wade+shaqdema je napisao/la:Uostalom Kobe i Howard ili Kobe i Paul nisu trojka nego dvojka jeli moguce sa 2 igraca uzet titulu.
NBA season 2011-2012
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA season 2011-2012
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
ok u svakom pravilu postoji izuzetak ali bio je tu Morning i jos dosta dobrih igraca koje LAL nebi imao.A mislis li da danas kad postoje tako jake ekipe s po 3 superstara da bi neka 2 mogla dobit ta 3KK_Bosna je napisao/la:wade+shaqdema je napisao/la:Uostalom Kobe i Howard ili Kobe i Paul nisu trojka nego dvojka jeli moguce sa 2 igraca uzet titulu.
- adriano_leite
- Kontakt:
+Posey koji je radio ludila u odbrani, plus veterani Payton i Mourning, Haslem koji je ima skoro double double po utakmici i standardno dobar u odbrani, solidni J-Will, ipak nije bilo samo dva igraca, mnogo teza situacija je sada u Lakersima, jer nit je Walton nit je Blake nit je Metta bolji od nabrojanih u to vrijeme. Jedino je Metta na nivou kada je dobar s glavom i udje 120% u utakmicu, ali on nikada nije dobar s glavom. Mnogi kazu da je Posey tada donio finale svojom odbranom na Dirku, Lal nema takvog igraca trenutno ako bi samo bile 2 zvijezde.KK_Bosna je napisao/la:wade+shaqdema je napisao/la:Uostalom Kobe i Howard ili Kobe i Paul nisu trojka nego dvojka jeli moguce sa 2 igraca uzet titulu.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- adriano_leite
- Kontakt:
The Chicago Bulls will turn their attention toward Dwight Howard, offering a package centered around young talent, draft picks, and cap relief, according to ****.
Howard requested a trade to the Nets, with the Lakers his alternate choice.
Magic general manager Otis Smith said he will consider all offers.
Edit: toliko o tome da nije trazio trejd u NETSE.
Howard requested a trade to the Nets, with the Lakers his alternate choice.
Magic general manager Otis Smith said he will consider all offers.
Edit: toliko o tome da nije trazio trejd u NETSE.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
-
Thecoldfear
- Kontakt:
U petak 4 utakmice:
Indiana-Chicago
Washington-Philly
Detroit-Cleveland
Memphis-NOH
Taman da vidimo rukije Clevelenda ako budu igrali
Indiana-Chicago
Washington-Philly
Detroit-Cleveland
Memphis-NOH
Taman da vidimo rukije Clevelenda ako budu igrali
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Nisam ja ljubitelj tih velikih tradeova ... Tako da nebi volio ni taj da se obistini. Howard je super, ali dati 3-4-5 igraca za njega, + pickove, i sta ti jos ne ... ja nebi nikad uradio. Pogotovo sto bi izguibio skoro citavu klupu, i jos kojeg startera uz to. Klupu koja je bila jedna od jacih u prosloj sezoni. Barem defanzivno.adriano_leite je napisao/la:Eto vama ovog trejda, ako se desi, Howard, J-Rich i Hedo in, Deng, Noah, Gibson, Asik, Jimmy Butler, 2 picka naredne 2 godine.kad_kako je napisao/la:Cirkus se nastavlja, a u njega se ubacujemo i mi Bulls-i, koji smo trazili i oficijelno od Orlanda, da mozemo pricati sa Howardovim agentom ...adriano_leite je napisao/la:Onaj insider Orlanda spominje trade LBJ za DH12, hahahahahahahahha kako bih volio da Miami prihvati, hahahahhahahaha koji bi to cirkus bio sunce ti poljubim. LBJ bivsi King bi postao predmet sprdnje unutar i oko NBA lige hahahhahahaha a plus bi se obistinilo ono sto je Dan Gilbert rekao, prije cemo mi osvojiti prsten nego on. Kakav cirkus posta NBA liga.
Kao sto Dema rece na Bulls, temi, i sta ako se desi, da on nakon 1-2 sezone zatrazi trade iz Bulls-a ... Trazio je evo trade iz OM, sto nebi kad mu klincu cejf dodje i iz CB. Veliki je to rizik. Ovako si stvarao ekipu 2-3 sez. i sad radi njega to trebas sve u kantu da bacis.
Vidjet cemo sta ce biti.
Postovanje treba zaraditi.
Mi smo 4. na zapadu(Dallas,OKC i Grizzliesi su ispred nas)kako zasad stoje stvari,al nažalost jedini ne radimo ništa da idemo gore.Sreća pa ni OKC i Memphis ništa ne rade.S jednim visokim igračem sigurno bi bili no.1,ali koga da uzmemo.Ne vjerujem da će Nene pristat na siću od nas kad može zgrnut love u drugim timovimaNEZALAGANJE je napisao/la:@LBJ Ma samo nek Dallas i dalje dovodi jake ofanzivne igrace,a slabe defanzivno i ja zadovoljan....Kad god su bili jaci ofanzivno od nas,redovno smo ih mlatili...Sad kad nema Chandlera,ko ce sprijeciti penetracije Tony-a i Manu-a?? Ko ce cuvati Duncan-a,makar on imao i 35?? S Haywood-om im to jednom nije uspjelo..
