OKK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

wienultras
Kontakt:

Re: OKK Sloboda Tuzla

Post Postao/la wienultras » 07 nov 2013, 12:37

staragarda je napisao/la:pa sta se koji k.u.r.a.c onda svi trgamo da se ne ugasi FK....pa evo onda sjajnog recepta da budemo najbogatiji klub u regiji....da ugasimo FK a u nasim srcima ce i dalje to bit isti klub....krenemo iz zadnje lige bez duga i sa dobrim igracima i eto nas za 5,6 godina u PL bez dugova...svakako ovu federalnu cemo igrat jos bog dragi zna koliko...znaci
GASITE FUDBALSKI KLUB SLOBODU...SVAKAKO FUDBAL NECE NESTAT AKO NESTANE OVE SLOBODE....
kakvo razmisljanje,bgt :shock: :shock: ..i jos od istih ljudi koji se svim srcem bore da se ne ugasi FK :o :o ...nevjerovatno
ko spominje gasenje fk :shock:
mjesas pojmove,ili namjerno se pravis....naivan...
u kosarci imamo tri lige,pazi tri :!: znaci sa pravim nacinom rada,u prvoj ligi si za 2 god :!:
slobodi je svakako prijetilo izbacivanje iz lige suspenzija zbog duga...ljudi su pokusali uraditi sto su mislili da je najbolje,nekom dobro,neko neprifata,boze moj..bilo,i gotovo,kada je trebalo,niko se nije sem sulje oglasio sad ko fol sve veliki navijaci,ovo ono...
druga stvar,slobodu nece,i da mogu ugasiti,jer nebi igrala premier ligu 20 god..mozda i nikada vise..uostalom,hebe mi se...tebi je neke stvari tesko objasniti.ti si upravu i kraj borbe ;)
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 07 nov 2013, 12:44

Previse se raspravljate o gasenju klubova Slobode, ja ne znam sta se sa vama desava, umjesto da idemo na utakmice i da podrzimo sve nase klubove pod imenom "Sloboda" vi ovdje raspravljate ko ce dati najbolji savjet, ko ce da bude upravu a ko nije upravu, da vidim ko je od vas ovdje kupio sezonsku kartu FK Sloboda i OKK Slobode ? Hajde pokazite navijaci ili cete i dalje palamudit ovdje kao sto ste i dosad radili. Da nije smijesno bilo bi zalosno.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 07 nov 2013, 12:49

fukara87 je napisao/la:Previse se raspravljate o gasenju klubova Slobode, ja ne znam sta se sa vama desava, umjesto da idemo na utakmice i da podrzimo sve nase klubove pod imenom "Sloboda" vi ovdje raspravljate ko ce dati najbolji savjet, ko ce da bude upravu a ko nije upravu, da vidim ko je od vas ovdje kupio sezonsku kartu FK Sloboda i OKK Slobode ? Hajde pokazite navijaci ili cete i dalje palamudit ovdje kao sto ste i dosad radili. Da nije smijesno bilo bi zalosno.
za okk nisam,ja fk kupljene dvije juce,iako nemogu cesto na utakmice,otac i brat mogu,tako da sam ih pocastio sa 2 ul..niko se nemora pravdat nikom ovdje...svako je navijac na svoj nacin,i svako je voli na svoj nacin...svakom svacije
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 07 nov 2013, 13:02

Evo jedna od ulaznica koju sam ja sacuvao.

slika
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 07 nov 2013, 13:05

aaaaa koja je ovo tekma bila, kad nisam umro jbt ..i neko kaze "to je isti klub", qrac moj isti kad srce nece nikad vise zadrhtat ko tad a glas puknut .... mozda nekad u buducnosti a sad se ni pocesao ne bi da igraju ovakvu tekmu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 07 nov 2013, 14:11

Dobro, shvatili smo, jel morate svaki dan doci i da kazete kako nemate emocije za ovaj klub ali mozda u buducnosti se nesto rodi.
Eto vi ste volili Ditu, trenirali, bili dio nje, prozivljavali sve poraze i pobjede, stojali satima u redu za ulaz a mi nismo i drago nam je da je ugasena i da smo dobili drugi klub :roll:

