BiH - Slovačka / Slovačka - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koliko bodova ocekujete u dvomecu protiv Slovacke ?

6 bodova
266
55%
4 boda
109
23%
3 boda
51
11%
2 boda
3
1%
1 bod
17
4%
0 bodova
38
8%

Ukupno glasova: 484

hroni
Kontakt:

Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH

Post Postao/la hroni » 22 avg 2013, 14:10

ni ja :D[/quote]
Nazovimo ovo nesporazumom i nastavimo dalje :lol:[/quote]

;)

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 22 avg 2013, 14:31

Ne znam za vas, al ja pred ove utakmice osjecam strah i dilemu. Da li cemo napokon zavrsiti kvalifikacije onako kako se treba zavrsiti da bi otisli na jedno veliko takmicenje? Posljednih godina smo naucili da se uvijek razocaramo na kraju i zato moramo biti pod oprezom. Slovaci nisu nimalo slaba i naivna ekipa zato pustite se tog optimizma da cemo ih razvalit, kad im dadnemo 3 komada a da ne primimo nijedan onda mozemo nesto pricat, zasad svu sve prilike otvorene.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 22 avg 2013, 14:34

Opusten bubnut cemo ih u Zenici nece znati sta ih je snaslo, pa kad im Lihenstajn pravi probleme sta cemo tek mi a jos racunaj na veliku podrsku.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 22 avg 2013, 14:37

Elegant je napisao/la:Opusten bubnut cemo ih u Zenici nece znati sta ih je snaslo, pa kad im Lihenstajn pravi probleme sta cemo tek mi a jos racunaj na veliku podrsku.
Ne mora značiti da ako im je Lithenstajn pravio probleme da ćemo lako sa njima.. Igraju na principu toplo-hladno.. Sa njima se bas nikad' ne zna. Sto se tice podrske, to ce nam biti veliki + :D :D

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 22 avg 2013, 14:42

HariTz je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Opusten bubnut cemo ih u Zenici nece znati sta ih je snaslo, pa kad im Lihenstajn pravi probleme sta cemo tek mi a jos racunaj na veliku podrsku.
Ne mora značiti da ako im je Lithenstajn pravio probleme da ćemo lako sa njima.. Igraju na principu toplo-hladno.. Sa njima se bas nikad' ne zna. Sto se tice podrske, to ce nam biti veliki + :D :D
ja se opustit ne mogu da ga j..ebeš,,,bio sam uvjeren da smo mašina i da gazimo sve redom,al kako se približavaju ove dvije odlučujuće osječam neki unutrašnji nemir.....

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 22 avg 2013, 14:43

Jos samo 15 dana,to ce prebrzo proci i onda ako dobijemo u Zenici smo smo 55% u Brazilu,ovako nam ja dajem samo 30% sanse.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 22 avg 2013, 15:21

mozel Bicakcic igrat ?

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 22 avg 2013, 15:36

Treba pasoš srediti do tekme da bi mogao zaigrati ako sam ja dobro shvatio.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 22 avg 2013, 15:40

zizu1991 je napisao/la:Treba pasoš srediti do tekme da bi mogao zaigrati ako sam ja dobro shvatio.
ma znam al pitam jel sredio

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 22 avg 2013, 15:46

mirzatele je napisao/la:
zizu1991 je napisao/la:Treba pasoš srediti do tekme da bi mogao zaigrati ako sam ja dobro shvatio.
ma znam al pitam jel sredio
nije jos treba da dođe uvjerenje o drzavljanstvu..

