Čuj samo deset, opet je prekršio mnogo toga, sigurno da ga niko nije prijavio. Lijepo bi bilo da neko snimi taj famozni razgovor.
Uglavnom, vi iz Tuzle, znate li nešto više o Senaidu Hadžiću?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Šta je sa Vugdalićem i Avdićkom? Jesi l' im'o iskustva sa njima?tuzlak1987 je napisao/la: Npr i mi imamo Gazdica i ovi sa masinstva, njima je on problematican. Kod nas je samo jedan u nizu
A na matematikama imamo dva najveca zla sa PMF-a Okicica i Pasica..
Kod Vugdalica je bio na matematici spisak pitanja i to se treba nauciti za zavrsni. Nekih 30-40 pitanja..Znaci kod njega je na FE poenta samo doci do tog zavrsnog, gdje si dobijao 3 pitanja i onda prepisivao 2. Ili izlazio dok ne dobijes sansu da prepises. Uglavnom za Okicica mala macaPatrice_Evra_3 je napisao/la:Šta je sa Vugdalićem i Avdićkom? Jesi l' im'o iskustva sa njima?tuzlak1987 je napisao/la: Npr i mi imamo Gazdica i ovi sa masinstva, njima je on problematican. Kod nas je samo jedan u nizu
A na matematikama imamo dva najveca zla sa PMF-a Okicica i Pasica..
Slazem se to za medicinu, tamo ko probije onu drugu na trecu gotov je..A jos i imaju dosta zanimljiviji fax, dosta prakticno rade i interaktivnije imaju ispite.R32 je napisao/la:Ma slazem se za prije par godine da je Elektrotehnika bila sigurno tezi, a sad sumnjam, jer imam dosta i drugova i znam ih koji idu gore. A i znam ih koji su mi govorili da im je Gazdic pravo dobar dok je nama na Masinstvu najvece đubre. I sad svih 6 predmeta na Masinstvu koji su u prvom semestru i nadalje moras se namuciti za svaki, i skoro svaki predmet imas graficke koje brat bratu moras izdvojit mjesec dana da uradis. I sad je kriterij povecan dosta ne znam koliko si upoznat. I ako tacno uradis prof. samo javi taj zadatak nije tacan krizajte kako god ko uradi i mora smanjiti prolaznost. Evo i sad smjena profesora ovi sto se moglo kod njih vise ih nema. A prijemni ove godine je bilo tezi na Masisntvu neg na Elektrotehnici sto prije 5-10 godina je bilo nezamislivo. Tu su oba fax-a, i ja sam Masisntvo upisao radi Mehatronike. Masinstvo mi je bio zadnji na listi kad sam upisivao, ali sada ne bih nista drugo. Previse je i Medicina napuhana jesi vidio prijemnog ove godine? Kod mene rodica dosla i pisa od smijeha kakav je prijemni, imaju 4 predmeta. Radi para primili 300 studenata niđe veze. I bas sto ti navodis radi tih profesora zbog tog i govorim da je Elektrotehnika pala na tezini, dok na Masinstvu nama to vec dosađuju govoreci da su podigli kriterije i sl. O tome ti pricam.
To je vjerovatno ova knjigaSlatinash_7 je napisao/la:Ma tu su negdje Elektrotehnika i Masinstvo,strucne predmete svugdje slabo ko zna pa su teski..Vama cjepaju tu matematiku cujem,ali imamo i mi Mirelu,ona je bas zafrkana,matematiku 1 mi drzala,parcijale 48 od 50 i jedva 6 upisao,11 bodova zavrsni,prvi rok 7 nas polozilo i to svi sa tim zafrkanim parcijalama..Vec je na dvici kod Zehre bio maciji kasalj..Fizika se kod Gazdica razlikuje na ME I FE,jer se kod vas vise pikaju zadaci,cujem da teorija ide tek kasnije nekad,i da nije toliko zafrkan,sjecam se situacije kod sebe,istjeran sa parcijale,fali bruka bodova da polozim zavrsni,ne polazem na prvom roku,idem kod njega na uvid,frajer mi je znaci skinuo 2 od 7 bodova na 5 ispisanih stranica radi dvije zadnje recenice,spominju se neke alternativne mjerne jedinice..Kazem svaki od ova dva faxa je tezak,ne zna se koji je tezi,vi imate olaksavajuce okolnosti jer kad naucite polozite,nemate sad nekih degena koji kazu odma prvo predavanje samo ja znam za 10..Kod nas se bukvalno svaka greska skupo placa,jedna rijec pogresna i pao si teoriju iz dinamike,statike i kinematike kod viktora,jedna linija u tehnickoj dokumentaciji ti zna nositi po 70% zadatka,naravno,kad bi nju samu nacrtao nosila bi 0.07%..Cekamo na faxu svaki dan nesto,kod vas toga nema,ali zato kod vas traze na vecini predmeta puno vise znanja nego ovamo,kod nas na ME je samo znaci perfekcija..
Sto se tice ovog momka sto trazi literaturu za te tacke u prostoru,Denijal Sprecic knjiga crvene boje,imas uzet kod male pijace i samo tu ima,citavo poglavlje su tacke i linije u prostoru..Vjerovatno najjaci profesor sto se toga tice,mi ga zamolili da nacrta liniju dugu 22 centimetra slobodnom ruku,covjek je jaci od linijara,duzina bila 22,2 cm a prava kao da je linijarom crtao,njega toplo preporucujem
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.