Adnan Catic alias Felix Sturm

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Principatus
Kontakt:

Re: Adnan Catic alias Felix Sturm

Post Postao/la Principatus » 02 sep 2012, 00:09

I u porazu velik, njegov govor upravo.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 02 sep 2012, 00:09

Ok, sudac je navukao za Geala, ali brate, Adnan dosta kalkuliše, ovo mu se često dešava, razumijem da je sjajan taktičar, ali zbog te njegove prividne lijenosti i gubi meč, a i zadnja 2 meča su manje - više ovakva bila.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 02 sep 2012, 00:10

Sad će pobornici teorije da je Šturm pobjeđivao levate a izbjegavao ostale vlasnike pojaseva dođi na svoje,eto borio se protiv čovjeka koji ima pojas kao i on i izgubio.
Po meni bolje da se ranije borio sa ovakvima,ja se nadao da može osvojiti sva 4 pojasa,ono izgubi i onaj jedan što je imao :x
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 02 sep 2012, 00:11

ma bolji je Adnan bio al cim Kemal poslije 11.runde izlista sudije odmah je bilo jasno da ako borba bude ovako neizvjesna kao sto je bila pobjeda ide Australijancu, ja starom bas govorim Adnan ga mora razbit zadnju rundu il to ide po kolonijalnoj osnovi...i tako nazalost i bi, morao je Adnan vise da bi pridobio Engleza i Amerikanca. inace strasna borba, za udzbenike ali eto sudije cesto u boksu i evidentnije meceve cudno presude, to je i jedan od razloga zasto boks pada..uvijek se sjetim borbe Valujev- Holifild.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 02 sep 2012, 00:12

Oxygen je napisao/la:Ok, sudac je navukao za Geala, ali brate, Adnan dosta kalkuliše, ovo mu se često dešava, razumijem da je sjajan taktičar, ali zbog te njegove prividne lijenosti i gubi meč, a i zadnja 2 meča su manje - više ovakva bila.
slažem se..moralo se ovo desiti..nemožeš svaki meč dobijat na bodove a tu si negdje s protivnikom..Glavu gore Adnane i sledeći meč manje kalkuliši i manje ziceraški boxuj..
Zadnja izmjena: Brcko87, dana/u 02 sep 2012, 00:14, ukupno mijenjano 1 put.
OFK Gradina Srebrenik

nanek

Post Postao/la nanek » 02 sep 2012, 00:13

Znaci ne moze me ama bas niko ubjediti da je ovaj smetljar bio bolji od sturma ! Znaci nema sanse!

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 02 sep 2012, 00:13

SMRADOVI SA FEDERALNE!

Šta bi poslije? Ništa nisu prenjeli, klocevi smotani :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
4.10.2009.

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 02 sep 2012, 00:14

Zao mi je Catica al zasluzeno slavio momak,ja sam mislio da ce biti remi al eto.Ma nebrinem se ja za Adu vrati ce on pojas

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 02 sep 2012, 00:15

Principatus je napisao/la:I u porazu velik, njegov govor upravo.
sta je rekao. Hocel biti revansa ?
15.10 - 15.06 ...

nanek

Post Postao/la nanek » 02 sep 2012, 00:15

slika

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 02 sep 2012, 00:17

"Nije bitno koliko puta padneš, nego koliko puta ustaneš." Adnan je veliki šampion, vratiti će se još jači, još bolji i ako Bog da vratiti titulu. Toliko puta si razveselio naciju kao i sve Bošnjake širom svijeta, niko ti ne može i ne smije reći bilo šta ružno. Glavu gore i u nove pobjede šampione.
Zadnja izmjena: JTS, dana/u 02 sep 2012, 00:18, ukupno mijenjano 1 put.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Ibischa
Kontakt:

Post Postao/la Ibischa » 02 sep 2012, 00:18

JTS je napisao/la:"Nije bitno koliko puta padneš, nego koliko puta ustaneš." Adnan je veliki šampion, vratiti će se još jači, još bolji i ako Bog da vratiti titulu. Toliko puta si razveselio naciju kao i sve Bošnjake širom svijeta, niko ti ne možei ne smije reći bilo šta ružno. Glavu gore i u nove pobjede šampione.

