NBA Playoffs

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

NEZALAGANJE
Kontakt:

Re: NBA Playoffs

Post Postao/la NEZALAGANJE » 26 apr 2013, 22:20

alemsa je napisao/la:
dema je napisao/la: hoce bit jaci u smislu statistike Duranta,ali generalno kao ekipa nece.Mnogi podcjenjuju ucinak Westa,a jedan je od najboljih na svojoj poziciji.To se nece lako nadoknadit.
Ma sigurno da je jak igrac, i da je jedan od najboljih atleta u ligi, to bez daljnjeg, ali vidjet cemo, ko zna kako ce se sad ekipa uklopiti bez njeg, sta ce uraditi i kako ce to sve izgledat. Ovo im je prvi put otkako su contenderi da ostanu bez jednog od ovog dvojice, mozda bas cijela ekipa explodira, i mozda bas Durantu bude odgovaralo....

@nezalaganje

Rekose da bi se mozda mogao vratiti za 3 sedmice, Westbrook ima jaku zelju i snagu, nebi me cudilo da se vrati, ali i ja sumnjam. Komperacija sa Artestovom povredeom i povratkom nije reletavina zato sto je Westbrook dosta explozivniji igrac. Ali eto vidjet cemo

Sto se tice faula Beverilija, nije bilo namjere, cijelu tekmu je se kosko sa Westbrookum, i tu je se zaletio, mislim bez potrebno ali desava se.
20-25 dana je realno vrijeme povratka,ali treba imati na umu da on do tada,nece raditi nista sto je u dodiru sa kosarkom,pa mozes dodati ,slobodno,jos 7 dana u kojima bi trazio svoju formu... ;)
Edit:Treba napomenuti da je Duncan 2000. imao istu povredu naposredno pred PO i Poo mu nije dao da se vrati ikako,jer je gledao buducnost kluba,a rekoh vec da je Presti njegova skola i sumnjam da ce povuci neki drastican potez! ;)
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 26 apr 2013, 22:25, ukupno mijenjano 1 put.

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 26 apr 2013, 22:25

O 'bem ti kosarku i sve. Bas sam gledao tekmu i gledam nastavio je igrati.. Sad isao sa jaranima kosarke igrao i reko west se umalo ne povrijedio, objesio bi se da se povrijedi..

Logujem se na forum ovdje rasprava kako je povrijedjen. E jbm ti vise sve i kosarku. Pa koliko je ozbiljno ako bi oklahoma dosla do polufinala tj finala zapada dal bi bio spreman :s

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 26 apr 2013, 22:41

NEZALAGANJE je napisao/la: 20-25 dana je realno vrijeme povratka,ali treba imati na umu da on do tada,nece raditi nista sto je u dodiru sa kosarkom,pa mozes dodati ,slobodno,jos 7 dana u kojima bi trazio svoju formu... ;)
Edit:Treba napomenuti da je Duncan 2000. imao istu povredu naposredno pred PO i Poo mu nije dao da se vrati ikako,jer je gledao buducnost kluba,a rekoh vec da je Presti njegova skola i sumnjam da ce povuci neki drastican potez! ;)
Zao mi ga, povrede su nazalost najgori dio sporta. Postujem ga kao igraca ali njegov ego ne mogu smislit, najgore sto mu taj ego utice na igru ponekad, ali mladost i treba biti u rukama trenera poput Popovicha ili nekog s jakim karakterom, njemu fali jak mentor. Kakav talent i atelticizam (ne znam jel se ovo pise ovako :D ) posjeduje, zalosno bi bilo da postane poput Bynuma, jest da su ovog sjebale povrede ali mu je karakter ravan 0.

Bilo kako bilo, ovo je prilika da se rijese mnoge kritike i polemike

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 26 apr 2013, 22:49

alemsa je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la: 20-25 dana je realno vrijeme povratka,ali treba imati na umu da on do tada,nece raditi nista sto je u dodiru sa kosarkom,pa mozes dodati ,slobodno,jos 7 dana u kojima bi trazio svoju formu... ;)
Zao mi ga, povrede su nazalost najgori dio sporta. Postujem ga kao igraca ali njegov ego ne mogu smislit, najgore sto mu taj ego utice na igru ponekad, ali mladost i treba biti u rukama trenera poput Popovicha ili nekog s jakim karakterom, njemu fali jak mentor. Kakav talent i atelticizam (ne znam jel se ovo pise ovako :D ) posjeduje, zalosno bi bilo da postane poput Bynuma, jest da su ovog sjebale povrede ali mu je karakter ravan 0.

