NK Široki Brijeg

FCS-FCS
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la FCS-FCS » 14 nov 2010, 20:40

nbamacosmswin je napisao/la:Sramotna utakmica u Mostaru pod hitno ovu utakmicu treba uefa pregledati, za stelu je znao citav široki,pod hitno obje ekipe izbaciti iz lige.
e jbg ja sam konto da vi nikad ne stelite jer ste kultura ovo ono zapad i sta jos ne, sto moze donijeti lovu i klubovima ali i premijeru i ostalim mafijasima !!! pa ako ste znali sto niste uplatili ovdje kod nas jer je samo u vilijamsu bilo blokirano jutros u 10 ali sve ostale su primale oklade do pola sata prije tekme..
daj ba ne pricaj gluposti kakva stela..ova vam je pobjeda trebala ko nikad jer bi se na taj nacin skroz ugurali medju prve 3 ekipe i imali realne sanse da mozda i titulu uzmete (tesko al neke sanse bi tada postojale) ovako zrinjski vas je posteno uzeo i bar nakratko zaustavio agoniju od 5 uzastopnih poraza

HSKZM
Kontakt:

Post Postao/la HSKZM » 14 nov 2010, 20:47

Nije na kratko jer Zrinjski se jos dugo nece naci vise u ovakvoj agoniji!
Klub ce se najverovatnije pojacati u jesenskom djelu da bi stvorio ekipu i uigrao za iducu sezonu jer ova godina je ionako propala sto se tice i prvenstva i kupa a bogme i saveza!
Neka imena poput Ticinovica,Arsenijevica se vec spominju kao sigurni dolasci!

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 14 nov 2010, 20:59

HSKZM je napisao/la:Nije na kratko jer Zrinjski se jos dugo nece naci vise u ovakvoj agoniji!
Klub ce se najverovatnije pojacati u jesenskom djelu da bi stvorio ekipu i uigrao za iducu sezonu jer ova godina je ionako propala sto se tice i prvenstva i kupa a bogme i saveza!
Neka imena poput Ticinovica,Arsenijevica se vec spominju kao sigurni dolasci!
ovaj arsenijevic je dobio lovu za pola ugovora i to odmah na potpisu istog....sljedecu polovinu bi trebao dobiti sredinom iduce god...ugovor mu je do 2012 i tesko da ce ga ovi nasi pustiti jer je extra bocni igrac...iako mu se duguju plate (3) mislim da ce vec do nove god ili najkasnije do kraja januara biti sve isplaceno...ovo ti govorim jer sam iz pouzdanih usta naseg kluba danas cuo da su im spremili po platu i pol a sljedeca transa je kako sam vec napisao (nova ili kraj januara)

HSKZM
Kontakt:

Post Postao/la HSKZM » 14 nov 2010, 21:05

Ma u nasoj ligi ti je igrac Bog i batina,nas Zizovic je potpisao ugovor nista mu nije bilo se duzno al svejedno preko noci zavrsi u Albanskoj tirani za deset tisuca eura njemu na ruke!
Ne kazem da je Zizovic bezobrazan normalno da ce otici gdje mu je bolje pogotovo jer je placa u posran... Albanija veca nego kod nas,vec da u nas nema nitko jak ugovor u kojem ga klub moze sprijeciti na odlazak pogotovo ako se ima dugovanja prema igracima!
U nas je Rizvanovic izjavljivao kad je dosao kako nemoze vjerovati da neki klub u BiH moze ponuditi takve uvjete za igraca ,tad se moglo znati da situacija u FKS nije bajna,mada je i Rizvanovic macak u vreci!

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 15 nov 2010, 17:50

Majstore , nisu sa Mirzom htjeli produziti ugovor , to ti je jedina istina u vezi njega. A sekunde ne sumnjam da vam je situacija bolja nego u FCS. Kod nas jednino kadeti i juniori gaze redovno po tim njihovim ligama i svake god izbace 1-2 kvalitetnog , na koga se moze ozbiljno racunati

chanchi
Kontakt:

Post Postao/la chanchi » 18 nov 2010, 19:10

Zna li možda neko otkud saradnja Mepasa i Želje?
Da li je Mepas i vaš generalni sponzor?
Hvala,
Lp!

sb citizen
Kontakt:

Post Postao/la sb citizen » 19 nov 2010, 01:32

iskreno neznam za to..al ako je istina meni je drago, eto da nebi ispalo da samo naši ljudi forsiraju ŠB, 8-) ..kad moze sarajevski kiseljak bit Širokom nema razloga da mepas ne bude želji....sponzora nikad dosta

Široki_B
Kontakt:

Post Postao/la Široki_B » 19 nov 2010, 09:17

...
Zadnja izmjena: Široki_B, dana/u 19 nov 2010, 15:20, ukupno mijenjano 1 put.

sb citizen
Kontakt:

Post Postao/la sb citizen » 19 nov 2010, 12:41

ajde bola nemoj tako, sta si divljak...istina je da svatko svoje gura al kazem ok je ako ima široki sponzora iz sarajeva zasto nebi i oni imali iz širokog, nevidim ništa loše u tom, samo na ovaj način moze doć do napretka...

