Slazem se, bar zadnje dvije minute protiv Viteza.FrancescoTotti je napisao/la:Al fakat ga treba prvom timu prikljucit. U europi djeca sa 16-17-18 godina vec su standardna u prvim timovima, a ovaj mali je bas poseban talenat. Treba njega uz Benku drzat sto vise.
FK Sarajevo - Akademija FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo: Omladinski pogon (Škola fudbala i Akademija)
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Ma uvest ga komotno u 82' ako riješimo utakmicu.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Mali je ogroman talenat i tako mi je drago sto je odbio smradove iako navija za njih jer je vidio da ce se bolje razviti kod nas(uslovi bili priblizno isti), a ubrzo ce dobiti i prve minute u seniorskom pogonu.
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
-
- Kontakt:
To su prvi znaci da idemo pravim putem da postanemo "Bosanski Bayern" tj. kupimo sve što valja pa čak i "navijače" ljutih rivala!RuleHz je napisao/la:Mali je ogroman talenat i tako mi je drago sto je odbio smradove iako navija za njih jer je vidio da ce se bolje razviti kod nas(uslovi bili priblizno isti), a ubrzo ce dobiti i prve minute u seniorskom pogonu.

Mada je meni savršeno svejedno za koga on u privatnom' životu navija, dok god profesionalno i požrtvovano odigra u Bordo dresu, i naravno napravi razliku na terenu! Taj mentalitet moramo gajiti jer je to vrlina velikih!

Najbitnije se tako ponasati kako si vec objasnio. Samo sto se trazi je profesionalnost, a vremenom ce nadoci dijete, odrasti ce pa shvatiti sta su prave vrijednostiBordoArmy88 je napisao/la:To su prvi znaci da idemo pravim putem da postanemo "Bosanski Bayern" tj. kupimo sve što valja pa čak i "navijače" ljutih rivala!RuleHz je napisao/la:Mali je ogroman talenat i tako mi je drago sto je odbio smradove iako navija za njih jer je vidio da ce se bolje razviti kod nas(uslovi bili priblizno isti), a ubrzo ce dobiti i prve minute u seniorskom pogonu.![]()
![]()
Mada je meni savršeno svejedno za koga on u privatnom' životu navija, dok god profesionalno i požrtvovano odigra u Bordo dresu, i naravno napravi razliku na terenu! Taj mentalitet moramo gajiti jer je to vrlina velikih!

Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
Slazem se sa hilmom jaka utakmica ali sa vitezom mu dati sansu
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo: Omladinski pogon (Škola fudbala i Akademija)
Koliko vidim dosta utakmica omladinaca si propratio uživo, pa ako može tvoje neko mišljenje o Šekiju Resiću i Pozderu iz kadeta i Rastoderu iz juniora, dosta su nepoznati široj javnosti ali na mene su ostavili dobar utisakPrimorac je napisao/la:Slazem se sa hilmom jaka utakmica ali sa vitezom mu dati sansu
Nedima treba prebacit u prvi tim kao sto je neko prije napiso nekaga uz Benka (benko njega moze vise naucit nego bili koji trener u juniorima) i nedat klanu da mu prilazi na 75 metera u radiusu.
Ugovor od 3 godine je mali ako nema onu opciju + 2 godine.
Samo se nadam da nije ne uhranjena biljka samir.
Koliko je visok, koliko kg ima ? Znali iko ?
To sto navija za dusmane, netreba javno da iznosi treba da zadrzi zasebe i ponasa se profesionalno. Prem da bi ga to moglo kostat ako kad ude u kakvu krizu.
Ugovor od 3 godine je mali ako nema onu opciju + 2 godine.
Samo se nadam da nije ne uhranjena biljka samir.
To sto navija za dusmane, netreba javno da iznosi treba da zadrzi zasebe i ponasa se profesionalno. Prem da bi ga to moglo kostat ako kad ude u kakvu krizu.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Kakav klan kao da one debile interesuje dijete od 16 godina jbt...Pitar6785 je napisao/la: i nedat klanu da mu prilazi na 75 metera u radiusu.
Sto se ovog tice pa na oko visine oko 1.80 max 1.85, a kilaza normala myb 60-65 ali vrijeme mu je da krene pomalo u teretanu da razvaljuje u duelima....
Sabrine mi moje!
pratim redovno kadete juniore slabije resić ima potencijala dobar igrać bori se za svaku loptu,pozder lijevi boćni dobar jedina mana po meni igra samo lijevom nogom,
-
- Kontakt:
Rule prodat će se Radovac min 500€ što znači da ipak će Sarajevo imati koristi za proizvod.Rule_hz je napisao/la:jarane ma rizicno je sve to kontalo se radovac ce otic pa umjesto cimirotu da dadnu nagradu oni dadnu ovom malom nargilasu samo da ostane i potpise i potpisa 5 god i sta si dobio? a gle oscilacija a sto se tice nedima napadac je moze se uvijek naci napadac nebitnio svako ima svoje gledanje i vidjenje
Naravno da se moze naći napadač pun ih k., nego sam mislio na proizvod daleko veća korisnika je kad ti napraviš igrača svjetske klase i kad ima jos npr 3 god ugovor s klubom a želi ga po Evrope pa lijepo opališ cifru, kontaš, da je bogdo Cimi imo bar još po godine ugovora s nama moglo se doći do cifre od 2m€(čisto).
Ovako mene strah,posto je očigledno mali klasa, da će ga neko ukrasti po isteku ugovora, il pri kraju pa će otic za mizernu odštetu...Npr evropski klubovi sa supertalentovanim kadetom potpisuju 5+...
A to sto je za anamo one, burazeru nakon što par puta doživi happy trenutke u bordo dresu, zaljubit će se on vjeruj...
Ja sam Pozdera gledao u jednoj utakmici i igrao je stopera, dosta dobro odradio.Primorac je napisao/la:pratim redovno kadete juniore slabije resić ima potencijala dobar igrać bori se za svaku loptu,pozder lijevi boćni dobar jedina mana po meni igra samo lijevom nogom,
A Resić me je oduševio samo jednim potezom, dijagonala je bila i on onako je primi vanjskom stranom lijeve noge i onako desnom iz prve po golu, ma golčina... ono kao da ima desetine seniorskih utakmica u svojim nogama.
Danas u Pazovi u17 reprezentacija igra sa Srbijom prvi prijateljski mec. Nasih 5 igraca je u konkurenciji za ovaj mec, a to su Veladzic, Hadzic, Resic, Ragipovic i Sadiku.
BiH kadeti dobili srbiju 2 0
Resic(70min), Veladzic(70min) igrali od prve minute, a Ragipovic(20min), Sadiku(5min) i Hadzic(10min) usli u igru. Smijesno je da najbolji strijelac lige i najbolji spic u drzavi igra samo 10min. Stvarno imamo retardirane ljude u strucnom stabu..Primorac je napisao/la:BiH kadeti dobili srbiju 2 0
BA 1997 U PRAVU SI TO IMA SAMO KOD NAS NJIMA ŠPICA IGRA TOMAS IZ DINAMA KOJI NIJE NI STANDARDNI U DINAMU A KAMOLI DA DAJE GOLOVE
Svi mi veoma dobro znamo ko najviše dobija priliku u reprezentaciji.
Bruka zato i nemožemo da se plasiramo ni na jedno veliko takmičenje
Ja se sve nadam da će to rukovodstvo saveza shvatiti i na mjesto selektora imenovati kompetentne a ne podobne, međutim kada čovjek razmisli koliko je talova tu, nikad oni neće skontati.
EDIT
Imat ćemo i mi ovako nešto ako Bog da
http://www.nk-rijeka.hr/vijest/pogledaj ... -iz-zraka/
EDIT
Gledao sam im danas na FB slike, fantasticno. Valjda cemo docekati slicne slike uskoro i na stranici naseg kluba.hilmo je napisao/la:Ja se sve nadam da će to rukovodstvo saveza shvatiti i na mjesto selektora imenovati kompetentne a ne podobne, međutim kada čovjek razmisli koliko je talova tu, nikad oni neće skontati.
EDIT

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337, Pena i 27 gostiju.