RK Čelik
Re: RK Čelik
Molim vas ako moze iko da mi kaze koliko kostaju ulaznite za rukometne utakmice Celika,tj.koliko kosta kostaju za ovu utakmicu sto slijedii?Hvala 

3 KMsema je napisao/la:Molim vas ako moze iko da mi kaze koliko kostaju ulaznite za rukometne utakmice Celika,tj.koliko kosta kostaju za ovu utakmicu sto slijedii?Hvala
Čelik Zenica 1945
- legenda reala
- Kontakt:
Dok u Goraždu nema niko ništa tražitiDervencanin je napisao/la:Sabanovic vam je minimalno 40 posto ekipe, jedini pravi golman u ligi...Gorazde iskusna ekipa , godinama zajedno al kuci ih mozete dobit...

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- gradacac10
- Kontakt:
Zao mi je sto vam to moram reci, ako ste ocekivali bodove u Gradaccu za dvije sedmice, moram vas razocarati, dzaba cete doci 

Da li se to odma nastavlja prvenstvo bez zimske pauze?gradacac10 je napisao/la:Zao mi je sto vam to moram reci, ako ste ocekivali bodove u Gradaccu za dvije sedmice, moram vas razocarati, dzaba cete doci
Nema vise :P
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
Nikad nije dzaba...gradacac10 je napisao/la:Zao mi je sto vam to moram reci, ako ste ocekivali bodove u Gradaccu za dvije sedmice, moram vas razocarati, dzaba cete doci

Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45
- gradacac10
- Kontakt:
Samo prvo kolo drugog dijela se igra ove godine, ostalo je na proljece 

