Pro Evolution Soccer 2013

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

silenT
Kontakt:

Re: Pro Evolution Soccer 2013

Post Postao/la silenT » 20 sep 2012, 23:37

Adelin je napisao/la:
Adelin je napisao/la:Imam problem izbacuje me iz PES -a ! Nmg igrat nista samo Copa Libertadores i pise Windows checking problem !
Fifu igram na normalno ???
to je jer si skinuo SKIDROW verziju koja crusha svako malo... ;)
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

bsafet
Kontakt:

Post Postao/la bsafet » 20 sep 2012, 23:51

http://thepiratebay.se/torrent/7656829/ ... _Patch_1.0" onclick="window.open(this.href);return false; evo torrent za pesedit patch

revoX.
Kontakt:

Post Postao/la revoX. » 20 sep 2012, 23:53

[url]magnet:?xt=urn:btih:0A7CAC626A41523AEEF0EEB628016B31C2A4795C&dn=PES%2013&tr=udp%3a%2f%2ftracker.openbittorrent.com%3a80[/url]

Evo opet postam torrent. Pes je zipovan na 4gb ne treba nikakav serial speed je oko200 i nema crusheva na igrici zadnja je verzija reloaded ;)
HZ87

Adelin
Kontakt:

Post Postao/la Adelin » 20 sep 2012, 23:54

silenT je napisao/la:
Adelin je napisao/la:
Adelin je napisao/la:Imam problem izbacuje me iz PES -a ! Nmg igrat nista samo Copa Libertadores i pise Windows checking problem !
Fifu igram na normalno ???
to je jer si skinuo SKIDROW verziju koja crusha svako malo... ;)
Ma nisam ni skido mrsko mi bilo cekat , jutros kupio al et valjda je ta SKIDROW verzija ! Nista idem zamijenit sutra !

Red or Dead
Kontakt:

Post Postao/la Red or Dead » 21 sep 2012, 01:31

Aj ako vam nije mrsko, ko ima ove registration codove da postavi koji.. ne mogu nigdje pronaci.
Hvala unaprijed. 8-)

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 21 sep 2012, 02:43

E cuj nema liga na pesu,pa onda ovaj soker ne vrijedi ni igrati,**** soker ako ne mogu ligu igrati
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 21 sep 2012, 03:01

Evo ja sam bas po YT malo gameplay gledao i fakat sam se iznenadio kako lose animacije imaju, npr kod sprinta, igrači izgledaju neprirodno, fizika nije urađena dobro pa se ima osjecaj kao da igraci trce u mjestu, ocekivao sam da se u tom segmentu bar malo priblize FIFI. I nekoliko puta sam primjetio da se lopta cudno ponasa (fizika) iako su najveca poboljsanja najavljivali bas u tom segmentu. Komentatore da ne spominjem, povraca mi se kad cujem onu dvojicu (ako ih se uopste moze cuti s obzirom na mali broj komentara koji imaju vec godinama). I još nesto sto sam procitao na gamespotu je to da ni ove godine nema poboljsanja u Singleplayer modovima. Bez ubacivanja dodatnog sadržaja svake godine neće baš oboriti rekorde po prodaji al to je njihova briga.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

Sohu
Kontakt:

Post Postao/la Sohu » 21 sep 2012, 09:42

Kad izlazi full verzija?

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 21 sep 2012, 09:48

neurofunk je napisao/la:Evo ja sam bas po YT malo gameplay gledao i fakat sam se iznenadio kako lose animacije imaju, npr kod sprinta, igrači izgledaju neprirodno, fizika nije urađena dobro pa se ima osjecaj kao da igraci trce u mjestu, ocekivao sam da se u tom segmentu bar malo priblize FIFI. I nekoliko puta sam primjetio da se lopta cudno ponasa (fizika) iako su najveca poboljsanja najavljivali bas u tom segmentu. Komentatore da ne spominjem, povraca mi se kad cujem onu dvojicu (ako ih se uopste moze cuti s obzirom na mali broj komentara koji imaju vec godinama). I još nesto sto sam procitao na gamespotu je to da ni ove godine nema poboljsanja u Singleplayer modovima. Bez ubacivanja dodatnog sadržaja svake godine neće baš oboriti rekorde po prodaji al to je njihova briga.
PES6 je kralj igrica... dobar je meni i ovaj PES al mi se ne sviđa bas iz razloga jer su slicniji fifi nego prije. ne moze tebi soccer valjati nikako kad ti godinama igras fifu isto je meni tako sa fifom... sve je to manje vise stvar ukusa i onoga sta neko zeli od igre... meni je prosli PES bio najgori ikad i izbrisao sam ga nakon par sati i igrao šesticu sve dok nije izasao ovaj PES 13. promjena ima u svim segmentima igre koliko sam ja primjetio.
meni se ne sviđa na fifi sto ima presive **** igraci se ljube, sexaju se na terenu i slicno :mrgreen:
You are someone else I am still right here

nanek

Post Postao/la nanek » 21 sep 2012, 10:06

Ma nema mi nista gore kad dodju ljudi i pocnu da malo kake po pesu.Brate ne idem ni ja srat po fifi, al gore igrice jos nisam igrao.Jedino ako vi pod igrom smatrate komentatore, zongliranje po terenu,game modes i tako to.

