Mobilni- gdje, kako, šta?

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

brzi21
Kontakt:

Re: Mobilni- gdje, kako, šta?

Post Postao/la brzi21 » 18 jun 2012, 23:43

Uzeh SE Xperia Arc S, dal sam se zayeb'o??

Na prvu mi je dosta dobar, al opet nisam siguran dal dobro prođoh, ipak je to puno para...

Ima li ko iskustva s takvim mobilnim..

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 18 jun 2012, 23:51

Bolje da si uzeo standardni arc, ako planiras probavati razne custom romove jer on ima dosta bolju podrsku nego arc s
Al dobar je i arc s

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 18 jun 2012, 23:53

brzi21 je napisao/la:Uzeh SE Xperia Arc S, dal sam se zayeb'o??

Na prvu mi je dosta dobar, al opet nisam siguran dal dobro prođoh, ipak je to puno para...

Sudeci po ovome sto vidim na internetu fantastican je, prepun opcija i mogucnosti, cuo sam da je osjetljiv - samo ga cuvaj da ti ne ispadne ili da ga ne pritisnes u đepu nabavi neku futrolu.

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_x ... s-4134.php

Koliko si platio ? Nisi se zeznuo u svakom slucaju.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

brzi21
Kontakt:

Post Postao/la brzi21 » 19 jun 2012, 00:37

Elegant je napisao/la:
brzi21 je napisao/la:Uzeh SE Xperia Arc S, dal sam se zayeb'o??

Sudeci po ovome sto vidim na internetu fantastican je, prepun opcija i mogucnosti, cuo sam da je osjetljiv - samo ga cuvaj da ti ne ispadne ili da ga ne pritisnes u đepu nabavi neku futrolu.

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_x ... s-4134.php

Koliko si platio ? Nisi se zeznuo u svakom slucaju.
Ah naravno da ću čuvati, futrola je tu već. Inače sam tip koji čuva sve što ima, pa i telefone. Također nisam ih puno mijenjao. I to što sam imao, neki polovni budu, ne pretjerano dobri, pa hajd samo nek ima.

E skoro se odlučim uzeti dobar telefon i eto izaberem ovaj Arc S. Na prvu mi se svidio pravo i opcije i izgled...

E sad ne znam kako će na dalje biti, nadam se neće biti problema.. Kupio ga za 280 ura, nov.

Valjda sam dobro ubo. ;)

brzi21
Kontakt:

Post Postao/la brzi21 » 19 jun 2012, 00:39

QUARESMA 18<<< je napisao/la:Bolje da si uzeo standardni arc, ako planiras probavati razne custom romove jer on ima dosta bolju podrsku nego arc s
Al dobar je i arc s

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Iskreno ne razumijem se puno u to, a čitao sam po netu, da je ovaj ipak bolji. Šta ja znam...

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 19 jun 2012, 14:30

ma dobro, to kad krenes, kasnije neces moci bez toga, meni se ne svidja nesto android, ali opet sutra kad budem mjenjao bit ce neobicno, jer sam navikao mjenjati custom romove i sl. tek tad android dolazi do izrazaja

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 20 jun 2012, 07:34

Sta bi preporucili , nisu mi toliko bitne kamera , memorija , touch i ostalo tek toliko da ima wi-fi , nasao sam par modela slicne cjene pa me zanima koji bi vi preporucili

Samsung S5260
slika

Vodafone 858 Smart
slika

Sony Ericsson txt (CK13i
slika
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

High

Post Postao/la High » 20 jun 2012, 07:51

Da mene pitaš, izabrao bih ovaj posljednji. Ja to nekako gledam po rejtingu marke proizvođača, a i po tome da li sam ja bio zadovoljan istom. Mene Sony nikad nije zezao, pravo su kvalitetni mobiteli. Drugi izbor bi bio ovaj Samsung, a Vodafone tek treći, jer je ovaj posljednji dosta loš-bar meni.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 20 jun 2012, 10:18

Ovaj prvi Samsung ima moj drug,i zadovoljan je s njim..s obzirom na cijenu i sve to,mobitel je predobar :mrgreen:

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 26 jun 2012, 19:05

e ovako...dok cekam adisovu pomoc, da se i vama obratim za pomoc :mrgreen: naime, jucer sam uzeo mob Sony Ericsson Live with Walkman, nov...e sad... imam jedan mali problem...znaci, ubacim memorijsku koja je dosla uz tel i sad, prebacim preko bluetootha recimo neku pjesmu...udjem u walkman, pjeva...al tamo kad idem u one datoteke i udjem u onaj folder "bluetooth" tamo nista nema...a ubacim recimo tu memorijsku u sestrin samsung galaxy, udjem u taj folder, pjesma koja je prebacena je tu....i bilo koju memorijsku da ubacim u ovaj s.ericsson, nemoze da mi ocita ni slike, ni pjesme, nista...a kazem, u walkman playeru, pjesme pjevaju...znaci, samo mi ocitava .txt fileove, i pitao sam jednog jarana, on kaze da se treba nastimati da mob otvara sve formate, a ne samo .txt, al ne mogu to da nadjem...on je nadogradio "officesuite" na 6-icu, a officesuite su zapravo te datoteke i kaze da se na dnu liste nalazi ta opcija sto meni treba, al u mene je nema, jer u mene nije 6-ica...da li je iko imao slican problem, a i ako nije, moze li mi neko pomoci, molim vas ?

hvala puno...

