FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

DANTES
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la DANTES » 05 apr 2012, 02:15

Devil je napisao/la:Opet si totalno promasio poentu i pokusavas da interpretiras nesta sto on apsolutno nije rekao. :roll:

Sta je pogresio ?
Zar i tebi utakmice nisu lepse kada obe ekipe igraju napadacki i kada vidis vise akcija,suteva,golova,nego kada se jedna ekipa brani a druga konstantno napada ? :roll:

On nigde nije rekao da je Radnicki trebao da se skloni,on nigde nije rekao da je Radnicki ne zasluzeno dosao do boda,vec je konstatovao ono sto ce svaki ljubitelj fudbala sa imalo mozga reci. ;)
što pjeniš???? pa neće ni reći da se skloni, nije toliki moron....misli ako uvalite bsk iz borče 4 komada da mu tim igra ko barselona, da ako uvali smederevu koje je htjelo nešto dokazati otvorenim fudbalom, da je sjajan trener...jesu li te utakmice bile ljepše? jesu...jesu li bile korisnije mladim igračima? nisu...ne mogu noćas da ti objašnjavam, ali sutra ću šta ja mislim o svemu tome.......
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 05 apr 2012, 02:16

[youtube][/youtube]

Evo Devile sta si propustio,a moram priznati i ja(gledao samo prvo poluvreme).Kadar nevera sto bi rekao brat Pantela :lol: :lol:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 apr 2012, 02:20

Bas me zanima tvoje misljenje povodom ove "duboke" izjave Prosineckog i zanima me kako ce sada da izgleda tvoje standardno izokretanje jedne totalno jednostavne izjave.Jedva cekam sutra,pokusaj da bude malo ranije da mogu na poslu procitati,ko zna kada cu navece stici.

Tvoje argumentovanje u vidu...
misli ako uvalite bsk iz borče 4 komada da mu tim igra ko barselona, da ako uvali smederevu koje je htjelo nešto dokazati otvorenim fudbalom, da je sjajan trener...jesu li te utakmice bile ljepše? jesu...jesu li bile korisnije mladim igračima? nisu.
mi je totalno nejasno,kakve veze ima kakav je Robi trener,koliko su te utakmice korisne za mlade igrace sa lepotom fudbalom.Da ti pojasnim posto izgleda da ti nije jasno Robi NIJE govorio o sopstvenom kvalitetu,Robi NIJE govorio o potrebi za stasavanju mladjih igraca,Robi je samo rekao da bi utakmica bila bolja da se Radnicki nije branio 90 minuta.Da li ti mislis da bi ova utakmica kakva je bila,bila lepsa za oko nego ona u kojoj Radnicki pokusava nesta da uradi ?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 apr 2012, 02:22

Bas kadar nevera. :mrgreen:
Al' ga je iznabad'o,i drago mi je ma koliko nesportski bilo,konacno neko da ima muda da udari protivnika,odavno to nije bilo u ekipi.
Mada prosto ne verujem da ovde Vujovic nije posegnuo za kartonima,zuti za Pavlovica i crveni za Kasalicu cisti. :roll:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 05 apr 2012, 02:23

Devil je napisao/la:Bas me zanima tvoje misljenje povodom ove "duboke" izjave Prosineckog i zanima me kako ce sada da izgleda tvoje standardno izokretanje jedne totalno jednostavne izjave.Jedva cekam sutra,pokusaj da bude malo ranije da mogu na poslu procitati,ko zna kada cu navece stici.

Tvoje argumentovanje u vidu...
misli ako uvalite bsk iz borče 4 komada da mu tim igra ko barselona, da ako uvali smederevu koje je htjelo nešto dokazati otvorenim fudbalom, da je sjajan trener...jesu li te utakmice bile ljepše? jesu...jesu li bile korisnije mladim igračima? nisu.
mi je totalno nejasno,kakve veze ima kakav je Robi trener,koliko su te utakmice korisne za mlade igrace sa lepotom fudbalom.Da ti pojasnim posto izgleda da ti nije jasno Robi NIJE govorio o sopstvenom kvalitetu,Robi NIJE govorio o potrebi za stasavanju mladjih igraca,Robi je samo rekao da bi utakmica bila bolja da se Radnicki nije branio 90 minuta.Da li ti mislis da bi ova utakmica kakva je bila,bila lepsa za oko nego ona u kojoj Radnicki pokusava nesta da uradi ?
naročito za njegov tim jel de??? laku noć.......p.s. kakav to posao radiš pobogu kad čitaš sportske forume na njemu???
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 apr 2012, 02:26

