Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
46
23%
Zadovoljan
76
39%
Nemam stav
33
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
27
14%

Ukupno glasova: 196

imeime
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la imeime » 12 jan 2012, 19:18

los rezultat... ocekivao sam vecu razliku, ali sta je tu je...
ne treba potcijenjivati grcke igrace, svi oni su dugo igrali ligu prvaka i veliki broj ih igra u njemackoj...
vranjes obrambeni :lol: dobar vic
a ovi sto kazu da nema talenata i bosni, nek piju kafe na racun najboljeg trenera, pisu borbene i pokusaju da ne lupaju gluposti, jer ispadaju smijesni...
nek mi neko kaze sta je to talenat, kako se on to mjeri i u kojoj kolicini odredjuje ko ce biti igrac, a ko ne?
citam dosta tema na ovom forumu, a pisem uglavnom samo na rukometu...mozda bih mogao pisati, da ima tema, o kuvanju jer se i u to pomalo razumijem ;)
imperator, prodavac magle

sveznadar
Kontakt:

Post Postao/la sveznadar » 12 jan 2012, 19:23

Ma mi sve vidjesmo na osnovu jedne utakmice, sve prokomentarisasmo i sve znamo, tipično bosanski. Ja koliko gledam u zadnje vrijeme utakmice SEHA lige, mislim da repka ima dobra dva desna beka a to su Panić i Malinović i sad smo mi pametni na osnovu jedne loše da kažemo da je Panić katastrofa. Nemojmo djecu dirati sta je sa Doborcem, Haramandicem koji nema mjesta više u reprezentaciji, "loš Panić u odbrani", pa mora biti pored onog kloca Toromanovića koji je nikad nije znao ni igrati.
Od mlađih je najveće razočarenje Velić, koji i u Nexe-u igra loše.
legenda reala je napisao/la:Panić,Velić,Fidahić,Jamak itd
Sve su to članovi one juniorske ekipe što je igrala na prvenstvu i proglašavani su velikim talentima.
Svojevremeno su bile priče Marko Panić jedan od najvećih talenata evropskog rukometa puca podjednako objema rukama otimaju se klubovi za njega,i ima on sve te predispozicije ,ali problem je što oni evo već skoro dvije godine ništa ne napreduju ,kako su igrali kao juniori igraju i sad skoro isto,neki čak i lošije .
Velić sve što je dobio i zabrljao je sinoć,u odbrani slab,u napadu se ne smije da odvaži da uđe s krila ni jednom u kontrama ga protivnici stižu ili mu golman skida ,kad ima otvorenu situaciju on vraća loptu nazad ne pokušava šutati.
Fidahić i Jamak nisu u ovoj ekipi ,ali su bili juniori ,mislim da je Fidahić bio kapiten one ekipe i jedan od najboljih tada ,ali trenutno oni ni u Goraždu ne igraju ,više sjede na klupi.
Šta je u pitanju sa momcima koji su predstavljali budućnost našeg rukometa pitanje je ,jeli nedostatak uslova za rad,nestručnost trenera ,nezainteresiranost njih sami ,ko zna :roll:
Kad Legenda pita gdje su Goraždani Jamak, Fidahić a ja bi dodao i Delića koji je otišao u Izviđač i koji je sigurno bolji od ovog Velića a mislim i Jamak da bi mogao biti nosioc odbrane i u repki kao sto je i u GZ.
Nedostatak uslova, nestručnost trenera (koje Goražde bas i namjenjalo u zadnje vrijeme), njihova nezainteresiranost, dodaj još i bolesne ambicije ljudi koje vode svoje klubove da budu prvi u selu. Treba imati M..a kao sto je imao i Izviđač pa pokupiti omladine i dati im sansu da igraju u ovako slaboj ligi, da rade vise i da za 2-3 godine stvaras tim. A ne mi hoćemo ordenje na prsa, dovodimo poluproizvode da igraju i na kraju kada ne bude para slijedi sudbina Bosne.

bandit
Kontakt:

