LIBERTY je napisao/la:
Upravo tako, bez 2-3 starija i iskusnija igrača, ova ekipa neće ostati u ligi. Najbolji primjer je ponašanje Travančića na utakmici, on se krevelji, provocira publiku i igrače, a niko od igrača da mu uvali dobar lakat, jer su to momci koji su 10 godina igrali sa njim i koji još nemaju dovoljno iskustva i sportskog poganluka. Da je bio koji iskusniji igrač sigurno bi Travančić dobio ono što je zaslužio, tako da poslije toga ne bi ni radio ono što je radio na utakmici. Po mom mišljenju tu su zakazali Balta i Burić, jer su oni ti koji moraju preuzeti odgovornost. Isto tako pod hitno se treba dovesti jedan golman i desno krilo, jer kada prvi golman nema svoj dan, kao da nema nikog na golu, to je najbolje pokazala ova utakmica, a desno krilo, da bi se vratio Čabaravdić na svoju prirodnu poziciju, jer mi u ovoj sezoni dovodimo igrača na tu poziciju kao pojačanje i plaćamo ga, a po onom što sam vidjeo, on nije ništa bolji od Čabaravdića, a i mali Sirćo je pokazao da se u budučnosti može na njega računati. Ova utakmica je upalila alarm i ako se ne pojačamo u polusezoni, dabogda da se ostane u premijer ligi
Realno ova ekipa pruza maksimum. Ne treba nista vise ocekivati. Jest im pala forma zadnjih 4-5 kola, ali po meni nisu sposobni za nesto vise.
Da smo imali jednog starijeg igraca u dosadasnjem dijelu prvenstva ja sam ubijedjen da bi na kontu bilo 20+ bodova. Prijedor, Cazin, Gradacac, Sarajevo sve je to izgubljeno u zadnjim napadima ili u zadnjih 10 minuta. Protiv Igmana i Konjuha smo se izvukli u zadnjem napadu. Tako vidljiv nedostatak jednog vodje u ekipi i igraca koji ce preuzeti odgovornost na sebe. Tacno nam fali Hurem, pa i onako nespreman.
Fidahicu je rano da bilo sta pokaze, u kupu je bio solidan, ali nije to mjerilo. Vidi se da nije uigran sa ostatkom ekipe.
Slazem se da treba dovesti jos jednog golmana, ali ne vracati, nego dovesti novog( sa strane) golmana. Ismara kad krene onda je neprikosnoven, ali ne moze ni on svaki put imati 15+ odbrana.
Ne znam, po meni na zimu treba dovesti minimalno 2 beka( desnog obavezno), desno krilo, rezervnog golmana.
Iako nam ni lijeva strana nije bajna, kapiten kao da je zaboravio igrati.