Idealnih 11 nase (forumaske) repke
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Slatinash_7
- Kontakt:
Re: Idealnih 11 nase (forumaske) repke
Ako ja ne upadnem u U-21 nema smisla stvarno,pocet cu igrati za neki drugi forum pa cete vidjeti.Onda se zalite preko SS-a kako vam talenti idu ionako sam razocaran sto nisam pozvan u A-tim al to oprastam 

Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
- legenda reala
- Kontakt:
neutralan__ je napisao/la:A ko vam je kapiten ?Dylan Dog je napisao/la:
prosetali bi se kvalifikacijama.
Ja kao selektor sam traku dao Vuku iako Virtu vedri i oblači u ovoj reprezentaciji

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
- Kontakt:
Ja racunam mjesto na poziciji stopera . Rasni stoper tipa Saraba , Mikelini bi trebao imati mjesta u U17

- legenda reala
- Kontakt:
U-17

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Megamon
- Kontakt:
Prave se formacije bez mene.A svi znaju da imam glavu ala Blekic,da bi svaki korner bio pola gola 

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Smijao se, obećao i slagaolegenda reala je napisao/la:Virtu ti meni još nikad ne nađe onaj avatar ,a smijo si se i obećo ,onaj žuti što je admin prije imo![]()
![]()

Vidi sa adminom, dok je raspoložen ovih dana

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Goalgetter
- Kontakt:
Moja pozicija
. Svaka cast Legendo, obecavam da cu srcem igrati sa ss.ba 

- legenda reala
- Kontakt:
Ti ćeš u reprezentaciju U19Megamon je napisao/la:Prave se formacije bez mene.A svi znaju da imam glavu ala Blekic,da bi svaki korner bio pola gola
spisak se očekuje uskoro ,za tu reprezentaciju nisam najbolje upoznat u kvalitete igrača kao u A timu i U17 ,ali pomoće mi moji pomoćnici i normalno ko više plati ,obratite se Virtu4l ko želi u reprezentaciju U19 ,na pp mu se obratite i dogovorite se oko uslova ,pa će on mene obavjestiti

Daj ba nađi mi tu sličicu jbt

Vidi što me uvaljuje. Laže ljudi, nisam ja nikakav selektor, čuj U19... kod mene je duži... bar U30legenda reala je napisao/la:obratite se Virtu4l ko želi u reprezentaciju U19 ,)

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja mogu igrati za U21 jos,ali u nedostatku klasicnih ljevaka prekomandovan sam u A selekciju,dobar sam skoro ko Subasic,cekam da se Roma i Dortmund prestanu otimati oko njega i primjete mene u selekciji sportsport.ba foruma
Od Devila ocekujem najvise,Devil-Portillo bi trebala biti ta veza koja bi donosila golove
Imamo vec A i mladu reprezentaciju,ajmo napraviti i selekciju veterana,u obzir odlaze forumasi sa napunjenih 30 godina i vise

Od Devila ocekujem najvise,Devil-Portillo bi trebala biti ta veza koja bi donosila golove

Imamo vec A i mladu reprezentaciju,ajmo napraviti i selekciju veterana,u obzir odlaze forumasi sa napunjenih 30 godina i vise

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Evo Bosco se iz Banovića žali da mu ova pozicija ne odgovara, želi biti stoper ili napadač, u suprotnom će u Goražde sa pajserom...
P.S. legendo, čuo sam da je kod tebe U14 ?

P.S. legendo, čuo sam da je kod tebe U14 ?

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Megamon
- Kontakt:
Sta mislite napad Romaraio i drug Paja

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- legenda reala
- Kontakt:
Reci mu da ,ako se bude bunio neće nikako igrati ,daj javljajte se kandidati za U19 ,Virtu4l je napisao/la:Evo Bosco se iz Banovića žali da mu ova pozicija ne odgovara, želi biti stoper ili napadač, u suprotnom će u Goražde sa pajserom...
P.S. legendo, čuo sam da je kod tebe U14 ?![]()
Ako fali l.bek,tu sam,jest da je ispod nivoa meni kao A reprezentativculegenda reala je napisao/la:Reci mu da ,ako se bude bunio neće nikako igrati ,daj javljajte se kandidati za U19 ,Virtu4l je napisao/la:Evo Bosco se iz Banovića žali da mu ova pozicija ne odgovara, želi biti stoper ili napadač, u suprotnom će u Goražde sa pajserom...
P.S. legendo, čuo sam da je kod tebe U14 ?![]()

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Jesi li siguran da je kod tebe U19? Ja sam siguran da je U14legenda reala je napisao/la:Reci mu da ,ako se bude bunio neće nikako igrati ,daj javljajte se kandidati za U19 ,

EDIT: Kaže Bosco da si ti veliki vođa i da će poštovati sve tvoje odluke, slijepo će te pratiti.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Hocu i ja da igram,kad moze drinin vuk koji ima 100 nickova,mogu i jaVirtu4l je napisao/la:Trenera sam već izabr'o![]()

Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
- Slatinash_7
- Kontakt:
Ja sam mislio da mogu u U21 al haman da mi je U19 krajnji domet
mogu i na go nije problem.Tek da se zna da mi je ovo zadnja sezona za U19 vec sljedece ne ispunjavam kriterijume iskoristite to 

Slatina Bog i batina
- legenda reala
- Kontakt:
U19

jedva sastavi ,kasnije ide U21 i Veterani ,e tu je konkurencija najača

jedva sastavi ,kasnije ide U21 i Veterani ,e tu je konkurencija najača

legendo, ne reče mi, jeli kod tebe U14?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sviđa mi se moja pozicija u ovoj ekipi.Osjećam se ponosnim SS.BA forumašom 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.