Post Postao/la bandit » 12 jan 2012, 19:46

CEVAPI je napisao/la:
edinjo-bih je napisao/la:a ti imas bas "logicno" ocjenjivanje igraca. neke oprvadavas za losu igru (imali los dan) a drugi su kao zalutali, zbog iste te jedne lose utakmice. panic je bio prvi strijelac protiv kipra i kao jako mlad igrac (1991. godiste) nesmije cuditi da mu se dese oscilacije. tipicno za nas je da nakon utakmice znao da pametujemo. eto nevalja velic, a ka d je turcima zabio 9 golova sto to tad niste rekli. sto niste govorili da je panic zalutao nakon tekme sa kipranima. sve pametnjakovici!!!!!! blago se vama! ako si misljenja da je momak zalutao sto nenapises to nakon svake utakmice tj i kad dobro odigra, onda cu respektovati tvoje mislnjenje. a nekog blatiti kad slabo odigra (ili dizati kad dobro odigra) nije neki veliki fazon i za divljenje.
PS: nisi ti jedini takvi, 95% nasih su takvi. bio sam na utakmici kad je covjek ispred mene napr. psovao baljicu djete jer u jendoj akciji nije dao 100%, a kad je baljic 5 minuta kasnije zabio golcinu taj isto mutavko se dere "to baljicu ti si najbolji, legendoo itd itd". mislim da sam dovoljno rekao.
sportski pozdrav svima!
Ako je ovo napisano radi mog ocjenjivanja igrača,da ti odgovorim: za Panića sam rekao da je tanak u odbrani i stojim iza toga,a to što navodiš da je bio najbolji strijelac protiv "izuzetno jakog i neugodnog" Kipra( :lol: :lol: :lol: ) samo govori koliko se razumiješ u rukomet i da samo brojiš golove! ko god je gledao utakmicu sinoć i Panićevu igru u odbrani(a razumije se malo više od tebe) znat će o čemu pričam! Za Velića nisam nijednom rekao da ne valja nego ngo "da ga nije išlo,al da je ok". I ne znam zašto navodiš golove protiv Turske i Kipra kad su to smiješne repke i nisu mjerilo nikakvog kvaliteta! Da je kako treba isto bi važilo i za Grke,al eto ispadoše krupan zalogaj.... Toliko majstore!!

Uuuuu ... sta rece i ostade ziv ... @edinjo-bih sa svojim poznavanjem cjelokupnog BH sporta moze biti scout i RKBIH i KSBIH a bogami i FSBIH ... daj Boze, kakve bi samo tad repke imali ... :!:

mario mostar
Kontakt:

Post Postao/la mario mostar » 12 jan 2012, 19:51

aleksandar_veliki je napisao/la:
edinjo-bih je napisao/la:neodumire rukomet, bice rukometa u BiH, no sikiriki!
dali je neko snimio utakmicu?
hvala lijepa!
selam
Bice ali kakvog, ovakvog sa ovim nasim talentima i strucnjacima. Ipak, mi zasluzujemo mnogo vise.
majstore nemoj suditi po Bosni...oni su bili osuđeni na propast.
Pogledaj malo dalje od sarajeva pa vidi Banja Luku,Ljubuški,Mostar,Zenicu...

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 12 jan 2012, 19:56

sveznadar je napisao/la:Kad Legenda pita gdje su Goraždani Jamak, Fidahić a ja bi dodao i Delića koji je otišao u Izviđač i koji je sigurno bolji od ovog Velića a mislim i Jamak da bi mogao biti nosioc odbrane i u repki kao sto je i u GZ.
Nedostatak uslova, nestručnost trenera (koje Goražde bas i namjenjalo u zadnje vrijeme), njihova nezainteresiranost, dodaj još i bolesne ambicije ljudi koje vode svoje klubove da budu prvi u selu. Treba imati M..a kao sto je imao i Izviđač pa pokupiti omladine i dati im sansu da igraju u ovako slaboj ligi, da rade vise i da za 2-3 godine stvaras tim. A ne mi hoćemo ordenje na prsa, dovodimo poluproizvode da igraju i na kraju kada ne bude para slijedi sudbina Bosne.
Fidahić se najslabije razvio od njih ,ako gledamo igre u klubu ,ili što ga treneri zapostavljaju pa slabo ikako i igra ;)
Za Delića sam čuo na temi Izviđača da je povrijeđen ,ne znam dali je se oporavio ;)
Jamak igra većinom u odbrani ,nekad je znao dobro i na beku odigrati ;) ,iako više šanse od njeg dobija mali Građan trenutno ;)

