Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Uzeh SE Xperia Arc S, dal sam se zayeb'o??
Na prvu mi je dosta dobar, al opet nisam siguran dal dobro prođoh, ipak je to puno para...
Ima li ko iskustva s takvim mobilnim..
Na prvu mi je dosta dobar, al opet nisam siguran dal dobro prođoh, ipak je to puno para...
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Bolje da si uzeo standardni arc, ako planiras probavati razne custom romove jer on ima dosta bolju podrsku nego arc s
Al dobar je i arc s
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Al dobar je i arc s
Sudeci po ovome sto vidim na internetu fantastican je, prepun opcija i mogucnosti, cuo sam da je osjetljiv - samo ga cuvaj da ti ne ispadne ili da ga ne pritisnes u đepu nabavi neku futrolu.brzi21 je napisao/la:Uzeh SE Xperia Arc S, dal sam se zayeb'o??
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_x ... s-4134.php
Koliko si platio ? Nisi se zeznuo u svakom slucaju.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ah naravno da ću čuvati, futrola je tu već. Inače sam tip koji čuva sve što ima, pa i telefone. Također nisam ih puno mijenjao. I to što sam imao, neki polovni budu, ne pretjerano dobri, pa hajd samo nek ima.Elegant je napisao/la:Sudeci po ovome sto vidim na internetu fantastican je, prepun opcija i mogucnosti, cuo sam da je osjetljiv - samo ga cuvaj da ti ne ispadne ili da ga ne pritisnes u đepu nabavi neku futrolu.brzi21 je napisao/la:Uzeh SE Xperia Arc S, dal sam se zayeb'o??
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_x ... s-4134.php
Koliko si platio ? Nisi se zeznuo u svakom slucaju.
E skoro se odlučim uzeti dobar telefon i eto izaberem ovaj Arc S. Na prvu mi se svidio pravo i opcije i izgled...
E sad ne znam kako će na dalje biti, nadam se neće biti problema.. Kupio ga za 280 ura, nov.
Valjda sam dobro ubo.
Iskreno ne razumijem se puno u to, a čitao sam po netu, da je ovaj ipak bolji. Šta ja znam...QUARESMA 18<<< je napisao/la:Bolje da si uzeo standardni arc, ako planiras probavati razne custom romove jer on ima dosta bolju podrsku nego arc s
Al dobar je i arc s
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ma dobro, to kad krenes, kasnije neces moci bez toga, meni se ne svidja nesto android, ali opet sutra kad budem mjenjao bit ce neobicno, jer sam navikao mjenjati custom romove i sl. tek tad android dolazi do izrazaja
- elninho_resTO
- Kontakt:
Sta bi preporucili , nisu mi toliko bitne kamera , memorija , touch i ostalo tek toliko da ima wi-fi , nasao sam par modela slicne cjene pa me zanima koji bi vi preporucili
Samsung S5260