Večeras Čelik nema šta da traži, Goražde je dobro igralo i u Doboju a kod kuce su dobili Čehe, dok Prijedor nije za spomena ali večeras je 3 boda za GZ.
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
23:23 zavrseno,zali boze onih sudija majko moja ja bruke i bijede kakvo sudjenje.Sto se tice gorazda odlicna ekipa al brate ono valjanje svaku akciju ko da ih je bager pregazio...Celik dobar vodio cijelo vrijeme dva..tri pa i cetri gola razlike ali gosti izjednacuju 10 minuta prije kraja tako da se igralo gol za gol cak je Gorazde imalo priliku da pobjedi u zadnjim sekunda ali nisu...i tako ispade da je najrealnije nerijeseno......
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Da Bega, koji je dao 1 gol, profulao najmanje 4 zicera i izgubio 3-4 lopte uz to, + Bubi, koji je bio uzasan, i sve forsirao, te kad bi dao gol, slavi i gleda u nebo, a ljudi nam igraju brzi napad, i tako 3-4 puta, uz Bajramovica, koji je jedva do gola dobacivao citavu utakmicu, pa ga je i zato stavio na klupu, da oni nisu igrali onako uzasno, mogli smo i dobiti.RoB_Do_BaGrO je napisao/la:23:23 zavrseno,zali boze onih sudija majko moja ja bruke i bijede kakvo sudjenje.Sto se tice gorazda odlicna ekipa al brate ono valjanje svaku akciju ko da ih je bager pregazio...Celik dobar vodio cijelo vrijeme dva..tri pa i cetri gola razlike ali gosti izjednacuju 10 minuta prije kraja tako da se igralo gol za gol cak je Gorazde imalo priliku da pobjedi u zadnjim sekunda ali nisu...i tako ispade da je najrealnije nerijeseno......
treba dodati i sudijsko silovanje citavu utakmicu i valjanje igraca Gorazda, koji nakon svakog skoro faula se valjali, ko da ih je svaki put Tajson, kao u filmu The Hangover, raspalio.
Ali bila je fina atmosfera, Uzbudljiva utakmica.
Postovanje treba zaraditi.
Ma umalo da pogodim. Čim Goražde igra ljudi se žale na sudije. Nemojte tako, Gorazde je solidna ekipa u ovakoj ligi, a Vi iz Čelika malo pogledajte među svoje lokalne zvijezde koje traze pare a nemogu ni do Kaknja.Vaš je mentalitet takav i Vi će te tesko postati ozbiljniji klub....
kad smo oko para, vec se suska da se duguju 2-3 plate, ako se ne varam.... ako ima neko da me ispravi neka izvoli..sveznadar je napisao/la:Ma umalo da pogodim. Čim Goražde igra ljudi se žale na sudije. Nemojte tako, Gorazde je solidna ekipa u ovakoj ligi, a Vi iz Čelika malo pogledajte među svoje lokalne zvijezde koje traze pare a nemogu ni do Kaknja.Vaš je mentalitet takav i Vi će te tesko postati ozbiljniji klub....
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
Upravu si da je Gorazde solidna ekipa i da nase zvijezdice traze pare i da one nedostaju,ali ipak tvrditi da smo neozbiljan klub je ipak malo previse......sveznadar je napisao/la:Ma umalo da pogodim. Čim Goražde igra ljudi se žale na sudije. Nemojte tako, Gorazde je solidna ekipa u ovakoj ligi, a Vi iz Čelika malo pogledajte među svoje lokalne zvijezde koje traze pare a nemogu ni do Kaknja.Vaš je mentalitet takav i Vi će te tesko postati ozbiljniji klub....
Ma nemoj misliti da ja ne volim Čelik. Zenica je grad koji zasluzuje premier ligu i dobar Čelik. Ali meni je neozbiljno pumpati i dovoditi igrače a nemate ni za kospa, te onda sami igraci počnu mešetariti na sve strane. Ali ja se nadam da ce Zenica to riješiti i nastaviti kao u prvom dijelu jer bi bila steta da ne bude Čelika u ionako jadnoj ligi.RoB_Do_BaGrO je napisao/la:Upravu si da je Gorazde solidna ekipa i da nase zvijezdice traze pare i da one nedostaju,ali ipak tvrditi da smo neozbiljan klub je ipak malo previse......sveznadar je napisao/la:Ma umalo da pogodim. Čim Goražde igra ljudi se žale na sudije. Nemojte tako, Gorazde je solidna ekipa u ovakoj ligi, a Vi iz Čelika malo pogledajte među svoje lokalne zvijezde koje traze pare a nemogu ni do Kaknja.Vaš je mentalitet takav i Vi će te tesko postati ozbiljniji klub....
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
Upravo tako...sveznadar je napisao/la:Ma nemoj misliti da ja ne volim Čelik. Zenica je grad koji zasluzuje premier ligu i dobar Čelik. Ali meni je neozbiljno pumpati i dovoditi igrače a nemate ni za kospa, te onda sami igraci počnu mešetariti na sve strane. Ali ja se nadam da ce Zenica to riješiti i nastaviti kao u prvom dijelu jer bi bila steta da ne bude Čelika u ionako jadnoj ligi.RoB_Do_BaGrO je napisao/la:Upravu si da je Gorazde solidna ekipa i da nase zvijezdice traze pare i da one nedostaju,ali ipak tvrditi da smo neozbiljan klub je ipak malo previse......sveznadar je napisao/la:Ma umalo da pogodim. Čim Goražde igra ljudi se žale na sudije. Nemojte tako, Gorazde je solidna ekipa u ovakoj ligi, a Vi iz Čelika malo pogledajte među svoje lokalne zvijezde koje traze pare a nemogu ni do Kaknja.Vaš je mentalitet takav i Vi će te tesko postati ozbiljniji klub....
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
Napadnut trener Čelika ?
Prvi dio sezone u Premijer ligi za rukometaše Čelik je završio na vodećoj poziciji, što je i najveći uspjeh u historiji zeničkog kluba, ali je tu činjenicu zasjenio jedan skandal. Naime, trener Ljubomir Miki Filipović tvrdi da je, nakon mnogih pritisaka, u petak, poslije utakmice s Goraždem (23:23), fizički napadnut.