Bilo kako bilo, ovo je prilika da se rijese mnoge kritike i polemike
O tome ti i ja pricam...Nije bitno sada volim li ga ja ili ne,bitno je da se gleda dugorocno u njegovom i interesu kluba,jer se radi o jednom od najboljih mladih igraca lige.Od njega se ocekuje da donosi titule(zajedno sa Durantom i Ibakom)i ucestvuje u jos mnogim PO-ma,tako da bi bilo glupo pozurivati ga prije vremena.Kad bude 100% spreman ,tad treba da igra,a sigurno u OKC tako razmisljaju,jer je Presti obavio vec razgovor sa njim s ciljem da mu ukaze na to i da se ne vraca prije nego sto treba,zbog toga sto je PO ili sto ga trebaju saigraci. ;)

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 26 apr 2013, 22:50

DRose,Kobe,Westbrook,Granger,Galinari,Amare,Rondo,Lee, samo neka od imena koja ne igraju u PO.Jos koliko ih igra povredjenih.Wade obnovio povrefu koljena.I njemu fali jos jedan veci napor,da koljeno ne izdrzi ovaj PO.Inace morat ce nesta mijenjat ovo je ubitacno za igrace.Inace ovo je povezano i s proslom sezonom koja je bila skracena.Mozda se nisu stigli dovoljno odmorit.I sad pred kraj sezone sve dolazi na naplatu.

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 26 apr 2013, 22:51

E jest mi krivo bem ti pleme. Koliko su sretni iz majamia svakoj ekipi fale glavni igraci i sad oklahomi koja im je bila moze se reci najveca prijetnja. Zasto boze. Jbm ono beverlyu il kako vec sve po spisku, u$ro je playoff.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 26 apr 2013, 22:54

Nije Beverley toliko kriv jer je čovjek očigledno išao na ukradenu loptu, 1% su šanse da je ovo uradio namjerno.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Paraglajder
Kontakt:

Post Postao/la Paraglajder » 26 apr 2013, 22:58

Sad bi mogli i osvojit' bez najvećeg indijanca ikad.
YNWA

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 26 apr 2013, 23:02

NEZALAGANJE je napisao/la: O tome ti i ja pricam...Nije bitno sada volim li ga ja ili ne,bitno je da se gleda dugorocno u njegovom i interesu kluba,jer se radi o jednom od najboljih mladih igraca lige.Od njega se ocekuje da donosi titule(zajedno sa Durantom i Ibakom)i ucestvuje u jos mnogim PO-ma,tako da bi bilo glupo pozurivati ga prije vremena.Kad bude 100% spreman ,tad treba da igra,a sigurno u OKC tako razmisljaju,jer je Presti obavio vec razgovor sa njim s ciljem da mu ukaze na to i da se ne vraca prije nego sto treba,zbog toga sto je PO ili sto ga trebaju saigraci. ;)
Pa normalno, bez obzira sto on hoce, radit ce to profesionalno i mislit na buducnost, ipak OKC kao najbolja ekipa na zapadu, ima vise opcija da kombinuju sa rosterom
Paraglajder je napisao/la:Sad bi mogli i osvojit' bez najvećeg indijanca ikad.
jedini igrac u ligi koji je uspio zaustaviti Duranta :mrgreen:

sala mala

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 26 apr 2013, 23:18

Posto je ona tema zatvorena

It's no secret that Allen Iverson has fallen on hard times financially after his days as an NBA superstar, but things might be worse than anyone suspected. Details surrounding Iverson's divorce proceeding in 2012 were released, and they shed light on his current financial situation.

The Washington Post reported that Iverson pulled out his pants pockets during the proceeding, and declared "I don't even have money for a cheeseburger," as he turned to his estranged wife, Tawanna. Her heart went out to Allen, whom she gave $61 to, in hopes of helping him out.

Iverson amassed over $140 million during his NBA career, which included a huge deal with Reebok. The money seems all but squandered now, except for a $30 million deferred trust from Reebok, which he can't touch until he turns 55.

Like other professional athletes, it seems that Iverson's story will remain a cautionary tale for those just starting out.

Ukratko Iverson nea za kifle, sad koliko im je vjerovati.....

Paraglajder
Kontakt:

Post Postao/la Paraglajder » 26 apr 2013, 23:23

Hajmo se mi sa foruma utalit' i dovest' ga u KK Bosnu. Milja mu je dosta za početak. :mrgreen:
YNWA

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 26 apr 2013, 23:24

Paraglajder je napisao/la:Hajmo se mi sa foruma utalit' i dovest' ga u KK Bosnu. Milja mu je dosta za početak. :mrgreen:
Navodno su mu ponudili da igra u D ligi, 200 hiljada bi zaradjivo nije htio
Navodno ce mu kucu od stare banka oduzet.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 26 apr 2013, 23:30

I sad nam fol treba bit zao alkoholicara.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 26 apr 2013, 23:38

