Djecija posla .. lijepi strah od Slobodepinoglavi je napisao/la:Biscani su stvarno opsjednuti,stvarno je presmjesno citat kako sloboda nema igru,kako je jedinstvo bolje,kako sloboda kupuje i sl. Ako danas sloboda pobjedi to je to,u PL smo.

Moderator/ica: GracanicaAA
Djecija posla .. lijepi strah od Slobodepinoglavi je napisao/la:Biscani su stvarno opsjednuti,stvarno je presmjesno citat kako sloboda nema igru,kako je jedinstvo bolje,kako sloboda kupuje i sl. Ako danas sloboda pobjedi to je to,u PL smo.
Pa3ot je napisao/la:Zao mi je sto morate pustiti Slobodi. Od 80 do 90 min ce pasti gol za Slobodu. Steta samo za one istinske navijace Bratstva sto ce doci gledati namjestenu utakmicu i jos za to platiti ulaznicu.
Djete drago ako si nama doso prodavat taj fol, razguli idi gledaj crtani.Pa3ot je napisao/la:Zao mi je sto morate pustiti Slobodi. Od 80 do 90 min ce pasti gol za Slobodu. Steta samo za one istinske navijace Bratstva sto ce doci gledati namjestenu utakmicu i jos za to platiti ulaznicu.
Moraju pustit, a prosle sedmice im dolazio onaj vas ratni zlocinac da se dogovara..Pa3ot je napisao/la:Zao mi je sto morate pustiti Slobodi. Od 80 do 90 min ce pasti gol za Slobodu. Steta samo za one istinske navijace Bratstva sto ce doci gledati namjestenu utakmicu i jos za to platiti ulaznicu.
Ja ne znam zasto jos i dalje glumite kad svi znate da morate pustiti Slobodi. Cujemo se nakon utakmice , bas me zanima sta ces onda imati za reci. A ti tuzlak1987 malo se informisi ko je Hamdo Tigar i procitaj malo o akciji "Tigar" , vjerujem da poslije toga neces moci heroja nazivati zlocincem!GracanicaAA je napisao/la:Djete drago ako si nama doso prodavat taj fol, razguli idi gledaj crtani.Pa3ot je napisao/la:Zao mi je sto morate pustiti Slobodi. Od 80 do 90 min ce pasti gol za Slobodu. Steta samo za one istinske navijace Bratstva sto ce doci gledati namjestenu utakmicu i jos za to platiti ulaznicu.
Mlad je on jos ne treba mu zamjeriti..vidis da ima strah od Slobode,pred svaki mec spominju da je prodato ili da nam moraju pustitfukara87 je napisao/la:Pa3ot je napisao/la:Zao mi je sto morate pustiti Slobodi. Od 80 do 90 min ce pasti gol za Slobodu. Steta samo za one istinske navijace Bratstva sto ce doci gledati namjestenu utakmicu i jos za to platiti ulaznicu.![]()
![]()
Ma nek on svrsava na pustinjske oluje i slicne budalestine. Pojma nema o historiji svoje zemlje, o najvecoj akciji na ovim prostorima, a daje sebi za pravo nekom takve etikete stavljati. Balavac, u gace srao dok su Tigar i njemu slicnu njegovu guzicu branili.Pa3ot je napisao/la:Ja ne znam zasto jos i dalje glumite kad svi znate da morate pustiti Slobodi. Cujemo se nakon utakmice , bas me zanima sta ces onda imati za reci. A ti tuzlak1987 malo se informisi ko je Hamdo Tigar i procitaj malo o akciji "Tigar" , vjerujem da poslije toga neces moci heroja nazivati zlocincem!GracanicaAA je napisao/la:Djete drago ako si nama doso prodavat taj fol, razguli idi gledaj crtani.Pa3ot je napisao/la:Zao mi je sto morate pustiti Slobodi. Od 80 do 90 min ce pasti gol za Slobodu. Steta samo za one istinske navijace Bratstva sto ce doci gledati namjestenu utakmicu i jos za to platiti ulaznicu.
Ako smo mi opsjednuti,sta je onda tek sa vama :zvijezde:pinoglavi je napisao/la:Biscani su stvarno opsjednuti,stvarno je presmjesno citat kako sloboda nema igru,kako je jedinstvo bolje,kako sloboda kupuje i sl. Ako danas sloboda pobjedi to je to,u PL smo.
Koje to pomogao Slobodi da nadigra Jedinstvo u prošlu subotu ?Bihac96 je napisao/la:Sloboda ima veliku pomoc susjeda sto je sasvim normalno,cak u cijelom svijetu ako igraju dvije prijateljske ekipe ako jednoj treba ova druga nece igrat sa 100% snagom.Ali ne igra ovdje samo kvaliteta ekipa,ne vrijede kvalitet kad odes u Capljinu,Orasje ili u onaj Rodoc tu se tesko nadigravat ako ne podplatis te ekipe,jer je nevjerojatno da imaju pomoc sudija samo neznam sa kojim razlogom.I hajde vise nek se zavrsi ta prica oko kupovina,jer je ovo stvarno vise postalo jadno citati
Mogli smo i da zabijemo 3 bratexinxee je napisao/la:Svaka vam čast za ovih trenutnih 2-0,ako Bog da zabit će te vi i treći![]()
protiv "Moćne" Slobode
![]()
![]()
S Baltazarom se ne slažem u većeini njegovih postova ali čovjek je jednostavno pogodio sve,,,,volio bih da mogu od srca čestitaa ali jednostavno ne ide i to je to,,,ode mi vikend dovragabaltazar1 je napisao/la:kako god skontam, naši momci nemaju šta da puno razmišljaju, nismo slabiji od Slobode, nije to nikakav bauk
fali nama nekoliko igrača- fali njima
eno utakmica u Lukavcu, Sloboda nije šanse napravila do onog gola a ni poslije toga, neka odigraju onako hrabro kao Radnički i nema frke
ne može uvijek Redžepi pogađati za pobjedu
samo oštro, hrabro, bez panike i bez puno gledanja na tribine
Sloboda u ovih nekoliko utakmica nije pokazala nikakvu igru, jedina njihova prednost je što su fizički dosta spremni i što igraju u istom ritmu od prve do 90. minute, nema iskakkanja iz sistema
ništa posebno što se ne može preskočiti, po meni, nama treba jedna utakmica kao protiv Čelika, gdje smo pokazali koliko možemo a ako odigramo onako, pobjeda je naša
SRETNO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.