FIFA 13

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

aS_Roma

Re: FIFA 13

Post Postao/la aS_Roma » 09 okt 2012, 10:09

skinuo sam igricu i u folederu dobio 2 file-a

reloaded i rld.fifa13.iso

kad hoce da pokrenem reloaded izbaci mi ovo

system informatio is unable to opet this. nfo file. the file might be corupt or incomaptile with this version of sistem information.

Do cega je belaj znali iko ?

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 09 okt 2012, 10:20

Skini Deamon tools da bi pokrenuo ISO fajl i instalirao, druga opcija ti je da spržiš, ali pošto je sigurno veće od 4,5GB, trebat će ti double layer DVD, tako da uradiš ovo prvo, instaliraš igricu preko njega i onda možeš izbrisati to što si skinuo.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

kecanovic5
Kontakt:

Post Postao/la kecanovic5 » 09 okt 2012, 11:41

Epa ebem mu dan njegov xd vako :

Skinuo sam igricu torrent i to sve ok , dobijem u filu setup i dva nake fajla ovo ono sve ok prosla instalacije instaliro sve i sada imam onaj krek sto sam skinuo sa ove stranice neko postao i krekujem je u program files , zapravo bila ikona na desktopu i propeties find target i prebaci me u program files i tamo zalijepim krek i ok . Sada vrhunac pokrenem igricu tj ikonu tu sa 2 klika ko i svaku i nece samo se cuje malo da radi pc kao ono ha hu ha hu sad ce i ništa se ne pojavi .. Ima li neko da je voljan na pp da pomogne preko teamwiewera kako viš . ako nije problem ? Hvala . :o

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 09 okt 2012, 13:04

Imam isti problem kao momak iznad. Sve uradim i pokrenem fifu ali nece da je otvori. Ako i meni neko moze da pomogne preko PP ili ovako bio bih zahvalan.

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 09 okt 2012, 13:45

Oxygen je napisao/la:Skini Deamon tools da bi pokrenuo ISO fajl i instalirao, druga opcija ti je da spržiš, ali pošto je sigurno veće od 4,5GB, trebat će ti double layer DVD, tako da uradiš ovo prvo, instaliraš igricu preko njega i onda možeš izbrisati to što si skinuo.
hvala :D

STBoys
Kontakt:

Post Postao/la STBoys » 09 okt 2012, 14:17

Je li moguce da se igra bez kontorole igraca,na fazon menagera,dosad nije moglo pa me interesuje??

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 09 okt 2012, 15:01

Može, tamo kad biraš kontrole, samo ostaviš u sredini, ne prebacujes na svoj tim ;)

A imaš i simulate match.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 09 okt 2012, 15:14

Jel ima ikakav način da ovaj ESPN scoreboard zamjenim onim običnim EA Sports ?

STBoys
Kontakt:

Post Postao/la STBoys » 09 okt 2012, 15:21

neurofunk je napisao/la:Može, tamo kad biraš kontrole, samo ostaviš u sredini, ne prebacujes na svoj tim ;)

A imaš i simulate match.
Do sad nije moglo,moralo se odabrati jedna strana,mozes to da provjeris ako imas igricu ?

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 09 okt 2012, 15:23

Kakva je ta fifa jel bolja od Pesa ali realno? :mrgreen:
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

Red or Dead
Kontakt:

Post Postao/la Red or Dead » 09 okt 2012, 15:30

DevilS je napisao/la:Kakva je ta fifa jel bolja od Pesa ali realno? :mrgreen:
Realno brate, ja nisam mogao vjerovat sinoc kad sam zaigrao FIFE kako je dobro odradjeno.Inace veliki sam fan PESa, al FIFA je sad pokidalaaa ! 8-)

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 09 okt 2012, 16:02

Jel puno zahtjevna ja imam 1GB graficku i 2GB rama hoce li mi moci? :roll:
Za PES znam da hoce svaki mi do sada ide glat. :D

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 09 okt 2012, 16:12

Red or Dead je napisao/la:
DevilS je napisao/la:Kakva je ta fifa jel bolja od Pesa ali realno? :mrgreen:
Realno brate, ja nisam mogao vjerovat sinoc kad sam zaigrao FIFE kako je dobro odradjeno.Inace veliki sam fan PESa, al FIFA je sad pokidalaaa ! 8-)
Cinjenica da se pes popravio,ali mislim da fifi ne moze prismrditi.Ko god da ti kaze da pes ima bolji gameplay ,taj vjeruj da nema pojma sta je simulacija i realnost fudbala.Igra je fenomenalna,ali znas ono kako uvijek ima nesto sto moraju zasrati.Ja sam to vec napisaojer sam igricu nabavio vec prvi dan inace igram je na ps3,a to je da su napravili sranje sa brzinom gameplaya kad igras online modove,kao sto su fiwc i online sesone.U svim ostalim opcijama mozes smanjiti brzinu ,znaci i online prijateljske na slow i onda definitivno vidis svu ljepotu te igre.Toliko poteza toliko dobra kontrola igraca ,ineteligencija igraca,ubacivanja ,razvoj igre,sve da jednsotavno uzivas.Ja inace ne volim onaj klasicni sablonski fudbal koji igraju mnogi ,a to je ono daj samo brzo tamo vamo ,onda je to klasicni arcadni fudbal ,nidje veze sa simulacijom.Tako da preporucujem svima da smanje brzinu i da uzivaju ,jer je tada zaista reralna igra ovako ,napravise pes od prije 2 godine,nemas se vremena okrenuti.Sreca pa se moze smanjiti ali eto ubise mi cejf igranja online,mada u biti nemam ni toliko vremena da se takmicim u tim svjetskim tamicenjima,jer ne mogu da vjerujem kakvih delegata ima da odigraju u 2 dana 300 meceva,pa ti spavaju za ps3.Karijera je odlican mod,cak su uveli i da mozes voditi reprezentacije istovremeno sa klubom,tj dobijas ponude..Igra je odlicna
Zadnja izmjena: barbarez, dana/u 09 okt 2012, 16:13, ukupno mijenjano 1 put.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

