Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Nece...harebianconero je napisao/la:@lovelfc idi edit pa league structure nadji 2. ligu i klikni trokut tj. default
Wide..flexgumic je napisao/la:Sa kojom kamerom igrate?Meni se cini da je gameplay drugaciji na ovoj izdignutoj kameri.
Jel igras na PS2 ili PS3Devil je napisao/la:Na plejki Real ubitacan,ne znam da li je i na kompu,ali mislim da su sada stvarno preterali sa njima.
Za sada sam igrao samo kod kuce na dvici.harebianconero je napisao/la:Jel igras na PS2 ili PS3Devil je napisao/la:Na plejki Real ubitacan,ne znam da li je i na kompu,ali mislim da su sada stvarno preterali sa njima.
Jesi skinuo PES za PS2 sa neta ili kupio negdje tamo kod vas?Devil je napisao/la:Na plejki Real ubitacan,ne znam da li je i na kompu,ali mislim da su sada stvarno preterali sa njima.
Kakva je 12-ka na ps2, jesul ista promjenili osim transfera ... jel isti onaj gameplayDevil je napisao/la:Za sada sam igrao samo kod kuce na dvici.harebianconero je napisao/la:Jel igras na PS2 ili PS3Devil je napisao/la:Na plejki Real ubitacan,ne znam da li je i na kompu,ali mislim da su sada stvarno preterali sa njima.
Imamo nameru za vikend kod mene iznajmiti tricu pa cemo videti dalje.
To radis u EDIT DATA i kad editujes Igrace imas dole IMOPRT DATA al meni je prosle godine na 2011 glupo Dzeko ispao nikako lice da mu se uklopi isto koda ga je nego opalio Daskom po glavi tako je izgledoILoveLFC je napisao/la:Zna li neko, kad skinem facu, npr od Hazarda gdje da kopiram te fileove, u koji folder?
Samo sto je lijepse igrati na normal ali je slabija preglednostharebianconero je napisao/la:Wide..flexgumic je napisao/la:Sa kojom kamerom igrate?Meni se cini da je gameplay drugaciji na ovoj izdignutoj kameri.
alacious je napisao/la:Instaliro sam PES EDit patch...sad jel' neko zna kako pored ovih svih timova mogu napravit ja jos jedan potpuno novi?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.