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 22 avg 2013, 17:29

Mi u ove preostale 4 tekme moramo 3 dobiti za prvo mjesto..mislim da fakat ne bi trebali imati problema sa lihtenstajnom i litvanijom, sto znaci otprilike da bi nama pobjeda protiv slovaka u zenici 90% donijela plasman u brazil..u zilini bi pobjedom milijardu % bili prvi jer bi onda protiv liht. u zenici igrali za prvo mjesto..znaci, bod il poraz u zilini ima isto znacenje, svakako bi morali dobiti zadnje dvije tekme..jedino sto bi bilo fino recimo zavrsiti citave kvale bez poraza..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 22 avg 2013, 19:37

Papastathopoulos je napisao/la:Mi u ove preostale 4 tekme moramo 3 dobiti za prvo mjesto..mislim da fakat ne bi trebali imati problema sa lihtenstajnom i litvanijom, sto znaci otprilike da bi nama pobjeda protiv slovaka u zenici 90% donijela plasman u brazil..u zilini bi pobjedom milijardu % bili prvi jer bi onda protiv liht. u zenici igrali za prvo mjesto..znaci, bod il poraz u zilini ima isto znacenje, svakako bi morali dobiti zadnje dvije tekme..jedino sto bi bilo fino recimo zavrsiti citave kvale bez poraza..
ponavljano 200 puta , ali eto ukratko . mislim da realno , realno , u dvomeču protiv slovaka barem jednom možemo i MORAMO biti bolji . pobjedili smo ih 2010 kada smo mi bili dosta slabiji tim sa narušenom atmosferom , a oni bili u top 10 timova europe .. tako da , sada se ne trebamo plašiti .

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 22 avg 2013, 19:51

viKK je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:Mi u ove preostale 4 tekme moramo 3 dobiti za prvo mjesto..mislim da fakat ne bi trebali imati problema sa lihtenstajnom i litvanijom, sto znaci otprilike da bi nama pobjeda protiv slovaka u zenici 90% donijela plasman u brazil..u zilini bi pobjedom milijardu % bili prvi jer bi onda protiv liht. u zenici igrali za prvo mjesto..znaci, bod il poraz u zilini ima isto znacenje, svakako bi morali dobiti zadnje dvije tekme..jedino sto bi bilo fino recimo zavrsiti citave kvale bez poraza..
ponavljano 200 puta , ali eto ukratko . mislim da realno , realno , u dvomeču protiv slovaka barem jednom možemo i MORAMO biti bolji . pobjedili smo ih 2010 kada smo mi bili dosta slabiji tim sa narušenom atmosferom , a oni bili u top 10 timova europe .. tako da , sada se ne trebamo plašiti .
A moze se i desiti da Grcka izgubi koji bod protiv Slovacke u predzadnjem kolu....
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 22 avg 2013, 21:28

Ma kakvo plasenje, pa ljudi igraju uzasno..ne mogu lihtenstajna dobiti, sa litvanijom dva puta nerijeseno..podcjenjivanja svakako ne treba biti, ali smo bolji od njih za dvije klase..i ova moja racunica iznad je u slucaju da grci osvoje maximalnih 12 bodova u 4 tekme..imaju extra raspored, 2 puta igraju sa lihtenstajnom, al bi se vrlo lako mogli okliznuti protiv slovaka i litvanije il latvije, s kim vec igraju..al oni nas ne zanimaju jer sami o sebi odlucujemo..za pocetak, ako Bog da idemo ih satrati u grotlu BP pa u zilinu sta Bog dadne!
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 22 avg 2013, 23:15

Protiv Slovacke ocekujem poznavajuci Papeta sledecih 11 na terenu:

-----------------------------Begovic---------------------------------
-------Mujdza------Pandza-----Spahic---Salihovic--------------
----------------------Rahimic-------Pjanic-------------------------
------Misimovic----------------------------------Lulic-------------
---------------------Ibisevic-----------Dzeko-----------------------

Dakle, sta cemo vidjeti?
Gledacemo BiH koja ce od prve minute gristi i preuzeti inicijativu na svom terenu pred svojim navijacima, sa barem 5 ofanzivno orijentisanih igraca plus Salihovicem u fazi napada, znaci 5+1. Mislim da cemo postici dovoljno golova da uzmemo tri boda i ne sekiram se uopste sto se tice ove utakmice. Igrati ce najbolje uigrana ekipa koja ce biti izuzev def. veznog reda dobro postavljena. Medutim ipak imaju tri slabe tacke koje bi zavisno od Slovaka mogle dovesti tri boda u pitanje pod odredenim okolnostima.

