA!

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 05 nov 2011, 11:24

sikirica je napisao/la:
fanatic je napisao/la:Bice da sam jedan od rijetkih sretnika koji je uspio kupit' kartu..cijelonocno cekanje/opijanje se isplatilo :)
De nam je uslikaj.
aa
Zadnja izmjena: fanatic, dana/u 07 nov 2011, 00:03, ukupno mijenjano 1 put.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 05 nov 2011, 11:25

Nisu nimalo začuđujuće informacije da tapkaroši karte za utakmicu prodaju po 100 €, jednostavno truhli smo kao društvo, da Bog da im za germe trebalo !
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

kavaz_
Kontakt:

Post Postao/la kavaz_ » 05 nov 2011, 11:26

Pa sjetim im se familije citave, vec sam se pomirio s tim da u Tuzli nema karti i da nece ni doci, al sad kad ovo procitam kakva je situacija :evil:

treba organizovano gledat utakmicu negdje, al ne kupovat od ovih karte, pa nek idu u minus mamu im lopovsku, pa i po cijenu da prazan stadion bude

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 05 nov 2011, 11:27

dubioza je napisao/la:da te bog sacuva kakav smo mi narod, kakva nam je drzava i savez... u dva grada dali 2000 ulaznica.... gdje je jos 10000 ulaznica to samo u savezu znaju i radnici u centrotransu...treba i sve zapaliti pic-ka im materina... gdje si sad osime da pravis red, samo znas navijacima zabranjivati da idu na gostoanja....sto sad ne izadjes u javnost i kazes koliko je karti podjeljeno, kome i gdje pa da nadjemo krivca... 50 posto ostislo tapkarosima koji ce sad nabijati cijenu do neba...dabogda vam bio prazan stadion.... sto sad osmine ne napravis neki zakon, sistem kako ce se prodavati karte, a ne samo srat od sjednice do sjednice, od presjednika do presjedinka kako uvodis dobre starvi u bh nogomet a ne znate karte prodati kako treba
Svaka čast ! Potpisčina. :D
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 05 nov 2011, 11:27

do prije mjesec dana sam planirao ici na gostovanje u barazu.. sve osim portugala bi isao, a sad kakva je situacija necu ici ni na domacu u svom gradu :lol: :lol: :lol:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 05 nov 2011, 11:30

Sramotan poteza saveza prema navijacima iz Tuzle,kako se nisu udostojili poslati karte i za nas u Tuzli ?

SRAMOTA :!:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 05 nov 2011, 11:31

OVAKO TO IDE

Karte se cekaju iz Sarajeva.Na autoputu se sastaju sa svercerima i davaju im karte,a ovi pare.Kasnije ovi ostampaju jos karti (jer uvijek bude puno i na stepenicama se stoji) da bi zajebali svercere.Dakle od svercera uzmu i na kafu i za karte,da bi nadoknadili sljedecim stampanjem.
Drugo samo Zenica i Sarajevo su dobili karte (takvu sam info dobio) i niko vise.U Zenici je red bio mnogo,mnogo velik.Dobilo se 1000 karti.Tih hiljadu karti je otislo u roku 1 sata.Jedna osoba moze uzeti 2 karte,a isao sam bas pratiti.500 ljudi nije uslo u centrotrans,**** ja mater ako jest.I da samo je jug i sjever bio,a karte se nisu ni pocele prodavat dolazi lik i prodaje zapad za 50 eura,ko je tu lud ?

I slag na kraju,murija stala nesto glumit silu pokazivat :lol: :lol:

Atmosfera od juce u 2 h

[youtube][/youtube]
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 05 nov 2011, 11:32

eldo505 je napisao/la: u zenici bilo u prodaji samo jug i sjever, sta je sa istokom i zapadom, i odakle svercerima na kamenom mostu karte za istok i zapad??????????????
Pa druze chuj odakle??Ima Duvnjak 30 ljudi iz stranke pa oni imaju zene,djecu,rodbinu....Pa ima onaj iz SDA 5 familija u Vukoticima pa valja i njih podmirit.Davno sam ja skontao da karte u Zenici mos samo preko politicko-cobanske linije dobit.
Nema vise :P

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 05 nov 2011, 11:33

Raja ja ne znam kako u drugim gradovima ali u Krupu je doslo 200 karata i to je sve rezervirano od prije 2-3 sedmice . Znaci ko je stigao rezervirati njegovo je , ko nije , nek se snalazi :)

vevericabimbereket
Kontakt:

Post Postao/la vevericabimbereket » 05 nov 2011, 11:34

fanatic je napisao/la:
sikirica je napisao/la:
De nam je uslikaj.
http://imageshack.us/photo/my-images/831/aaaaeh.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

vidi se na slici kako si lijepo nokte odrezao,svaka cast:P

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 05 nov 2011, 11:39

vevericabimbereket je napisao/la:
fanatic je napisao/la: http://imageshack.us/photo/my-images/831/aaaaeh.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

vidi se na slici kako si lijepo nokte odrezao,svaka cast:P
:lol: :lol:

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 05 nov 2011, 11:41

nokat* :D

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.