jasmin10 je napisao/la:ibricic

Kakav je talenat bio, ali gledaj ga sada jedva hoda, sta uradi od sebe jebt

On i Medunjanin su upropastili svoje karijere kao i Husejinovic svojim nezalaganjem.

Mogli su puno vise napravit. Usput Vrsajevic i Hadzic su katastrofa, Sunjic mi se svidio moze biti od korist, Ibricic zna igrati ali vidi se da je neprofesionalan, nije vise za ovaj nivo, nije ni spreman fizicki za nasu ligu. Vranjes je oslabio poslije povrede ispada previse, meni Sunjic izgleda bolji. Bicakcic je prvi izbor vidi se da je nas najbolji stoper poslije Spahica samo vidi se da nije 100 % spreman. Kolasinac nije za stopera previse agresivan i nemisli glavom zaljece se previse, kao bek je odlican gdje moze izdominirati svojom trkom i fizikom. Visca je pokazao da ce biti vrlo vazan i nas dzoker sa klupe, steta da nema Stevanovica umjesto Avdije. Tino vidi se da zna igrati ali previse je sebican mrlja, i nesvidja mi se njegov pristup prema suigracima nekako je previse umisljen i arogantan. Po meni jedino Ibisevic, Visca, Salihovic i Medunjanin sa klupe mogu nesta preokrenut. Prakticno imamo 4 izmjene, nedo bog kartona.