OKK Spars

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

lucif3R666
Kontakt:

Re: OKK Spars

Post Postao/la lucif3R666 » 02 apr 2014, 13:07

.
Zadnja izmjena: lucif3R666, dana/u 02 apr 2014, 13:26, ukupno mijenjano 1 put.
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 02 apr 2014, 13:10

Trbić: Naši mladi igrači mogu igrati ABA ligu
mogu, mogu...pa da na kontu na kraju imaju 1 pobjedu ako i toliko..neka se iskusaju sad sa Igokeom..Široki neću ni spominjat jer je momčad promjenjena i ubaceni juniori i mlađi..

i nije mi jasno o kakvoj ABA ligi priča..BiH ima 1 predstavnika iduće sezone i ne može Spars ići niti uz pozivnicu jer to onda ide kontra pravila, a ako ide kontra pravila onda ne važi ni pravilo da Široki ne može pa mislim da bi opet prije Široki dobio pozivnicu
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Chstal
Kontakt:

Post Postao/la Chstal » 02 apr 2014, 13:22

Kevin je napisao/la:
mogu, mogu...pa da na kontu na kraju imaju 1 pobjedu ako i toliko..neka se iskusaju sad sa Igokeom..Široki neću ni spominjat jer je momčad promjenjena i ubaceni juniori i mlađi..

i nije mi jasno o kakvoj ABA ligi priča..BiH ima 1 predstavnika iduće sezone i ne može Spars ići niti uz pozivnicu jer to onda ide kontra pravila, a ako ide kontra pravila onda ne važi ni pravilo da Široki ne može pa mislim da bi opet prije Široki dobio pozivnicu
I u ABA ligi ima dosta politike. Npr, ja ne vjerujem da će Slovenci platiti 3 predstavnika jer imaju problema sa novcem tj jedino ako nekako skupe novac kao Široki. Ako ponude Hrvatima nemaju ni jedan tim da uđe u ABA ligu, jedino Zagreb ali on ne može igrati jer imaju već dva predstavnika iz glavnog grada.
Aba liga već odavno želi predstavnik iz Sarajeva, a ovo im je najbolja opcija. Mnogi sponzori npr Wesserman grupacija bi možda uplatila novac za Sparse i dala neke amerikance na "kaljenje" u Sparse. Široki ne može igrati jer je ispao iz lige a ne vjerujem da bi opet istu grešku napravili da plate 150 000 eura.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 02 apr 2014, 13:26

Chstal je napisao/la:
Kevin je napisao/la:

I u ABA ligi ima dosta politike. Npr, ja ne vjerujem da će Slovenci platiti 3 predstavnika jer imaju problema sa novcem tj jedino ako nekako skupe novac kao Široki. Ako ponude Hrvatima nemaju ni jedan tim da uđe u ABA ligu, jedino Zagreb ali on ne može igrati jer imaju već dva predstavnika iz glavnog grada.
Aba liga već odavno želi predstavnik iz Sarajeva, a ovo im je najbolja opcija. Mnogi sponzori npr Wesserman grupacija bi možda uplatila novac za Sparse i dala neke amerikance na "kaljenje" u Sparse. Široki ne može igrati jer je ispao iz lige a ne vjerujem da bi opet istu grešku napravili da plate 150 000 eura.
ok..al sta su Sparsi za ABA ligu? razmisli? da pozivnicu plaća Široki a i Spars koga bi ABA uzela?
dalje, imas u onom priopćenju Uprave Širokog..piše ako se uspije ili se ponudi opcija nastupa u ABA ligi da će učiniti sve da istu igraju...

ja osobno ne bih volio da to bude Široki jer im plaćanje takve pozivnice neće ništa dobrog donijet..a sumnjam da će i Spars igrat uopće..a što se tiče Zagreba..pa imaš Jolly koji ima love, dat će ih odmah samo ako se otvori ta priča da igraju ABA ligu..

Chstal
Kontakt:

Post Postao/la Chstal » 02 apr 2014, 13:33

Aba liga već odavno želi predstavnik iz Sarajeva, a ovo im je najbolja opcija. Mnogi sponzori npr Wesserman grupacija bi možda uplatila novac za Sparse i dala neke amerikance na "kaljenje" u Sparse. Široki ne može igrati jer je ispao iz lige a ne vjerujem da bi opet istu grešku napravili da plate 150 000 eura.[/quote]

ok..al sta su Sparsi za ABA ligu? razmisli? da pozivnicu plaća Široki a i Spars koga bi ABA uzela?
dalje, imas u onom priopćenju Uprave Širokog..piše ako se uspije ili se ponudi opcija nastupa u ABA ligi da će učiniti sve da istu igraju...

ja osobno ne bih volio da to bude Široki jer im plaćanje takve pozivnice neće ništa dobrog donijet..a sumnjam da će i Spars igrat uopće..a što se tiče Zagreba..pa imaš Jolly koji ima love, dat će ih odmah samo ako se otvori ta priča da igraju ABA ligu..[/quote]

Jolly će tek za 2 ili 3 sezone ići na ABA ligu. Mislim da će biti problem oko te pozivnice ako Helios Domžale ne plati, ostali u Sloveniji nemaju novac

nesto
Kontakt:

