BIHfan je napisao/la:
Trcat se moze po snijegu. Lagano se obuces i trcis po putu koji je ociscenj. U nas u Tuzli ima igralista i moze se sutat, snijeg se istopio. I da ja ne kontam kakav je to klub, cuj pauza neka. Nema tu pauza ba, trazite od trenera da hocete da trenirate redovno, a ne i vi jedva docekate da mozete do 2 sata biti budni (istina i ja ostajem, al nemam obaveza ujutro pa naspavam se). A kad dodje ljeto stalno moras radit na sebi, nisu samo dovoljni treninzi sa klubom. Mogu ja sad pricat do sutra, al da uspijes u sportu pogotovo u ovoj nasoj Bih moras krv pljuvat, moras osjecat vrtoglavicu na treningu od rada i muke. Ti si sigurno jos na kadetskom il pionirskom uzrastu, to je vrijeme kad nisi osjetio pravu kosarku. Kad budes junior onda ces osjetit na svojoj kozi sta znaci rad i zelja za uspjehom, u tom uzrastu vecina djece odustaje od kosarke ili bilo kojeg sporta. POzz i nedaj se da te priroda nadjaca, moras biti jaci od nje. Jaci od snijega, od kise.
Ma i sam znaš kakvi su uvjeti u našoj državi, pa tako i u Novom Travniku. nema se para, a ne možemo ni u hladnoj sali trenirati. Moramo prvo sačekati da počne škola sa radom pa tako da i mi krećemo tada. Još sad i ovi praznici, a ekipa popunjena sa tri različita naroda tako da, razumiješ već.
Jbg još sam ja mlad, još mene privlači i kompjuter i ova sranja, ali kada kao što i sam kažeš pređem u juniore tu će biti frke. Tu igraju igrači u razdoblju od 16- 21 godine(ili možda sam odo 19. godine, nisam 100% siguran), tako da će biti belaja pravog. Nadam se da neću odustati, mada sve je moguće. Treba izdržati, ali nadam se da ću moči.
Molim Boga da ova zima što prije prođe, jer ovdje ne možeš normalno hodati, gdje ja živim, a kamoli trčati. Kada dođe ljetni raspust, vjeruj mi da me na forumu neće biti po čitav dan. Tada najviše volim sa jaranima, trčati i raditi kondicione treninge. Znamo basketa igrati i po 3-4 sata. Ali samo da ova zima prođe.
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.