Prosudi sam...Mesut Ozil 10 je napisao/la:@Franistek - sta si s tim htio reci![]()
da smo frankovci ?
![]()
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
-
- Kontakt:
Re: Primera Division (Liga BBVA)
Mo'š misliti od tolike pauze oni sad našli da se natežu oko potpisivanja ugovora.Ted Mosby je napisao/la:Izgleda štrajk i u Serii A, pa kuda ide ovaj svijet
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Navodno su AFE i LFP blizu dogovora. Tako da bi liga mogla poceti sljedece sedmice.
Zigic bi trebao u Betis na posudbu iz Birminghema (ako im je on zamjena za Emanu
).
Pacheco iz Liverpoola dosao na posudbu u Rayo Vallecano .
Liga Adelante .
Murcia dovela Manuel Iturru iz Universidad de Chile ,oblacio je dres repke Chilea u 32 navrata .
Odlicno pojacanje na sredini terena ,doveli su i Sutila iz Sociedada . Volio bi da se vrate u Primeru .
Zigic bi trebao u Betis na posudbu iz Birminghema (ako im je on zamjena za Emanu

Pacheco iz Liverpoola dosao na posudbu u Rayo Vallecano .
Liga Adelante .
Murcia dovela Manuel Iturru iz Universidad de Chile ,oblacio je dres repke Chilea u 32 navrata .
Odlicno pojacanje na sredini terena ,doveli su i Sutila iz Sociedada . Volio bi da se vrate u Primeru .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Strucnja javi seFaraon iz Visokog je napisao/la:Ucite za vikend od gospodskih engleza,vjerujem da ce bit zanimljivije na Wolwes-Fulham od ove koride
govoris kakva je utakmoica izmedu reala i barce,a tu je barem bilo 5 golova,a vamo na utkamici između liverpoola i arsenala nije bilo 5 suteva.Majke mi ja se umorio dok sam pregledo ovo 1 poluvrijeme
Visca el Barça ! Mes que un club !
Pogledaj starta zlocinackog na Gutierezu
proslo kolo 2 tekme(nezz tacno koje ) sport klub prenosio i obje zavrsile 0-0.
Ne moze se porediti nogomet koji se igra u Primeri sa ovim silovanjem.

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Pa vjerujmi,da bi valencia i atl.madrid poigrali sa ovim klubovimajuznjak> je napisao/la:Pogledaj starta zlocinackog na Gutierezu![]()
proslo kolo 2 tekme(nezz tacno koje ) sport klub prenosio i obje zavrsile 0-0.
![]()

Primera division nikad nije bila jaca.Do douse uvjek je bila jaka,ali sada definitivno prejaka.
Ma kakva Valencia i Atletico
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Pa reci ko ce moci parirati manchesteru ?Jedino chealse,ali i on tesko.
Ali barcelona i real ce vec imati probleme,atletico madrid,valencia,malaga,villarreal,bilbao.Jeste da ovi nece moci osvojti ligu,ali ce moci napatiti dosta puno barcelonu i real madrid
Ali barcelona i real ce vec imati probleme,atletico madrid,valencia,malaga,villarreal,bilbao.Jeste da ovi nece moci osvojti ligu,ali ce moci napatiti dosta puno barcelonu i real madrid
Kakva,ona sto je niste mogli pobjediti na OTTed Mosby je napisao/la:Ma kakva Valencia i Atletico

A nakav jakison sto igra za arsenal,bio u chaltonu,i momak trebo da ode u jos slabi klub,i ode u arsenal i eno ga igra 1 postavu.juznjak> je napisao/la:Kakva,ona sto je niste mogli pobjediti na MestalliTed Mosby je napisao/la:Ma kakva Valencia i Atletico, eh kakav Atletico pa jaci je od Arsenala u svakom slucaju ,cuj ping pong njima igra neki .

jenkinson,ping pong,pa onaj Miquel koji ima 18-19 godina cuva Carolla, Arshavin totalno pao.. Jad i cemer, bgm ja se namucio prvo poluvrijeme..
Ali su je zato pobijedili na Mestallijuznjak> je napisao/la:Kakva,ona sto je niste mogli pobjediti na OTTed Mosby je napisao/la:Ma kakva Valencia i Atletico, eh kakav Atletico pa jaci je od Arsenala u svakom slucaju ,cuj ping pong njima igra neki .
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
U zadnjim trenucima.Ted Mosby je napisao/la:Ali su je zato pobijedili na Mestallijuznjak> je napisao/la:Kakva,ona sto je niste mogli pobjediti na OTTed Mosby je napisao/la:Ma kakva Valencia i Atletico, eh kakav Atletico pa jaci je od Arsenala u svakom slucaju ,cuj ping pong njima igra neki .
malaga dovela 3 igraca i vec postala konkurent ?
bilbao koji ne moze dati go trabzonsporu na svom terenu iako cijelu utakmicu imaju igraca vise ?
realno Primera ima 2 najkvalitetnija kluba i Atletico koji je kvalitetan i Valenciju koja je solidna ostalo je dosta losE

realno Primera ima 2 najkvalitetnija kluba i Atletico koji je kvalitetan i Valenciju koja je solidna ostalo je dosta losE

necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD
Malaga je dovela Toulalana,da subjektivno kazem najboljeg igraca Lyona, dovela drugog najboljeg strijelca LP svih vremena, jednog od top 5 tehnicara u svijetu Cazorlu,jednog od najtalentovanijih mladih veznjaka svijeta Isca,Bounantoeafakghasd il kak se vec pise-vec se trebalo cut za njega, imaju Demichelisa i dodali mu Mathijsena,doveli jednog od top 3 lijeva beka Primere-Monreala,pa jednog Joaquina, uz to imaju super talentovane Juan Miguel-Juanmi i Rondon.. Sta da ti kazem, tri prosjecna igraca ,uz to imaju jednog od najboljih trenera svijeta-Manuela Pellegrinija ,tvorca velikog Villareala..bimbrlica je napisao/la:malaga dovela 3 igraca i vec postala konkurent ?bilbao koji ne moze dati go trabzonsporu na svom terenu iako cijelu utakmicu imaju igraca vise ?
Pa taj mali Bilbao,tim koji u svojim redovima ima Llorntea,jednog od najboljih napadaca svijeta, Javi Martineza za godinu dvije najboljeg zadnjeg veznog.. Super talentovane : Hereru,Aurtenaxete,Ramalho,San Josa,Muniain,...
+ Iraola -reprezentativac najjace fudbalske nacije,nerijetko i starter.. Uz to ih vodi covjek koji je bio povezivan sa Realom,cak je odbio i Inter..
Mada sam ja misljenja da ce i ove sezone Villareal i Valencia izborit LP..
uredu je to pojacavaju se timovi u primeri to je pozitivno ali reci da je jaca liga od EPL je nerealno...L_blancos je napisao/la:Malaga je dovela Toulalana,da subjektivno kazem najboljeg igraca Lyona, dovela drugog najboljeg strijelca LP svih vremena, jednog od top 5 tehnicara u svijetu Cazorlu,jednog od najtalentovanijih mladih veznjaka svijeta Isca,Bounantoeafakghasd il kak se vec pise-vec se trebalo cut za njega, imaju Demichelisa i dodali mu Mathijsena,doveli jednog od top 3 lijeva beka Primere-Monreala,pa jednog Joaquina, uz to imaju super talentovane Juan Miguel-Juanmi i Rondon.. Sta da ti kazem, tri prosjecna igraca ,uz to imaju jednog od najboljih trenera svijeta-Manuela Pellegrinija ,tvorca velikog Villareala..bimbrlica je napisao/la:malaga dovela 3 igraca i vec postala konkurent ?bilbao koji ne moze dati go trabzonsporu na svom terenu iako cijelu utakmicu imaju igraca vise ?
Pa taj mali Bilbao,tim koji u svojim redovima ima Llorntea,jednog od najboljih napadaca svijeta, Javi Martineza za godinu dvije najboljeg zadnjeg veznog.. Super talentovane : Hereru,Aurtenaxete,Ramalho,San Josa,Muniain,...
+ Iraola -reprezentativac najjace fudbalske nacije,nerijetko i starter.. Uz to ih vodi covjek koji je bio povezivan sa Realom,cak je odbio i Inter..
Mada sam ja misljenja da ce i ove sezone Villareal i Valencia izborit LP..
Trenutno jest, kad vidim divove Arsenala i Liverpula da se onako muce zazalim sto sam dao pare na grickalice da gledam utakmicu..
Jednostavno to vise nije to..
Mislim da ce se City,Chelsea i Man U borit za titulu.. Poslije dodju Tottenham i Liverpul a ostalo je lose..
Premier Liga je zanimljivija za gledat,to stoji.. Al ja uvijek vise uzivam u igri Villareala nego Liverpula,Chelsea i drugih.. A i trofeji govore sve..
Mislim da ce se City,Chelsea i Man U borit za titulu.. Poslije dodju Tottenham i Liverpul a ostalo je lose..
Premier Liga je zanimljivija za gledat,to stoji.. Al ja uvijek vise uzivam u igri Villareala nego Liverpula,Chelsea i drugih.. A i trofeji govore sve..
trofeji govori o moci reala i barcelone a ne o moci spanskog fudbala jer to su dvije razlicite stvari(barem za mene)L_blancos je napisao/la:Trenutno jest, kad vidim divove Arsenala i Liverpula da se onako muce zazalim sto sam dao pare na grickalice da gledam utakmicu..
u zadnjih 7-8 godina 4 razlicita engleska kluba su dolazila do finala LP a to je veliki uspjeh...
A ko je osvajao, da to govori o moci Reala i Barce u odnosu na Spanske,a i ostale klubove.. Takodjer evo prosla sezona: 2 spanska tima u polufinalu LP 1 engleski, 1 spanski u polufinalu EL 0 engleskih.. Da jos spomenem u skorijoj proslosti uspjehe AM u EL isto tako Seville ...bimbrlica je napisao/la:trofeji govori o moci reala i barcelone a ne o moci spanskog fudbala jer to su dvije razlicite stvari(barem za mene)L_blancos je napisao/la:Trenutno jest, kad vidim divove Arsenala i Liverpula da se onako muce zazalim sto sam dao pare na grickalice da gledam utakmicu..
u zadnjih 7-8 godina 4 razlicita engleska kluba su dolazila do finala LP a to je veliki uspjeh...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.