Safet Susic ostaje DA / NE ?!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Arnelinho
Kontakt:

Re: Safet Susic ostaje DA / NE ?!

Post Postao/la Arnelinho » 17 nov 2011, 13:37

Juve-TZ je napisao/la: Jos nesto govorite, nadzivio je one iz saveza...pa nije njih pape otjerao, njih je samo stigao zakon i bilo je krajnje vrijeme da se to desi, papetu je to samo dobro doslo jer je mogao raditi u normalnim uvjetima za razliku od drugih selektora prije njega...
Mislim da je lakše raditi dok znaš da imaš savez, nego onda kada ne znaš hoće l' se raspasti ili ne. Slažemo se ?
Juve-TZ je napisao/la:Govorite obezbjedio baraz ranije od svih, pa pogledajte kakvu smo grupu imali...nije uopste bilo konkurenta, nestabilna Francuska, slabasna Bjelorusija, slaba Albanija, Rumunija ciji se savez i fudbal nalaze u najgoroj situaciji otkad igraju fudbal...naravno da smo tu trebali biti drugi, svaki trener bi tu bio drugi..
Ovde se ne slažem. Nemoj da se lažemo, Rumuni ako ne igraju po Portu, Interu, Stuttgartu, Udineseu itd.(a igraju i to vrlo zapažene role) onda imaju igrače iz Steaue, Dinama i njihovih velikih klubova. Rumunija je itekako jaka reprezentacija i po kvalitetu su ispred nas.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Fanfara
Kontakt:

Post Postao/la Fanfara » 17 nov 2011, 13:37

IDI IDI IDI DOK SE VIDI ! POVEDI I OVE ŠTO TE VOLE SA SOBOM .... KOLIKO TE BRANE ZASLUŽILI SU BAR PO JEDAN STANČIĆ U PARIZU !

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 17 nov 2011, 13:41

ramiral je napisao/la:
Juve-TZ je napisao/la:Nas najveci argument je ona katastrofa od prije dva dana...

Sta je prije bilo, koga je doveo, sta je radio nikoga ne boli briga....vazno je kako se zavrsilo, a zavrsilo se gore nego 2009. i to je nas najveci argument! Osramotio je i sebe kao trenera i drzavu....

Nasi argumenti su jos ti da je covjek dozivo tri teska poraza protiv Portugala, Francuske i Rumunije, da je u najmanje 6-7 utakmica katastrofalno postavio tim, da imamo vise ocajnih partija nego dobrih, da je najlosiji motivator, da nema fleksibilnost koja je potrebna da se jedna utakmica od 90 minuta odradi tj da covjek ne moze okrenuti utakmicu nego kada pogrijesi sa postavkom ljudi nas po obicaju uvijek i ubiju u pojam, a on suti i slaze face, da je u reprezentaciju uvrstio neke likove koji ni u snu tu ne bi igrali (avdukic,mravac,maletic,muslimovic,zec...svi ili igraci sa malo talenta ili igraci u ocajnoj formi), da je i sam kriv sto smo na kraju dosli do toga da nam treba pobjeda u Francuskoj( Tamo protiv albanije rekao da ide na bod i bio zadovoljan bodom), sto je u jednoj od najlaksih grupa koje smo ikada imali sa najjacim timom koji smo ikad imali odigrao najkilavije kvalifikacije

Svaka normalna reprezentacija koja sama sebe cijeni bi pustila Susica da ide u ovom trenutku...ali mi nismo takvi

Zato nikad necemo ni uspjeti, sve prihvatamo daj sta das...Kazemo pa ko ima bolji? I onda se kasnije zalimo sto ne prodjemo, a sami pristajemo na male ambicije...

