NBA Final 2014
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- IlCapitano
- Kontakt:
Re: NBA Final 2014
eh, opet smo na svome.. Greg je opet odradio to, sve ovo sto smo mi veceras radili, ocekujem od Miamia, u petak ! Agresivni prema kosu, James ponajvise ! Haman repriza od prosle godine do sada, mi imamo Grega i njemu se takva greska ne moze ponovti dva puta ! Go Spurs !
Zadnja izmjena: Mig_Mig, dana/u 11 jun 2014, 05:41, ukupno mijenjano 1 put.
Max Allegri
ha ja...lako je sad biti pametan, qrciti se dominacijom i odmarati igrace - kad prije toga odigraš poluvrijeme sa najboljim procentom šuta u histoiji nba finala.blazer13 je napisao/la:Parker i Duncan odmaraju, kakva dominacija
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Miami u pet 
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Leti, leti golubelet3 je napisao/la:ha ja...lako je sad biti pametan, qrciti se dominacijom i odmarati igrace - kad prije toga odigraš poluvrijeme sa najboljim procentom šuta u histoiji nba finala.blazer13 je napisao/la:Parker i Duncan odmaraju, kakva dominacija
Zadnja izmjena: Mig_Mig, dana/u 11 jun 2014, 05:43, ukupno mijenjano 2 puta.
Max Allegri
Pa upravo to, svaka im castlet3 je napisao/la:ha ja...lako je sad biti pametan, qrciti se dominacijom i odmarati igrace - kad prije toga odigraš poluvrijeme sa najboljim procentom šuta u histoiji nba finala.blazer13 je napisao/la:Parker i Duncan odmaraju, kakva dominacija
a znaš i sam kad ce vas ponovo prosrati ovako kao vecerasMig_Mig je napisao/la:Leti, leti golubelet3 je napisao/la:ha ja...lako je sad biti pametan, qrciti se dominacijom i odmarati igrace - kad prije toga odigraš poluvrijeme sa najboljim procentom šuta u histoiji nba finala.blazer13 je napisao/la:Parker i Duncan odmaraju, kakva dominacijapomiri se sa sramotnim porazom, i cekaj petak !
nikad, a možda ni tad
Jbt.. nikako da napomenem sve ovo veceras bez Parkera
ali greg to dize za petak 
Max Allegri
Samoprozvani kralj pored fenomenalnih 7 T0 ima i - 21 sto je "najbolje" od svih 26 igraca koji su veceras krocili na parket 
- Unknown Genius
- Kontakt:
Prvo pobjeda 15 poena razlike, sada 20... Penetracija i dominacija, par-excellence. 
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Guarin14 je napisao/la:Samoprozvani kralj pored fenomenalnih 7 T0 ima i - 21 sto je "najbolje" od svih 26 igraca koji su veceras krocili na parket

Poraz Jamesu na dusu, kad su spustili na -7, moro je preuzeti tekmu, tad ga je Heat trebo, medjutim nije, lose izdanje najvise u manjku agresivnosti, kostala ih je ona katastrofalna odbrana u prvom.
Svaka cast i SAS, screens Borrisa su extra adjustments, protok lopte, Kawhi extra tekma, Green takodje.
Svaka cast i SAS, screens Borrisa su extra adjustments, protok lopte, Kawhi extra tekma, Green takodje.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Sve u svemu, SA se ovaj put držao svog sistema nije kao na kraju druge išao na Ginobilia. Slijedeća će biti zanimljiva i odgovor Heata. fantastična odbrana Lenarda nad Lebrona samo 8p u zadnje 3/4 mu je dozvolio!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Da li ce se i ovo konacno srusiti u cetvrtak?The Miami Heat now have won 13 straight times in games following a loss in the NBA playoffs.
Prvo poluvrijeme Miami je imao odlicnih 58% šuta iz igre, a opet gubio 25 razlike
- jer su ovi bolesnici šutirali 80%
konkretno od prvih 20 šuteva, pogodili su 19
....to nije normalana pojava, laže ko god kaže da jeste...i to u jednom velikom NBA finalu.... taman da sami igraju bez protivnika na terneu i da polažu lagano, vjerujem da bi poneku promašili.
konkretno od prvih 20 šuteva, pogodili su 19
Imali su i game 1 zadnju cetvrtinu ono ludjacko izdanje, tako da nije po prvi put, sad su odradili za poluvrijeme.let3 je napisao/la:Prvo poluvrijeme Miami je imao odlicnih 58% šuta iz igre, a opet gubio 25 razlike- jer su ovi bolesnici šutirali 80%
![]()
konkretno od prvih 20 šuteva, pogodili su 19![]()
....to nije normalana pojava, laže ko god kaže da jeste...i to u jednom velikom NBA finalu.... taman da sami igraju bez protivnika na terneu i da polažu lagano, vjerujem da bi poneku promašili.
Miamijeva velika trojka sutala 70% i zijanili su tekmu 20 razlike, e to je fakat nenormalno
kakve veze ima kako je na kraju odigrala Miamieva velika trojka, kad je utakmica bila riješena vec na poluvremenu onom baražnom vatrom sa svih strana...šta god su ovi bacili - upalo je u koš
71 poen im utrpali za poluvrijeme
71 poen im utrpali za poluvrijeme
pa kad ti 3 glavna igraca sutaju zajedno 70% obicno ces tekmu 9 od 10 puta najmanje.let3 je napisao/la:kakve veze ima kako je na kraju odigrala Miamieva velika trojka, kad je utakmica bila riješena vec na poluvremenu onom baražnom vatrom...šta god su ovi bacili - upalo je u koš
Miami po % bi uzeo tekmu u vecini slucajeva, **** ga SAS je veceras odigro prvo poluvrijeme fenomenalno i to je to.
Treba dati i njima kredita.
šuplja prica i demagogija, što se veceras najbolje demantovalo...Bosh zabio strašnih 9 poena u citavoj utakmici uz odlican procenat...on nije bio nikakav faktoralemsa je napisao/la:pa kad ti 3 glavna igraca sutaju zajedno 70% obicno ces tekmu 9 od 10 puta.let3 je napisao/la:kakve veze ima kako je na kraju odigrala Miamieva velika trojka, kad je utakmica bila riješena vec na poluvremenu onom baražnom vatrom...šta god su ovi bacili - upalo je u koš
kad primiš 71 poen za poluvrijeme u NBA finalu, to se ne može stici i preokrenuti taman da na poluvremenu izađu juniori Igokee
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.