Sve je stvar ukusa, o tome se ne raspravlja.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 21 sep 2012, 10:30

Nek' mi neko na pp pošalje koji serial key, ako nije problem.
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

High

Post Postao/la High » 21 sep 2012, 10:45

SHVY-3LE9-TMNH-7K5L-JN73

E5DW-NHA5-RR9T-DLMH-A6NP

JX3P-2V79-SYH5-Y46F-TC7L
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 21 sep 2012, 10:49

High je napisao/la:SHVY-3LE9-TMNH-7K5L-JN73
Taj sam ja iskoristio..
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Red or Dead
Kontakt:

Post Postao/la Red or Dead » 21 sep 2012, 10:56

Toxicity je napisao/la:
High je napisao/la:SHVY-3LE9-TMNH-7K5L-JN73
Taj sam ja iskoristio..
Hvala prijatelju, prvi pa radi odma :mrgreen:

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 21 sep 2012, 11:11

nanek je napisao/la:Ma nema mi nista gore kad dodju ljudi i pocnu da malo kake po pesu.Brate ne idem ni ja srat po fifi, al gore igrice jos nisam igrao.Jedino ako vi pod igrom smatrate komentatore, zongliranje po terenu,game modes i tako to.

e upravo tako, sve je to stvar ukusa. kazem opet ni meni se fifa ne sviđa pa je nigdje ne pljujem. fifa je po meni napravljena za malo mlađu generaciju i ljude koji su gameri a meni se licno ne da peglati sa svim tim.
meni je i dalje PES 6 najdrazi :D
You are someone else I am still right here

Red or Dead
Kontakt:

Post Postao/la Red or Dead » 21 sep 2012, 11:12

Ovaj Pesedit patch gdje treba instalirat ? u my comp/prog.fil./konami..... ili u my documents/konami ?? :roll:

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 21 sep 2012, 11:14

Red or Dead je napisao/la:Ovaj Pesedit patch gdje treba instalirat ? u my comp/prog.fil./konami..... ili u my documents/konami ?? :roll:
U to prvo.. :).. On ti ga po defaultu stavlja tamo gdje ti je igra instalirana.
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 21 sep 2012, 11:17

Red or Dead je napisao/la:Ovaj Pesedit patch gdje treba instalirat ? u my comp/prog.fil./konami..... ili u my documents/konami ?? :roll:
kako si raspakovo? meni izbacuje neki eror kad hocu da ga extract ?? :S

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 21 sep 2012, 11:19

nanek je napisao/la:Ma nema mi nista gore kad dodju ljudi i pocnu da malo kake po pesu.Brate ne idem ni ja srat po fifi, al gore igrice jos nisam igrao.Jedino ako vi pod igrom smatrate komentatore, zongliranje po terenu,game modes i tako to.

Gdje sam ja to pljuvao po igri ? Samo sam naveo neke loše strane koje sam primjetio gledajuci gameplay. I zaboli mene sto ti ne pises o FIFI, ja hoću da pišem o PESU. Vidis kako povrsno gledas stvari, cuj zongliranje na terenu, fazon FIFA-e ti je da igra dozvoljava igracima da je igraju kako oni zele, ako neko hoce da radi finte nek radi, ako neko hoce da igra normalno moze da igra normalno, ako neko hoce da zonglira na centru nek zonglira. U tome je ljepota igre, sto nudi toliko izbora i slobode. Ako se mogu radit finte i zongliranje jel to znaci da ti to MORAS raditi !?
Ne moras brate, sve je do tebe, ti ako hoces bujrum, ako neces izvoli igraj kako ti drago.

Ključne riječi kojim si dokazao svoje neznanje o FiFA-i je "i tako to" ;)

Ja jesam skoro na ovoj temi rekao da se slazem da igranje FIFE ili PESA zavisi od ukusa. FIFA je realnija, prava simulacija dok je PES vise arkadniji.

@fera igrao sam pes do verzije 2011, tad sam poceo igrati FIFU i nikad vise instalirao PES nisam.
Zadnja izmjena: neurofunk, dana/u 21 sep 2012, 11:21, ukupno mijenjano 1 put.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 21 sep 2012, 11:20

Joj jesam se sad iznervirao.Hajd rek'o da vidim malo kakav je football life,kad uzmem Dortmund i vidim koliki Balance imaju.Prosle sezone imali 20M (Tj prosli pes),ja rek'o hajd nema veze,bit ce bolje iduci pes,sad udjem i vidim imaju 6M za transfere..Pa Smijesno..
Al hajd dobro to.Onda ja napravio 5 ponuda za igrace koji su na transfer listi kod drugih timova i to sve igraci koji im je overall raiting ispod 75 i cekao sam do zadnjeg dana prijelaznog roka da mi sve ponude odbiju.. :roll:
Pa meni nije jasno sta oni rade sa ovim pesom..Ja mislim da je Jamak u igrici,da ni on ne bi presao u Dortmund..

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.