Cestitike Schalke-u na izboru novog trenera...Weinzierl bestätigt Abgang: „Zeit für den nächsten Schritt“
FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Schalke 04 Gelsenkirchen
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ah već su medijska preseravanja počela.
Navodno smo platili preko 3 miliona za ovog trenera.
Navodno smo platili preko 3 miliona za ovog trenera.
-
- Kontakt:
Weinzerl je daleko najbolji moguci izbor , od Schalkea ocekujem preporod ala Tuchel u Dortmund sta je donio.
[youtube][/youtube]
Höwedes i Sane će igrati EP u Francuskoj.
Prije dvije godine iz naše omladinske škole su Özil, Höwedes, Neuer i Draxler bili u sastavu Svjetskog prvaka.
Ove godine im se priključio i Sane.
Baš mi nismo nikakav faktor u Njemačkoj i za Nemačku
Prije dvije godine iz naše omladinske škole su Özil, Höwedes, Neuer i Draxler bili u sastavu Svjetskog prvaka.
Ove godine im se priključio i Sane.
Baš mi nismo nikakav faktor u Njemačkoj i za Nemačku

- Konigsblau
- Kontakt:
Fährmann ako nije zaslužio poziv onda ne znam ko je.
Wir leben dich Schalke 04!
-
- Kontakt:
A **** sad,realno je trebalo biti Neuer kao najbolji vratar,pa Trapp jedinica PSGa, koji je u jednom trenutku bio najbolje ocijenjeni vratar lige prvaka i imao fenomenalnu sezonu za jedan takav klub,te po meni treći nek bude najtalentiraniji mladi vratar a tu imas Ter-Stegena,Lena i Horna.Konigsblau je napisao/la:Fährmann ako nije zaslužio poziv onda ne znam ko je.
Fahrman je imao odlicnu sezonu ali za reprezentaciju jednostavno trebaš biti hebena klasa iznad.
btw : jeli Weinzerl i sluzbeno više potpisao ili nema nista jos ?
Neuer , Ter Stegen , Trapp , Karius , Fahrmann ovako treba biti redoslijed.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- Konigsblau
- Kontakt:
Kakvu odbranu je imao Ralf, a kakvu ostali..
Cestitke na kvalitetnom izboru kada je trenerska pozicija u pitanju...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Hvala @amerosm ali opet mi ne igramo nikakvu ulogu u Njemačkoj i za Njemačku...
Ima jedna grupa navijača koja redovno predviđa transfere prije nego što priča postane ozbiljna.
Danas su napisali da dovodimo Schweinsteigera.
Vjerovatno je ovo Ente ali ne bi bilo loše da se to desi.
-
- Kontakt:
Šta je sa Belhandom, hoće li ga Heidel otkupiti?
Nedavno sam negdje čitao da je Heidel zadovoljan postojećim kadrom te da neće biti nekih izrazitih promjena, više se ide na kartu Weinzierla da pokuša uigrati neki sistem koji će biti učinkovit i koji će biti i po guštu navijača, tako da se izbjegne popularno zviždanje domaćih navijača vlastitoj ekipi ...
Također ako se ne varam Heidel je izjavio da neće biti dvocifrenih iznosa transfera ovoga ljeta.
Nedavno sam negdje čitao da je Heidel zadovoljan postojećim kadrom te da neće biti nekih izrazitih promjena, više se ide na kartu Weinzierla da pokuša uigrati neki sistem koji će biti učinkovit i koji će biti i po guštu navijača, tako da se izbjegne popularno zviždanje domaćih navijača vlastitoj ekipi ...
Također ako se ne varam Heidel je izjavio da neće biti dvocifrenih iznosa transfera ovoga ljeta.
Agieren statt reagieren
Zdena04 je napisao/la:Ima jedna grupa navijača koja redovno predviđa transfere prije nego što priča postane ozbiljna.

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Schalke fiskalanu 2015. godinu zavrsio sa rekordnim prihodima i zaradom. Ostvarili su prihode od 264,5 mil eura i dobit od 22,5 mil eura ( godinu ranije 219,7 mil eura). Schalke je u periodu od pet godina vratio 100 mil eura dugova, mislim da ce plavci u narednim sezonama biti itekako konkurentni na trzistu. da su kojim slucajem igrali Ligu prvaka vjerovatno bi probili granicu od 300 miliona.
Leroy Sane je blizu potpisa sa Man City-em, siguran sam da ce mu to biti najveca greska u karijeri.
Leroy Sane je blizu potpisa sa Man City-em, siguran sam da ce mu to biti najveca greska u karijeri.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- Konigsblau
- Kontakt:
Navodno je odbijena ponuda od 50tak milki.FRANK RIBERY je napisao/la:
Nisam siguran da li je takva ponuda bila i da je odbijena.
Sigurno je da će nas Sane napustiti ili ovog ljeta ili naredne sezone.
Opcija ovog ljeta je Man City a vrijednost transfera je blizu 50 miliona. Druga opcija je naredne sezone za 37 miliona (klauzula koja stupa na snagu 2017-e godine) i to najvjerovatnije u Bayern.
Sigurno je da će nas Sane napustiti ili ovog ljeta ili naredne sezone.
Opcija ovog ljeta je Man City a vrijednost transfera je blizu 50 miliona. Druga opcija je naredne sezone za 37 miliona (klauzula koja stupa na snagu 2017-e godine) i to najvjerovatnije u Bayern.
- Konigsblau
- Kontakt:
Čitao sam na nekoj domaćoj stranici tako da sam napisao "navodno" haha.
Schalke reist in der 1. DFB-Pokal-Hauptrunde zum FC 08 Villingen
Krmak I klazule....Drago mi je da smo GA se konacno rjesili hebala mu klazula sav rod I porod....saneu ponudit produzenje ugovora ako prihvati super ako ne prodati GA odmah jer ako ostane igrat ce preko kurca a takav nemoze pomoci klubu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.