i sta poslije ima neki baraz il nove grupe se praveASD je napisao/la: ↑01 feb 2020, 00:38Predkvalifikacije. Pola reprezentacije nam ovo ne igra jer se ovo s pola snage prolazi.legenda reala je napisao/la: ↑01 feb 2020, 00:37ako dobijemo sutra Svicarsku jel idemo na Euro il su ovo neke predkvalifikacije i imaju sutra prenosi na City TV HD
Ima sutra prenos, mada džaba gledaš jer smo prvi svakako.
Malonogometna reprezentacija BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Malonogometna reprezentacija BiH
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- ASD
- Kontakt:
8 grupa po 4 repke.legenda reala je napisao/la: ↑01 feb 2020, 00:52i sta poslije ima neki baraz il nove grupe se praveASD je napisao/la: ↑01 feb 2020, 00:38Predkvalifikacije. Pola reprezentacije nam ovo ne igra jer se ovo s pola snage prolazi.legenda reala je napisao/la: ↑01 feb 2020, 00:37
ako dobijemo sutra Svicarsku jel idemo na Euro il su ovo neke predkvalifikacije i imaju sutra prenosi na City TV HD
Ima sutra prenos, mada džaba gledaš jer smo prvi svakako.
Prvaci grupa idu dalje i 6 najboljih drugoplasiranih. Zadnja dva igraju play off, pobjednik zajedno sa domaćinom Holandijom je među 16.
- legenda reala
- Kontakt:
okrenusmo ih za minutu sila smo
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Koliko ima jos rundi kvalifikacija??
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- ASD
- Kontakt:
Juniorska futsal reprezentacija Bosne i Hercegovine (U19) odigraće u dvorani hotela „Hills“ na Ilidži dvije prijateljske utakmice sa selekcijom Francuske, saopšteno je na zvaničnoj stranici Fudbalskog saveza BiH.
Prvi meč na programu je 27. oktobra u 17:30 sati, a drugi dan poslije u istom terminu.
Selektor Ivo Krezo u ovim utakmicama računa na sljedeće igrače:
Antonio Pehar (Brotnjo), Edis Sušić (Sloga Gornji Vakuf), Roberto Gažo (Zrinjski), Admir Hankušić (Kaskada), Ajdin Sinanović (Salines), Ahmed Alibašić (Bosna Kompred), Josip Vidović (Seljak), Ivan Čolak (Seljak), Faruk Brkanić (GFC Sarajevo), Haris Zukić (GFC Sarajevo), Mateo Poljarić (Seljak), Kerim Smječanin (GFC Sarajevo), Miloš Radujković (Policajac), Miloš Simikić (Nevesinje), Rijad Mujala (Mostar SG), Bakir Rahimić (Mostar SG).
https://****/311806-u19-fu ... -francuske
Prvi meč na programu je 27. oktobra u 17:30 sati, a drugi dan poslije u istom terminu.
Selektor Ivo Krezo u ovim utakmicama računa na sljedeće igrače:
Antonio Pehar (Brotnjo), Edis Sušić (Sloga Gornji Vakuf), Roberto Gažo (Zrinjski), Admir Hankušić (Kaskada), Ajdin Sinanović (Salines), Ahmed Alibašić (Bosna Kompred), Josip Vidović (Seljak), Ivan Čolak (Seljak), Faruk Brkanić (GFC Sarajevo), Haris Zukić (GFC Sarajevo), Mateo Poljarić (Seljak), Kerim Smječanin (GFC Sarajevo), Miloš Radujković (Policajac), Miloš Simikić (Nevesinje), Rijad Mujala (Mostar SG), Bakir Rahimić (Mostar SG).
https://****/311806-u19-fu ... -francuske
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Bošnjo prestani slati dijete da igra fudbal.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- ASD
- Kontakt:
Pa s obzirom da su igrali protiv jednih od najorganizovanijih pogona, a da ti nemaš ni juniorsku ligu, sve je dobro.
Loše je što su išli odmah na Francusku, što nisu prvo igralu prijateljske sa kakvim drugoligašem i kakvom prosječnom repkom.
Loše je što su išli odmah na Francusku, što nisu prvo igralu prijateljske sa kakvim drugoligašem i kakvom prosječnom repkom.
- ASD
- Kontakt:
Stanislav Galić (Mostar SG Staklorad), Marin Sesar (Brotnjo), Josip Sesar (Salines), Marijo Aladžić (Mostar SG Staklorad), Srđan Ivanković (Salines), Davor Arnautović (Salines), Sabahudin Petak (Sloga Gornji Vakuf), Mirko Hrkać (Mantova, Italija), Nermin Kahvedžić (Mostar SG Staklorad), Anel Radmilović (Mostar SG Staklorad), Josip Bošković (Mostar SG Staklorad), Darko Milanović (Salines), Andrijano Dujmović (Brotnjo), Bilal Jelić (Mostar SG Staklorad), Adnan Kalajdžić (Zrinjski), Emir Omerhodžić (GFC Sarajevo), Anđel Čolak (Brotnjo), Dejan Trifković (Policajac), Avdo Huskanović (Kaskada), Ibrahim Hršumović (GFC Sarajevo).
https://reprez.****/317951-futsa ... sak-igraca
Od poznatijih iz domaće lige fale Handžić i Suton.
