Koga nakon Sušića?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Koga nakon Sušića?
Ne bih volio da bude neko ko je vec bio selektor. Vidim Hadjibegic se puno vrti, a mislim da nema pojma bas ko ni Susic. najbolje bi bilo ko god uzme da uzme na dugorocno. Vaha bi bio najbolje rjesenje od ovih koje je moguce dovesti, samo je pitanje zeli li on. Poslije njega Bajevic, koji je objektivno najblizi zbog nekoliko stvari. Bez posla je, bez posebnih ambicija kada su u pitanju drugi angazmani, a dokazan autoritet i strucnjak. Neki stranac mozda ne bi bio los, mada ja iskreno ocekujem neko trece ime, nekoga ko nece imati posebne uslove a dobit ce priliku da se proslavi i u ovakvoj situaciji ne izgubi nista, a pritom nije skup. Amar bi mogao odgovoriti tom zadatku. Mangup i nesto zna u fudbalu, za razliku od ove neznalice. Ne bi me cudilo da se potegne neki nacionalni kljuc i takva sranja pa i to bude mjera stvari.
Za Safeta je i Dzenan Uscuplic Mourinho.
Baka je svoje odradio u reprezentaciji i hvala mu.
Zasto ne Ciro, ima harizmu da nas digne iz ove provalije.
Baka je svoje odradio u reprezentaciji i hvala mu.
Zasto ne Ciro, ima harizmu da nas digne iz ove provalije.
E ako je Hadzibegic zeljovac onda sam i ja okorijeli manijak.Elegant je napisao/la:A sta je problem sto su oba Zeljovci ili nesto drugo ?avenija je napisao/la:Ukoliko neko postavi Hadzibegica ili Osima onda je jos gore nego sto je bilo ..odmah na startu nemaju 50 % podrske .
Sliskovic ili Vaha pa tek onda Barbarez.
1946
arelinho je napisao/la:samoposteno je napisao/la:onda bi umjesto telece glave imali volecu glavusamo_lijevo je napisao/la:Cuj Osim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cuj voleca hahahahahha

@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
- Bayern@heart
- Kontakt:

Idealan za nasljednika

- anonymousHD
- Kontakt:
Ne shvatam zašto je Amar Osim ovakvo ismijavan. Nama je bivši, već sada mogu reći, bio trener u drugoj, trećoj ligi, gde je redovno otkaze dobijao. Trofeja nema.
Amar Osim je odličan trener, veliki motivator, a pored svega njemu je otac Ivica Osim, koji će mu sigurno puno puno pomagati. To će biti faktički kao da je Ivica Osim na klupi. Nije skup trener, može da završi kvalifikacije, sigurno bolje nego Pape, ako ne bude bilo to, može se na kraju kvalifikacija i neki bolji, skuplji trener tražiti.
Treba ovu kampanju podržati.
Čoveče, pre 4 godine sam počeo pisati protiv Papeta, pre godinu ipo, dve sam pisao da Amar treba biti selektor. Sve se polako ostvaruje.
Amar Osim je odličan trener, veliki motivator, a pored svega njemu je otac Ivica Osim, koji će mu sigurno puno puno pomagati. To će biti faktički kao da je Ivica Osim na klupi. Nije skup trener, može da završi kvalifikacije, sigurno bolje nego Pape, ako ne bude bilo to, može se na kraju kvalifikacija i neki bolji, skuplji trener tražiti.
Treba ovu kampanju podržati.
Čoveče, pre 4 godine sam počeo pisati protiv Papeta, pre godinu ipo, dve sam pisao da Amar treba biti selektor. Sve se polako ostvaruje.
Problem vec vidis poslije mog posta , vec je ismijan , vec je dobio nadimke , nove slike , poredjenje sa zivotinjama , nije dobro dosao u Tuzli Zenici Mostaru i pola Sarajeva . Takve opcije ne treba ni razmatrati .Elegant je napisao/la:A sta je problem sto su oba Zeljovci ili nesto drugo ?avenija je napisao/la:Ukoliko neko postavi Hadzibegica ili Osima onda je jos gore nego sto je bilo ..odmah na startu nemaju 50 % podrske .
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Trenerčina i on treba na klupu, a ne neki Amav. Dosta je poluproizvoda.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
@AgentttB
Ma ne moze on biti selektor sto posto.
Mene je nasmijala rijec cuj "voleca" glava