Pa bi bila bolja i za Zvezdu takva utakmica jer bi bilo vise prostora za igru.Ali opet ja tebe pitam jednostavno.Da li je tebi bolja utakmica gde samo jedna ekipa nesta pokusava ili obe ? :roll:

I da lep posao,veoma lep. ;)

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 05 apr 2012, 19:41

Dakle da objasnim ja svoju poentu....
Robijeva izjava je u stilu otkrivanja tople vode, ali i klasična izvlakuša i opravdanje...posledica frustacije i lošeg rezultata...Robj je opet gospodin, ne može oplesti i iskenj-ati se po protivniku, ali ipak naglasi da mu se to ne sviđa, da nije zadovoljan...i ja kad posmatram sa strane ljepote igre bi više volio gledati utakmicu otvorenog tipa u kojoj bi radnički dao 2 gola a zvezda 7...al opet kome to koristi sem vječitim samim...zar nije bolje kad ti protivnik malo oteža, a ne olakša....naša liga nije portugalska ili holandska gdje sve ekipe imaju kvalitet da na svom terenu otvoreno igraju protiv najvećih, a neke to čak rade i u gostima...koliko bi liga bila zanimljiva da sve ekipe igraju otvoreno i popiju svaku tekmu petaka??? koliko bi neki igrač naučio da daje golove i igra kad mu se niko ne suporostavlja? kakvi bi rezultati vječitih bili u evropi? i ovako tamo teško išta urade i teško kome daju gol.... da ne komplikujem...utakmice tipa partizan-sloboda i radnički-zvezda( mada radnički nije igrao bunker kao sloboda) su ipak neophodne i potrebne...tu ustvari vidimo koliko smo loši...primjer...partizan i zvezda su u svom mikrokosmosu isto kao real i barsa....(nažalost i španska liga je tu pukla), nekad su kad je sve bilo izjednačenije timovi napadali jedne i druge, atletiko m je bio pencilin za barsu, betis i viljareal isto, za realu je crna mačka bila sevilja, deportivo i majorka...sad sve ekipe protiv njih igraju defanzivno( bar većina)...kao protiv vječitih, čast izuzecima, ali oni ipak uvijek nađu način i put do gola.....haraju svojim mikrokosmosom..vječiti to ne mogu, hvale se svojom igrom, snagom, ali nisu u stanju probiti kalasični bunker...onda frustrirani kažu ma u redu je krivi smo preuzmu krivicu, ali ipak onako kao usput svale krivicu na drugog...''ONI IGRAJU MNOGO ZATVORENO''
Pa budi majstor razbucaj bunker i oikaži svima da to ne prolazi protiv tebe....onda će početi da igraju presing, ofanzivu ko zna šta već....ovako što bi mijenjali dobitnu kombinaciju? zbog ljepote fudbala??? moš misliti....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 05 apr 2012, 20:17

Koliko protivnik "olaksava" svojim igranjem bunkera i neprelaskom centra se sasvim jasno vidi u Evropi, kad protivnik napadne a mi u cudu, sta li ovi rade!?
Taj Batadjorizam je jedan od osnovnih problema TSL, mislim da si ti apsolutno jedini kojeg sam ikad vidio da podrzavas bunker ispred otvorene igre.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 05 apr 2012, 20:23

braoolyo je napisao/la:Koliko protivnik "olaksava" svojim igranjem bunkera i neprelaskom centra se sasvim jasno vidi u Evropi, kad protivnik napadne a mi u cudu, sta li ovi rade!?
Taj Batadjorizam je jedan od osnovnih problema TSL, mislim da si ti apsolutno jedini kojeg sam ikad vidio da podrzavas bunker ispred otvorene igre.
nema kvaliteta za drugo brate...ne radi se dovoljno da mi imamo jedan atletik bilbao ili madrid.....lako je igrati otvoreno kad imaš kvalitet...ali nema ga.....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 apr 2012, 23:28