Pa u nas se daje šansa mladima pa opet nema tolikog kvaliteta ,još smo poznati po toj školi rukometa ,najzanimljivija stvar je meni da nemamo :roll: ljevaka u ekipi (osim Žige ) da je naš igrač ,pa rađaju li se u Goraždu ljevaci ikako :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

sveznadar
Kontakt:

Post Postao/la sveznadar » 12 jan 2012, 20:21

legenda reala je napisao/la:
sveznadar je napisao/la:Kad Legenda pita gdje su Goraždani Jamak, Fidahić a ja bi dodao i Delića koji je otišao u Izviđač i koji je sigurno bolji od ovog Velića a mislim i Jamak da bi mogao biti nosioc odbrane i u repki kao sto je i u GZ.
Fidahić se najslabije razvio od njih ,ako gledamo igre u klubu ,ili što ga treneri zapostavljaju pa slabo ikako i igra ;)
Za Delića sam čuo na temi Izviđača da je povrijeđen ,ne znam dali je se oporavio ;)
Jamak igra većinom u odbrani ,nekad je znao dobro i na beku odigrati ;) ,iako više šanse od njeg dobija mali Građan trenutno ;)

Pa u nas se daje šansa mladima pa opet nema tolikog kvaliteta ,još smo poznati po toj školi rukometa ,najzanimljivija stvar je meni da nemamo :roll: ljevaka u ekipi (osim Žige ) da je naš igrač ,pa rađaju li se u Goraždu ljevaci ikako :P
Mislim da se nijesmo razumijeli, ima mlađih igrača i u drugoj ligi i pokupuj kao sto je Izviđač kupovao, duzi ugovor, manja plata nego kod ovih polovnjaka i onda turneja u Sloveniju, Hrvatsku a ne pripreme u Kokin Brod
Delića sam gledao zadnju utakmicu SEHA lige protiv NEXE-a, zabi 6-7, povrijeđen ko Prce :D , a Velić pored velikog trenera Kamenice nemože 1-2.
Na temu Jamak i Građan suvišno je i bilo šta napisati jer zna i malo dijete ko je igrac a ko igra sto tako mora biti, ali ruku na srce i nije loš mada mu još dosta pure treba.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 12 jan 2012, 20:28

sveznadar je napisao/la: Mislim da se nijesmo razumijeli, ima mlađih igrača i u drugoj ligi i pokupuj kao sto je Izviđač kupovao, duzi ugovor, manja plata nego kod ovih polovnjaka i onda turneja u Sloveniju, Hrvatsku a ne pripreme u Kokin Brod
Delića sam gledao zadnju utakmicu SEHA lige protiv NEXE-a, zabi 6-7, povrijeđen ko Prce :D , a Velić pored velikog trenera Kamenice nemože 1-2.
Na temu Jamak i Građan suvišno je i bilo šta napisati jer zna i malo dijete ko je igrac a ko igra sto tako mora biti, ali ruku na srce i nije loš mada mu još dosta pure treba.
E sad smo se razumjeli ;)
Prce je bio nešta ljut sa selektorom ,100% ,jer sam ga čitavo vrijeme pratio na klupi šta radi i samo je odmahivo i nerviro se ;) I vidjelo se kolko mu je bilo drago što su ga počeli prozivati navijači .

