BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

BiH - Kipar

Pobjeda
199
77%
Neriješeno
17
7%
Poraz
43
17%

Ukupno glasova: 259

sanlituncay
Kontakt:

Re: BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar

Post Postao/la sanlituncay » 31 avg 2014, 15:32

Koji su ovi iz saveza pačenici :rol: Nalijepili ove reklame od 2,5 metara samo da raja ne bi ništa vidjela :D Evo ured su završili,još samo jednu stranu moraju sakrit pa da se ne vidi ništa :D Dođem kući a oni lijepe li lijepe :D Ko da će pojesti neko igrače :D

slika

slika
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 31 avg 2014, 15:54

I neka su.
1946

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 31 avg 2014, 16:04

Moro sam i ja sastavit formaciju za Kipar:

slika

Za Lihtenstajn odigrati nesto ofanzivnije od ovog..

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 31 avg 2014, 16:04

Head je napisao/la:I neka su.
Samo zaboravljaju da su kamp napravili u najluđem dijelu grada :rol: Republika Crkvice... Tako da bi ove reklame lako mogle zavrsiti raštrkane po cijelom crkvičkom brdu,budu li pretjerivali :rol:
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 31 avg 2014, 16:06

sanlituncay je napisao/la:
Samo zaboravljaju da su kamp napravili u najluđem dijelu grada :rol: Republika Crkvice... Tako da bi ove reklame lako mogle zavrsiti raštrkane po cijelom crkvičkom brdu,budu li pretjerivali :rol:
Sto ce potvrditi cinjenicu da je u pitanju ruralno naselje sa malogradjanstvom u njemu.
1946

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 31 avg 2014, 16:14

Head je napisao/la:
Sto ce potvrditi cinjenicu da je u pitanju ruralno naselje sa malogradjanstvom u njemu.
Jaraniko ne mozes to uraditi ljudima koji zive u tom naselju gdje je kamp i koji su mjesecima trpili kamione,buldožere,od 7h do 19h svaki dan,osim nedjelje,i ti im sad uskratis da vide trening repke... jer na tribine ne mogu svi stati,jedva 3 hiljade ;) O tome se radi ;) A oni o tome razmisljaju,naselje u kojem je kamp ima preko 30.000 stanovnika ;) i jos ako dodas ostala zenička naselja nije im to opravdano ;)

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 31 avg 2014, 16:16

Pa nije reprezentacija socijalna institucija.
1946

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 31 avg 2014, 16:19

Head je napisao/la:Pa nije reprezentacija socijalna institucija.
Niko nije ni rekao da jeste,ali taj isti savez je to zemljiste dobio džaba,oni ga nikad ne bi mogli kupit ;) A to je zenička zemlja ;) Pa ti vidi ko tu nije fer ;) Biće neugodnosti kad raja bude skidala ove reklame,to znam ;) Jer repka je svih nas,a ne privatna svojina ;)

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 31 avg 2014, 16:21

Niko nije ni rekao da jeste,ali taj isti savez je to zemljiste dobio džaba,oni ga nikad ne bi mogli kupit ;) A to je zenička zemlja ;) Pa ti vidi ko tu nije fer ;) Biće neugodnosti kad raja bude skidala ove reklame,to znam ;) Jer repka je svih nas,a ne privatna svojina ;)
Tim igracima treba izolacija, sta koji qurac moraju zenicani znati sta ovi rade na treningu.
Nista, dovesti osiguranje, pa ko se bude pravio mangup i uznemiravao igrace od srca mu zelim supu sa ukusom vlastitih rebara.