Sta reci jbg.Ocekivala se teska utakmica,ocekivao sam upravo ovakav Radnicki,Radnicki koji ovakvu filozofiju igre standardno gaji i ne manje je bez obzira na ime protivnika.Sve se svodi na cvrstu odbranu i sve krece od cvrste odbrane.Nema sumnje da je to lose za oko ali itekako je korisno i ja apsolutno podrzavam Kuzeljevicevu taktiku i filozofiju jer to donosi igru.Rekao sam jos zimus nakon sto sam odgledao Radnicki protiv Rapida na pripremama u Antaliji da mi se ova ekipa "Djavola" poprilicno svidja,i da samo par igraca tu treba,prvenstveno za ovakav stil je potreban jedan itekakav kreator i mislilac u igri i ja se nadam da ce na leto i on doci i da ce ovaj Radnicki zaigrati jos bolje,jer ova publika u Kragujevcu to zasluzuje. ;)

Mi smo u odbrani odigrali ponovo odlicno,opet smo sve lopte sa lakocom pokupili,jednom smo samo pogresili onde kada je linijski mahao ofsajd Spalevicu iako nije bio,ali eto na srecu ta greska je prosla nekaznjeno.Sve ostalo u odbrani je bilo odlicno,iz meca u mec kombinacija Tosic-Maksimovic-Mijailovic veoma dobro funkcionise a odlicno se nadopunjuje i Mladenovic tu.Vesovic jos malo kaska ali jbg ipak mu je ovo tek druga utakmica na beku i nije u tom "fazonu" tako da od njega i nisam ocekivao kvalitetno snalazenje tu.
No skripalo nam je u odbrani,mi smo za 90 minuta stvorili samo jednu 100% priliku i to nakon kornera dakle u polju je itekako skripalo.Milivojevic nam je nedostajao radi gluposti,Evandra su dobro zatvorili a Kadu i Lazovic nisu bili na svome nivou razigravanja,previse su drzali loptu i pokusavali solo sto svakako da nije davalo rezultata protiv zgusnute odbrane gde se samo brzim razmenama moze probiti do sesnaesterca.U napadu moramo jos vise da radimo,kretnja bez lopte jeste napredovala ali daleko je to jos od onoga sto se trazi,i za sledecu ovakvu odbranu moramo da to popravimo.

Utakmica kao utakmica sa aspekta motorike,trcanja,borbenosti strasna.Odavno nije ovakva vidjena u JSL.Lepote je svakako nedostajalo i kvalitetnih poteza,ali ovoga prvog nikako i sa tog aspekta verovatno najbolja utakmica ove sezone.

Mi moramo da se okrenemo vec narednom mecu i da se za ovaj nereseni ishod ispraznimo nad slabasnim Metalcem na Marakani,a treba momcima i jos jedna velika podrska,zato verujem da ce Marakana biti lepo ispunjena u subotu. ;)

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 05 apr 2012, 23:40

Joj Kasalice ludaka. :lol: :lol:

Placem majke mi. Lik ono k`o spricer trci i lupa tipa po vugli. :mrgreen: :mrgreen:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 05 apr 2012, 23:48

Rooney88 je napisao/la:Joj Kasalice ludaka. :lol: :lol:

Placem majke mi. Lik ono k`o spricer trci i lupa tipa po vugli. :mrgreen: :mrgreen:
ne vjerujem da je ovaj samo nevina žrtva svega....ali opet igrač zvezde to ne radi...sad ide suspenzija...valjda......
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 05 apr 2012, 23:50

DANTES je napisao/la:

ne vjerujem da je ovaj samo nevina žrtva svega....ali opet igrač zvezde to ne radi...sad ide suspenzija...valjda......
Pa dobro, ako cemo realno, vukao je on njega prvi ali to je daleko od opravdanja za ove batine koje covjek dobit pred ovolikim ljudima. :) Dali se ga kazniti ostaje da vidimo.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 06 apr 2012, 00:38

DANTES je napisao/la:

Kada se to u Srbiji kaznjavalo nakon odgledanog snimka ? :roll:
Bice to jos jedan veliki presedan ako se desi.

