Ko da nikad atletiko nisi gledao.Ljudi ne znaju napast Rayo da napadnu JuveJ1897 je napisao/la:Cuj ako bude 3 sanse..MElloo je napisao/la:Bice dobra utakmica bice 0 0
Sad ozbiljno ako budu 3 sanse veceras bit ce dobro
Svasta
Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2018/2019
- Nerminovic
- Kontakt:
Hendo je napisao/la:Iz kojeg razloga Bayern nije igrao?Saurman je napisao/la:Iz kojeg razloga nije igrao Salah.

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Ma moraju napasti kuci ako misle sta izvuci. Ali bit ce sansi naravno. Juve to rutinski rijesavaMElloo je napisao/la:Ko da nikad atletiko nisi gledao.Ljudi ne znaju napast Rayo da napadnu JuveJ1897 je napisao/la:Cuj ako bude 3 sanse..MElloo je napisao/la:Bice dobra utakmica bice 0 0
Sad ozbiljno ako budu 3 sanse veceras bit ce dobro
Svasta

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Francuza 10/10 puta.L-Train je napisao/la:De malo football menagera,koga bi ste vise voljeli vidjeti u svojoj ekipi,Dybalu ili Griezmanna?
Atletiko-Juve 1:2 uz gol Rone koji voli stavljati Atletima vise nego Georgini.
Rudari-Gradjani laganih 0:2 za prevaranta i placenike.
Rudari-Gradjani laganih 0:2 za prevaranta i placenike.
Atletico slab i van forme, Juventus sa Ronaldom spreman za titulu... Kec
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Nail for Real
- Kontakt:
Kako je ovaj Bayern odvratna ekipa. Akobogda ce to Klopp rijesiti kontrama u Mordoru.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
-
- Kontakt:
Nije odvratnija od onih tvojih gabora koje postavljas na temi ljepotice.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Nail for Real
- Kontakt:
Da sastavis moje ljepotice opet bi povezale vise pasova od Bayerna jucer.Bundesliga je napisao/la:Nije odvratnija od onih tvojih gabora koje postavljas na temi ljepotice.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Atletico veceras mora dobit jer Juve kuci ne gubi
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
- Kontakt:
To bi imalo smisla da Bayern nije imao veći posjed od Liverpoola. Ove tvoje mogu samo povezati sedmice i mjesece u bolnici.Nail for Real je napisao/la:Da sastavis moje ljepotice opet bi povezale vise pasova od Bayerna jucer.
I am not yet born; O hear me.
Ne kontam ovo cuvanje nule kuci od strane gostujuce ekipe, ljudi ti tamo zabiju prvi gol i eto ti skoro nemoguce misije da se vratis. jedino ako genije Kovac nije vec unaprijed upisao pobjedu nad Liverpulom jer racuna da su katastrofalni u gostima LP ove sezone i da ce ih lako odraditi.
Juventus za titulu u LP spreman ko Liverpool za ligu od 90'eharden je napisao/la:Atletico slab i van forme, Juventus sa Ronaldom spreman za titulu... Kec
27.10.2020
Pa ovako si mogao naci sliku na svjetskom kako oko Visce stoje Mascherano, Messi i Aguero

Nevjerovatna propaganda Luzepulovaca kako bi od Salaha napravili nesot sto nije.

Nevjerovatna propaganda Luzepulovaca kako bi od Salaha napravili nesot sto nije.
Kad spomenu Višću zanima me ovo. Da li je iko ikada brisao kopačke Salahujapa je napisao/la:Pa ovako si mogao naci sliku na svjetskom kako oko Visce stoje Mascherano, Messi i Aguero![]()

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Beduinski Messi je 96 minuta imao 3 igrača na leđima 

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Može imati i 5 titula, taj kloc je uspio nadjebati i neponovljivog Tatu Martinajapa je napisao/la:Najvecu? Covjek ima titulu i trenutno je prvi, primjera radi Kovac bi bio daleko iza altetica.let3 je napisao/la:japa je napisao/la: I to na klupi Reala, Barcelone i Bayerna. Mada ruku na srce Valverde je doktor fudbala i nivo vise u odnosu na ove dvije prevare.![]()
bjež ba Japa, ne zayebavaj pošten narod. Najvecu ublehu predstavi kao doktora

Najgori trener i najveca pic.ka od covjeka, unazad 20 godina u Barci.
Kovac bar nema u svom timu Messija, Suareza, zvijezdice placene preko 100 miliona Coutinha, Dembelea itd....ovaj sve to ima, a uspio je od Barce napraviti Bilbao

Nije na proslogodisnjem nivou,ni blizu.Osim13 je napisao/la:Beduinski Messi je 96 minuta imao 3 igrača na leđima
Ma to svakako stoji, očekivano sasvim.Marvin je napisao/la:Nije na proslogodisnjem nivou,ni blizu.Osim13 je napisao/la:Beduinski Messi je 96 minuta imao 3 igrača na leđima
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.