- Napao me je rukometni sudija Nermin Salkanović, inače brat našeg igrača Emira Šahinovića, čijim sam pritiscima stalno bio izložen u proteklih pola godine. Salkanovića sam prijavio Sudijskoj organizaciji - kaže Filipović te dodaje da napad nije prijavio policiji samo zato što je, zajedno s rođacima koji su te noći stigli iz Doboja, brzo napustio Zenicu. Genezu sukoba sa Salkanovićem, odnosno Šahinovićem, koji je bio kapiten ekipe, a nedavno je podnio zahtjev za raskid ugovora, pojašnjava ovim riječima:
- Pritisci su počeli čim smo izborili povratak u Premijer ligu i počeli sklapati tim. Šahinović je želio da određuje ko će od igrača doći, ko će imati koliku plaću i ko će šta raditi u klubu. Pritisci su uvijek dolazili uoči važne utakmice. Uoči gostovanja Zrinjskom, u novinama je izjavio da želi raskid ugovora.
Na sastanku s ljudima iz kluba ružno je govorio o saigračima, koji su mu prijatelji. Tražio je da šutira penale i igra između 40 i 50 minuta, što bi trebalo stajati u ugovoru. To nisam dozvolio - ističe Filipović te poručuje da nije uplašen:
- Ostat ću trener Čelika pa makar ne dobio više nijedan dinar. Ostat ću i pokazati im da nisu u pravu.
Šahinović kaže da ga ne interesiraju optužbe trenera i da će klub napustiti kada mu budu isplaćene plaće, koje su mu dužni po dogovoru kada je povukao zahtjev za raskid ugovora. Do tada redovno trenira s ekipom.
- Tačno je da sam Filipoviću rekao da je drugoligaški trener i da nema kvalitet da vodi ekipu kao što je Čelik. S takvim trenerom zenička djeca neće napredovati. On me, uostalom, ne zanima, a klubu i saigračima želim najbolje - kaže Šahinović te ističe da nije dobro kada igrač zna mnogo više od trenera.
Dodaje da čeka da mu klub službeno uruči odluku o raskidu ugovora te da se ne brine za svoju karijeru.
Salkanović tvrdi da nije napao Filipovića nego da mu je samo, kada je došao pred svlačionicu da čestita igračima, rekao svoje mišljenje.
- Rekao sam mu da veća budala od njega u mojih 25 godina u rukometu nije sjedila na klupi Čelika. To je lično između mene i njega.
A ja bagre u PM
Prvi dio sezone u Premijer ligi za rukometaše Čelik je završio na vodećoj poziciji, što je i najveći uspjeh u historiji zeničkog kluba, ali je tu činjenicu zasjenio jedan skandal. Naime, trener Ljubomir Miki Filipović tvrdi da je, nakon mnogih pritisaka, u petak, poslije utakmice s Goraždem (23:23), fizički napadnut.
- Napao me je rukometni sudija Nermin Salkanović, inače brat našeg igrača Emira Šahinovića, čijim sam pritiscima stalno bio izložen u proteklih pola godine. Salkanovića sam prijavio Sudijskoj organizaciji - kaže Filipović te dodaje da napad nije prijavio policiji samo zato što je, zajedno s rođacima koji su te noći stigli iz Doboja, brzo napustio Zenicu. Genezu sukoba sa Salkanovićem, odnosno Šahinovićem, koji je bio kapiten ekipe, a nedavno je podnio zahtjev za raskid ugovora, pojašnjava ovim riječima:
- Pritisci su počeli čim smo izborili povratak u Premijer ligu i počeli sklapati tim. Šahinović je želio da određuje ko će od igrača doći, ko će imati koliku plaću i ko će šta raditi u klubu. Pritisci su uvijek dolazili uoči važne utakmice. Uoči gostovanja Zrinjskom, u novinama je izjavio da želi raskid ugovora.
Na sastanku s ljudima iz kluba ružno je govorio o saigračima, koji su mu prijatelji. Tražio je da šutira penale i igra između 40 i 50 minuta, što bi trebalo stajati u ugovoru. To nisam dozvolio - ističe Filipović te poručuje da nije uplašen:
- Ostat ću trener Čelika pa makar ne dobio više nijedan dinar. Ostat ću i pokazati im da nisu u pravu.
Šahinović kaže da ga ne interesiraju optužbe trenera i da će klub napustiti kada mu budu isplaćene plaće, koje su mu dužni po dogovoru kada je povukao zahtjev za raskid ugovora. Do tada redovno trenira s ekipom.
- Tačno je da sam Filipoviću rekao da je drugoligaški trener i da nema kvalitet da vodi ekipu kao što je Čelik. S takvim trenerom zenička djeca neće napredovati. On me, uostalom, ne zanima, a klubu i saigračima želim najbolje - kaže Šahinović te ističe da nije dobro kada igrač zna mnogo više od trenera.
Dodaje da čeka da mu klub službeno uruči odluku o raskidu ugovora te da se ne brine za svoju karijeru.
Salkanović tvrdi da nije napao Filipovića nego da mu je samo, kada je došao pred svlačionicu da čestita igračima, rekao svoje mišljenje.
- Rekao sam mu da veća budala od njega u mojih 25 godina u rukometu nije sjedila na klupi Čelika. To je lično između mene i njega.
A ja bagre u PM
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
Čekaj, mi i da završimo prvi na tabeli, opet bi morali igrati sa Bosnom, Borcem i Izviđačem za titulu... Nije valjda da se oni ne broje u ovome?!
Čelik Zenica 1945
Broje se i Bosna, Borac i Izvidjac. Kad se zavrsi ova liga, prve tri ekipe ce igrat ligu za prvaka, gdje im se prikljucuje Bosna, Borac i Izvidjac. Tako da nam nista ne znaci ako budemo prvi.Nimla_RZ je napisao/la:Čekaj, mi i da završimo prvi na tabeli, opet bi morali igrati sa Bosnom, Borcem i Izviđačem za titulu... Nije valjda da se oni ne broje u ovome?!
RZ88!
-
- Kontakt:
Samo da ne bude kao par puta prije....rasip...a to je najmanje sto treba, Zenici, Celik , BH rukometu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.