Prva slaba tacka: Panzda dugo nije igrao i nije uigran kao ranije sa Spahicem. To je definitivno problem. Bicakcic i da sredi papire, nije definitivno nakon onakvog debija ni vrijeme ni prostor da pocinje protiv Slovaka.

Druga slaba tacka: Spor vezni red sa Rahimicem i Pjanicem, pitanje je koliko ce ostati slobodnog prostora za Slovake i sta ce oni uraditi prema naprijed, tj. koliko ce efikasni biti. Spahic ce biti na ogromnom iskusenju ali i Pandza.

Treca slaba tacka: Salihovic nije klasican ljevi bek i mora ce se dobro pripaziti proboja Hamsika i ekipe po njegovoj strani. Trcanje gore, dole iscrpi ce ga vec u prvom poluvremenu, Pjanic ce dobro morati sa Lulicem pokriti njegovu stranu.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 22 avg 2013, 23:22

DonCorleone je napisao/la:Protiv Slovacke ocekujem poznavajuci Papeta sledecih 11 na terenu:

-----------------------------Begovic---------------------------------
-------Mujdza------Pandza-----Spahic---Salihovic--------------
----------------------Rahimic-------Pjanic-------------------------
------Misimovic----------------------------------Lulic-------------
---------------------Ibisevic-----------Dzeko-----------------------

Dakle, sta cemo vidjeti?
Gledacemo BiH koja ce od prve minute gristi i preuzeti inicijativu na svom terenu pred svojim navijacima, sa barem 5 ofanzivno orijentisanih igraca plus Salihovicem u fazi napada, znaci 5+1. Mislim da cemo postici dovoljno golova da uzmemo tri boda i ne sekiram se uopste sto se tice ove utakmice. Igrati ce najbolje uigrana ekipa koja ce biti izuzev def. veznog reda dobro postavljena. Medutim ipak imaju tri slabe tacke koje bi zavisno od Slovaka mogle dovesti tri boda u pitanje pod odredenim okolnostima.

Prva slaba tacka: Panzda dugo nije igrao i nije uigran kao ranije sa Spahicem. To je definitivno problem. Bicakcic i da sredi papire, nije definitivno nakon onakvog debija ni vrijeme ni prostor da pocinje protiv Slovaka.

Druga slaba tacka: Spor vezni red sa Rahimicem i Pjanicem, pitanje je koliko ce ostati slobodnog prostora za Slovake i sta ce oni uraditi prema naprijed, tj. koliko ce efikasni biti. Spahic ce biti na ogromnom iskusenju ali i Pandza.

Treca slaba tacka: Salihovic nije klasican ljevi bek i mora ce se dobro pripaziti proboja Hamsika i ekipe po njegovoj strani. Trcanje gore, dole iscrpi ce ga vec u prvom poluvremenu, Pjanic ce dobro morati sa Lulicem pokriti njegovu stranu.

e pa o ovoj trecoj tacki sam danas napiso da ce nam Hamsik ubit lijevog beka

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 22 avg 2013, 23:25

Hamsik je u repki kita obična, nema s kim igrati
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 22 avg 2013, 23:28

JTS je napisao/la:Hamsik je u repki kita obična, nema s kim igrati
to je cinjenica koja nas raduje,,i jos malo pritisaak publike i Hamso ga ispusi lagano

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 avg 2013, 23:41

Dobro je i sto Skrtela nema ni na mapi u Liverpoolu. Ne moze bit u formi.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 22 avg 2013, 23:49

@DonCorleone, dobra analiza, a mislim da ce najprije s tim sastavom i krenut.. mozda jedino Zukan zaigra umjesto Pandze, vidjet cemo..

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.