Ciro je poslije boljed dvomeca sa Portugalom otjeran kao pas, a ovdje se sad uzdize susic koji je imao dva puta laksu grupu i dva puta jacu ekipu od cire...
Stvarno ste mnogo pristrani..idete na silu da nahvalite covjeka koji to nije zasluzio, ima onu tuznu facu i meni ga bude zao sto se ovako zavrsilo, ali treba biti realan i gledati kakav je on kapacitet i mozel se s njim da nam se ne bi omaklo protiv Grka i Slovaka, a omaci ce se...
Sve boldano si pogriješio i pogrešno interpretirao, nemam pojma koju si ti utakmicu gledao u utorak naveče ali da si gledao (i vidio) Pape je promijenio formaciju na početku drugog poluvremena dok ublehar, manipulator i petljanac od prošlog trenera to nije imao damu da uradi niti u jednom momentu revanša na Bilinom polju, dalje na tom istom nama dragom stadionu Turci su nas rasuli kao beba zvečku i samo je pitanje sreće od Boga koji nam je poslao pomoć u vidu stative i raspoloženja Supića da se i tu nismo proveli kao bosi po trnju.
Pape je pokušao sa promjenom formacije u drugom, ali fasovali smo crveni i sve je krenulo u honduras.
I koje su to očajne partije bile?
Rumunija kući? Bjelorusija u gostima? Albanija obe? Francuska gostujuća?
Pa vidi ja sam misljenja da se nakon 10-15 minuta u utorak primjetilo da ne ide...odmah je trebao mijenjati nesto u nacinu na koji igramo, dali smo taj pogodak i on se ponadao da mozemo nesto i u drugom opet nastavi covjek igrati isto kako smo poceli...tu je ta fleksibilnost, mogao se izvuci povoljniji rezultat da su se radile neke stvari koje su se trebale raditi da se ublaze ti napadi portugala ili da pokusamo napraviti neki balans...100 stvari se moglo uraditi ali mi nismo nista pokusali i izgledalo je kao da su portugalci neka momcad koja vrijedi 5 puta manje, a ne mi..

Ovo za ciru, hajmo reci da je mozda mafijas iza lica djeteta...mafijas je ali je uradio jedno malo cudo, imali smo tezu grupu i slabiji tim...Spanci su nas jednom bas nadigrali, jednom dali onaj pogodak za 1:0 koji je mozda bio i opsajd, Turska nas je nadigrala i bila je kvalitetnija i jaca u Turskoj, ovako smo se borili i taj trud nam je nekako dao taj 1:1, belgiju smo razvalili, one manje dobili naravno i meni je to bilo dosta za onu ekipu koja je igrala kod cire i koja je bila manje iskusna i mladja...Manipulator jeste, ali smo sacuvali ponos protiv portugala i na kraju primili samo 2 gola...sto je meni dovoljno jer su se borili i bez dosta igraca u zenici pali casno, a u portugalu ih nadigrali i pogodili dvije precke i stativu, moze se reci tamo nesretno izgubili...

Et sto mislim to za te dvije stvari....

Halix
Kontakt:

Post Postao/la Halix » 17 nov 2011, 13:45

Elegant je napisao/la:
Halix je napisao/la:Sušić je smiješan trener...ali nije smiješan koliko je žalostan , ljudi tuga fakat tuga plaće mi se šta je vam šta vam je ????
izgubili smo utakmicu obruko nas je cijelu državu bitnu ako ne najbitniju utakmicu i to :
6 komada :!: :o
Izgubio je od Portugala koji ce da pregazi vecinu protivnika na Euru, vidim da zaboravljas da je on uveo profesionalizam za razliku od nekih trenera za sloganom (y*** im majku). On nas je doveo u baraz dva kola prije kraja kvalifikacija.

Aha stvar je u tome što lik igra prezatvoreno što nema mud* ,napad je najaća odbrana ,ne mogu oni nama davat golove ako smo na njihovoj polovici, težište igre se trebalo prebaciti na njiovu stranu ali to ne može protiv portugala sa jednim napadaćem pa 4-ca čuvali Džeku, a za to je kriv sušić i njegova formacija i taktika a pogotovo njegov strah !!!Mi smo se njima naguzili u Lissabonu a mogli smo ih Kara**!!! :lol:
Mi smo i ovako dali gotovo 4 gola .pored dva data imali smo prećku Bez obzira što je bio offside a i Miske se komotno prošeto kroz njihov 16-ac ,kažem da smo igrali sa Vedom koji puno trći i koji ostavlja prostora Džeki moglo se bolje odigrat jer ruku na Srce njima je najslabija karika odbrana to se vidjelo i u ovim kvalifikacijama !
Aha gazit če ko što su gazili Kipar,Island i Dansku....