Ugasena nije nego zamrznuta, a evo po treci put postavljam pitanje koje je drugo rjesenje bilo :?:
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 07 nov 2013, 14:43

Pupi04 je napisao/la:Dobro, shvatili smo, jel morate svaki dan doci i da kazete kako nemate emocije za ovaj klub ali mozda u buducnosti se nesto rodi.
Eto vi ste volili Ditu, trenirali, bili dio nje, prozivljavali sve poraze i pobjede, stojali satima u redu za ulaz a mi nismo i drago nam je da je ugasena i da smo dobili drugi klub :roll:

Ugasena nije nego zamrznuta, a evo po treci put postavljam pitanje koje je drugo rjesenje bilo :?:
Rjesenje Glasgow Rangers.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 07 nov 2013, 16:03

neno#4 je napisao/la:
Slatinash_7 je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:Konkretno, koliko je na njemu Sloboda zaradila? Dalje, sta je on uradio za Slobodu u teskim trenucima, vratio se u klub koji ga je napravio da zavrsi karijeru? Ja zelim Slobodi da uspije, da se vrati u vrh nase kosarke, ali ce to ici puno tesko..Puno teze nego sto se misli..Kad kazem vrh nase kosarke, tu mislim na duele sa najboljim Sirokim i Igokeom..Nasa cirkus liga je presmijesna i neozbiljna..
Ne znam koliko je na njemu Sloboda zaradila al nije sve u soldima :D nije se vratio u klub da zavrsi karijeru jer fizicki nije bio na nivou,kao ni Mrsic..Dao je Slobodi najmanje kao i svi ostali veliki igraci,toliko mu je i vraceno i to je to..Neki zaboravljaju da je Damir odbio neke unosnije ponude da bi ovdje bio trener,makar je tako rekao na pocetku sezone..
Iskren savjet, nemoj vjerovati svemu sto cujes..Mula je u Slobodi zato sto nigdje nije mogao drugo poceti kao trener..To ti ja tvrdim iz pouzdanih izvora..
Nesto slicno kao i Aco Petrovic jel'? I on je dosao u BiH volontirati jer nije imao nigdje prodju?
Nije mi bas jasno da pored nasih "strucnjaka" "ovi anonimusi" imaju sanse. Da mozda nije bilo nekog boljeg od Ace za selektora, a da je u BiH i da je nesto dao za BH kosarku?
Da li ima mozda neki od trenera u BiH, koji bi bolje vodio Slobodu od Mulaomerovica? Mulaomerovic je, dokazalo se najbolje rjesenje. Nama tuzlacima sigurno jeste.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 07 nov 2013, 16:07

Pa iskren da ti budem, Aco u tom trenutku nije imao nigdje drugo da radi. I dobio je nagradu za kvalifikacije, nemoj da mijesamo kruske i jabuke. Nista nije dzaba..
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 07 nov 2013, 16:17

neno#4 je napisao/la:Pa iskren da ti budem, Aco u tom trenutku nije imao nigdje drugo da radi. I dobio je nagradu za kvalifikacije, nemoj da mijesamo kruske i jabuke. Nista nije dzaba..
Pa jbg. ni OKK Sloboda nije imala bolje rjesenje od Mulaomerovica. Mulaomerovic pokazalo se zna da vodi ekipu, plus on je nas sugradjanin. Najbitnije sto je Mejdan opet najpopunjenija dvorana u BiH. Za nas je Mulaomerovic plus, za konkurente veliki minus.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 07 nov 2013, 16:24

klasik je napisao/la:
Pupi04 je napisao/la:Dobro, shvatili smo, jel morate svaki dan doci i da kazete kako nemate emocije za ovaj klub ali mozda u buducnosti se nesto rodi.

Rjesenje Glasgow Rangers.

A kakvo je to rjesenje? Nemojte molim vas lupati onako nasumice.

