RŠD Velež Mostar

ra1981
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la ra1981 » 05 jul 2022, 19:36

Espiritosanto je napisao/la:
05 jul 2022, 19:30
ra1981 je napisao/la:
05 jul 2022, 19:27
05 jul 2022, 19:20

Hajde da vidimo drugo poluvrijeme, Haskić, Anđušić, Radovac,Dino i ostali kad se zamijene.
Ali ako izgubimo i ovu jbg onda
Šta ako izgubimo i ovu? Pa zimus smo isprevrtali Ukrajinske prvoligaše u Antaliji pa nas je u prvenstvu mlatio ko je stigao.
Pa imat ćemo super atmosferu eto šta, uostalom ovo je većinom drugi sastav.
Nadam se da će Haske očepiti
Kad smo god loše pripreme odradili odčepilo je u prvenstvu :D

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 05 jul 2022, 19:56

Po tekstualnom mi njih satrašmo ali neće u gol, X do kraja.
I 1 uz malo srece.
Ti si naša ljubav jedina!

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 05 jul 2022, 20:33

fudbalfudbal je napisao/la:
05 jul 2022, 19:56
Po tekstualnom mi njih satrašmo ali neće u gol, X do kraja.
I 1 uz malo srece.
Bunker Sloboda igrala zabili gol iz odbijanja na kraju prvog U drugom nisu 2x došli do gola nam.Imali smo šanse ali su loše šutali naši igrači.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

fanaticRA
Kontakt:

Post Postao/la fanaticRA » 05 jul 2022, 21:10

U petak protiv Širokog vjerujem da možemo očekivati pobjedu, te da će Amar izvesti udarnu postavu :kafa:

Scout1921
Kontakt:

Post Postao/la Scout1921 » 05 jul 2022, 21:17

Kakve koristi pobjeđivati u pripremnim. Jedino navijaci da budu zadovoljni. Odigras pripremne najbolje i svi iz lige vide tvoj maksimum i deru te kad liga krene. Strpljen spasen.

Ado1922

Post Postao/la Ado1922 » 05 jul 2022, 21:35

Jedva čekam zvanične utakmice, ove pripreme su patnja, nema prenosa pa smo osuđeni na ove tekstualne prenose.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 05 jul 2022, 21:39

Ma yebo pripremne i rezultate.
Uostalom ne može se ni komentarisati ništa osim rezultata,igru nismo vidjeli a po komentarima bi se reklo da u svakoj utakmici napravimo 4/5 dobrih šansi neće u gol ali dobro šta.
Igra očito postoji, odbrana dok se Frane i Pavić još malo uhodaju bit će to bolje,a nadam se uskoro i Jovičiću i Haretu to će onda biti druga priča.
Planiram u petak otići i pogledati sa Širokim pa onda nešto možda i komentarisati.
Samo mi je krivo zbog pljuvača na oficijalnoj stranici da svojim komentarima ne odvrate raju od kupovine članski i ostalih stvari,jer komentari se najmanje zasnivaju na igri,pljuje li se pljuje i iznose stvari i što jeste i što nije a znamo našu mahalu i kafanske priče.
Nadam se da dižemo formu odmah u ligi i europi od starta i da iskoristimo euforiju i dijasporu pa da zakucamo i sa članskim i prodajom dresova,majica,karata...
Da opet bude ljeto Mostar cijeli crven jeeee
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

JimmyPage
Kontakt:

