HKK Široki
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
- Principatus
- Kontakt:
Re: HKK Široki
Svaka cast i cestitke na tituli, igri, atmosferi i navijanju. 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Igrači Igokeje vise gledaju u Dodika nego u trenera!!!Prije pocetka utakmice,ovo nema nigdje!!!

Pokazivanje srednjeg prsta i boca u glavu:
HeadShotŠB.TRN je napisao/la: Pokazivanje srednjeg prsta i boca u glavu:

- Armageddon2012
- Kontakt:
i nije vam bilo tesko bogodit mu glavuŠB.TRN je napisao/la:
Igrači Igokeje vise gledaju u Dodika nego u trenera!!!Prije pocetka utakmice,ovo nema nigdje!!!![]()
Pokazivanje srednjeg prsta i boca u glavu:
NO PYRO NO PARTY
veceras objedinjene sve muske titule u sezoni 10/11 .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
Re: Široki Prima pivo
Neznam koji mi kuki bi, al poce citat temu od zacetka, da vidim sta je se pisalo nekad davno dok mene nije bilo, pa sam nasao zanimljivih slucajeva.
Tako je cijenjeni kolega forumaš ars01 uspio napisati mnogo gluposti, al u jednoj je stvari pogodio
Tako je cijenjeni kolega forumaš ars01 uspio napisati mnogo gluposti, al u jednoj je stvari pogodio

ars01 je napisao/la:kksiroki"
prošlo je vaše vrijeme vaših mečeva sa Bosnom
Imp je napisao/la:Neznam koji mi kuki bi, al poce citat temu od zacetka, da vidim sta je se pisalo nekad davno dok mene nije bilo, pa sam nasao zanimljivih slucajeva.

ars ti je legenda bola svih foruma..uh sta je on sve pisao, za siroki, masona..i onda ga odjednom nigdje..cak je trajni ban popusio ja mislim..kolko je srao foru mse usmrdio

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Uuuuu koji su to ratovi riječima bili , ali dobro nakon nekog vremena na košarci se počelo pisati sa puno razumijevanja i uvažavanja , s tim da uvijek imaš par indijanaca koji pokušavaju razjebati ovaj dio foruma a imaš naravno o moderatora kome ide sve na onu stvar što se uopće piše ovdje , on bi najradije da se ugasi ovaj dio foruma .Imp je napisao/la:Neznam koji mi kuki bi, al poce citat temu od zacetka, da vidim sta je se pisalo nekad davno dok mene nije bilo, pa sam nasao zanimljivih slucajeva.
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
Zasluzeno. Cestitam, najbolji ste. 

cestitke sirokom na dobroj sezoni u svim kategorijama...
You are someone else I am still right here
Čestitke ekipi Širokog!
E sad se nadam da se Mason vraća.Morović vjerojatno odlazi,a Chester bi nam dosao kao narucen!!!
Široki i Igokea visoko novčano kažnjeni
Sve ono što se događalo tijekom i nakon posljednje utakmice finala košarkaškog prvenstva Bosne i Hercegovine došlo je na naplatu.
Podsjećamo, tijekom utakmice dogodio se incident kada je prvi čovjek Igokee i predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik mahnuo srednjim prstom prema navijačima na što su se na njega sručile uvrede i razni predmeti.
Povjerenik je sve to pobrojao pa će Široki u kasu Saveza morati uplatiti 3000 konvertibilnih maraka (oko 1500 eura ili 11.500 kuna).
Najveći iznos (1600 maraka, 800 eura) uplatit će zbog “bengalke” koju su navijači upalili pred kraj utakmice. Još 800 maraka će uplatiti zbog ubacivanja tvrdih i mekih predmeta, a 600 zbog nacionalističkih povika i vrijeđanja.
Igokea je prošla nešto bolje, ali i ona će biti siromašnija za 2600 maraka (skoro 10.000 kuna). Tisuću maraka će klub izdvojiti zbog izjava u medijima njenog trenera Dragana Bajića koji je kritizirao suce i samog povjerenika. Ostalo otpada na kazne zbog isključenja i tehničkih pogrešaka.
Sve ono što se događalo tijekom i nakon posljednje utakmice finala košarkaškog prvenstva Bosne i Hercegovine došlo je na naplatu.
Podsjećamo, tijekom utakmice dogodio se incident kada je prvi čovjek Igokee i predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik mahnuo srednjim prstom prema navijačima na što su se na njega sručile uvrede i razni predmeti.
Povjerenik je sve to pobrojao pa će Široki u kasu Saveza morati uplatiti 3000 konvertibilnih maraka (oko 1500 eura ili 11.500 kuna).
Najveći iznos (1600 maraka, 800 eura) uplatit će zbog “bengalke” koju su navijači upalili pred kraj utakmice. Još 800 maraka će uplatiti zbog ubacivanja tvrdih i mekih predmeta, a 600 zbog nacionalističkih povika i vrijeđanja.
Igokea je prošla nešto bolje, ali i ona će biti siromašnija za 2600 maraka (skoro 10.000 kuna). Tisuću maraka će klub izdvojiti zbog izjava u medijima njenog trenera Dragana Bajića koji je kritizirao suce i samog povjerenika. Ostalo otpada na kazne zbog isključenja i tehničkih pogrešaka.
Bravo Široki, svaka cast na osvojenoj tituli i pogodjenoj tintari. 

Cuva Bog Zelju svog!
Jel ima negdi snimka finala,jel se to moze nac na netu zna li netko?
Ja je imam kuci,mislim da se moze naci u klubu,ili negdje oko kluba ako nekog znas!!!

- Barney Stinson
- Kontakt:
Kad cemo se dogovoriti da posudis..ŠB.TRN je napisao/la:Ja je imam kuci,mislim da se moze naci u klubu,ili negdje oko kluba ako nekog znas!!!![]()
![]()

19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
eeej ja sam prvi pitaBarney Stinson je napisao/la:Kad cemo se dogovoriti da posudis..ŠB.TRN je napisao/la:Ja je imam kuci,mislim da se moze naci u klubu,ili negdje oko kluba ako nekog znas!!!![]()
![]()

ŠB.TRN je napisao/la:E sad se nadam da se Mason vraća.Morović vjerojatno odlazi,a Chester bi nam dosao kao narucen!!!
Gdje ide znaš li??
Momče Hercegovče
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.