Cini mi se da je upravo on zabio autogol glavom na zadnjem derbiju na Grbavici.Kada je Zeljo dobio 1:0 upravo njegovim golom.a momak ako ode,neka mu je sa srecom.[/quote]
Zar nije onaj Dilaver Zrnanović zabio sam sebi
Ovog Dupovca što sam gledao u par navrata u mladoj repci i u onim Evropskim utakmicama Srajeva, dosta dobro je obavio svoj posao, prednost mu je što je mlad tek su mu 21-22, tako da je budućnost pred njim, nije smak svijeta, ako još jednu sezonu ostane i u Sarajevu

[/quote]
da upravu si.moja greska.a kod nas je najvece greska sto igrac ode prerano iz kluba.Dzeko je imao srecu,ali on je jedan od rijetkih.Vise je onih koji propadnu upravo radi toga,jer im menadzeri napune glavu da su Messi cim odigra par dobrih utakmica.A i roditelji su dosta nerealni.Sve zele lovu zgrnut nabrzaka,Najbolji je primjer toga Alen Skoro.Koji je uvakat bio jedan od najtalentovanijih mladih igraca europe.Da je ostao jos godinu dvije u nasoj ligi mogao je napraviti bolju karijeru.Ali ovako ode u Marsej,gdje je grijao klupu 2 godine (sto je najgori moguci scenario za mladog igraca da sjedi na klupi i ne igra),[/quote]
Ma hajde bolan,kad moze Visca sjediti u BB sporu na klupi,mogao bi i Dupovac u Torinu ima i posudba zasto ne.Oni Slovencici(citaj Bosnje)k'o cerge odose u Palermo ili sta ti ja znam gdje.
Sega je sto se navijaci iz drugog tabora vise sekiraju za tog igraca,nego ovi prvi.Cuj autogol,inace Zrnanovic i Dupovac gotovo indenticna prezimena.

[/quote]
Nemam se ja sta brinuti.al mi je drago kad bilo ko nas postigne neki uspjeh.pogotovo u ovoj našoj drzavi.al jebga nebi mi bili mi kada nebi nekoga popljuvali.drazi nam je tuđi neuspjeh nego vlastiti uspjeh.skoru sam uzeo kao primjer jer je bio talenat vanserijski.isto sam mogao uzeti za primjer duraka koji se ispali u freiburg pa mu je sad olimpic vrhunac.a dupovac ili zrnanovic?zar je bitno?pratim samo Želju,ostali me ne interesuju niti ih pratim.osim kada igraju sa nama.nego Hare lafe zelim ti BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN!Da ga provedes u veselju i rahatluku.a za derbi zna se.Bice gusto biće 0:2.Vozdra
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!