Post Postao/la nesto » 02 apr 2014, 13:40

Kevin je napisao/la:
U svakom slučaju ne bi zauzeli slabiju poziciju od Širokog u ovoj sezoni. ;)

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 02 apr 2014, 13:48

nesto je napisao/la:
Kevin je napisao/la:
ok...kako god ti kazes.. :zviz:

lucif3R666
Kontakt:

Post Postao/la lucif3R666 » 02 apr 2014, 13:51

sigurno da bi se sparsi pojacali , dosli bih mnogi mladi igraci iz regiona kao i amerikanci , svima je primamljiva ova aba liga ... a sa ovom ekipom ne bih sparsi imali ni jedne pobijede u to sam siguran i kevin je upravu , jer on misli da bih sadasnja ekipa igrala aba ligu .....
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!

nesto
Kontakt:

Post Postao/la nesto » 02 apr 2014, 14:18

Kevin je napisao/la:
nesto je napisao/la:
Kevin je napisao/la:
ok...kako god ti kazes.. :zviz:
To ti je jednostavno logika,
:hmmmmm:

Jasno piše da mladi igrači Sparsa mogu igrati, znači, Buza, Vrabac, Glogovac, Bulić, Nikolić. A vjerovatno da bi se pojačali i prije, a i u toku sezone sa starijem igračima. Pa i Široki je krenuo u sezonu sa Bošnjakom (koji je fenomenalan), ali su naknadno shvatili da ne može sam pa su dovodili i druge! Ali ako može ili je mogao Bošnjak, ne vidim razloga da to ne može Buza ili Vrabac!

Sportski pozdrav!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 02 apr 2014, 14:51

nesto je napisao/la:
To ti je jednostavno logika,
:hmmmmm:

Jasno piše da mladi igrači Sparsa mogu igrati, znači, Buza, Vrabac, Glogovac, Bulić, Nikolić. A vjerovatno da bi se pojačali i prije, a i u toku sezone sa starijem igračima. Pa i Široki je krenuo u sezonu sa Bošnjakom (koji je fenomenalan), ali su naknadno shvatili da ne može sam pa su dovodili i druge! Ali ako može ili je mogao Bošnjak, ne vidim razloga da to ne može Buza ili Vrabac!

Sportski pozdrav!
pa vidis kako moze :D
mogu i oni igrat uz jos 5-6 iskusnih pojacanja ako dovedu...
ne znam..pitanje je oce li slovenci moci dati trećeg predstavnika..po meni je glupo to da se uopce bore bih i slovenija za predstavnika..logicnije mi je da budu po 2 ekipe oboji, a da se bore sa hrvatima i srbima za trećeg..pa kad zasluze trećeg onda ce ga i dobiti..

nesto
Kontakt:

Post Postao/la nesto » 02 apr 2014, 15:09

Mislim da malo podcjenjujes snagu Sparsa, što je logično, jer ih nisi imao gdje pratiti. Al u utorak ćeš imati priliku da ih vidiš na djelu. Iako će to djeci Sparsa biti novo iskustvo, jer ipak je to Široki, bez obzira što su se riješili nekih igrača.

CashMan
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la CashMan » 02 apr 2014, 16:30

lucif3R666 je napisao/la:sigurno da bi se sparsi pojacali , dosli bih mnogi mladi igraci iz regiona kao i amerikanci , svima je primamljiva ova aba liga ... a sa ovom ekipom ne bih sparsi imali ni jedne pobijede u to sam siguran i kevin je upravu , jer on misli da bih sadasnja ekipa igrala aba ligu .....
Amerikanci nisu izbor Sparsa i neće dolaziti u klub :bih:
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!

Gavijalov
Kontakt:

Post Postao/la Gavijalov » 03 apr 2014, 00:46

Zdrav klub koji pravi i daje priliku mladim igračima bi sigurno imao u BiH veliku podršku ako bi zaigrao ABa ligu, i kao takav bi bio atraktivan i sponzorima za ulaganje, tako da bi bilo i novca.

Ja prvi bi gledao da dođem na akar nekoliko utakmica sparsa ikao živim od Srajeva nekih 80 km daleko.

Naprijed Sparsi!

nesto
Kontakt:

Post Postao/la nesto » 04 apr 2014, 10:31

http://kkspars.com/novosti/drugi-o-nama ... -za-prvaka" onclick="window.open(this.href);return false;

nesto
Kontakt:

Post Postao/la nesto » 04 apr 2014, 10:34

Raspored utakmica Sparsa na šestoaprilskom turniru.

http://kkspars.com/novosti/novosti/3112 ... ski-turnir" onclick="window.open(this.href);return false;

minions
Kontakt:

Post Postao/la minions » 04 apr 2014, 18:21

slika

minions
Kontakt:

Post Postao/la minions » 06 apr 2014, 20:31

slika

yusufoh
Kontakt:

Post Postao/la yusufoh » 08 apr 2014, 19:35

http://live.fibaeurope.com/www/Game.asp ... 156&lng=sr" onclick="window.open(this.href);return false;

Idemo po iznenađenje :bih:

mrsic07
Kontakt:

Post Postao/la mrsic07 » 08 apr 2014, 20:30

hahahah, Mirza Bulic.. Idi momak cuvaj ovce po Konjuhu..

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 08 apr 2014, 22:44

Vela bi dobio Marka sa 12 juniora.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.