Izet Hajrovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Re: Izet Hajrovic

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 28 jul 2013, 00:47

djeluje kao paklen igrac, pratio sam proslu ligasku kad je isto zabio. A ovo sto je mutio, to mu se i moze oprostiti ako nam vrati rezultatima. Sad je l' njegova odluka iskrena, to njemu na cast :)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

reptile
Kontakt:

Post Postao/la reptile » 28 jul 2013, 01:05

I Asmir Begovic je rekao (ima ne netu) da nema volje da igra za Bosnu nego za Kanadu pa nam je sad bog i batina na vratima repke..

Izetu se sve oprasta. :mrgreen:
shandrlike-tandrlike

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 28 jul 2013, 02:02

Kója igracina u pm :shock: sve mu je oprosteno samo nek igra za nas
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

truts
Kontakt:

Post Postao/la truts » 28 jul 2013, 02:06

Kad se Izet pridruži našoj reprezentaciji protivničke ekipe nek se čuvaju slobodnjaka blizu šesnaesterca. Salihović, Pjanić, Misimović i Izet su to magistrirali 8-)

Denizli
Kontakt:

Post Postao/la Denizli » 28 jul 2013, 02:21

fukara87 je napisao/la:Izet Hajrovic ce uz Dzeku Ibisevica bit dobar, sto prije da dobije drzavljanstvo da moze igrati u Brazilu jer nam treba ovakav igrac.
Nama taj igrac treba do Slovacke.Savez nek kopa rukama i nogama.Ali on mora da dobije papire do Slovacke.Znaci pocetak Septembra.Jednostavno.Mora!

Nema necu.Nema ne moze.Proboj, pardon.Papiri se moraju IZRUCITI.

Ne daj boze, ako ne uspijemo probiti odbranu njihovu.Ovaj samo suta na gol.Mi takve sutere nemamo koji idu iz daljine.Ok.Medunjanin i to je mahom to.Izvrstan gol prvi.Svidja mi se bolje nego drugi

Brazil je predaleko.Imamo neugodne Slovake.I prioritet treba da bude.Ako bas i ne uspijemo.Sad protiv Amerike.Da ga zovnemo protiv Slovacke

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 28 jul 2013, 02:23

Sumnjam da ce Izet dobiti papire do Slovacke. Sead Hajrovic je ja mislim predao sve u februaru, nakon sastanka u Ljubljani, i procedura se zavrsila u maju/junu, identicno bi trebalo biti i u Izeta, tako da ga tek mozemo nakon kvalifikacija ocekivati.

Denizli
Kontakt:

Post Postao/la Denizli » 28 jul 2013, 02:29

Mnogo je manja papirologija nego sto se misli.Pitanje je dana, a ne mjeseci,, a kamoli godina.Aludiram na slucaj Kolasinac, koji se vrti godinama.Momak ima Bosansko drzavljanstvo?

Zna li neko, ozbiljno.Odakle je on porijeklom.Tj, odakle su mu roditelji?

Svicarski savez je nama izasao u susret.Ceka se odobrenje Uefe samo.Oni su rekli da je odigrao samo 1 utakmicu prijateljsku za Svicarsku.Ako Uefa nama izadje u susret.Onda mislim da je pametno

Ne znam sad sto se tice papirologije

Pasos, sportsko drzavljanstvo, drzavljanstvo.Nisam upucen u tematiku, sta sve treba od papira.Ali, vjerujem da on ima par tih papira.Sad, sta mu fali?Iskreno, ne znam

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 28 jul 2013, 02:34

Izet odlicno igra lijevom i desnom nogom,stabilan i stvarno odlicno krilo će biti mislim da je trenutno od Stevanovića i Višće jači za klasu stim da Višća igra više lijevo krilo,zavisi i Stevanović kako će se pokazati u ELche-u al stvarno ovo sto Izet prikazuje je fenomenalno,nada mse da ce st oprije zaigrati za nas,jer ovo nam treba jos da je i Seferovic imali bi paklen tim..

