20-25 dana je realno vrijeme povratka,ali treba imati na umu da on do tada,nece raditi nista sto je u dodiru sa kosarkom,pa mozes dodati ,slobodno,jos 7 dana u kojima bi trazio svoju formu...alemsa je napisao/la:Ma sigurno da je jak igrac, i da je jedan od najboljih atleta u ligi, to bez daljnjeg, ali vidjet cemo, ko zna kako ce se sad ekipa uklopiti bez njeg, sta ce uraditi i kako ce to sve izgledat. Ovo im je prvi put otkako su contenderi da ostanu bez jednog od ovog dvojice, mozda bas cijela ekipa explodira, i mozda bas Durantu bude odgovaralo....dema je napisao/la: hoce bit jaci u smislu statistike Duranta,ali generalno kao ekipa nece.Mnogi podcjenjuju ucinak Westa,a jedan je od najboljih na svojoj poziciji.To se nece lako nadoknadit.
@nezalaganje
Rekose da bi se mozda mogao vratiti za 3 sedmice, Westbrook ima jaku zelju i snagu, nebi me cudilo da se vrati, ali i ja sumnjam. Komperacija sa Artestovom povredeom i povratkom nije reletavina zato sto je Westbrook dosta explozivniji igrac. Ali eto vidjet cemo
Sto se tice faula Beverilija, nije bilo namjere, cijelu tekmu je se kosko sa Westbrookum, i tu je se zaletio, mislim bez potrebno ali desava se.

Edit:Treba napomenuti da je Duncan 2000. imao istu povredu naposredno pred PO i Poo mu nije dao da se vrati ikako,jer je gledao buducnost kluba,a rekoh vec da je Presti njegova skola i sumnjam da ce povuci neki drastican potez!