Dobio za bozic, iz Zagreba. Sjetio se tetak da sam ovakve trazio. Jos samo da su bijele, al jbg i ovako su strasne.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Prvo postavljas neke svoje patike i bunis se kada ti neko kaze da mu se ne svidjaju a onda dodjes i na neciji drugi izbor se doslovno po.kenjas.Panda je napisao/la:ne bih u ovome ni u rat išao
strasne u pravom smislu te rijeciDonnie Darko je napisao/la:
Dobio za bozic, iz Zagreba. Sjetio se tetak da sam ovakve trazio. Jos samo da su bijele, al jbg i ovako su strasne.![]()
Ma ne, samo se nismo razumjeli.. Ti si rekao da bi neko radije nosio neudoban Adidas nego udobnu neku xy marku a ja sam mislio da, i da je ovo Adidas ne bih to obukao, a npr obukao bih vjerovatno neku xy marku sa nekim modernijim modelomZodiac je napisao/la:Pa naravno da je bitan ali u granicama,recimo nećeš nositi nekakve gluposti kao u animiranim filmovima ali je bitna udobnost prije svega.Unica_Liverpool_ je napisao/la:Samo što ja ovakve ni Adidaske ne bih obuk'o.. Bitan je model
Ne bi vjerovao koliko obuća utiče na položaj kičme,kako se može iskriviti pa kad dođeš u godine nećeš moći otići piškiti a kamoli šta drugo,a onda ćeš se reći "hebo model".
Naravno "većina" markirane obuće (i odjeće) je udobna,tako da sam to gore spomenuo samo zbog onih extremista koji idu u krajnost samo da bi nešto profurali.
Panda je napisao/la:beg me je razočarao u zenici kada sam ga molio nakon tekme 100€ a lik se samo okrenuo, a bio je i on sirotinja ali izgleda da je to zaboravio. boli njega qrac za nas sirotinju
naravno da jesu, ali ne furaju se po palama više pa ih ti ne viđašbagrcavi je napisao/la:zato su tvoje po najnovijoj modi
gdje se ovo moze nabavitUnica_Liverpool_ je napisao/la:
Imao sam ja slicne, nosao ih u zimu i u ljetoDonnie Darko je napisao/la:
Dobio za bozic, iz Zagreba. Sjetio se tetak da sam ovakve trazio. Jos samo da su bijele, al jbg i ovako su strasne.![]()
ma ludilo je ovdje na palama, dubravko nas nafuro na smak svijeta pa nema više patika da se kupe, a uzeo bih isti model ko kod tebe.Panda je napisao/la:naravno da jesu, ali ne furaju se po palama više pa ih ti ne viđašbagrcavi je napisao/la:zato su tvoje po najnovijoj modi
Neke stvari jednostavno nikada nece izaci iz mode, kao Ray-Ban Aviator ili Wayfarer, Conversice i sl., a Nike Air Force One sigurno spadaju tu. Jedne od najboljih i najutjecajnijih tena ikadaPanda je napisao/la:isfurane brate, furale se prije mašala godina
gdje ovo ima uzet u sarajevu?? i koliko paraIlPrincipe je napisao/la:TRENERKA STIIIIIIIIIIIL![]()
![]()
NEŠTO OGAVNIJE I SELJASTIJE NISAM VIDIO
IlPrincipe je napisao/la:TRENERKA STIIIIIIIIIIIL![]()
![]()
NEŠTO OGAVNIJE I SELJASTIJE NISAM VIDIO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.