Glasgov Rangers je prije svega za razliku od Slobode Dite bilo akcionarsko drustvo. Dalje, to akcionarsko drustvo je otislo pod stecaj i promijenilo ime u RFC 2012 plc. S druge strane, osnovano je novo drustvo ogranicene odgovornosti pod imenom Sevco Scotland Ltd koje je za 5 miliona funti odkupilo od akcionarskog drustva (RFC 2012 plc) IP, ugovore i ko zna sta jos, nakon toga su dobili dozvolu da krenu iz zadnje lige, a onda su se onda preimenovali u The Rangers Football Club Ltd. Tako da vidis kralju moj, to su dvije razlicite kompanije i ja ne vidim kakva je to prednost u odnosu na ono sto se desilo kod nas.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

DrzavaTuzla
Kontakt:

Post Postao/la DrzavaTuzla » 07 nov 2013, 16:57

http://www.fksloboda.ba/vijesti/564-okk ... odu-pokaiq" onclick="window.open(this.href);return false;

Od danas je OKK pridobio moje simpatije, jesam jeftin jbg ali mi ovo puno znaci.
www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 07 nov 2013, 17:49

DrzavaTuzla je napisao/la:http://www.fksloboda.ba/vijesti/564-okk ... odu-pokaiq

Od danas je OKK pridobio moje simpatije, jesam jeftin jbg ali mi ovo puno znaci.
Govorio sam to oduvjek. I moje simpatije su pridobili, ali necu reci da smo jeftini. Jednostavno trazimo ono sto zelimo. Obostrana korist i podrska je za respekt. FK Sloboda je nasa, OKK Sloboda je nasa. Sve Slobode u Tuzli su nase.

DrzavaTuzla
Kontakt:

Post Postao/la DrzavaTuzla » 09 nov 2013, 19:13

Evo ko hoce da prati. http://live.fibaeurope.com/www/Game.asp ... 727&lng=en" onclick="window.open(this.href);return false;
www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba

DrzavaTuzla
Kontakt:

Post Postao/la DrzavaTuzla » 09 nov 2013, 20:27

puna dvorana slika
www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 09 nov 2013, 20:44

65-72
Šteta .

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 09 nov 2013, 20:47

Kad im sad sef BeVbic uzme pola plate.. :lol:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 10 nov 2013, 00:39

pogledah ovo vcrs eto, i bolje da nisam :D ...uz izrazeno domacinsko sudjenje i 4000+ ljudi u dvorani ne pobijedit jednu prosjecnu ekipicu :? ...citam ovdje prije neke fantazije o ABA ligi, a ovi ne mogu iznijet ovu obicnu ligu...nema ondje skoro pa trunke kvaliteta..onaj Cupo sa u najmanju ruku sumnjivom motorikom gotov pa najbolji igrac, Hujdurovic ocekivano tanko, Miso i Jaha da su sta valjali maknuli bi nekad van BiH ili bar van Tuzle igrat ozbiljnu kosarku (ovo nije ozbiljna kosarka)...

ako cemo pricati sta fali ovoj ekipi, fali joj prvo playmaker. Jaha je nula, unistili su ih ljudi preko Jahe u zadnjem periodu, a onaj mali je premlad da bi bio prvi play...crnac nula b( dobro neko rece da valja ne bi igrao ovdje)..dalje fali centar , prava petica, ekipa nema centra pa ispasta i skok , a i Albijanic ih je unistio iznutra..
kad smo vec kod Albijanica, sto njeg nije potpisala ova uprava ako je toliko ozbiljna i sve to sto im se pripisuje. Momak bi sigurno radije u TZ igrao dje prakticno ljeto provodi i svaku pauzu i gdje je igrao vec nego u Mostaru, a jos i budala vidi da centra nemaju..bas me zanima njihovo objasnjenje zasto nije dosao, hajd da je vani otisao vec u Zrinjski ;) ..i fali jedan suter...jako tanak izbor igraca ima, svakom od njih vise nesto fali neg sto kvaliteta ima..

i na kraju Mulaomerovic neke vise nego cudne odluke, 4. period iskljucen Albijanic , ljudi izasli iz bonusa 7 minuta pred kraj on nije spustio ni jedne lopte pod kos da to iskoristi vec nesto nazor..

