lisander je napisao/la:Fudo je napisao/la:Jeste i svi ti nabojani igraju istu poziciju ko cimi, zaboravio si i adilovica
A šta upšte igra Cimirot, koju poziiciju da igra u reprezentaciji, ne kontam, nisam ja kriv što je pola naših igrača reprezentativnog kalibra igralo u Želji, nisam ja kriv što Štilić jede malu djecu u poljskoj i što od Zukanovića trenutno nemao boljeg lijevog defanzivca, nisam ja kriv što FK Sarajevo od Sušića nije dalo igrača reprezentativnog kalibra i da je normalno ovom bi Vrančiću davno papiri bili završeni, nije provokacija samo iznosim činjenice kad si me već povuko za jezik.
hilmo je napisao/la:Pozitivno je što je Gojko spletom nesretnih okolnosti dobio značajnije minute u reprezentativnom dresu.
Daj bože da se momak proda i da realno konkuriše za tim, a ne ovako kad nema koga daj momka nek se ofira sa ostalih 9
Stilic je bio u reprezentaciji i?
Obisao Ukrainu, Tursku, nigdje nikakvog traga nije ostavio i vratio se u Poljsku ligu koja je losija od Hrvatske. Da bar igra u njihovoj najacoj ekipi, pa hajde. Ostalo sve buranija. To je igrac koji nikad nece moci napraviti nesto vise od svoje karijere.
Spor igrac, dobrog suta. Takav nam u reprezentaciji definitivno nije potreban. U ostalom svaki trener je podrzao Susica sto nije zvao Stilica. Pokusavate ga ovdje predstaviti kao da je Arturo Vidal, a momak nije mogao igrazi ni u Turskoj ligi. Sto se Zukanovic jeste kvalitet, ali on je sam sebe izbacio svojim ponasanjem. Nadam se da ce se i o i savez urazumiti i naci modus da ponovo ivra za nas.
Gojko Cimirot je buducnost BH fudbala. Momak koji ima glavu i volju kao on, nemoguce je da ne uspije.
Ko god da bude selektor ubuduce, ovaj momak ce biti na spisku, svidjelo se to vama ili ne.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"