Schlager je napisao/la:Adnan Kaltak je dosao na probu u Borac,trenutno brani za Iskru Bugojno a branio je jos za ekipe Jedinstva iz Bihaca i Zrinjski.....Toni Markic definitvno ostaje u Borcu a iz Borca je otisao Ozren Peric
Ma znam,ali neću da komentarišem dok ne potpiše. Radije ću praviti,po meni idealnih jedanaest od onih snaga kojima raspolažemo i ažurirati sastav kad neko dodje ili ode.Ako Vranješ zaista ide u Panduri,zasad je to otprilike ovako.
Starčević
Stančeski Markić Ćorić Puzigaća
Maksimović Grahovac Jandrić Sakan
Kajkut Bilbija
Po meni tim za negdje od 4-6 mjesta.....
Markic moze mnogo bolje na poziciji defanzivnog veznog, tako da bih ja potrazio jos jednog odbrambenog ukoliko Petric ode. Znaci, trenutno bi u srednjem redu igrali Maksimovic, Markic, Olja i Grahovac(Sakan). Po meni je ovakav srednji red nedovoljan za Evropu i morali bismo dovesti jos jednog iskusnijeg igraca. To bi trebao biti kreativac, tj. nesto okretnija verzija Olje.
Takodje, jos jedan spic je neophodan. Vukelja je dobar igrac, ali zbog povreda je malo blesavo dovoditi samo njega. Nema nikakve garancije da nije kljakav kao i ranije.
Nadam se da cemo od Pandurija dobiti barem 200 000 evrica i mislim da je dobro sto smo pustili Vranjesa zbog isteka ugovora na ljeto. Da ga nismo pustili vjerovatno bi bio nervozan i nezadovoljan a takvi nam ne trebaju na proljece!
Od malog Grahovca ne znam sta da ocekujem. Svi govore da je potencijal u rangu Bilbije, ali je meni on jos zelen. Mada, protiv Sirokog u kupu vidjelo se da se mali dosta dobro krece i da ima tu necega.
P.S. Sad sam vidio da ste spomenuli rotaciju vezanu za Markica i Petrica, ali da ne brisem...