Ko je tvoj izbor za selektora ? Obrazlozi !

Sergej Barbarez ili eto Vaha,ali ipak Sergej Sergej Sergej Barbarez !Kad ako ne sad ??? :D
Ciro je poslije boljed dvomeca sa Portugalom otjeran kao pas, a ovdje se sad uzdize susic koji je imao dva puta laksu grupu i dva puta jacu ekipu od cire...
Licemjerje !

Taj isti Ciro je samo vidio pare, sto se i dokazalo.
Haj se zakuni da pape nije vidio pare,da nije uzo nekoliko Milliona šta je portugalu bilo dati 5,6 milliona ipak samo Ronaldo bi izgubio oko 40 Milliona da se nisu plasirali ! ;)
Pod prečku u devet banki.... :)

Halix
Kontakt:

Post Postao/la Halix » 17 nov 2011, 13:50

Zarulja je napisao/la:
Halix je napisao/la:Sušić je smiješan trener...ali nije smiješan koliko je žalostan , ljudi tuga fakat tuga plaće mi se šta je vama šta vam je ????
izgubili smo utakmicu obruko nas je cijelu državu bitnu ako ne najbitniju utakmicu i to :
6 komada :!: :o
Realno je rezultat trebao biti 4:1 mozda 4:2... toliko su oni jaci + sudija... mi da smo imali 2 Dzeka u napadu 4 Pjanica u sredini i 4 spahica u odbrani nebi mogli proci... jesmo li gledali istu utakmicu? Ljudi su bolji, brzi, spretniji i odlucniji... Pape je jedino mogao izaci na teren pa zaigrati... stvarno ima ovdje neobjetivnih...
Jesmo nisu nas morali razvaliti ko Beba zvećku,nikad prije naša Reprezentacija nije primila 6 komada ,nema potrebe da igraju dva Edina Dovoljno je bilo da je poćeo sa Vedom !

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 17 nov 2011, 13:50

Arnelinho je napisao/la:
Juve-TZ je napisao/la: Jos nesto govorite, nadzivio je one iz saveza...pa nije njih pape otjerao, njih je samo stigao zakon i bilo je krajnje vrijeme da se to desi, papetu je to samo dobro doslo jer je mogao raditi u normalnim uvjetima za razliku od drugih selektora prije njega...
Mislim da je lakše raditi dok znaš da imaš savez, nego onda kada ne znaš hoće l' se raspasti ili ne. Slažemo se ?
Juve-TZ je napisao/la:Govorite obezbjedio baraz ranije od svih, pa pogledajte kakvu smo grupu imali...nije uopste bilo konkurenta, nestabilna Francuska, slabasna Bjelorusija, slaba Albanija, Rumunija ciji se savez i fudbal nalaze u najgoroj situaciji otkad igraju fudbal...naravno da smo tu trebali biti drugi, svaki trener bi tu bio drugi..
Ovde se ne slažem. Nemoj da se lažemo, Rumuni ako ne igraju po Portu, Interu, Stuttgartu, Udineseu itd.(a igraju i to vrlo zapažene role) onda imaju igrače iz Steaue, Dinama i njihovih velikih klubova. Rumunija je itekako jaka reprezentacija i po kvalitetu su ispred nas.
Za ovu prvu stvar se moze reci da je imao mjesec dana bas neugodan dok smo bili u onoj situaciji, ali da mu je od tog trenutka mnogo lakse raditi sa osimom koji mu je kao drugi otac nego sa onim likovima koji su sad po sudovima :)

Rumuni imaju jak tim i jacu ligu dosta od nase...slazem se, ali oni zadnjih godina ne mogu nista da urade, koga god da postave to ne ide, turbolencije su velike, savez los, ekipa koja nema hemiju...oni su bili zreli za ispasti i ovaj put i krenuli su na to da uvedu neke mladje igrace i da se pozdrave sa ovim kvalifikacijama nakon sto su dozivjeli one poraze od srbije i drugih i zavrsili 4 ili 5. u onoj grupi prije nas...
Mozda ce i nasa reprezentacija biti kao njihova za nekih 5 godina ali sve dok su ovi momci koje pozivamo zeljni igre i uspjeha u rep mi mozemo...dok kod njih chivu,mutu,lobont i jos neki stvarno nemaju tu zelju vise da nesto uspiju sa reprezentacijom