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- majestic24
- Kontakt:
Kad vec pricamo o trade-ovima,de mir recite koji je najveci trade ikad napravljen. Mislim ono da je sto vise klubova ukljuceno i sto vise igraca
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Ja mislim da max. 3 ekipe smiju biti ukljucene u trade.majestic24 je napisao/la:Kad vec pricamo o trade-ovima,de mir recite koji je najveci trade ikad napravljen. Mislim ono da je sto vise klubova ukljuceno i sto vise igraca
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Postujem tvoje misljenje,ali ga ne dijelim....LBJ MVP je napisao/la:Mi smo 4. na zapadu(Dallas,OKC i Grizzliesi su ispred nas)kako zasad stoje stvari,al nažalost jedini ne radimo ništa da idemo gore.Sreća pa ni OKC i Memphis ništa ne rade.S jednim visokim igračem sigurno bi bili no.1,ali koga da uzmemo.Ne vjerujem da će Nene pristat na siću od nas kad može zgrnut love u drugim timovimaNEZALAGANJE je napisao/la:@LBJ Ma samo nek Dallas i dalje dovodi jake ofanzivne igrace,a slabe defanzivno i ja zadovoljan....Kad god su bili jaci ofanzivno od nas,redovno smo ih mlatili...Sad kad nema Chandlera,ko ce sprijeciti penetracije Tony-a i Manu-a?? Ko ce cuvati Duncan-a,makar on imao i 35?? S Haywood-om im to jednom nije uspjelo..
- Donnie Darko
- Kontakt:
Smiju i 4BIHfan je napisao/la:Ja mislim da max. 3 ekipe smiju biti ukljucene u trade.majestic24 je napisao/la:Kad vec pricamo o trade-ovima,de mir recite koji je najveci trade ikad napravljen. Mislim ono da je sto vise klubova ukljuceno i sto vise igraca
-
Thecoldfear
- Kontakt:
Donnie Darko je napisao/la:Smiju i 4BIHfan je napisao/la:Ja mislim da max. 3 ekipe smiju biti ukljucene u trade.majestic24 je napisao/la:Kad vec pricamo o trade-ovima,de mir recite koji je najveci trade ikad napravljen. Mislim ono da je sto vise klubova ukljuceno i sto vise igraca
ma nije bilo boljeg trejda od Minessote i Bostona, kad je Boston dao 8 ili 9 igraca + 2 picka za Garnetta i jos 2 igraca...to je najveci trejd za koji sam cuo
5 igraca je Boston poslao.Thecoldfear je napisao/la: ma nije bilo boljeg trejda od Minessote i Bostona, kad je Boston dao 8 ili 9 igraca + 2 picka za Garnetta i jos 2 igraca...to je najveci trejd za koji sam cuo
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Pa kako god moramo bigmena dovest da neutraliziramo toNEZALAGANJE je napisao/la:Postujem tvoje misljenje,ali ga ne dijelim....LBJ MVP je napisao/la:Mi smo 4. na zapadu(Dallas,OKC i Grizzliesi su ispred nas)kako zasad stoje stvari,al nažalost jedini ne radimo ništa da idemo gore.Sreća pa ni OKC i Memphis ništa ne rade.S jednim visokim igračem sigurno bi bili no.1,ali koga da uzmemo.Ne vjerujem da će Nene pristat na siću od nas kad može zgrnut love u drugim timovimaNEZALAGANJE je napisao/la:@LBJ Ma samo nek Dallas i dalje dovodi jake ofanzivne igrace,a slabe defanzivno i ja zadovoljan....Kad god su bili jaci ofanzivno od nas,redovno smo ih mlatili...Sad kad nema Chandlera,ko ce sprijeciti penetracije Tony-a i Manu-a?? Ko ce cuvati Duncan-a,makar on imao i 35?? S Haywood-om im to jednom nije uspjelo..Mislim da samo MEM ima prednost u odnosu na nas
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
To svakako....Ma nesto mi 'mute' sa ovim ugovorom Dice-a(99% se ne vraca),a Kaman ide iz LAC,ako oni meciraju ponudu GS za Jordana....Hmm...
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- Cincinnatus
- Kontakt:
ja kretena u pm.. 
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
Moguć povratak Jamala Crawforda u Knickse, Bibby potpisao jednogodišnji ugovor.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- Donnie Darko
- Kontakt:

Jedva ga prepoznah jbt

Ovaj izgleda ko da je 50 kila izgubio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.