edit: adis mi upravo pomaze, al mi treba i vasa pomoc :mrgreen:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 26 jun 2012, 19:29

ovo ti ne može pomoći :D ali može meni jer namjeravam da kupim isti telefon.. kolika ti je memorijska došla ? (pretpostavljam da si uzeo u Telecomu)
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 26 jun 2012, 19:40

anonimni je napisao/la:ovo ti ne može pomoći :D ali može meni jer namjeravam da kupim isti telefon.. kolika ti je memorijska došla ? (pretpostavljam da si uzeo u Telecomu)
a ev saznao sam rjesenje, samo trebam skinuti neki FILE EXPLORER, i to je to :mrgreen:

memorijska je od 2 GB, i da, uzeo sam u posti...mob je prava pila, samo jos da rijesim ovo s datotekama i sve kako treba :mrgreen:

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 26 jun 2012, 19:41

dobra memorijska ;) a nije ni puno para mobitel, 400 KM ukupno... nek' te služi kako treba i koliko treba ;)

Kapiten Blue Traina

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 26 jun 2012, 19:48

alacious je napisao/la:Ovaj prvi Samsung ima moj drug,i zadovoljan je s njim..s obzirom na cijenu i sve to,mobitel je predobar :mrgreen:
imam i ja ovaj Samsung dobar je al kad odes na net preko njega zastopa al ostalo je sve u redu

Btw.jel moguce updetovati softwere od ovog Samsunga
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 26 jun 2012, 19:57

anonimni je napisao/la:dobra memorijska ;) a nije ni puno para mobitel, 400 KM ukupno... nek' te služi kako treba i koliko treba ;)
memorijska je dobra, samo sto ces, od 2 gige, imati slobodno 800 MB prostora, valjda zbog tih nekih android stvari koji zauzimaju preko gige, a msm da nisu vazni, sta ja znam...al ja sam formatirao karticu, i sad je 2 GB slobodno :mrgreen: mob je oko 415 KM, al ja sam uzeo na rate...30 KM mjesecno...al da te odmah upozorim, da se nebi neugodno iznenadio kao i ja, al svakako sam uzeo mob jer mi se svidja...prva rata ce ti doci oko 100 KM, jer je tu uracunat cijeli PDV (oko 70 KM i plus 30 rata) , a ostalih 11 rata je po 30...et samo da ti javim na vakat :mrgreen: i hvala, daBogda i tebe sluzio i ne imao ovih sitnih problema s datotekama kao ja :mrgreen:

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 26 jun 2012, 20:18

to za rate i PDV znam, 2 mobitela sam već uzeo kod njih i služili su me dok sam imao garanciju, poslije odmah riknu, jednom zvono, a drugom display :D i po mojoj matematici, 12 * 30 je 360, a mobitel je 410, dakle PDV je 50 KM ;) al' to je manje bitno :D hvala i valjda neću imat' tih problema :)

Kapiten Blue Traina

adis.p
Kontakt:

Post Postao/la adis.p » 26 jun 2012, 22:46

Ako ti je malo prostora, slobodno formatiraj memorijsku jer neces nista izgubit.. :D
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 26 jun 2012, 22:58

Papastathopoulos je napisao/la:e ovako...dok cekam adisovu pomoc, da se i vama obratim za pomoc :mrgreen: naime, jucer sam uzeo mob Sony Ericsson Live with Walkman, nov...e sad... imam jedan mali problem...znaci, ubacim memorijsku koja je dosla uz tel i sad, prebacim preko bluetootha recimo neku pjesmu...udjem u walkman, pjeva...al tamo kad idem u one datoteke i udjem u onaj folder "bluetooth" tamo nista nema...a ubacim recimo tu memorijsku u sestrin samsung galaxy, udjem u taj folder, pjesma koja je prebacena je tu....i bilo koju memorijsku da ubacim u ovaj s.ericsson, nemoze da mi ocita ni slike, ni pjesme, nista...a kazem, u walkman playeru, pjesme pjevaju...znaci, samo mi ocitava .txt fileove, i pitao sam jednog jarana, on kaze da se treba nastimati da mob otvara sve formate, a ne samo .txt, al ne mogu to da nadjem...on je nadogradio "officesuite" na 6-icu, a officesuite su zapravo te datoteke i kaze da se na dnu liste nalazi ta opcija sto meni treba, al u mene je nema, jer u mene nije 6-ica...da li je iko imao slican problem, a i ako nije, moze li mi neko pomoci, molim vas ?

hvala puno...

edit: adis mi upravo pomaze, al mi treba i vasa pomoc :mrgreen:
imam isti mobitel uzeo ga u telecomu
trebas da skines astro manager i pomocu njega otvaras datoteke koje prebacis sa kompa na mobitel :D

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 29 jun 2012, 13:35

Jel ima itko kakvog iskustva sa HTC explorerom?

Treba bi ga dobit sad jeftino pa me zanima kakav je iz pogleda nekoga tko ga je koristia.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

AeGon099
Kontakt:

Post Postao/la AeGon099 » 02 jul 2012, 22:58

Imam problem u vezi mobitela LG GM360. Naime, kupio sam memorijsku karticu Micro SD, formatirao memoriju, sve stoji. Ali kad želim prebaciti muziku ili slike sa mobitela na memorijsku, piše da nema dovoljno memorije u spoljnoj memoriji. Nekada i uspijem prebaciti, bude dobro par sati. Kasnije da otvorim pjesmu piše nije podržano. Zna li neko o čemu se radi? LP.
Odlazi Safete.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 22 gosta.