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 17 nov 2011, 13:51

Ako analiziramo dvomeč protiv Portugala, vidimo da smo 160 minuta bili lošiji takmac, a 20 minuta bolji. Kada bolji? Onih 20 minuta kada je ušao Ibišević i kada smo odigrali sa dva špica. Portugalci se izgubili. Čudi me da to Pape nije shvatio.
Papeta ne treba tjerati. Čovjek će sam otići, samo se bojim da ne bude prekasno. Ako otjeramo Papeta, koga dovesti!!!??? Znači, svako je zamjenjiv, ali treba prvo naći kvalitetniju zamjenu. Ukoliko to imamo, ja sam da se Papetu zahvalimo na učinjenom, a ako ne onda ga podržati i pustiti da radi.
O tome, osim navijača, riječ treba da daju stručnjaci iz FSBiH.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Kuko
Kontakt:

Post Postao/la Kuko » 17 nov 2011, 13:52

Juve-TZ je napisao/la:
ramiral je napisao/la:
Juve-TZ je napisao/la:Nas najveci argument je ona katastrofa od prije dva dana...

Sta je prije bilo, koga je doveo, sta je radio nikoga ne boli briga....vazno je kako se zavrsilo, a zavrsilo se gore nego 2009. i to je nas najveci argument! Osramotio je i sebe kao trenera i drzavu....

Nasi argumenti su jos ti da je covjek dozivo tri teska poraza protiv Portugala, Francuske i Rumunije, da je u najmanje 6-7 utakmica katastrofalno postavio tim, da imamo vise ocajnih partija nego dobrih, da je najlosiji motivator, da nema fleksibilnost koja je potrebna da se jedna utakmica od 90 minuta odradi tj da covjek ne moze okrenuti utakmicu nego kada pogrijesi sa postavkom ljudi nas po obicaju uvijek i ubiju u pojam, a on suti i slaze face, da je u reprezentaciju uvrstio neke likove koji ni u snu tu ne bi igrali (avdukic,mravac,maletic,muslimovic,zec...svi ili igraci sa malo talenta ili igraci u ocajnoj formi), da je i sam kriv sto smo na kraju dosli do toga da nam treba pobjeda u Francuskoj( Tamo protiv albanije rekao da ide na bod i bio zadovoljan bodom), sto je u jednoj od najlaksih grupa koje smo ikada imali sa najjacim timom koji smo ikad imali odigrao najkilavije kvalifikacije

Svaka normalna reprezentacija koja sama sebe cijeni bi pustila Susica da ide u ovom trenutku...ali mi nismo takvi

Zato nikad necemo ni uspjeti, sve prihvatamo daj sta das...Kazemo pa ko ima bolji? I onda se kasnije zalimo sto ne prodjemo, a sami pristajemo na male ambicije...

Stvarno ste mnogo pristrani..idete na silu da nahvalite covjeka koji to nije zasluzio, ima onu tuznu facu i meni ga bude zao sto se ovako zavrsilo, ali treba biti realan i gledati kakav je on kapacitet i mozel se s njim da nam se ne bi omaklo protiv Grka i Slovaka, a omaci ce se...
Sve boldano si pogriješio i pogrešno interpretirao, nemam pojma koju si ti utakmicu gledao u utorak naveče ali da si gledao (i vidio) Pape je promijenio formaciju na početku drugog poluvremena dok ublehar, manipulator i petljanac od prošlog trenera to nije imao damu da uradi niti u jednom momentu revanša na Bilinom polju, dalje na tom istom nama dragom stadionu Turci su nas rasuli kao beba zvečku i samo je pitanje sreće od Boga koji nam je poslao pomoć u vidu stative i raspoloženja Supića da se i tu nismo proveli kao bosi po trnju.
Pape je pokušao sa promjenom formacije u drugom, ali fasovali smo crveni i sve je krenulo u honduras.
I koje su to očajne partije bile?
Rumunija kući? Bjelorusija u gostima? Albanija obe? Francuska gostujuća?
Pa vidi ja sam misljenja da se nakon 10-15 minuta u utorak primjetilo da ne ide...odmah je trebao mijenjati nesto u nacinu na koji igramo, dali smo taj pogodak i on se ponadao da mozemo nesto i u drugom opet nastavi covjek igrati isto kako smo poceli...tu je ta fleksibilnost, mogao se izvuci povoljniji rezultat da su se radile neke stvari koje su se trebale raditi da se ublaze ti napadi portugala ili da pokusamo napraviti neki balans...100 stvari se moglo uraditi ali mi nismo nista pokusali i izgledalo je kao da su portugalci neka momcad koja vrijedi 5 puta manje, a ne mi..