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 02 sep 2012, 00:18

Znači meč protiv Maclina je bio gurav, al Adnan je zasluženo pobijedio.
Murraya je realno namlatio al' se tu već vidjelo navlačenje protiv Adnana odnosno ovo što sam već prije par postova rekao:
Inače, primjetio sam da otkad je napustiš Universum, Nijemci ga baš i ne gotive kao prije.
Ne znam da li je do toga ili ne, ali primjetio sam smicalice nakon meča sa Murrayom i onog neviđenog remija
O Zbiku ne treba trošiti riječi, razmontiran je...
Iako se svaki domaćin u ovakvim mečevima 'štiti' samo je kod Adnana drugačiji slučaj.Izazivač je No.1 !
Biće revanš ako Geale bude imao muda, jer je svjestan da je večeras imao više sreće nego pameti.
I da se razumijemo, niko ovdje ne misli da je Adnan razmontirao Australca, ja bih dao malu prednost Adnanu, ipak se boksuje u Njemačkoj, Adnan je nominalni branilac titule.

Svaka čast majstore, IDEMO DALJE ! :twisted:
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

simurgh
Kontakt:

Post Postao/la simurgh » 02 sep 2012, 00:20

Malo su pozurili, :D :D :D

http://****.ba/vijest/42419" onclick="window.open(this.href);return false;

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 02 sep 2012, 00:21

@skyisthelimit

Mnogo toga, brzo prica uvjek na njemackom ko vodopad. Kaze da akceptira poraz jer je i to boks i ne zeli na veliko komentarisati odluku sudija. Misljenja je da je imao vise cistih pogodaka, protivnik vise sveukupno. Nekad sudije su zbog toga odlucivaleu njegovu korist, danas u korist protivnika. Takav je zivot. Nada se rematch bar sa njegove strane.Htio je da posveti pobijedu svojoj majci i Srebrenici.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

drina1992

Post Postao/la drina1992 » 02 sep 2012, 00:23

Koliko ovi ovdje od sportsport.ba mrze Adnana... Jeli to sto je Adnan Catic bosnjak i patriot ili sta smeta ovim "novinarima" od ovog portala????

hattab
Kontakt:

Post Postao/la hattab » 02 sep 2012, 00:24

Kaze nakon meča: "Hvala Bošnjaci, jbg-a takav je život idemo dalje :lol: ", pobjedu je htio posvetiti Srebrenici i svojoj majci, i zahvalio se Džeki sto je iz engleske makzus doso na mec. Na kraju uzeo nasu zastavu :D

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 02 sep 2012, 00:25

Mene najvise nerviraju ovi komentatori na Federalnoj, koliko god ovaj udari Adnana, njima je to bezveze, neprecizno, ovako i onako....Valjda ce ovaj poraz natjerati Adnana da pokaze malo vise svog kvaliteta u narednim mecevima...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 02 sep 2012, 00:28

Ado je lafčina koja uči na svojim greškama. Smijem životom garantovat da će u sljedećim mečevima bit 2x bolji.
Prenos sa FTVa.. Nedaj Bože nikome...
4.10.2009.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 02 sep 2012, 00:29

Principatus je napisao/la: Mnogo toga, brzo prica uvjek na njemackom ko vodopad.
:D
Principatus je napisao/la:Takav je zivot.
Yebiga (jel tako rek`o) :)

steta, steta. najavljivao je najboljeg felixa svih vremena, vjerovatno nije bilo tako. zasto i kako?
nije ovaj australac bio toliko dobar, sta je bilo u adinoj glavi? frka oko pojaseva? podignuta prasina (ponovo) za mec protiv abrahama?
ne znam. :(
Vom Jäger zum Gejagten

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.