GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

badblueboylivno
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la badblueboylivno » 25 jul 2012, 23:58

Ne mogu reći kako sam razočaran ovime večeras. Užas, tuga me je obuzela, mislio sam da će mi srce puknuti kad je ono smeće zabilo gol za pobjedu.

Bljak.
Hayley <3

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 26 jul 2012, 00:39

aj ne laži molim te, skak`o si ko ludak od sreće kad ga je vida zabio. :mrgreen:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 26 jul 2012, 00:43

Da bar.

Prije 3-4 godine bih se bacio kroz prozor od sreće, večeras me je tuga obuzela. Idealna šansa za rušenje zla je otišla niz vodu.

Sad se nadati da Šerif nešto može napraviti, mada je to irealno.
Hayley <3

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 26 jul 2012, 00:49

badblueboylivno je napisao/la:Da bar.

Prije 3-4 godine bih se bacio kroz prozor od sreće, večeras me je tuga obuzela. Idealna šansa za rušenje zla je otišla niz vodu.

Sad se nadati da Šerif nešto može napraviti, mada je to irealno.
Njega se nece otjerati dok ga netko ne upuca, sry ali tako je. Mada jos jedno rusenje rekorda u LP i nemogucnost prodaje svojih igraca bi ga ozbiljno uzdrmala.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 26 jul 2012, 00:49

opet ćete se ušunjati u grupnu fazu. :mrgreen:
ajd nek vam je sa srećom.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

limenka
Kontakt:

Post Postao/la limenka » 26 jul 2012, 00:57

alan_kardec je napisao/la:opet ćete se ušunjati u grupnu fazu. :mrgreen:
Možda nam u Play Offu izbace Partizan (mi nositelji, oni ne), pa da bude uvod u kvalifikacije za SP. :lol:
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 26 jul 2012, 01:00

Da, unatoč tome što sam mislio da bi ga ispadanje izbacilo iz kluba, postaje sve očitije da ga nešto vanzemaljsko (drukčije to ne mogu opisati) štiti i da bi ga samo likvidacija izbacila.

U svakoj normalnoj državi on ne bi sada bio tamo gdje je, zbog sina managera, zbog nelegalnog i nelegitimnog UO-a i Skupštine, kao ni njegovi ljudi koji mu iz dupeta vire. A ima tu još svega i svačega. Vedri i oblači, sa svim iole važnijim ljudima je kao prst i nokat.

GI ZZd je čuda učinila, ukazivala na sra'nja koja rade, na nelegalni rad, pronašla je Statut kluba koji je bio skrivan kao Sveti gral, i svagdje bi bili prihvaćeni, tamo gdje djeluju - u šugavoj žabokrečini zvanoj Hrvatska - nisu - rušitelji su države, zavedeni komunisti i huligani. BBB isto. Ultras subkultura je cijenjena svugdje u svijetu, baklje gore svugdje u svijetu, u Ligi prvaka normala, jedini problem je u Zagrebu, država se na noge zbog istih diže. A opet ništa ne poduzima, donese zakon koji se ne provodi.

Ekipa koja ga brani i koja ga naziva kraljem, odnosno veliča tog zločinca, će se jednog dana sjetiti i bit će im žao kad vide kakav ološ su branili, jer Dinamo ima još jako malo vremena za spas. Tko to ne vidi, to da klub propada, da tone, da se sustavno uništava i da to uništavanje vodi prema najgorem, budala je i neznalica.

Vjerujem da, ako se ovo ne riješi u vremenskom razdoblju od, recimo godine dana, hajde godine i pol, do kraja 2013., da bi se moglo desiti osnivanje novog kluba od strane navijača i da će se ovaj Dinamo, ovaj Građanski Dinamo, zaboraviti... jer ne znam koliko će najvatreniji i najvjerniji i dalje trpiti ovakav odnos prema njima, odnos kakvog nema apsolutno nigdje u svijetu.
Hayley <3

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 26 jul 2012, 01:07

limenka je napisao/la:
alan_kardec je napisao/la:opet ćete se ušunjati u grupnu fazu. :mrgreen:
Možda nam u Play Offu izbace Partizan (mi nositelji, oni ne), pa da bude uvod u kvalifikacije za SP. :lol:
Što? Ti bi da počne III svjetski rat? :mrgreen:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 26 jul 2012, 01:07

Gol Vide:

" onclick="window.open(this.href);return false;

Svake godine primaju amaterske golove koje ni niželigaši ne bi primili ;) .
Zadnja izmjena: Grdan, dana/u 26 jul 2012, 01:12, ukupno mijenjano 2 puta.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 26 jul 2012, 01:08

