NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

harry_90
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la harry_90 » 05 apr 2014, 11:56

pinoglavi je napisao/la:Biscani su stvarno opsjednuti,stvarno je presmjesno citat kako sloboda nema igru,kako je jedinstvo bolje,kako sloboda kupuje i sl. Ako danas sloboda pobjedi to je to,u PL smo.
Djecija posla .. lijepi strah od Slobode ;) kako idu one izjave njihovih igraca i trenera,konkurenti su nam samo Bratstvo i Rudar..kad na kraj Sloboda lagano isamarala protivnike kao i Jedinstvo na Tusnju koje nije preslo pola centra kako treba..nek oni imaju igru za PL :lol: jos najaca sjebada igraca Jedinstva kad izadjose na teren i malo treninga pred mec svi pogledi na sjever i stadion Tusanj,pogubili se bili :cool:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Pa3ot
Kontakt:

Post Postao/la Pa3ot » 05 apr 2014, 12:44

Zao mi je sto morate pustiti Slobodi. Od 80 do 90 min ce pasti gol za Slobodu. Steta samo za one istinske navijace Bratstva sto ce doci gledati namjestenu utakmicu i jos za to platiti ulaznicu.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 05 apr 2014, 12:49

Pa3ot je napisao/la:Zao mi je sto morate pustiti Slobodi. Od 80 do 90 min ce pasti gol za Slobodu. Steta samo za one istinske navijace Bratstva sto ce doci gledati namjestenu utakmicu i jos za to platiti ulaznicu.
:lol: :roll: :roll:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 05 apr 2014, 12:51

Pa3ot je napisao/la:Zao mi je sto morate pustiti Slobodi. Od 80 do 90 min ce pasti gol za Slobodu. Steta samo za one istinske navijace Bratstva sto ce doci gledati namjestenu utakmicu i jos za to platiti ulaznicu.
Djete drago ako si nama doso prodavat taj fol, razguli idi gledaj crtani.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 apr 2014, 12:54

Moraju pustit, a prosle sedmice im dolazio onaj vas ratni zlocinac da se dogovara..

Pa3ot
Kontakt:

Post Postao/la Pa3ot » 05 apr 2014, 13:00

GracanicaAA je napisao/la:
Ja ne znam zasto jos i dalje glumite kad svi znate da morate pustiti Slobodi. Cujemo se nakon utakmice , bas me zanima sta ces onda imati za reci. A ti tuzlak1987 malo se informisi ko je Hamdo Tigar i procitaj malo o akciji "Tigar" , vjerujem da poslije toga neces moci heroja nazivati zlocincem!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 05 apr 2014, 13:02

fukara87 je napisao/la:
:lol: :roll: :roll:
Mlad je on jos ne treba mu zamjeriti..vidis da ima strah od Slobode,pred svaki mec spominju da je prodato ili da nam moraju pustit :lol: :lol: :lol:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

abnorme123
Kontakt:

Post Postao/la abnorme123 » 05 apr 2014, 13:51

Pa3ot je napisao/la:
GracanicaAA je napisao/la:
Ja ne znam zasto jos i dalje glumite kad svi znate da morate pustiti Slobodi. Cujemo se nakon utakmice , bas me zanima sta ces onda imati za reci. A ti tuzlak1987 malo se informisi ko je Hamdo Tigar i procitaj malo o akciji "Tigar" , vjerujem da poslije toga neces moci heroja nazivati zlocincem!
Ma nek on svrsava na pustinjske oluje i slicne budalestine. Pojma nema o historiji svoje zemlje, o najvecoj akciji na ovim prostorima, a daje sebi za pravo nekom takve etikete stavljati. Balavac, u gace srao dok su Tigar i njemu slicnu njegovu guzicu branili.
NAROD SE ZOVE BIHAĆ
https://www.youtube.com/watch?v=OiUTsMxWmes

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 05 apr 2014, 14:01

upravo VEEELLLLIIIKKKKAAAAAA kolona automobila, kombija itd...prolazi pored mene, šalovi, zastave, dresovi, sviraju, mašu, pjevaju, galame - Tuzla is coming :)
Undici stelle - ACM 1899

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 05 apr 2014, 14:20

pinoglavi je napisao/la:Biscani su stvarno opsjednuti,stvarno je presmjesno citat kako sloboda nema igru,kako je jedinstvo bolje,kako sloboda kupuje i sl. Ako danas sloboda pobjedi to je to,u PL smo.
Ako smo mi opsjednuti,sta je onda tek sa vama :zvijezde:
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 05 apr 2014, 14:37

