Pitanja

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

treci
Kontakt:

Re: RE: Re: Pitanja

Post Postao/la treci » 16 jun 2015, 12:42

Ibizevic je napisao/la:Kontam preći sa HS na paket Moja TV full +, i sada ne razumijem se baš u brzinu uploada i downloada jednog i drugog paketa pa ako može neko da objasni kolika je tu razlika i šta je bolje
Ovo je kod HS-a
[img]http://i.imgur.com/tZzh8Ed.png[/img]

I ovo kod Moja tv
[img]http://i.imgur.com/jMVVumA.png[/img]
Ne znam kakav su operater nema ih u mom gradu pa ti ne mogu reci misljenje o njihovoj usluzi, ali mogu komentirati ove slike

Upload je 3 puta veci na prvoj slici u oba razdoblja 1,5>0,5 , a download 8>5 i 14>5

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

kraljttbvb
Kontakt:

Re: Pitanja

Post Postao/la kraljttbvb » 01 dec 2015, 18:50

Sta radi i cime se bavi ovaj Azmir Husic sto je tata u Slobodi? Kakvu firmu ima u SAD-u?
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 01 dec 2015, 21:02

kraljttbvb je napisao/la:Sta radi i cime se bavi ovaj Azmir Husic sto je tata u Slobodi? Kakvu firmu ima u SAD-u?
koliko ja znam ono kamioni autoprevoznik :mrgreen:

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 07 jan 2016, 21:55

Krepala je tema, al' imam pitanje, pa da postavim :D

Ima li online kakva literatura da se njemački može naučiti makar do B2 nivoa ili makar da znam šta trebam znati na tom nivou?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 01 feb 2016, 15:51

Ljudi zanima me kako je moguce zaraditi sa fb stranicom? Ne tice se licno mene posto nemam fb, vec mi jedan jaro posjeduje stranicu od nekoliko hiljada followera i kaze da mu konstanto ljudi pisu ukoliko je spreman prodati stranicu a jedan ga je cak i nazvao "budal-om" posto ne uspijeva zdruziti ugodno sa koristnim, tj zaraditi na istoj. Ali naravno, nije mu zelio odgovoriti kako, kad ovaj nije istu zelio prodati. Pa ako neko imam ikakvu ideju (kontamo i sami da su reklame vjerovatno u pitanju) moze se izjasniti :D

Makanaky
Kontakt:

Post Postao/la Makanaky » 20 feb 2016, 00:06

Joj pa ovo je jedna od moćnijih tema, u prvih par stranica sam zamro od smijeha nekoliko puta.
anonimni je napisao/la:Krepala je tema, al' imam pitanje, pa da postavim :D

Ima li online kakva literatura da se njemački može naučiti makar do B2 nivoa ili makar da znam šta trebam znati na tom nivou?
Ne znam jel ovo i dalje relevantno, ali probaj Duolingo. To ide onako interaktivno, ne sjećam se sad detalja jer mi je žena koristila, nisam ja. Uglavnom, to je besplatno i mislim da sada imaju i neke testove gdje koristiš mikrofon i kameru na računaru da bi te smjestili pod neku kategoriju. E sad, jedino ne znam jel kategorišu po tim standardnim A1, A2 itd. ali u svakom slučaju se nešto nauči.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 20 feb 2016, 09:53

Nije ni ovo loše, može pogurati koliko-toliko... Hvala u svakom slučaju, dobro dođe za vježbu :)
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 okt 2016, 05:20

Radi li neko u bh smeću, ako jeste, ima li naznaka da će povećati brzine interneta.

20 maraka plaćam za 5mbps, uload 0.20. Ima dvije godine kako postoje naznake da će povećati brzine, a do sada ništa od toga. Bila je jednom neka akcija, marka više mjesečno i povećaju ti na 10, nisam iz principa htio. Godinama sam njihov korisnik, ponuda telemacha osam puta bolja, rekoh neću, ostaću s njima.

Posljednji put povećali brzinu mislim prije četiri godine sa 2 ili 2.5 na 5.

:facepalm:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 25 okt 2016, 22:19

BHTELEKOM, ako želim račun od interneta koji je na moje ime prebaciti na drugo, šta mi je sve tu potrebno? Je li neko to ranije uradio? Ne želim isključiti net, pa onda da mora opet priključivati.