Phantom
Kontakt:

Post Postao/la Phantom » 28 jul 2013, 02:36

ipak mislim da suma sumare nema sta da se zamjeri Izetu jer covjek zivi u Swiss i igra tu je naucio igrati fudbal i mi se ljutimo kad neko ode igrat za Hrvate medjutim treba vidjet koliko je ta drzava ulozila a koliko mi to je malo licemjerno onda u citavoj toj okolnosti podici takvu hajku na sebe svjesno i zatraziti da igra za BiH mislim da je sigurno to odlicno razmislio i odlucio iskljucivo iz patriotskih razloga to je velika stvar budimo realni u ovom momentu smo nijansu kavlitetniji u odnosu na svicarsku koja ulaze u fudbal koliko je nas drzavni budzet tu je bolja perspektiva definitivno za fudbalera ni zlatan ibrahimovic ne bi imao istu karmu u svijetu da je Bosanac ovako je Svedi pa je i interesantan primjera radi Dzeko da je Njemac ili Spanjolac iskljucivo bi igrao u top 3 najjaca kluba svijeta neki evropljani kontaju da je ovde rat sto je svakako i pomak u odnosu na one sto nikad nisu ni culi za nas treba biti realan i gledat nekim objektivnim ocima Puno je teze u svijetu se probit dalje ako si etiketiran kao Bosanac nego kao Svicarac jos ako si napocetku karijere onda zaista moras biti lud i voljeti ovu drzavu sto mislim da Izet svakako i osjeca

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 28 jul 2013, 02:37

Najduža rečenica od kako je svijeta i tastature.

Izoni Gegaj pravi momak zabija iz svih pozicija.
DRUG NEBI TI PUNCA

Denizli
Kontakt:

Post Postao/la Denizli » 28 jul 2013, 02:41

Hajrovic-Lulic.Ako zatreba.Protiv Slovacke.Ovaj na jednu, onaj drugi na drugu stranu.Imamo Ibisevica koji trckara i borben je.Dzeku koji ce dobiti priliku.Nema sanse da se ne probije Brazilska odbrana.A, kamoli Slovacka

Veoma dobri golovi.I strasno je brz igrac.

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 28 jul 2013, 03:55

bagrcavi je napisao/la:Najduža rečenica od kako je svijeta i tastature.
Čekaj, nije stavio tačku na kraj, možda nije završio. :lol:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 28 jul 2013, 03:59

Phantom je napisao/la:ipak mislim da suma sumare nema sta da se zamjeri Izetu jer covjek zivi u Swiss i igra tu je naucio igrati fudbal i mi se ljutimo kad neko ode igrat za Hrvate medjutim treba vidjet koliko je ta drzava ulozila a koliko mi to je malo licemjerno onda u citavoj toj okolnosti podici takvu hajku na sebe svjesno i zatraziti da igra za BiH mislim da je sigurno to odlicno razmislio i odlucio iskljucivo iz patriotskih razloga to je velika stvar budimo realni u ovom momentu smo nijansu kavlitetniji u odnosu na svicarsku koja ulaze u fudbal koliko je nas drzavni budzet tu je bolja perspektiva definitivno za fudbalera ni zlatan ibrahimovic ne bi imao istu karmu u svijetu da je Bosanac ovako je Svedi pa je i interesantan primjera radi Dzeko da je Njemac ili Spanjolac iskljucivo bi igrao u top 3 najjaca kluba svijeta neki evropljani kontaju da je ovde rat sto je svakako i pomak u odnosu na one sto nikad nisu ni culi za nas treba biti realan i gledat nekim objektivnim ocima Puno je teze u svijetu se probit dalje ako si etiketiran kao Bosanac nego kao Svicarac jos ako si napocetku karijere onda zaista moras biti lud i voljeti ovu drzavu sto mislim da Izet svakako i osjeca
Grasshoppers je već uspjeh. Za neke je i taj klub misaona imenica. Švicarska liga napreduje krupnim koracima.