Vodafone 858 Smart

Sony Ericsson txt (CK13i

Samsung S5260

Vodafone 858 Smart

Sony Ericsson txt (CK13i

"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Da mene pitaš, izabrao bih ovaj posljednji. Ja to nekako gledam po rejtingu marke proizvođača, a i po tome da li sam ja bio zadovoljan istom. Mene Sony nikad nije zezao, pravo su kvalitetni mobiteli. Drugi izbor bi bio ovaj Samsung, a Vodafone tek treći, jer je ovaj posljednji dosta loš-bar meni.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ovaj prvi Samsung ima moj drug,i zadovoljan je s njim..s obzirom na cijenu i sve to,mobitel je predobar 
- Papastathopoulos
- Kontakt:
e ovako...dok cekam adisovu pomoc, da se i vama obratim za pomoc
naime, jucer sam uzeo mob Sony Ericsson Live with Walkman, nov...e sad... imam jedan mali problem...znaci, ubacim memorijsku koja je dosla uz tel i sad, prebacim preko bluetootha recimo neku pjesmu...udjem u walkman, pjeva...al tamo kad idem u one datoteke i udjem u onaj folder "bluetooth" tamo nista nema...a ubacim recimo tu memorijsku u sestrin samsung galaxy, udjem u taj folder, pjesma koja je prebacena je tu....i bilo koju memorijsku da ubacim u ovaj s.ericsson, nemoze da mi ocita ni slike, ni pjesme, nista...a kazem, u walkman playeru, pjesme pjevaju...znaci, samo mi ocitava .txt fileove, i pitao sam jednog jarana, on kaze da se treba nastimati da mob otvara sve formate, a ne samo .txt, al ne mogu to da nadjem...on je nadogradio "officesuite" na 6-icu, a officesuite su zapravo te datoteke i kaze da se na dnu liste nalazi ta opcija sto meni treba, al u mene je nema, jer u mene nije 6-ica...da li je iko imao slican problem, a i ako nije, moze li mi neko pomoci, molim vas ?
hvala puno...
edit: adis mi upravo pomaze, al mi treba i vasa pomoc
hvala puno...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
ovo ti ne može pomoći
ali može meni jer namjeravam da kupim isti telefon.. kolika ti je memorijska došla ? (pretpostavljam da si uzeo u Telecomu)
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Papastathopoulos
- Kontakt:
a ev saznao sam rjesenje, samo trebam skinuti neki FILE EXPLORER, i to je toanonimni je napisao/la:ovo ti ne može pomoćiali može meni jer namjeravam da kupim isti telefon.. kolika ti je memorijska došla ? (pretpostavljam da si uzeo u Telecomu)
memorijska je od 2 GB, i da, uzeo sam u posti...mob je prava pila, samo jos da rijesim ovo s datotekama i sve kako treba
dobra memorijska
a nije ni puno para mobitel, 400 KM ukupno... nek' te služi kako treba i koliko treba 
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
imam i ja ovaj Samsung dobar je al kad odes na net preko njega zastopa al ostalo je sve u redualacious je napisao/la:Ovaj prvi Samsung ima moj drug,i zadovoljan je s njim..s obzirom na cijenu i sve to,mobitel je predobar
Btw.jel moguce updetovati softwere od ovog Samsunga
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- Papastathopoulos
- Kontakt:
memorijska je dobra, samo sto ces, od 2 gige, imati slobodno 800 MB prostora, valjda zbog tih nekih android stvari koji zauzimaju preko gige, a msm da nisu vazni, sta ja znam...al ja sam formatirao karticu, i sad je 2 GB slobodnoanonimni je napisao/la:dobra memorijskaa nije ni puno para mobitel, 400 KM ukupno... nek' te služi kako treba i koliko treba
to za rate i PDV znam, 2 mobitela sam već uzeo kod njih i služili su me dok sam imao garanciju, poslije odmah riknu, jednom zvono, a drugom display
i po mojoj matematici, 12 * 30 je 360, a mobitel je 410, dakle PDV je 50 KM
al' to je manje bitno
hvala i valjda neću imat' tih problema 
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ako ti je malo prostora, slobodno formatiraj memorijsku jer neces nista izgubit.. 
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
imam isti mobitel uzeo ga u telecomuPapastathopoulos je napisao/la:e ovako...dok cekam adisovu pomoc, da se i vama obratim za pomocnaime, jucer sam uzeo mob Sony Ericsson Live with Walkman, nov...e sad... imam jedan mali problem...znaci, ubacim memorijsku koja je dosla uz tel i sad, prebacim preko bluetootha recimo neku pjesmu...udjem u walkman, pjeva...al tamo kad idem u one datoteke i udjem u onaj folder "bluetooth" tamo nista nema...a ubacim recimo tu memorijsku u sestrin samsung galaxy, udjem u taj folder, pjesma koja je prebacena je tu....i bilo koju memorijsku da ubacim u ovaj s.ericsson, nemoze da mi ocita ni slike, ni pjesme, nista...a kazem, u walkman playeru, pjesme pjevaju...znaci, samo mi ocitava .txt fileove, i pitao sam jednog jarana, on kaze da se treba nastimati da mob otvara sve formate, a ne samo .txt, al ne mogu to da nadjem...on je nadogradio "officesuite" na 6-icu, a officesuite su zapravo te datoteke i kaze da se na dnu liste nalazi ta opcija sto meni treba, al u mene je nema, jer u mene nije 6-ica...da li je iko imao slican problem, a i ako nije, moze li mi neko pomoci, molim vas ?
hvala puno...
trebas da skines astro manager i pomocu njega otvaras datoteke koje prebacis sa kompa na mobitel
Jel ima itko kakvog iskustva sa HTC explorerom?
Treba bi ga dobit sad jeftino pa me zanima kakav je iz pogleda nekoga tko ga je koristia.
Treba bi ga dobit sad jeftino pa me zanima kakav je iz pogleda nekoga tko ga je koristia.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Imam problem u vezi mobitela LG GM360. Naime, kupio sam memorijsku karticu Micro SD, formatirao memoriju, sve stoji. Ali kad želim prebaciti muziku ili slike sa mobitela na memorijsku, piše da nema dovoljno memorije u spoljnoj memoriji. Nekada i uspijem prebaciti, bude dobro par sati. Kasnije da otvorim pjesmu piše nije podržano. Zna li neko o čemu se radi? LP.
Odlazi Safete.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 22 gosta.