Ovo za ciru, hajmo reci da je mozda mafijas iza lica djeteta...mafijas je ali je uradio jedno malo cudo, imali smo tezu grupu i slabiji tim...Spanci su nas jednom bas nadigrali, jednom dali onaj pogodak za 1:0 koji je mozda bio i opsajd, Turska nas je nadigrala i bila je kvalitetnija i jaca u Turskoj, ovako smo se borili i taj trud nam je nekako dao taj 1:1, belgiju smo razvalili, one manje dobili naravno i meni je to bilo dosta za onu ekipu koja je igrala kod cire i koja je bila manje iskusna i mladja...Manipulator jeste, ali smo sacuvali ponos protiv portugala i na kraju primili samo 2 gola...sto je meni dovoljno jer su se borili i bez dosta igraca u zenici pali casno, a u portugalu ih nadigrali i pogodili dvije precke i stativu, moze se reci tamo nesretno izgubili...

Et sto mislim to za te dvije stvari....
Jel ponos sacuvan u Zenici kad je pukla petarda od rezervnog sastava Spanije?

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 17 nov 2011, 13:52

Svega i svačega ovdje. slika
Hayley <3

Halix
Kontakt:

Post Postao/la Halix » 17 nov 2011, 13:55

@Kuko
- To su dvije neuporedive utakmice , mogli smo tu utakmicu izgubiti sa 100 nula opet bi igrali baraž !

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 17 nov 2011, 13:56

http://www.6yka.com/nakon-portugala-dob ... o-zasluili" onclick="window.open(this.href);return false;
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 17 nov 2011, 13:56

mozete ga voljeti ili nevoljeti ali dvije stvari mu se ne mogu halaliti da mu je "kruna na glavi":

1.baraz, zasto nece da kaze da je pogrijesio, zasto sad ne pokrije svoje igrace i kao svaki veliki trener i gospodin ne preuzme odgovornost na sebe, sigurno bio porastao u ocima svakog od nas...

2. nikad mu necu oprostiti ono sakrivanje kad gubimo, kad smo gubili od Rumuna pa i sad u Portugalu covjeka nema nigdje, zabije se u onu klupu i nastima onu svoju facu kao da su mu sve ladje potonule, pa sta onda ocekivati od igraca nego blamazu kakvu smo i dozivjeli u Rumuniji i Portugalu.

Safete daleko si ti od dobrog trenera a jos dalje od gospodina

definitivno NE
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 17 nov 2011, 13:56

@ kuko

Ja mislim da je ta utakmica bila utakmica zadnjeg kola, potpuno nevazna...jer smo bili ispred turske 7 bodova :D

Ova utakmica protiv portugala je od te mnogo mnogo vaznija...ako cemo porediti ovu utakmicu u portugalu mozemo je na neki nacin porediti sa utakmicama protiv portugala 2009.

