FIFA 15
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: FIFA 15
Jel mogu nekako da sejvujem golove,posto kada udjem u replay ne nudi mi opciju za save?
- IlCapitano
- Kontakt:
Za one kojima još ne radi, ja sam probao i proradilo mi je.NOW WORKING ON WINDOWS 8.1 THANKS TO A FEW TWEAKS/TIPS PROVIDED BY SKIDROW.
STEPS.
1. Copy all files from update and crack folder to FIFA 15 directory.
2. Download and install sandboxie.
3. Disable windows media features. To do so, search 'Windows Features' and uncheck/disable 'Windows media player'.
4. Restart.
5. Now, right click on LAUNCHER and Open with sandboxie
6. A small sandboxie window will pop up. Check run as UAC ADMINISTRATOR AND CLICK OK. game should now start.
7. however, an error pops up wile playing the game. Dont click ok or cancel, just move the error window to your bottom corner. Again, dont fiddle with that window, its normal.
8. ALT+ENT to fullscreen.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Kome prema ovom gore načinu neće otvorit u Full screen sa ALT+ENTER, potrebno je mišem preći na ivicu prozora dok se ne pojavi žuti okvir, pa tek onda ALT + ENTER.
Slika:

Slika:

Sve sam uradio kako piše i kada pokrenem launcher prikaže se EA Sports znak i onda mi otvara Origin, i nakon toga ovo izbacuje :

At the end of the storm there's a golden sky..
- nero.piroman
- Kontakt:
Izašao je crack v3 ako nekoga interesuje 

Tko želi nešto naučiti, nači će način; tko ne želi, naći će izliku.
de neki link bar u inbox, ja gdje god potrazim stranicu skidrowa sve im je offline i fb i svenero.piroman je napisao/la:Izašao je crack v3 ako nekoga interesuje
edit* nasao sam sve odradio i opet mi ne sljaka, je#em ti i fifu i igranje
Da li je moguce da tokom prekida npr. u celsiju namestim da u kazneni idu bane i teri a ne azar i oskar ?
-
- Kontakt:

zna li ko u cemu je problem prilikom pokretanja svake tekme ovako i tako cjelu tekmu
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Neki patch si ubacio i nesto nije ok sa njim. Neke datoteke si pogresno prebacio, antivirus ti je nesto kao virus prepoznao pa pobrisao... U svakom slucaju nesto na taj fazon je problem. 
Probaj patch reinstalirati.. Takve su meni nekad znale face igraca da budu..

34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
-
- Kontakt:
orginal je igrica nisam nikakve patcheve sta bi onda moglo bit problemne_znam_ko_sam je napisao/la:Neki patch si ubacio i nesto nije ok sa njim. Neke datoteke si pogresno prebacio, antivirus ti je nesto kao virus prepoznao pa pobrisao... U svakom slucaju nesto na taj fazon je problem.
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
-
- Kontakt:
http://www.asus.com/Graphics_Cards/GTX6 ... /overview/" onclick="window.open(this.href);return false;
Udji na Origin. Desni klik na igru Fifa15, pa izaberi opciju repair. Mislim da ce biti ok.
ŠVRLJ
-
- Kontakt:
to sam uradio prije 5-6 dana i radi ahahahah HVALA TI U SVAKOM SLUCAJU
Pa šta su se svi ušutili oko Fife odjednom, pa je li radi taj crack za igru?
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
pa logično da radi, samo se nema šta puno pričati oko togaToxicity je napisao/la:Pa šta su se svi ušutili oko Fife odjednom, pa je li radi taj crack za igru?

meni od ona 3 ne radi nijedan, tako da nisam vise ni pokusavao, necu je ni igrat je#emuToxicity je napisao/la:Pa šta su se svi ušutili oko Fife odjednom, pa je li radi taj crack za igru?
Eno ja sam u međuvremenu skinuo neki torrent, fifa ultimate team, 9 gb težak, u njemu update i crack koji rade koliko sam vidio.
Ulaziš preko launchera iz foldera crack
"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
bil cibno link za torent u pp, uhvatices kamion sevapa kad ti kazemToxicity je napisao/la:Eno ja sam u međuvremenu skinuo neki torrent, fifa ultimate team, 9 gb težak, u njemu update i crack koji rade koliko sam vidio.

Ne fercera ni ovaj 
Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.