Mene je nasmijala rijec cuj "voleca" glava

Pa da Amar dodje na mjesto selektora mislim da bi se suicidnost u gradu Sarajevu znatno povećala, pojedini Pitari ne bi mogli podnijeti to da uz najboljeg igrača i selektor ima direktne veze sa FK Željezničar
Ja mislim da bi nas Vaha mogo uzet

Ja mislim da bi nas Vaha mogo uzet
Ma nemam ništa protiv Amara, on je za Papketa, veliki Arigo Sacchi.arelinho je napisao/la:@AgentttB
Mene je nasmijala rijec cuj "voleca" glava![]()

@francobaresi
Druze daj jedno ime koje mi ne bi poredili sa zivotinjama i koji bi svima odgovarao. To su nasa posla, a njemu ili bilo kome ne treba podrska s foruma njemu treba podrska iz saveza i s tribina, kakvu je Pape imao (nazalost).avenija je napisao/la:Problem vec vidis poslije mog posta , vec je ismijan , vec je dobio nadimke , nove slike , poredjenje sa zivotinjama , nije dobro dosao u Tuzli Zenici Mostaru i pola Sarajeva . Takve opcije ne treba ni razmatrati .Elegant je napisao/la:A sta je problem sto su oba Zeljovci ili nesto drugo ?avenija je napisao/la:Ukoliko neko postavi Hadzibegica ili Osima onda je jos gore nego sto je bilo ..odmah na startu nemaju 50 % podrske .
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
kakav ba amaV, dobro neko rece jucer , da odmah u gradjanski rat udjemo 

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Čuj nije dobrodošao...Pa Pape je okorjeli Pitar (Ja sam manijak) pa sam ga velikodušno dočekao kad je imenovan za sekeltora. Problem je (kod nekih ljudi) da im je toliko mali mozak da ne može da rastavi klub od repkeavenija je napisao/la:Problem vec vidis poslije mog posta , vec je ismijan , vec je dobio nadimke , nove slike , poredjenje sa zivotinjama , nije dobro dosao u Tuzli Zenici Mostaru i pola Sarajeva . Takve opcije ne treba ni razmatrati .Elegant je napisao/la:A sta je problem sto su oba Zeljovci ili nesto drugo ?avenija je napisao/la:Ukoliko neko postavi Hadzibegica ili Osima onda je jos gore nego sto je bilo ..odmah na startu nemaju 50 % podrske .

Naša posla...
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Amar, Amar, Amar Osim!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Cuj Amaw da bude selektor.
moze i Dino za pomocnika.

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Moje želje su naravno Vaha, i Bajević.
Nemam ništa protiv Amara, u svakom slučaju na taktičkom planu je Guardiola za Safeta.
Nemam ništa protiv Amara, u svakom slučaju na taktičkom planu je Guardiola za Safeta.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Ma Amar je previse omrazen lik medju navijacima sirom BiH (sto zbog uspjeha sa ekipom koju je vodio/vodi, sto zbog svoje bahatosti). Pa covjek je i otiso s klupe malenih jer se nervirao sto mu dobacuju i pljuju ga gostujuci navijaci. Jednostavno, reprezentacija je prevelik zalogaj za njega. Covjek je osjetljiv, koliko god pokazivao da to nije.
- Centre forward
- Kontakt:
Čuj Slišković
, Ćiro i Prosinečki
. Pa ljudi, nama treba neki Bosanac, neko kome je fakat stalo do ove zemlje u potpunosti, neko ko neće izlazit' iz aviona tražeći ovu našu dječurliju po Jevropi, jer mi drugačije ne možemo, yebaji ga. Naravno, novom treneru (samo da ne bude neki izbornik) dat' da sebi izabere stručni tim i šta god želi. Samo, niko normalan u ovom momentu neće sjest' za kormilo broda koji tone.
To manijak, pitar, ovaj - onaj, pustite sad, svi mi (valjda) želimo reprezentaciji najbolje, NIJE važno iz kojeg si tabora ako znaš znanje i časno radiš svoj pos'o.

To manijak, pitar, ovaj - onaj, pustite sad, svi mi (valjda) želimo reprezentaciji najbolje, NIJE važno iz kojeg si tabora ako znaš znanje i časno radiš svoj pos'o.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Ja bi postavio jedan od uslova da naredni selektor nije "nas" covjek.
Ako cemo realno mi "uspjesnog" trenera van okvira nase drzave nemamo osim eventualno Bajevica koji je vec poodavno harao Grckom.
Ako cemo realno mi "uspjesnog" trenera van okvira nase drzave nemamo osim eventualno Bajevica koji je vec poodavno harao Grckom.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.