Post Postao/la JimmyPage » 05 jul 2022, 22:29

05 jul 2022, 21:39
Ma yebo pripremne i rezultate.
Uostalom ne može se ni komentarisati ništa osim rezultata,igru nismo vidjeli a po komentarima bi se reklo da u svakoj utakmici napravimo 4/5 dobrih šansi neće u gol ali dobro šta.
Igra očito postoji, odbrana dok se Frane i Pavić još malo uhodaju bit će to bolje,a nadam se uskoro i Jovičiću i Haretu to će onda biti druga priča.
Planiram u petak otići i pogledati sa Širokim pa onda nešto možda i komentarisati.
Samo mi je krivo zbog pljuvača na oficijalnoj stranici da svojim komentarima ne odvrate raju od kupovine članski i ostalih stvari,jer komentari se najmanje zasnivaju na igri,pljuje li se pljuje i iznose stvari i što jeste i što nije a znamo našu mahalu i kafanske priče.
Nadam se da dižemo formu odmah u ligi i europi od starta i da iskoristimo euforiju i dijasporu pa da zakucamo i sa članskim i prodajom dresova,majica,karata...
Da opet bude ljeto Mostar cijeli crven jeeee
Buraz ne treba se uopšte osvrtati na te komentare koje spominješ. Ja prvi ne mogu izdržati da ne otvorim jer se tiče Veleža a sve što je na tu temu čitam i gledam makar bila i najmanja glupost. Sebe trebam ozbiljno početi trenirati da u širokom luku zaobilaznim takve i slične komentare jer realno u 90% slučajeva radi se o likovima upitne inteligencije na prvom mjestu a odmah iza toga o ljudima koji BLAGE veze nemaju o fudbalu ili o nekim realnim, zacrtanim ciljevima kojima teži klub u ovom momentu . Da ih pitaš da nabroje 11 najboljih vjeruj da ne bi znali. Tako da uzimati to kao nešto mjerodavno i relevantno apsolutno nema smisla, teško ćeš bilo gdje pročitati konstruktivan i objektivan komentar o taktici ili učinku igrača jer velika većina raje površno posmatra stvari kako u klubu tako i oko kluba. Nervira i mene iskreno al nije to samo stvar Veleža, tako je i kod ostalih.. otvori fb stranice - manje više sve isto. Ljudi upitnog obrazovanja, komentar se svodi na prostu rečenicu sa tri riječi ili prosto-proširenu bez tačke i zareza gdje je svako druga riječ gramatički pogrešno napisana

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 05 jul 2022, 23:33

Ti isti što sada seru će biti prvi u hvalospjevima kad dobijemo Posušje .Ne treba se na to obazirati,čovjek ima 3-4 utakmice i tek sagledava stanje ekipe i sa čime raspolaže. Zato valjda i služe pripremne utakmice a ne prvenstvene.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 06 jul 2022, 08:28

Babke je napisao/la:
05 jul 2022, 00:18
MostarskiSin je napisao/la:
05 jul 2022, 00:01
emil02in je napisao/la:
04 jul 2022, 19:40
Nema uljepsavanja recenica da se ulize navijacima, malo neobicno za slusat ali to je Osim, samo realno.
meni je baš šarmantan ovako - iskren i realan. Bolje ovako nego da priča neke priče i da gradi nekakav odmos u kojem ga raja voli. On je profesionalac i ne očekujem od njega da nešto obožava Velež. Očekujem samo da radi maksimalno profesionalno i to je to.
ma on je sve osim profesionalac :D to ga je i ****. Najjaci trener bez premca u ligi (Dudic mu nije ni do koljena ) Ovo sad ko se nervira za rezultate pripremnih utakmica veze nema ko je Amar .Posloziti ce to Brko u to nema sumnje nego koliko ce on htjeti da bude samo trener :urnebes:

JimmyPage
Kontakt:

Post Postao/la JimmyPage » 06 jul 2022, 09:56

KANA je napisao/la:
ma on je sve osim profesionalac :D to ga je i ****. Najjaci trener bez premca u ligi (Dudic mu nije ni do koljena ) Ovo sad ko se nervira za rezultate pripremnih utakmica veze nema ko je Amar .Posloziti ce to Brko u to nema sumnje nego koliko ce on htjeti da bude samo trener :urnebes:
K'o da ima neku drugu mogućnost u Veležu nego da bude trener. I sam je rekao kako mu se sviđa što je klub drugačije uređen i zna se šta ko radi.
Mislim da raja u Sarajevu pretjeruje sa pričom kako je Amar opljačkao klub, istina je da je imao dosta odriješene ruke i nekako se prelomilo na njemu, al to je šupljak

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 06 jul 2022, 10:16

S obzirom da ovo nije prva postava, masa iz prve postave nije igralo...onda mogu razumjeti poraz.