Hodza_manLju
Kontakt:

Post Postao/la Hodza_manLju » 19 nov 2010, 15:57

Pozdrav svima....da li zna neko ima li direktan prijenos utakmice Š.brijeg:Buducnosti? Hvala

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 19 nov 2010, 17:19

Hodza_manLju je napisao/la:Pozdrav svima....da li zna neko ima li direktan prijenos utakmice Š.brijeg:Buducnosti? Hvala
u nedjelju u 17:00h
1947!

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 20 nov 2010, 13:42

Sirokom prepolovljena kazna! :mrgreen: 8-)

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 20 nov 2010, 18:37

Imp je napisao/la:Sirokom prepolovljena kazna! :mrgreen: 8-)
ona prvobitna je izrečena samo da bi se imalo šta ublažiti :oops:
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 30 dec 2010, 12:04

tema potpuno zamrla
novosti u nasem klubu su dva nova argentinca i da ce mozda varea otic u vovjvodinu
to bi mu ja mislim bilo s konja na magarca
nadam se da ovde ima aktivni širokobrijezana :D

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 30 dec 2010, 18:34

felix123 je napisao/la:tema potpuno zamrla
novosti u nasem klubu su dva nova argentinca i da ce mozda varea otic u vovjvodinu
to bi mu ja mislim bilo s konja na magarca
nadam se da ovde ima aktivni širokobrijezana :D
jesul' oni zvanično prešli u ŠB :?: i ne kontam zašto bi odlazak u Vošu bio gori od ostanka u Širokom ipak je Vojvodina jedan od većih klubova u ex -Yu okvirima.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

ajvardedo

Post Postao/la ajvardedo » 03 jan 2011, 15:20

bparena je napisao/la:
kksiroki je napisao/la:Molio bi ove povjesnicare da mi pojasne nakon koliko stoljeca ce mo mi postat klub sto ovaj ponad mene kaze sa istorijom.
Vjerovatno kad kao Celik pocetkom 70-ih pobjedite npr. Fjorentinu u finalu kupa koji se sljedece godine preimenovo iz "Kupa Sajamskih Gradova" u Kup UEFA. Celik je to osvojio. Kada se budete nosili rame uz rame s HSV Hamburgom kao sto je to cinilo Sarajevo. Kada ispadnete u polufinalu kupa UEFA kao Zeljo a u finalu igrali Real-Inter... Pa Velez, Borac itd... To je jaro istorija i to se ne postize preko noci.... samo rezultati koji su nazalost sad daleko od svih nas... I Sarajeva i Celika, Zelje, Širokog, Borca.... ali bice jednog dana nadam se ...
jel ti ovo ozbiljno za Mitropa kup??? utuvi u glavu sebi vec jednom da Srednjoeuropski(Mitropa) kup nikad nije bio preteca Kupa velesajamskih(ne sajamskih ,kako ti kazes) gradova,a kasnije Kupa UEFE,danas Europske lige.. :D drugo, ako je zeljo u polufinalu ispao od videotona,kako su onda u finalu igrali real i inter???? :D pitanje za kraj:gdje bi vise volio da edin dzeko napravi transfer?u dvostrukog sampiona Europe Nottingham Forest ili u klub bez,kako ti kazes ikakve istorije,chelsea??? :D :D :D da sam admin dobio bi ban zbog falsificiranja istorije europskih takmicenja

FIFA/UEFA
Kontakt:

Post Postao/la FIFA/UEFA » 27 jan 2011, 14:53

siroki postaje obicna filijala dinamu :lol:
treba nam jos igraca iz BiH

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 28 jan 2011, 18:11

siroki brijeg je napustio josip barisic koji odlazi u hajduk siroki bi trebao dobiti oko 200 000 eura za ovaj transfer a barisic vec sutra putuje za antaliju gdje ce se prikljucifi fudbalerima hajduka poz iz gradacca
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 05 feb 2011, 19:27

Dajte ba ljudi, dajte mi neke info, mozetel uzet Borac u prvom kolu proljetnog dijela, kakav je roster, kakvo je stanje, al mislim tesko, jer ste vi njih uzeli u Banjoj Luci, tako da...
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Elmar
Kontakt:

Post Postao/la Elmar » 05 feb 2011, 21:14

Siroki izlgeda dobio Austriju iz Beca...

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.