Čudno da nema Perkovića iz hrvatske lige. Jedino Hrkać iz inostranstva.
https://reprez.****/317951-futsa ... sak-igraca
Boldovani su bitni. Ostali su tu da popune broj.ASD je napisao/la: ↑21 jan 2021, 11:26Stanislav Galić (Mostar SG Staklorad), Marin Sesar (Brotnjo), Josip Sesar (Salines), Marijo Aladžić (Mostar SG Staklorad), Srđan Ivanković (Salines), Davor Arnautović (Salines), Sabahudin Petak (Sloga Gornji Vakuf), Mirko Hrkać (Mantova, Italija), Nermin Kahvedžić (Mostar SG Staklorad), Anel Radmilović (Mostar SG Staklorad), Josip Bošković (Mostar SG Staklorad), Darko Milanović (Salines), Andrijano Dujmović (Brotnjo), Bilal Jelić (Mostar SG Staklorad), Adnan Kalajdžić (Zrinjski), Emir Omerhodžić (GFC Sarajevo), Anđel Čolak (Brotnjo), Dejan Trifković (Policajac), Avdo Huskanović (Kaskada), Ibrahim Hršumović (GFC Sarajevo).
https://reprez.****/317951-futsal-bih-igra-protiv-srbije-i-sjeverne-makedonije-selektor-krezo-objavio-spisak-igraca
Mada i medju njima ima sramotnih poziva. Razne malverzacije su prisutne i ovdje.
Kakve su realno sanse u ovoj grupi, nisam vrsni poznavatelj futsala u BIH?TheChief je napisao/la: ↑21 jan 2021, 15:09Boldovani su bitni. Ostali su tu da popune broj.ASD je napisao/la: ↑21 jan 2021, 11:26Stanislav Galić (Mostar SG Staklorad), Marin Sesar (Brotnjo), Josip Sesar (Salines), Marijo Aladžić (Mostar SG Staklorad), Srđan Ivanković (Salines), Davor Arnautović (Salines), Sabahudin Petak (Sloga Gornji Vakuf), Mirko Hrkać (Mantova, Italija), Nermin Kahvedžić (Mostar SG Staklorad), Anel Radmilović (Mostar SG Staklorad), Josip Bošković (Mostar SG Staklorad), Darko Milanović (Salines), Andrijano Dujmović (Brotnjo), Bilal Jelić (Mostar SG Staklorad), Adnan Kalajdžić (Zrinjski), Emir Omerhodžić (GFC Sarajevo), Anđel Čolak (Brotnjo), Dejan Trifković (Policajac), Avdo Huskanović (Kaskada), Ibrahim Hršumović (GFC Sarajevo).
https://reprez.****/317951-futsal-bih-igra-protiv-srbije-i-sjeverne-makedonije-selektor-krezo-objavio-spisak-igraca
Mada i medju njima ima sramotnih poziva. Razne malverzacije su prisutne i ovdje.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Danas protiv Makedonije.18h,prijenos na Areni
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- ASD
- Kontakt:
Nisam vidio nigdje sastav Makedonije ali nisu ni oni za bacati.
Mi bi trebali biti blagi favorit ali protivnik je siguran opasan.
Imaju solidan futsal klub Shkupi, nešto slabiji od našeg dvojca. Imali prije jak klub Železarec. Imaju par igrača u Češkoj ligi, jedan od njih je Daniel Marinho, bivši kapiten Starog Grada.
Golman bi im trebao biti Petrovski, prije branio za Leotar.
Mi bi trebali biti blagi favorit ali protivnik je siguran opasan.
Imaju solidan futsal klub Shkupi, nešto slabiji od našeg dvojca. Imali prije jak klub Železarec. Imaju par igrača u Češkoj ligi, jedan od njih je Daniel Marinho, bivši kapiten Starog Grada.
Golman bi im trebao biti Petrovski, prije branio za Leotar.
- ASD
- Kontakt:
Ništa od prenosa? hebem ti i Arenu i državu.
ima, na AS1 BiH.
Golazoooo.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Telemach.
Gledam preko ArenaCloud. Ne znam kako kod tebe nema.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Ter Stegen se ukazao na golu Makedonije.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- ASD
- Kontakt:
Pobjeda!
bitna je pobjeda.
gledao sam rumunija-srbija. rumuni imaju jednu nezgodnu postavu brazilaca, ostali "pravi rumuni" su na nešto nižem nivou.
srbi više ne pozivaju kocića i rajčevića. pojedinačno su sigurno i dalje ispred nas, ali po meni nisu jaki kao ranije.
mislim da će grupa biti dosta izjednačena vjerovatno sa srbijom na prvoj poziciji.
gledao sam rumunija-srbija. rumuni imaju jednu nezgodnu postavu brazilaca, ostali "pravi rumuni" su na nešto nižem nivou.
srbi više ne pozivaju kocića i rajčevića. pojedinačno su sigurno i dalje ispred nas, ali po meni nisu jaki kao ranije.
mislim da će grupa biti dosta izjednačena vjerovatno sa srbijom na prvoj poziciji.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.