Sta to sebi dopusta, da repka bude podredjena njima. :facepalm:
1946

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 31 avg 2014, 16:23

jojjj druze ,nemoj provaljivati hoce ljudi da u miru rade bez slikanja ,bez novinara , bez dobacivanja publike itd .to je normalno ,ne mozes nama ugoditi kad je bilo sve otvoreno kaze teferic prave u hadzicima kad zatvore kaze skrivaju se od ljudi ,jesmo mraka :oops:

emir_

Post Postao/la emir_ » 31 avg 2014, 16:30

Nije okupljanje reperezentacije teferić da se raja okuplja ko na čimburijadi. Treba tu dignut zidine od 3m a onda od zida na 2m dignut bodljikavu živu visine 4m. Treba neko da proziva Edina da mu posudi keša isl.
4-IN-A-ROW

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 31 avg 2014, 16:34

Druze,security ima gore na crkvickom tako da nece moci svako doci na trening repke,samo akreditovani mediji.I treba da bude gore bez publike da ne bi svakakva stoka mogla doci i vrijedjati igrace...

realno
Kontakt:

Post Postao/la realno » 31 avg 2014, 16:49

Zato se i zove camp reprezentacije,znaci zatvorenog tipa,da ljudi rade u miru,a ako zeli neko da ih gleda ima utakmica. 100% sam za to da bude zatvorenog tipa
Celik u srcu

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 31 avg 2014, 17:55

"Trening centar NFS BiH je specijalizirani objekt zatvorenog tipa i nikom nije dozvoljen ulazak bez izričite dozvole i odobrenja stručnih službi. ''

Šteta, neki bi htjeli k'o koridu da prate, kyrko!

GangstaX

Post Postao/la GangstaX » 31 avg 2014, 18:27

FliX je napisao/la:Moro sam i ja sastavit formaciju za Kipar:

slika

Sviđa mi se, dobar balans odbrane i napada, možda jedino Bičakčić da bude libero jer je brži od Šunjića. Šunjić štoper u tom slučaju.

Ja bi možda čak prije Medunjanina stavio protiv Kipra dok ne vidimo kako se snalazi Prcić u repki.

Dakle: Begović-Vranješ, Bičakčić, Šunjić-Hajrović, Pjanić, Bešić, Medunjanin, Lulić-Ibišević, Džeko.

Na žalost, Pape ne igra sa trojicom u odbrani, on voli nakrcanu sredinu, zbog posjeda lopte.
Miske no. 1
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 31 avg 2014, 19:26

FliX je napisao/la:Moro sam i ja sastavit formaciju za Kipar:

slika

Gdje ti je Salatic ? :?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 31 avg 2014, 19:36

Cuj "Zenicka zemlja"... :crazy:

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 01 sep 2014, 01:25

sanlituncay je napisao/la:Jaraniko ne mozes to uraditi ljudima koji zive u tom naselju gdje je kamp i koji su mjesecima trpili kamione,buldožere,od 7h do 19h svaki dan,osim nedjelje,i ti im sad uskratis da vide trening repke... jer na tribine ne mogu svi stati,jedva 3 hiljade ;) O tome se radi ;) A oni o tome razmisljaju,naselje u kojem je kamp ima preko 30.000 stanovnika ;) i jos ako dodas ostala zenička naselja nije im to opravdano ;)
Aha ima preko 30.000, ima ako pod crkvice brojis briznik i arnaute :D

@GangstaX ma djeluje mi ofanzivno, pa igrat s Kiprom na "gol vise" :)

@Elegant koga bi izbacio da ubacis Salatic ?
Head je napisao/la:Tim igracima treba izolacija, sta koji qurac moraju zenicani znati sta ovi rade na treningu...
Isti razlog s kojim su sarajlije trcale u hrasnicu pa su koji qurac znali :D

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 01 sep 2014, 01:26

kad dolaze oni danas u zenicu?
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 01 sep 2014, 09:35

Bešić ide na mjesto štopera sa Bičakčićem, Salihović lijevi bek, a desni Mujdža. U veznom redu Tino, Medunjanin i Pjanić. Krila Lulić i Hajrović, i gore kapiten.

Ovo se ni meni ne sviđa, al će Pape tako postaviti

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Fudbalbr1, johnw1ckk, MostarNeretva i 43 gosta.