High

Post Postao/la High » 17 nov 2011, 14:00

Kako samo davite sa tom pričom da je trebao igrati sa DVA napadača,Bože dragi.Je li shvatate da se u fudbalu nekad' moraš PRILAGODITI načinu igre protivničke ekipe ? Pogotovo ako imaš ekipu u kojoj igraju Pepe,Ronaldo,Nani,Meireles,Coentrao ? Šta je trebao,ubaciti Ibiševića i izgubiti mjesto u sredini ? Rizikovati zbog Ibiševića,koji se obrukao u Zenici ? Zapita li se ko je li vrijedi ubaciti njega i izgubiti mjesto na nekim drugim pozicijama,dati PREVIŠE PROSTORA ? Ronaldu,Naniju ? Pa jedva su ih pokrili i čuvali ovako,a ne još sa tim ''gubitkom'' pozicije ?

Svi ste vi skauti,menadžeri,treneri i selektori,balavurdijo iskompleksirana.Dok smo pobijeđivali,furali ste ono ''bodove piši,igru briši.'' Fuj
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Kuko
Kontakt:

Post Postao/la Kuko » 17 nov 2011, 14:01

Fanfara je napisao/la:kako ću pljuvat po vama kad počnete jedan po jedan hvalit sljedećeg selektora koji dođe mjesto ovog šarlatana( a to će biti Barbarez vrlo vjerovatno jer ima strašno jak lobi u i oko Saveza) .. ne mogu da vjerujem .. ovaj debil piše kako smo igrali sa svemircima,a prije 2 dana je postavljo sliku Ronalda s grudnjakom,drugu na kojoj plače,treću na kojoj traži pomoć od Platinija,sudije.. petog,desetog ..pa šta su onda Španija,Holandija,Njemačka,Brazil,Argentina,Urugvaj ako su ovi svemirci ? Zašto onda serete i stavljate nas u vrh svjetskog fudbala..evo hajmo onda bit realni do kraja.. Sljedeće kvalifikacije , treće mjesto realan ishod , drugo uspjeh , prvo nemoguće,četvrto ne bi bilo loše i vozdra ..
Ti to tako svakom ko ima razlicito misljenje od tebe ili sam ja izuzetak?

I kakve veze uopste ima sto je neko postavljo slike od Ronalda, za tebe to automatski znaci da on misli kako je Ronaldo smijesan igrac??

Kuko
Kontakt:

Post Postao/la Kuko » 17 nov 2011, 14:05

Halix je napisao/la:@Kuko
- To su dvije neuporedive utakmice , mogli smo tu utakmicu izgubiti sa 100 nula opet bi igrali baraž !
Iz tog ugla si u pravu.. ali mi pricamo o nekom ponosu..

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 17 nov 2011, 14:06

U slucaju da Susic ode, sto naravno, ne prizeljkujem bas, ko bi mogao biti nasljednik ?
Vaha i Hadzibegic ne dolaze u obzir, jer vec treniraju drugi tim, tako da od toga nema nista.
Riskantna opcija bi bila Sergej Barbarez, nema trenerskog iskustva, ali siguran sam da zeli preuzeti reprezentaciju kad/tad. Ako dodje do odlaska Susica, Zlatko Kranjcar bi isto mogao biti moguci kandidat.
Dvojicu sam jos zaboravio:
slika

Halix
Kontakt:

Post Postao/la Halix » 17 nov 2011, 14:07

Šta reće Sušić prije Tekme ako damo 1 go trebali bi proći ,mi primili 6 a dali 2 i nismo prošli :lol:
U Zenici (našoj lijepoj)je govorio da sigurno to neće biti utakmica bez golova a završena je nulja nulja :!: ;)
Protiv rumuna mi smo kvalitetni od njih , protiv albanije dovoljan nam je bod ...bla bla bla nismo mi svijetski pvaci šta ste oćekivali....
Gospodine Sušiću mi smo oćekivali plasman na evropsko prvenstvo, jer to ova reprezentacija može jer ima ogroman potencijal ,a ne da osvojimo svijetsko ! :x

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 17 nov 2011, 14:08

Rizah je napisao/la: Ferguson je izgubio 5-0 od Chelsija, 6:2 od Cityija, Wenger 8:2 od Uniteda. Mourinjo je izgubio 5:0 od Barcelone. Daglish 4:0 od Tottenhama. Rednap 5:1 od Cityija. Da ne nabrajam dalje, poenta je da je svaki trener doživio jedan težak poraz u karijeri.
I svi su oni preživjeli, ali samo Pape ne može :lol:

Ćiro, drugi najbolji trener u historiji BH fudbala, je također doživio tri poraza ( Španija dva puta, Turska ) u grupi, a u baražu još dva. Dakle, Pape je doživio samo tri poraza u kvalifikacionim utakmicama a Ćiro 5. To je rang lista naših najboljih selektora. Treće zauzima Slišković.