Ima li iko video da pogledam golove ?
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

limenka
Kontakt:

Post Postao/la limenka » 26 jul 2012, 01:13

DANTES je napisao/la:
:lol:
Fali mi malo naboja iz tih utakmica... Ono kada živiš za tih 90 minuta. :D
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 26 jul 2012, 01:16

limenka je napisao/la:
DANTES je napisao/la:
:lol:
Fali mi malo naboja iz tih utakmica... Ono kada živiš za tih 90 minuta. :D
Ili umireš... Ne boj se neće doći do tog meča jer obje ekipe zijane ranije...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 26 jul 2012, 01:17

[youtube][/youtube]
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

limenka
Kontakt:

Post Postao/la limenka » 26 jul 2012, 01:19

DANTES je napisao/la:
Ili umireš... Ne boj se neće doći do tog meča jer obje ekipe zijane ranije...
Ma kakvo umiranje. Policija i osiguranje napravi svoj posao. Svakog primitivca koji se pokuša fizički obračunati sa bilo kim ili napraviti bilo kakav nered oštro kazniti. Ili zabraniti gostovanja.
Samo da se utakmice održe. ;)

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 26 jul 2012, 01:36

@BBBLivno - otici ce on dok rasproda posljednje igrace koji vrijede nesto. Kad strpa tu lovu sebi u dzep onda ide ca.

Nema vise ozbiljnog trenera koji bi prihvatio Dinamo i nekim dobrim igrama digao cijenu igracima a reputaciju maminju. Samo se nadam da iza njega nece doci njemu slican.

Bio je Canjuga pa se nitko nije nada da cemo imat opet slicnu situaciju, a gle sad.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 26 jul 2012, 01:45

Caki je za ovoga bio Mourinho i Ferguson u jednom.

Ali dobro, vidjet ćemo što će se dešavati u bližoj budućnosti.
Hayley <3

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 26 jul 2012, 02:41

Evo svih golova sa tekme

[youtube][/youtube]

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 26 jul 2012, 03:45

ne razumijem mrznju prema covjeku koji je stvorio ovaj Dinamo, koji je prodavao igrace za masne pare koji ni upola ne vrijede toliko, covjeka kojeg da nema na celu kluba Dinamo ne bi bio toliko superioran u odnosu na glavnog konkurenta Hajduka, covjeka koji je mnogo toga dao za taj klub i koji je imao i ima muda da se suprostavi huliganima koji su mislili da mogu radit sta i gdje hoce.. sada ti isti huligani ga i pokusavaju srusit da bi ponovo mogli pravit probleme na svakom gostovanju i da bi svoje frustracije mogli tako lijecit.. to nisu navijaci to su debili koji samo stete klubu.. kada Mamic ode jednog dana, svi ce zalit za njim, to je sasvim sigurno.. :!:
*La Roma non si tifa, si AMA!*

crewcro22
Kontakt:

Post Postao/la crewcro22 » 26 jul 2012, 10:30

ElLoco7 je napisao/la:ne razumijem mrznju prema covjeku koji je stvorio ovaj Dinamo, koji je prodavao igrace za masne pare koji ni upola ne vrijede toliko, covjeka kojeg da nema na celu kluba Dinamo ne bi bio toliko superioran u odnosu na glavnog konkurenta Hajduka, covjeka koji je mnogo toga dao za taj klub.. sada ti isti huligani ga i pokusavaju srusit da bi ponovo mogli pravit probleme na svakom gostovanju i da bi svoje frustracije mogli tako lijecit.. to nisu navijaci to su debili koji samo stete klubu.. kada Mamic ode jednog dana, svi ce zalit za njim, to je sasvim sigurno.. :!:

a ja tebe ne kuzim,nimalo,pokusavam te shvatiti ali nejde..
1.ne razumijem mrznju prema covjeku koji je stvorio ovaj Dinamo -mamic stvorio Dinamo?Dinamo je osnovan kad se ni ti ni ja a ni mamic nismo rodili

2.koji je prodavao igrace za masne pare koji ni upola ne vrijede toliko-a koji su to igraci koji ne vrijede ni upola?Modric?Coluka?Eduardo?a te masne pare sigurno nisu zavrsile u klupskoj blagajni

3.covjeka kojeg da nema na celu kluba Dinamo ne bi bio toliko superioran u odnosu na glavnog konkurenta Hajduka-
150 ljudi na proslavi naslova drzavnog prvaka dovoljno govori,osim boysa sa sjevera Dinamo nema navijaca osim europskih utakmica