sve u svemu tanko, malo su se prepali i atmosfere , vise im je odmogla nego pomogla..kad smo vec i kod atmosfere, tacno navijaci su par put prelomili tekmu, kad Mejdan zagrmi fkt se na momente trese sve, ali dzaba je nema nista bez Fukara i stalnog navijanja...ovo spontano zagrmi 1-2 put pa to bude i cudno i neorganizovano, nema ni pjesme...ako misle ozbiljno s ovim klubom trebaju popricat i sa navijackom grupom, nije to to bez stalne pjesme i navijanja....
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 10 nov 2013, 01:02

ultrasstyle_tz je napisao/la:pogledah ovo vcrs eto, i bolje da nisam :D ...uz izrazeno domacinsko sudjenje i 4000+ ljudi u dvorani ne pobijedit jednu prosjecnu ekipicu :? ...citam ovdje prije neke fantazije o ABA ligi, a ovi ne mogu iznijet ovu obicnu ligu...nema ondje skoro pa trunke kvaliteta..onaj Cupo sa u najmanju ruku sumnjivom motorikom gotov pa najbolji igrac, Hujdurovic ocekivano tanko, Miso i Jaha da su sta valjali maknuli bi nekad van BiH ili bar van Tuzle igrat ozbiljnu kosarku (ovo nije ozbiljna kosarka)...

ako cemo pricati sta fali ovoj ekipi, fali joj prvo playmaker. Jaha je nula, unistili su ih ljudi preko Jahe u zadnjem periodu, a onaj mali je premlad da bi bio prvi play...crnac nula b( dobro neko rece da valja ne bi igrao ovdje)..dalje fali centar , prava petica, ekipa nema centra pa ispasta i skok , a i Albijanic ih je unistio iznutra..
kad smo vec kod Albijanica, sto njeg nije potpisala ova uprava ako je toliko ozbiljna i sve to sto im se pripisuje. Momak bi sigurno radije u TZ igrao dje prakticno ljeto provodi i svaku pauzu i gdje je igrao vec nego u Mostaru, a jos i budala vidi da centra nemaju..bas me zanima njihovo objasnjenje zasto nije dosao, hajd da je vani otisao vec u Zrinjski ;) ..i fali jedan suter...jako tanak izbor igraca ima, svakom od njih vise nesto fali neg sto kvaliteta ima..

i na kraju Mulaomerovic neke vise nego cudne odluke, 4. period iskljucen Albijanic , ljudi izasli iz bonusa 7 minuta pred kraj on nije spustio ni jedne lopte pod kos da to iskoristi vec nesto nazor..

sve u svemu tanko, malo su se prepali i atmosfere , vise im je odmogla nego pomogla..kad smo vec i kod atmosfere, tacno navijaci su par put prelomili tekmu, kad Mejdan zagrmi fkt se na momente trese sve, ali dzaba je nema nista bez Fukara i stalnog navijanja...ovo spontano zagrmi 1-2 put pa to bude i cudno i neorganizovano, nema ni pjesme...ako misle ozbiljno s ovim klubom trebaju popricat i sa navijackom grupom, nije to to bez stalne pjesme i navijanja....
ti ocito nisi upoznat sa time da je asim pars uz nagovor mule se vratio u slobodu da zavrsi karijeru ,bio sa ekipom i racunalo se na njega na poziciji centra .
lik se zbog povrede koljena odjednom zadnju sedmicu pred pocetak prvenstva vratio sa porodicom u tursku i tako ostadose bez centra u zadnji momenat .
kako bi on sad dobro doso sa tolikim iskustvom

a sto se tice albijanica pa nije to tako lako hajd ti nama ,nema on malu platu u zrinjskom ,uvijek su zrinjski ,siroki imali dobre sponzore privatnike ,nije lako njima uzeti igrace

ma po meni veca je potreba za nekim dobrim bekom suterom nego za centrom al et (cak i dva ne bi bilo lose dovesti) ,nemaju igraca koji su sposobni da sutevima sa poludistance i za 3 poena prave razliku na terenu.
veceras samo dva puta su pogodilli tricu (i to dva puta isti igrac,omerbasic ).nekoliko puta su imali otvorene suteve za 3 poena kad se lomila utakmica i to su fulali .
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 10 nov 2013, 01:07

" onclick="window.open(this.href);return false;
evo dio atmosfere sa vecerasnje utakmice

ev i slika jedna
slika
Zadnja izmjena: barca_87, dana/u 10 nov 2013, 01:39, ukupno mijenjano 1 put.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: AdinSally, Bistrik, JHam i 3 gosta.