Što se tiče fleksibilnosti, Pape je izgubio tri utakmice i u još jednoj je gubio 0:1 ( Rumunija ) i uspio je preokrenuti rezultat. Prije toga nikad nismo uspjeli preokrenuti rezultat u našu korist. Dakle, dominacija od samog početka, samo četiri puta smo gubili a tri puta izgubili. Pajinim riječima, dominacija je neminovnost.

Avdukić, Mravac, Muslimović i Zec su igrali i kod bivšeg selektora, prema tome oni su nasljedni igrači. Treba biti realan pa reći da je Muslimović naš najbolji treći napadač kojeg imamo. Maravac je naš najbolji četvrti štoper kojeg imamo.
Ali tu je protuargument. Što ne spominješ Papca, Zahirovića, Medunjanina koji su otkriće ovih kvalifikacija?

Da smo odigrali najkilavije kvalifikacije nismo, naprotiv, odigrali smo najkvalitetnije kvalifikacije jer smo već u 9. utakmici obezbjedili baraž a u 10. se borili za prvo mjesto. Isplai smo zahvaljujući penalu, Platiniju i sudiji. Kada smo to odradili bolje kvalifikacije? :lol:

Ćiro je otišao jer je potpisao ugovore sa tri mobilna operatera, da je ostao sva tri bi ga tužili. Ćiro je otišao jer je optužio Misketa za poraz, jer kada neko glumi trenera svih trenera normalno da će svako drugi biti kriv, samo on ne. Ćiro je otišao jer mu je troduplo veća plata u Kini nego li ovdje u Bosni. Ćiro je otišao jer njegov sin, nije uspio prodati nijednog igrača iz reprezentacije, jer niko nije želio da mu onj bude agent.

Sa Grčkom je već igrao, opet je Pape tu najbolji naš trener jer je odigrao jedini 0:0. Dakle to bi bio bod u kvalifikacijama. Pape je pobjedio Slovačku u gostima, dakle Pape bi nam donio 3 boda u gostima. Sve nas to navodi na zaključak, da već planiramo sa njim osvojiti 4 boda protiv ove dvije reprezentacije, odnosno 8 bodova u četiri utakmice ;)
Kad vec udaras po statistici, zato ne kazes da je Ciro imao gol razliku 25:13 u grupi u kojoj smo igrali Spanijom, dakle, svjetskim prvacima koji su takodjer bili dva puta evropski prvaci i jednom olimpijski pobjednici, te sa Turskom koja je osvajac treceg mjesta na Svjetskom prvenstvu dok su na Evropskom prvenstvu dogurali do polufinala. Takodjer tu je bila i neugodna Belgija, finalisti jednog Evropskog prvenstva te osvajaci cetvrtog mjesta na Svjetskom prvenstu.

Susic je imao gol razliku 19:14 u grupi sa Francuskom, svjetskom velesilom, osvajacima svih mogucih trofeja, te Rumunijom kojoj je najveci uspjeh dolazak do cetvrtine finala u Svjetskom i Evropskom prvenstvu.

Ostale nema potrebe spominjati.

Takodjer, treba reci da smo najveci poraz zabiljezilji upravo pod trenerskom palicom tvog miljenika, Safeta Susica .
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Kuko
Kontakt:

Post Postao/la Kuko » 17 nov 2011, 14:08

Svi uporno pricate kako Pape ima bolju ekipu od Cirine, a niko ne spominje da ovaj Portugal sa Ronaldom za klasu bolja ekipa. I ovdje da Ronaldo nije igrao ne bi mi primili vise od 2-3...
Zadnja izmjena: Kuko, dana/u 17 nov 2011, 14:11, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], sve5 i 23 gosta.