4.covjeka koji je mnogo toga dao za taj klub-ja bi prije rekao da on ima vise koristi od Dinama nego obrnuto jer mu sin ima menadersku agenciju u kojoj je i sam menader a mamic sklapa ugovore sa igracima te ih prodaje a zatim dobiva masnu proviziju,znaci sukob interesa,no valja napomenuti kako igraci koji nece potpisati ugovor sa njegovim sinom bivaju prebaceni u neki drugi tim ili glancaju klupu

5.koji je imao i ima muda da se suprostavi huliganima koji su mislili da mogu radit sta i gdje hoce-huligani?a zasto je onda mamic dolazio jednom od vodja tkz huligana na posao i molio ga u ime svoje malodobne djecice da prekinu bojkot i da se vrate na tribinu?

6.sada ti isti huligani ga i pokusavaju srusit da bi ponovo mogli pravit probleme na svakom gostovanju i da bi svoje frustracije mogli tako lijecit?najveci huligani,izgrednici su u redovima mamica,tj placenici,sovici,zovi ih kako hoces ,oni koje mamic podmazuje eurima,koji nemaju ni trunka navijacke casti,ljudska smeca jednostavno,oni koji su tukli obicne navijace dok su bbb bili u bojkotu,oni koji su u malmeu napali ljude koji su stigli u autu BiH oznaka vikajuci im sta je bosancine te osim njih izmlatili su jos par ljudi na stadionu..

6.to nisu navijaci to su debili koji samo stete klubu-da oni stete jer ukazuju na nepravilnosti(zbog kojih se donosi novi zakon),jer se bore protiv mafije jer imaju muda reci i suprostaviti se jer nisu agenti i ne moze ih se potkupiti

7.kada Mamic ode jednog dana, svi ce zalit za njim, to je sasvim sigurno-kad mamic ode prva utakmica bit ce pun stadion to je sasvim sigurno,no nije bitan njegov odlazak koliko 1 member=1 vote!!!!

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 26 jul 2012, 11:01

2.koji je prodavao igrace za masne pare koji ni upola ne vrijede toliko-a koji su to igraci koji ne vrijede ni upola?Modric?Coluka?Eduardo?a te masne pare sigurno nisu zavrsile u klupskoj blagajni
a uhvatio si se te trojice, a gdje su ostali, mada ni Eduardo nije vrijedio onih para sigurno...vidis, samo vi(bbb) nesto kenjate dok svi ostali iz okruzenja se klanjaju Mamicevim menadjerskim sposobnostima, pa kad cujes od menadjera iz srbije da skidaju kapu Zdravku onda stvarno :roll:
3.covjeka kojeg da nema na celu kluba Dinamo ne bi bio toliko superioran u odnosu na glavnog konkurenta Hajduka-
150 ljudi na proslavi naslova drzavnog prvaka dovoljno govori,osim boysa sa sjevera Dinamo nema navijaca osim europskih utakmica
to samo pokazuje koliko ste razmazeni rezultatima da vam vise ni titula ne znaci nista...ili da se mozda zapitate, da nece zbog vas huligana obicna raja da dodje na stadion :?:
7.kada Mamic ode jednog dana, svi ce zalit za njim, to je sasvim sigurno-kad mamic ode prva utakmica bit ce pun stadion to je sasvim sigurno,no nije bitan njegov odlazak koliko 1 member=1 vote!!!!
pa jado jadni, ovo je balkan, nema sanse da ovdje nesto uspije sto je zasnovano na 1 member=1 vote, pa mi smo takav narod, imas ljudi koji su nezadovljni time sto su svi zadovoljni i nece namjerno da glasa za nesto sto je dobro, samo sistem "tito" moze nesto napraviti :idea:
nemate vi pojma koliko ste sretni sto imate Maminja, toliko sposobnog covjeka, pa bolan gledate LP na svom stadionu :o heeej pa to je misaona imenica za sve klubove ovog regiona(cast partizanu) i to ne sad nego jos 100 godina, pa bolan postali ste Real ovog dijela europe, nema igraca koji ne sanja da zaigra za dinamo, ma bjezi ba razmazeni i bezobrazni ste u isto vrijeme :oops:
ma ustvari boli me kara, otjerajte ga, budite opet prosjek...
Mamiću kad te otjeraju dodji u moj Čelik molim te, kradi uzimaj sebi zaradjuj koliko hoces i ti i tvoji sinovi samo mi daj jak klub kao Dinamo :!:
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.