Sta je problem mogu ljudi izgubiti na posten nacin ili ce pustiti Slobodi, a mogu i pobjediti pa da mozemo vidjeti... :D[/quote]

mozda onako bas kao sto je i radnicki pustio? bas opsjednuti... Sloboda ima tim koji moze pobjediti vecinu premijerligaskih ekipa sada uz posteno sudjenje a valjda samo zli jezici proturaju tu pricu da Sloboda sada kupuje utakmice i da joj se pusta. interesantno bas da joj se pusta i da kupuje kada ima najma nje potrebe za to... dajte ljudi...
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 05 apr 2014, 14:47

Sloboda ima veliku pomoc susjeda sto je sasvim normalno,cak u cijelom svijetu ako igraju dvije prijateljske ekipe ako jednoj treba ova druga nece igrat sa 100% snagom.Ali ne igra ovdje samo kvaliteta ekipa,ne vrijede kvalitet kad odes u Capljinu,Orasje ili u onaj Rodoc tu se tesko nadigravat ako ne podplatis te ekipe,jer je nevjerojatno da imaju pomoc sudija samo neznam sa kojim razlogom.I hajde vise nek se zavrsi ta prica oko kupovina,jer je ovo stvarno vise postalo jadno citati
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 05 apr 2014, 15:07

utakmica davno rijesena.

Realist
Kontakt:

Post Postao/la Realist » 05 apr 2014, 16:35

Bihac96 je napisao/la:Sloboda ima veliku pomoc susjeda sto je sasvim normalno,cak u cijelom svijetu ako igraju dvije prijateljske ekipe ako jednoj treba ova druga nece igrat sa 100% snagom.Ali ne igra ovdje samo kvaliteta ekipa,ne vrijede kvalitet kad odes u Capljinu,Orasje ili u onaj Rodoc tu se tesko nadigravat ako ne podplatis te ekipe,jer je nevjerojatno da imaju pomoc sudija samo neznam sa kojim razlogom.I hajde vise nek se zavrsi ta prica oko kupovina,jer je ovo stvarno vise postalo jadno citati
Koje to pomogao Slobodi da nadigra Jedinstvo u prošlu subotu ?

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 05 apr 2014, 17:11

Svaka vam čast za ovih trenutnih 2-0,ako Bog da zabit će te vi i treći :D :mrgreen: protiv "Moćne" Slobode

:njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 05 apr 2014, 18:10

xinxee je napisao/la:Svaka vam čast za ovih trenutnih 2-0,ako Bog da zabit će te vi i treći :D :mrgreen: protiv "Moćne" Slobode

:njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:
Mogli smo i da zabijemo 3 brate

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 05 apr 2014, 18:29

Srce ko džamija ^_^

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 05 apr 2014, 18:40

ja sam nekad ranije napisao otprilike sljedeće:

- volio bih da ovi trolovi sa foruma koji sve znaju, nekada, samo ponekada, čisto radi ljudskosti, dođu nakon jedne pogrešne prognoze i da kažu "DA, NISMO BILI U PRAVU, JELI SMO ****" ;)
Undici stelle - ACM 1899

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 05 apr 2014, 18:41

baltazar1 je napisao/la:kako god skontam, naši momci nemaju šta da puno razmišljaju, nismo slabiji od Slobode, nije to nikakav bauk

fali nama nekoliko igrača- fali njima

eno utakmica u Lukavcu, Sloboda nije šanse napravila do onog gola a ni poslije toga, neka odigraju onako hrabro kao Radnički i nema frke

ne može uvijek Redžepi pogađati za pobjedu

samo oštro, hrabro, bez panike i bez puno gledanja na tribine

Sloboda u ovih nekoliko utakmica nije pokazala nikakvu igru, jedina njihova prednost je što su fizički dosta spremni i što igraju u istom ritmu od prve do 90. minute, nema iskakkanja iz sistema

ništa posebno što se ne može preskočiti, po meni, nama treba jedna utakmica kao protiv Čelika, gdje smo pokazali koliko možemo a ako odigramo onako, pobjeda je naša

SRETNO
S Baltazarom se ne slažem u većeini njegovih postova ali čovjek je jednostavno pogodio sve,,,,volio bih da mogu od srca čestitaa ali jednostavno ne ide i to je to,,,ode mi vikend dovraga :oops: :oops:

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 05 apr 2014, 18:47

u jednom neformalnom razgovoru na pitanje upućeno Dasi vezano za utakmicu sa Slobodom"hoćetel nam pomoć", on odgovara ... "pa naravno, pobjedit ćemo Jedinstvo, kud će vam veća pomoć" :D
Undici stelle - ACM 1899

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.