Ja vjerujem da ce brko to posloziti kako treba :)

Jednostavno covjek sagledava situaciju koliko ko sta moze
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 06 jul 2022, 10:49

JimmyPage je napisao/la:
06 jul 2022, 09:56
KANA je napisao/la:
K'o da ima neku drugu mogućnost u Veležu nego da bude trener. I sam je rekao kako mu se sviđa što je klub drugačije uređen i zna se šta ko radi.
Mislim da raja u Sarajevu pretjeruje sa pričom kako je Amar opljačkao klub, istina je da je imao dosta odriješene ruke i nekako se prelomilo na njemu, al to je šupljak
a sta drugo da kaze :rol: ne mislim da ce Vas pljackati nego to je takav tip covjeka voli sve da se pita i da varijantise .Od priprema gdje cete biti,opreme koju cete nositi,ko ce travu kositi --------

Ado1922

Post Postao/la Ado1922 » 06 jul 2022, 11:46

KANA je napisao/la:
06 jul 2022, 10:49
JimmyPage je napisao/la:
KANA je napisao/la:
a sta drugo da kaze :rol: ne mislim da ce Vas pljackati nego to je takav tip covjeka voli sve da se pita i da varijantise .Od priprema gdje cete biti,opreme koju cete nositi,ko ce travu kositi --------
Ako se bude pitao za opremu to će biti dobro, trenutna oprema je baš nekvalitetna, jbt treniraju u N1 pamučnim fan majicama
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 06 jul 2022, 11:51

Ado1922 je napisao/la:
06 jul 2022, 11:46
KANA je napisao/la:
06 jul 2022, 10:49
JimmyPage je napisao/la:

Ako se bude pitao za opremu to će biti dobro, trenutna oprema je baš nekvalitetna, jbt treniraju u N1 pamučnim fan majicama
Nisam bezveze naveo opremu :D malo upuceniji navijaci Veleza znaju sigurno

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 06 jul 2022, 14:12

Jedno je sigurno, a to je da se ne odstupa od dosadašnjeg načina i stila igre ove ekipe. Po meni se samo pokušava isti način ubrzati, i dodati još koja dimenzija više prekaljenog stručnjaka ove lige. Čak i sam u neka doba govori yebemu dva dodira, pa sve bukvalno shvataju. :rol: Trebaće tu malo vremena da se stvari i shvatanja slegnu, ali ja sam baš optimista. Mali Dejanović defanzivno dosta sigurniji od Mehe i ne bi me začudilo da u ligi njih dvojica ordiniraju po desnoj strani, naravno Meho nešto ofanzivnije. Ono u šta sve više vjerujem jeste da će ovaj u novoj dimenziji vezni red nakon što se iskristališe ko kome bolje leži, biti milina za gledati... Forzza!
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

JimmyPage
Kontakt:

Post Postao/la JimmyPage » 06 jul 2022, 14:40

Ovo što vidim po stvorenim prilikama je ekstra, a valjalo bi pogledati cijelu utakmicu da se dobije pravi dojam.
Nadam se da ćemo razbiti konačno ovaj mit o slaboj završnici jer evo i u pripremnim se nastavlja taj trend od prošle sezone - puno prilika i slaba završnica. Nadati se da ćemo proraditi kad to bude trebalo

VictoriasFikret
Kontakt:

Post Postao/la VictoriasFikret » 06 jul 2022, 15:37

Generalka je prebačena na Pecaru.
ℹ️⚽ U posljednjoj provjeri pred početak nove sezone nogometaši Širokog Brijega odmjerit će snage s mostarskim Veležom u petak, 8. srpnja na Pecari s početkom u 18:30 sati. 🔵⚪

#samoŠiroki #nksirokibrijeg #samojednoimeširoki

tersnakvadrat
Kontakt:

Post Postao/la tersnakvadrat » 06 jul 2022, 21:14

Valjalo bi bar jedan gol dati. :crazy:

Ado1922

Post Postao/la Ado1922 » 06 jul 2022, 21:19

tersnakvadrat je napisao/la:
06 jul 2022, 21:14
Valjalo bi bar jedan gol dati. :crazy:
Dajemo 2 najmanje

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: MostarReds22 i 15 gostiju.