KEC
Kontakt:

Post Postao/la KEC » 11 dec 2016, 17:36

Raja hitno mi treba pomoć da nesh ispunim tj jedan formular
Bank code
Branch code
Name as held by your bank
Ako može neko u pp što jednostavnije da mi pojasni
Unaprijed hvala
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 12 dec 2016, 22:05

valja li ovaj telefunken tv cemu???

elamalakia
Kontakt:

Post Postao/la elamalakia » 15 dec 2016, 12:19

Raja, ko ima iskustva sa 'Android BOX tvom' i kako frcera? I ako moze preporuka najboljeg (moze i sa pika)?

Kontam uzeti sad nekad ali nisam dovoljno upoznat, vidim na piku 95km pise ima arene sportklubovi hbo bla bla bla, dok neki drugi a ista cijena nema ove kanale.

Hvala unaprijed :salut:
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 15 dec 2016, 13:42

Imaš te iste po ebayu i gearbestu po nižim cijenama nego na piku, a jbg što skuplji to bolji, imaš za svaki specifikacije kakav mu je CPU, tam i sl

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 15 dec 2016, 20:56

Da vas pitam posto se slabo razumijem.u kompjutere i laptop-ove :mrgreen:
Koje su najbolje karakteristike jednog laptopa ovako za kuce, ono da mogu prezentacije praviti i tako to :D

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 16 dec 2016, 01:32

FoSte95 je napisao/la:Da vas pitam posto se slabo razumijem.u kompjutere i laptop-ove :mrgreen:
Koje su najbolje karakteristike jednog laptopa ovako za kuce, ono da mogu prezentacije praviti i tako to :D
Jbg sve zavisi od budžeta i tvojih potreba, ako nećeš igrati igre uzmeš bez grafičke i to ti je ušteda a uzmeš bolji CPU ili ssd, ima momaka koji se baš razumiju na pomoć oko pca temi postavi koliki ti je budžet i za šta ti treba laptop i naći će ti sigurno najbolje moguće rješenje ;)

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 16 dec 2016, 16:02

Quinlan je napisao/la:
FoSte95 je napisao/la:Da vas pitam posto se slabo razumijem.u kompjutere i laptop-ove :mrgreen:
Jbg sve zavisi od budžeta i tvojih potreba, ako nećeš igrati igre uzmeš bez grafičke i to ti je ušteda a uzmeš bolji CPU ili ssd, ima momaka koji se baš razumiju na pomoć oko pca temi postavi koliki ti je budžet i za šta ti treba laptop i naći će ti sigurno najbolje moguće rješenje ;)
Ma jok kakve igrice, samo ono glavno osnovno, za faxa mi treba :D
Hvala za info :thumbup: :thumbup:

mirsad993
Kontakt:

Post Postao/la mirsad993 » 06 jan 2017, 10:34

Da ovdje pitam ako je neko azuran a mi ogovori, juce oko pola 5 su mi uplacene neke pare na racun, iz druge banke dakle nije iz iste banke u istu, pa mi nije jos leglo na racun, baarem nema poruke koja mi uvijek dodje na mob kad se desi uplata, pa me zanima koliko vremena treba da prodje, hocel biti danas jer mi treba bas, hvala unaprijed

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 06 jan 2017, 17:16

mirsad993 je napisao/la:Da ovdje pitam ako je neko azuran a mi ogovori, juce oko pola 5 su mi uplacene neke pare na racun, iz druge banke dakle nije iz iste banke u istu, pa mi nije jos leglo na racun, baarem nema poruke koja mi uvijek dodje na mob kad se desi uplata, pa me zanima koliko vremena treba da prodje, hocel biti danas jer mi treba bas, hvala unaprijed
Prebacivanje novca iz jedne banke u drugu po pravilu ako je uplata izvrsena do 10.00h ide isti dan nakon tog vremena uplata bude izvrsena na sutrasnji dan.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 08 mar 2017, 07:27

Gdje u Sarajevu ili Mostaru kupiti CD za navigaciju za Toyota Raw4 :?:
Ili mozda lakse ako ima negdje naruciti da mi dodje postom :?:

Hvala :wave:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 22 apr 2019, 22:01

Kako u sportskim dvoranama mijenjaju one grbove i reklame na parketu?

Npr. U Pioniru kad je Partizan domacin na centru je njihov grb. Za dva dana kad je Zvezda domacin, onda je njihov grb.

Ne farbaju ga vala svako dva dana...

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.