Skaut
Kontakt:

Post Postao/la Skaut » 06 apr 2012, 01:59

nema kvaliteta.kriva je struka u Srbiji.pogledajte samo ko nam uci decu kako se igra fudbal.samo da ne primimo gol a u napadu sta uradimo kaze trener juniora u Srbiji.eeej pa ti treba da ih ucis kako se igra osnovama taktici tehnici.kako da dodaju sutnu punom otvorenim stopalom spoljakusom u punom trku.pa u sprintu da je smiri i da u for iz jednog kontakta za loptom.onaj majmun delio licence svima i zato nam je fudbal ovakav kakav je.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 06 apr 2012, 20:12

slika -[/bslika

CRVENA ZVEZDA-METALAC
Subota 7.april,18:00
Stadion, Marakana
Prenos:Arena sport

Treci vikend za redom na Marakani.Nova prilika da prikazemo kvalitetnu igru domacoj publici i pobedimo ubedljivo najgori tim lige.Kao i do sada u proletnom delu prvenstva,nije mi bitna pobeda toliko koliko mi je bitan jak i kvalitetan pristup igri,a to smo do sada dobili od ovih momaka,ali treba to jos da pretoce u sigurne pobede.
Sto se tice ekipe nece biti Mladenovica koji ce da odmori malo,a roviti su jos Mikic i Stojkovic i pitanje je da li ce da dobiju sansu.Ono sto je takodje sigurno je da ce na klupi biti Nathaniel Asamoah i eto prilike da debituje.

Da puno ne pametujem,sve ce se videti sutrao od 18:00,a ocekuje se lepo vreme i nadam se lepa poseta. ;)

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 06 apr 2012, 23:43

Skaut je napisao/la:nema kvaliteta.kriva je struka u Srbiji.pogledajte samo ko nam uci decu kako se igra fudbal.samo da ne primimo gol a u napadu sta uradimo kaze trener juniora u Srbiji.eeej pa ti treba da ih ucis kako se igra osnovama taktici tehnici.kako da dodaju sutnu punom otvorenim stopalom spoljakusom u punom trku.pa u sprintu da je smiri i da u for iz jednog kontakta za loptom.onaj majmun delio licence svima i zato nam je fudbal ovakav kakav je.
barvooo..ovdje nema napadačkog potenicijala ni zere sem pomalo u vječitim..sve nekakav anti-fudbal...zato imam brdo klasnih štopera, bekova, zdanjih veznih, a nijednog krštenog napadača, kretivnog veznjaka ili ubojito krilo......
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 07 apr 2012, 00:22

Ne mogu se složiti da nema kvaliteta. Ima ga itekako, samo što se pogrešno usmjerava. što reče @skaut, treneri u omladinskim pogonima trebaju drugačije da uče djecu, da ta djeca pozitivno razmišljaju, da grizu u svakoj utakmici, da uvijek igraju na gol više, a ne kod kuće maksimalno ofanzivno, u gostima na kontre pa šta se uradi. To je ono zastarjelo razmišljanje koje se treba mjenjati. Kvaliteta, pogotovo u omladinskim selekcijama, ima. To govore rezultati tih selekcija na kvalifikacionim turnirima i na velikim takmičenjima.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 07 apr 2012, 00:30

@alane to je talenat ne kvalitet....nego evo izjave dana
"Nije mi bila namera da ga udarim. Vukao me je, pa sam hteo da mu sklonim ruku. Zakačio sam ga nekoliko puta po ramenu", naglasio je Kasalica.
koji lik......... :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 07 apr 2012, 01:04

DANTES je napisao/la:@alane to je talenat ne kvalitet...

a rezultati i igre spartaka, slobode, vojvodine, radničkog... protiv večitih. Pa eno radnički protiv nas odigra odlično prvo poluvrijeme, praktično nijedne izrađene akcije nismo imali i onda u drugom poluvremenu... paf... povlačenje (prepuste nam sredinu terena), bunker, i izbacivanje lopte u aut ili preko centra. a tome je kriv trener koji nema mu.da.
hajduk na Marakani jest primio tricu, ali su odigrali kvalitetno, imali su svoje šanse, fulili zicer kod 0:0, pogodili prečku... i sa takvim razmišljanjem i igrom oni se mogu nadati da će odigrati dobro protiv velikih, a u takvim utakmicama se i rađaju kvalitetni igrači.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.