Sejad nece igrati na zalost, Mujdza nam je jako vazan hvala Bogu da se on vraca.Cartman je napisao/la:Evo izgleda Mujdza ce bit spreman. Vrlo vazno. Je li Sejo definitivno out?
Novih nece biti, samo da nam ostali budu zdravi i spremni.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Sejad nece igrati na zalost, Mujdza nam je jako vazan hvala Bogu da se on vraca.Cartman je napisao/la:Evo izgleda Mujdza ce bit spreman. Vrlo vazno. Je li Sejo definitivno out?
Slažem se da Vranješ ima iskustvo protiv Grka..i to kakvo iskustvomak_033 je napisao/la:Salihovic nije OUT, juce je izjavio da se nada da ce igrati protiv Mainz-a za koju sedmicu.. Mujdza ce 90% sigurno biti spreman
Znaci ukoliko on i Mujdza budu spremni, siguran sam da cemo slaviti protiv Helena
Nadam se da ce Pape naci neko bolje rjesenje na DM od Zahirovica (mozda Rahimic, mozda Besic). Interesuje me ko ce igrati na stoperu sa Spahicem, mozda je najbolje da to bude Vranjes jer ima iskustva protiv Grka
To isto i ja mislim, nisam ocekivao da ce onako doci pri sebi poslije onoga svega sta mu je Samaras uradio u pocetku 1. poluvremena. Isto tako je Pape imao muda, da ga ostavi u igri. Jer gledajuci ga na pocetku je bilo mucenje nervi. Tesko odluciti ko bi trebao poceti pored Spahe. Mozda bi isto rekao Vranjes.zizu1991 je napisao/la:Ako je ispadao prvo poluvrijeme, u drugom se vratio, i pokazao veliku psihološku stabilnost, vadio je Spahića protiv Litvanije u idućoj utakmici, i uzvratio mu za usluge u Atini.
Ovo mi je najjace kad neko spomene. Ako odigras dobro protiv litvanskih invalida, to je dokaz da vrijedis.zizu1991 je napisao/la:Ajd ti reci ko bi trenutno među ponuđenima mogao da igra pored Spahića, izuzimajući Vranješa, imamo li u rosteru bolju opciju ?
Ako je ispadao prvo poluvrijeme, u drugom se vratio, i pokazao veliku psihološku stabilnost, vadio je Spahića protiv Litvanije u idućoj utakmici, i uzvratio mu za usluge u Atini.
Naravno da se ta 2 tima ne mogu po kvaliteti porediti, ali, po mom mišljenju, trenutno bolje opcije od njega nemamo.
Šta ti misliš o tome ?
Pauza u Bjeloruskom prvenstvu. A sada je promijenio klub, prije nego sto napises sljedecu glupost, raspitaj se malo .dadnan je napisao/la:Ne znam kakvu zahirovic ima formu kad je vise u Zenici nego u klubu. Svako malo ga vidjam sa curom u Zenici :S
Ja nisam rekao da on vrijedi u svijetu nogometa, nego sam rekao da trenutno nemamo bolje opcije da čini stoperski tandem sa Spahićem. Pay attention pleasefloyd je napisao/la: Ovo mi je najjace kad neko spomene. Ako odigras dobro protiv litvanskih invalida, to je dokaz da vrijedis.
Steta samo pa Fergija ne zanima jesi li dobar protiv Litvanije, vec Grcke i slicnih. Zato i jest umjesto ManU , zavrsio u ceceniji.
Jahic je imao solidnih utakmica, ali ne kao stoper. Uz to je ocito oslabio. Protiv Meksika i Irske je odigrao toliko kriminalno da vrlo tesko mogu zamislit da ce mu Pape dat novu priliku.BlazKraljevic je napisao/la:Sta je sad, zar vam Zukanovic ne valja????? Koliko ste bili zacaklaisali oko njega mislio sam da ce momak sam drzati odbranu. Sad najednom spor,troma bio je maltene ko Franko Barezi i Silva u jednom. Sta je uopste sa Pandzom? Vranjes bi mogao igrati ali samo beka, nikako na stopera...Sta se vratio protiv Grka u drugom? Zato sto nije imao neke kardinalne greske? Pa vi kao da smatrate normalnim da stoper tako grijesi kao on u prvom tako sto assistira protivniku za stopostotnu sansu, da padne u mlakom duelu i ostavi igraca 1 na 1 sa golmanom? U drugom je imao nekoliko panicno ispucanih lopti i to je to. Protiv Litvanije je odigrao salodno, ali Litvanije nije mjerilo za Grcku. Koga umjesto njega? Teska odluka, Pape ce vjerovatno staviti njega, a ja ne bih pa makar morao staviti i Zukanovica ili pozvati Jahica, ne treba odmah zaboraviti da je on fino znao odigrati te ga zbog jedne utakmice totalno eliminirati.
U sistemu 3-5-2 kod cire je sa Spahicem i Nadarevicem odigrao sasvim dobro. Istina igrao je nesto izmedju beka i stopera, ali je to iskusan igrac...Koliko god kriminalno odigrao nije bilo gore nego Vranjes protiv Grka u Atini. Samo su nas vile pronosale da ne primimo 2 ili 3 nisam siguran, nakon njegovih gresaka.Cartman je napisao/la:Jahic je imao solidnih utakmica, ali ne kao stoper. Uz to je ocito oslabio. Protiv Meksika i Irske je odigrao toliko kriminalno da vrlo tesko mogu zamislit da ce mu Pape dat novu priliku.BlazKraljevic je napisao/la:Sta je sad, zar vam Zukanovic ne valja????? Koliko ste bili zacaklaisali oko njega mislio sam da ce momak sam drzati odbranu. Sad najednom spor,troma bio je maltene ko Franko Barezi i Silva u jednom. Sta je uopste sa Pandzom? Vranjes bi mogao igrati ali samo beka, nikako na stopera...Sta se vratio protiv Grka u drugom? Zato sto nije imao neke kardinalne greske? Pa vi kao da smatrate normalnim da stoper tako grijesi kao on u prvom tako sto assistira protivniku za stopostotnu sansu, da padne u mlakom duelu i ostavi igraca 1 na 1 sa golmanom? U drugom je imao nekoliko panicno ispucanih lopti i to je to. Protiv Litvanije je odigrao salodno, ali Litvanije nije mjerilo za Grcku. Koga umjesto njega? Teska odluka, Pape ce vjerovatno staviti njega, a ja ne bih pa makar morao staviti i Zukanovica ili pozvati Jahica, ne treba odmah zaboraviti da je on fino znao odigrati te ga zbog jedne utakmice totalno eliminirati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.