FIFA/Coca-Cola World Ranking
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: FIFA/Coca-Cola World Ranking
Kad bi Brazil odigrao nerješeno protiv Bolivije (mislim da igraju protiv njih), čak bi i njih mogli presitići na ovoj listi. Vjerovatno ćemo biti 20. narednog mjeseca.
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
Ja imam uradjenu preeliminarnu, a za utakmice koje nisu odigrane vodio sam se time da ce pobjediti one reprezentacije koje su bolje rangirane na rang listi, eventualno negdje prognozirao remi. Naravno to ne mora biti uopste tacno, no prema toj listi biti cemo 21. na aprilskoj rang listi (porast od dvije pozicije) sa 896 poena. Moguce je da narastemo za jednu ili dvije pozicije vise, ali zavisi od ostalih rezultata sto znaci da ce biti mnogo jasnije nakon sutrasnjeg danahanniz je napisao/la:Kad bi Brazil odigrao nerješeno protiv Bolivije (mislim da igraju protiv njih), čak bi i njih mogli presitići na ovoj listi. Vjerovatno ćemo biti 20. narednog mjeseca.

@AnelZ
Mogo si nam sad ako ti nije mrsko izracunat tacnije koji bi bili nakon onih utakmica koje su sinoc odigrane mislim da imas otprilike jasnu sliku stanja.
Mogo si nam sad ako ti nije mrsko izracunat tacnije koji bi bili nakon onih utakmica koje su sinoc odigrane mislim da imas otprilike jasnu sliku stanja.
Mozel mi neko reci ako zna da li se za ovo slijedece evropsko prvenstvo u Francuskoj za odredjivanje sesira gleda fifa ili uefa lista
21. smo ako Brazil pobijedi u prijateljskoj Boliviju, a ako odigra neriješeno ili izgubi onda smo 20.dadnan je napisao/la:@AnelZ
za euro uefa ranking a za sp fifa rankingking33 je napisao/la:Mozel mi neko reci ako zna da li se za ovo slijedece evropsko prvenstvo u Francuskoj za odredjivanje sesira gleda fifa ili uefa lista
Uefa ranking:king33 je napisao/la:Mozel mi neko reci ako zna da li se za ovo slijedece evropsko prvenstvo u Francuskoj za odredjivanje sesira gleda fifa ili uefa lista
http://www.world-results.net/uefa/ranking_2013.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno smo u 1. šeširu.
hvala momci sad moremo dobit za euro laganu grupu
Nekad pomislim da bi nam drugi sesir bio i bolji. Ovako kad nismo u prvom sesiru svi nas zele izbjeci i strahuju od nas a kad smo u prvom sesiru bice ono daj Bosnu oni su najlaksi iz prvog sesira i onda imaju jos i motiv i zelju vise.
ali i nama je lakse s ostalima sad kao prvi nema spanije njemacke portugala rusije holandije ekipe koje bi nas vjerovatno dobile a najteze ekipe koje moremo dobit su vjerovatno turksa grcka svedska i sl. koje mozemo dobiti msm da je ipak veca prednost bit u prvom sesiru nego u drugomdadnan je napisao/la:Nekad pomislim da bi nam drugi sesir bio i bolji. Ovako kad nismo u prvom sesiru svi nas zele izbjeci i strahuju od nas a kad smo u prvom sesiru bice ono daj Bosnu oni su najlaksi iz prvog sesira i onda imaju jos i motiv i zelju vise.
Joj bi volio da dobijemo za euro 2016 iz drugog sesira svicarsku. Vec vidim na tribinama bilinog polja transparente o Izmetu i seferovicu. Ako bude ijedan tad igro mislim da bi se usro ko grlica.
Ma za EURO2016 je lakse.. po prvi put ce na tom euru biti 32drzave.. sto znaci da iz grupe direktno na euro idu prve tri iz grupe. Mislim da nama nece biti tesko se kvalfikovat, ali ce sad motiv vise dobiti drzave tipa Island, Finska, Albanija, Skotska, i dr..
- miralem444
- Kontakt:
ja mislim da ce bit 24 drzaveFliX je napisao/la:Ma za EURO2016 je lakse.. po prvi put ce na tom euru biti 32drzave.. sto znaci da iz grupe direktno na euro idu prve tri iz grupe. Mislim da nama nece biti tesko se kvalfikovat, ali ce sad motiv vise dobiti drzave tipa Island, Finska, Albanija, Skotska, i dr..

>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Care EURO ce igrati 24 repke.Od toga prve 2 i najbolja treceplasirana idu direktno na EURO,dok ostale treceplasirane igraju baraz.FliX je napisao/la:Ma za EURO2016 je lakse.. po prvi put ce na tom euru biti 32drzave.. sto znaci da iz grupe direktno na euro idu prve tri iz grupe. Mislim da nama nece biti tesko se kvalfikovat, ali ce sad motiv vise dobiti drzave tipa Island, Finska, Albanija, Skotska, i dr..
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Dobro si.. znam da je neko prosirivanje.. sa 16 na 24.. do mene je .. sorrymiralem444 je napisao/la:ja mislim da ce bit 24 drzaveFliX je napisao/la:Ma za EURO2016 je lakse.. po prvi put ce na tom euru biti 32drzave.. sto znaci da iz grupe direktno na euro idu prve tri iz grupe. Mislim da nama nece biti tesko se kvalfikovat, ali ce sad motiv vise dobiti drzave tipa Island, Finska, Albanija, Skotska, i dr..
Imam osjecaj da ce to bit sranje kad bude 45% repki na euru ali eto, bice barem dosta utakmica ako nista drugo.
taman za tiketa da se sastavljajudadnan je napisao/la:Imam osjecaj da ce to bit sranje kad bude 45% repki na euru ali eto, bice barem dosta utakmica ako nista drugo.

Iako za nas ''manje'' zemlje to proširenje Eura sa 16 na 24 ekipe olakšava kvalificiranje na isto takmičenje, meni i nije nešto privlačno. Npr. UEFA ima oko 50 i nešto članica (ne znam tačan broj) što znači da će se svaka druga zemlja Evrope kvalifikovati na Euro. Iz svake grupe ići će direktno 3 reprezentacije, trebaš stvarno biti antitalenat za fudbal ili Srbija
pa da ne odeš na takvo takmičenje. Al' hajd' vidjet' ćemo, ima još do toga. Prvo da odradimo operaciju Brazil.

nije mi jasno bas kako su ovi portali dosli zakljucka da cemo na listi biti 15.ti po svim racunicama najbolji plasman koji mozemo imati je 21,eventualno 20,19 mjesto.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
E jbg, sad vam ne valja ni to sto bi se u buducnosti lako mogli plasirati na takmicenja prosirenjem ucesnika
ocigledno vam nedostaje portugal 

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.