Prošla su ta vremena kada si kao Bosanac loše prolazio. Naš kvalitet je postao poznat, a imamo odlične ambasadore u vidu Džeke, Ibiševića, Misimovića, Pjanića, Spahića, Lulića itd.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 28 jul 2013, 08:49

Denizli je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:Izet Hajrovic ce uz Dzeku Ibisevica bit dobar, sto prije da dobije drzavljanstvo da moze igrati u Brazilu jer nam treba ovakav igrac.
Nama taj igrac treba do Slovacke.Savez nek kopa rukama i nogama.Ali on mora da dobije papire do Slovacke.Znaci pocetak Septembra.Jednostavno.Mora!

Nema necu.Nema ne moze.Proboj, pardon.Papiri se moraju IZRUCITI.

Ne daj boze, ako ne uspijemo probiti odbranu njihovu.Ovaj samo suta na gol.Mi takve sutere nemamo koji idu iz daljine.Ok.Medunjanin i to je mahom to.Izvrstan gol prvi.Svidja mi se bolje nego drugi

Brazil je predaleko.Imamo neugodne Slovake.I prioritet treba da bude.Ako bas i ne uspijemo.Sad protiv Amerike.Da ga zovnemo protiv Slovacke
Sada , do Slovačke baš , ne znam .. mislim da se radi najbrže što se može . Koliko sam upoznat njemu se čeka odobrenje UEFE , a već je promjenio sportsko državljanstvo .. to znači da bi MOŽDA mogao nastupiti za nas eventualno u predzadnjoj ili zadnjoj utakmici kvalifikacija ..

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 28 jul 2013, 10:09

Ako on ima nas drzavljanstvo, UEFA mora do prve kvalifikacijske utakmice dati dozvolu, naravno ako papiri budu "cisti"...
Zeleno svijetlo od njih moze doci i 5 minuta prije pocetka meca...Ne mogu se tacno sjetiti ali neko je vec kod nas tako dobio dozvolu, "5 do 12"...????
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 28 jul 2013, 10:13

gringobih je napisao/la: Zeleno svijetlo od njih moze doci i 5 minuta prije pocetka meca...Ne mogu se tacno sjetiti ali neko je vec kod nas tako dobio dozvolu, "5 do 12"...????
Mujdza
Anfernee "Penny" Hardaway #1

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 28 jul 2013, 10:43

golovi " onclick="window.open(this.href);return false;
Anfernee "Penny" Hardaway #1

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 28 jul 2013, 11:27

Hajrović trenutno prvi strijelac lige sa 4 gola , na drugom mjestu je 7 igrača sa 2 gola.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 28 jul 2013, 11:49

A gdje je receno da ce igrati za nas.Da nece za svicarce nego za nas,i jesu li mu papiri u nekoj fazi il' je sve na mrtvoj tacki?
1946

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 28 jul 2013, 11:53

Head je napisao/la:A gdje je receno da ce igrati za nas.Da nece za svicarce nego za nas,i jesu li mu papiri u nekoj fazi il' je sve na mrtvoj tacki?
NSBiH je poslao Svicarskom savezu zahtjev da im posalje kao ''potvrdu'' da je Hajrovic za njih odigrao za njih samo 1 utakmicu, i da smije promjeniti sportsko drzavljanstvo i zaigrati za nas, naravno u tom navodu i stoji da se Hajrovic odlucio za nas.

Predsjednik Svicarskog saveza je isto potvrdio, kao i Ottmar Hitzfeld da ce Hajrovic igrati za nas, tako da je to gotova prica. Hitzfled je rekao da se Hajrovic iza njegovih ledja odlucio da igra za nas, tj. da uopste od Hajrovica nije saznao da ce igrati za nas, nego tek od predsjednika saveza.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Zglavkar i 11 gostiju.