Ja sam to bas danas kontao dok sam citao da je povrijedjen. OKC treba PG koji ce dijeliti asistencije, koji nece cariniti loptu po 19-20 sekundi, koji nece uzeti 20+ suteva, a Westbrookovih 20-25 poena moze se nadoknaditi plus nije nesto posebno dobar u odbrani, tako da ni to nece nedostajati. Westbrook treba da igra u nekoj ekipi gdje ce biti prvi covjek, a nikako se srati na talenat i kosarkasko znanje Duranta. OKC je trejdala pogresnog covjeka, nazalost.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 26 apr 2013, 23:41

adriano_leite je napisao/la:
Ja sam to bas danas kontao dok sam citao da je povrijedjen. OKC treba PG koji ce dijeliti asistencije, koji nece cariniti loptu po 19-20 sekundi, koji nece uzeti 20+ suteva, a Westbrookovih 20-25 poena moze se nadoknaditi plus nije nesto posebno dobar u odbrani, tako da ni to nece nedostajati. Westbrook treba da igra u nekoj ekipi gdje ce biti prvi covjek, a nikako se srati na talenat i kosarkasko znanje Duranta. OKC je trejdala pogresnog covjeka, nazalost.
Burazeru Westbrook je zeljan espn-a, highlighta, njemu je potrebno da se o njemu pise, on hoce da jeu toj temi, fame, medija ovo ono, zato i tjera, taj ego ga ****. Ali eto vidjet cmeo kakva je OKC bez njeg.
Donnie Darko je napisao/la:I sad nam fol treba bit zao alkoholicara.
Sta mi ga ima biti zao, debil spuco 140 miliona
Ja ne znam kako moze psihicki podnijet da mu neko sad da 100$
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 27 apr 2013, 00:04, ukupno mijenjano 2 puta.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 26 apr 2013, 23:49

Ne mogu da vjerujem šta pišete o Westu :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 27 apr 2013, 00:18

Greivis je napisao/la: Kako je samo glupe odluke donosio, dati Vasqueza za Pondextera je iskljucivo njegova odluka bila. Bayless mora biti starter i igrati i 40 minuta ako treba. Jedini bek koji je konstantna opasnost i daje malo prostora ovoj dvojici pod kosem.
Posluša te Hollins i poveća minutažu Baylessu i Pondexteru, a smanji Princeu i Allenu (u odnosu na prve dvije tekme), što je odmah dalo rezultata :)
Z-Bo nakon dugo vremena odigrao dominatnu tekmu pod košem i terorisao Griffina :mrgreen:

Sve u svemu Grizliji vratili seriju u život, i bit će poslastica pratiti naredne dvoboje i old school bitku pod košem 8-)

slika 8-)

U United Centru Bullsi nastavili sa sjajnom odbranom 5 na 3 :mrgreen: , jer jednostavno Evansa i Wallacea više niko i ne uzima zaozbiljno u napadu i ne pokušavaju igrati odbranu na njima, a to itekako daje rezultata jer podatak da Netsi u ovoj seriji postižu 88.6p na 100 posjeda dovoljno govori, i to sa onom prvom tekmom koja je bila razbijanje, a u zadnje dvije tekme taj broj je 62.2p na 100 posjeda, što je zapanjujuće :shock:

Netsi moraju pokušati igrati sa Watsonom i Blatcheom što više (jer sinoć su sa njima dvojicom i Brooksom u 4/4 uspjeli napraviti kakav-takav comeback) ili čak startati sa njima jer su inače osuđeni na propast :mrgreen:

slika 8-)

btw. čestitke Allenu na rušenju još jednog Reggievog rekorda :D

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 27 apr 2013, 01:29

LBJ MVP je napisao/la:Ne mogu da vjerujem šta pišete o Westu :lol:
Ma dobro, ne treba dusu grijesit, lik je ateltski mozdai i najjaci PG svih vremena, ali nea opravdanja za njeg da kao PG uzme vise suteva na tekmi od Duranta, posebno kad se lomi tekma, i on krene po svojoj seriji suteva.

Vidjet cemo kako ce izgledat bez njeg, Durant ce dati vise poena, ali sad samo igras double na Durantu i tjeras da te dobiju sa jumperima, takodje Ibaka ce biti manje efektivan.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 27 apr 2013, 01:31

Kada je Iverson potpisao ugovor s Reebokom, dogovorio je s njima da dio novca od ugovora (30 miliona) ne smije dotaći dok ne napuni 55. godinu.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 27 apr 2013, 01:36

Neki misle da ce Oklahoma biti jaca iako je ostala bez jednog od najboljih igraca lige. Prosto nevjerovatno.

@Rio
Ma slabo je to. Gube vjerovatno sad ovu cetvrtu i ispadaju.
Zadnja izmjena: Greivis, dana/u 27 apr 2013, 01:37, ukupno mijenjano 1 put.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.