TheVerminator
Kontakt:

Post Postao/la TheVerminator » 09 okt 2012, 16:13

DevilS je napisao/la:Jel puno zahtjevna ja imam 1GB graficku i 2GB rama hoce li mi moci? :roll:
game-debate.com i provjeri ;)
Victoria Concordia Crescit

“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 09 okt 2012, 16:18

TheVerminator je napisao/la:
DevilS je napisao/la:Jel puno zahtjevna ja imam 1GB graficku i 2GB rama hoce li mi moci? :roll:
game-debate.com i provjeri ;)
Thx.

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 09 okt 2012, 18:09

PES 13:
MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS
Windows XP SP3, Vista SP2, 7
Intel Pentium IV processor 2.4 GHz or equivalent processor
1GB of RAM
Video Card NVIDIA GeForce 6600 or ATI Radeon x1300. Pixel / Vertex Shader 3.0 and 128MB of VRAM DirectX 9.0c compatible graphics card.

RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS
Windows XP SP3, Vista SP2, 7
Intel Core2 Duo 2.0 GHz or equivalent processor
2GB of RAM
NVidia GeForce 7900, ATI Radeon HD2600 or higher. Pixel / Vertex Shader 3.0 and 512MB of VRAM DirectX 9.0c compatible graphics card.

FIFA 13 Minimum :

OS : Windows XP Service Pack III, Vista, Seven, Eight(most probably)
CPU : Intel Core 2 Duo 2.0 GHz or equivalent AMD processor
RAM : 1 GB for XP, 2 GB for Vista and Seven
Video Card : Any card with atleast 256 MB capacity with support for DirectX 9.0. Nvidia Geforce 6900 or greater,ATI Radeon x1600 or greater, Intel HD graphics 3000
Sound Card : Any sound card which supports DirectX 9.0
Direct X : Direct X 9.0 or more
Minimal Resolution : 800×600
Internet Connection(for online gameplay 11 vs 11) : Any 3G connection or Broadband connection with 512Kbps or more
Poslao sam ti poruku na pp
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 09 okt 2012, 18:35

Odustao sam od Career moda sa Liverpoolom, nije to moj fazon više, ne predstavlja mi nikakav izazov kad imam toliko para za pojačanja i već gotovu ekipu.

Počeo sam ponovo, uzeo sam Dynamo Dresen, jako su loši finansijski, igrački kadar mi se nikako ne sviđa, u ekipi su im sve krkani ko u Stokeu. Doveo sam nekoliko agilnih i brzih igrača kakve ja preferiram. Na posudbu naravno jer za kvalitetna pojačanja para nema :D Pobjede u tri pripremne tekme, protiv Almerie, Hartlepoola i Aberdeena. Prvo kolo cvajte i pobjeda protiv Bohuma od 4-2, iako sam gubio dva puta, 1-0 i 2-1 :D

Vidjet ćete vi kad ova ekipa bude igrala protiv Reala u finalu LŠ :P
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 09 okt 2012, 18:41

Moze li mi neko molim vas poslati link za torrent fife s crackom u pp? :)

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 09 okt 2012, 18:51

kecanovic5 je napisao/la:Epa ebem mu dan njegov xd vako :

Skinuo sam igricu torrent i to sve ok , dobijem u filu setup i dva nake fajla ovo ono sve ok prosla instalacije instaliro sve i sada imam onaj krek sto sam skinuo sa ove stranice neko postao i krekujem je u program files , zapravo bila ikona na desktopu i propeties find target i prebaci me u program files i tamo zalijepim krek i ok . Sada vrhunac pokrenem igricu tj ikonu tu sa 2 klika ko i svaku i nece samo se cuje malo da radi pc kao ono ha hu ha hu sad ce i ništa se ne pojavi .. Ima li neko da je voljan na pp da pomogne preko teamwiewera kako viš . ako nije problem ? Hvala . :o
reko sam ti vec , evo opet cu
sve iz folder crack zalijepi u folder game
zatim igricu pokreni iz foldera game tj tu slicicu sto si zalijepio , pokreni je i to je to
jednostavno mora moci ako si skino sa onog linka sto sam ti poslo u pp

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 09 okt 2012, 19:41

neurofunk je napisao/la:Odustao sam od Career moda sa Liverpoolom, nije to moj fazon više, ne predstavlja mi nikakav izazov kad imam toliko para za pojačanja i već gotovu ekipu.

Počeo sam ponovo, uzeo sam Dynamo Dresen, jako su loši finansijski, igrački kadar mi se nikako ne sviđa, u ekipi su im sve krkani ko u Stokeu. Doveo sam nekoliko agilnih i brzih igrača kakve ja preferiram. Na posudbu naravno jer za kvalitetna pojačanja para nema :D Pobjede u tri pripremne tekme, protiv Almerie, Hartlepoola i Aberdeena. Prvo kolo cvajte i pobjeda protiv Bohuma od 4-2, iako sam gubio dva puta, 1-0 i 2-1 :D

Vidjet ćete vi kad ova ekipa bude igrala protiv Reala u finalu LŠ :P
I meni odma dosadilo sa Juventusom, tako da sam uzeo bratski klub po bojama, Notts County. Npower League 1, tj. ona ispod Championshipa.

Na koji level igraš i koliko minuta?

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.