Za naše pivote ,pa ne znam ,meni mali izgleda kao da će biti nešto od njega ,pa vidjećemo,Jamak je stariji od njeg 2-3 godine i fizički jači ,a nije realno puno bolji od njega ,pitanje jeli ikako ;)
Ali svakako su obojica bolji od našeg trećeg pivota :P

A za ljevaka nema rješenja :P pa Biljaka sam igra čitavu utakmicu ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Greatest
Kontakt:

Post Postao/la Greatest » 12 jan 2012, 20:39

:D za tog Gradjana sam cuo da mora valjda igrati,,kakav god da je mora igrati...a cinjenica jeste da Gorazde nema ljevaka sem Zige i Biljake...ali eto dobise jos jedno zvucno pojacanje...bar se tako prica :lol:

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 12 jan 2012, 20:55

imeime je napisao/la:los rezultat... ocekivao sam vecu razliku, ali sta je tu je...
ne treba potcijenjivati grcke igrace, svi oni su dugo igrali ligu prvaka i veliki broj ih igra u njemackoj...
vranjes obrambeni :lol: dobar vic
a ovi sto kazu da nema talenata i bosni, nek piju kafe na racun najboljeg trenera, pisu borbene i pokusaju da ne lupaju gluposti, jer ispadaju smijesni...
nek mi neko kaze sta je to talenat, kako se on to mjeri i u kojoj kolicini odredjuje ko ce biti igrac, a ko ne?
citam dosta tema na ovom forumu, a pisem uglavnom samo na rukometu...mozda bih mogao pisati, da ima tema, o kuvanju jer se i u to pomalo razumijem ;)
Da, opet ja... :oops:

ImeIme..... Pa ti k'o neki stručnjak pitaš šta je to talenat itd...!!!! :o
Mnogi bi ti ovdje znali, pa eto i ja, to 'objasniti' i napisati 3 stranice i talentu i prepoznavanju istog, ali - čemu to?
Da, ja često tvrdim da u BiH nema puno extra-talenata i što je mnogo veći problem nema stručnjaka!

Pri tom i dalje ostajem - dokaz: pa i to sam(a i mnogi drugi) naveo: rezultati mladih selekcija u međunarodnim takmičenjima, a ima još hipte 'pokazatelja'
Dodaću i ponoviću: za uspjeh pojedinca je potrebno (poznata floskula ali i djelimična istina): 10% talenta (ipak se nekako izmjeri) i 90% rada!
Problem je što mi u sportu općenito nemamo nikakvu starategiju - ni prioriteta, ni razvoja, ni ciljeva (barem srednjoročnih) nego je sve prepušteno pojedincima, grupicama...improvizaciji..
Zato i jesmo tu gdje smo skoro u svakom sportu i zato nam je najuspješniji sportaš (po tituli) Feliks Šturm....alijas...A.Ć. :mrgreen:

A sarkazam o kafama je karakterističan za osobu punu mržnje prema jednom sportskom velikanu (ali i čovjeku, za većinu) zbog neke lične frustracije. Možda bi bilo dobro da počneš pisati o kuh(v)anju s obzirom da se i u to 'pomalo razumiješ'. Daj nam tri kahve/kave/kafe za sto sa - zna se s kim :roll:

PS:
Svojevremeno je bila ideja da prof. Abas Arslanagić pokrene bh.rukomet sa nivoa 'strategije rukometa u BiH, gdje bi on sa saradnicima napravio kompletan projekat, a svoj doprinos dao kroz rad sa trenerima, igračima....
U toj ideji se kretalo od osmogodišnnjih škola (prepoznavanje talenata i sklonosti djece :shock: ) pa do 'kampova' onih najperpektivnijih i rada na malo duže 'staze'.
Naravno, ideja je dobila "aplauz" i na tom je ostalo, a Bosna ga je dovela za trenera (i postavio je 'temelj') šampionskoj ekipi, a onda je bio i selektor ali pod 'ultimatumom' da nas odmah dovede do 'vrha'... Ahaaaa.
Smajlagić je slično htio sa RK Bosna, a onda je dobio 'uslove' za brzi uspjeh a stalno se po medijima pričalo da je doveden da radi na "duže staze".
E, pa ne može i jare i pare - hočeš extra brzi uspjeh (dobili ga) i istovremeno hočeš 'stvaranje' igrača :(

Znanja radi - DEJAN MALINOVIĆ, je dijete iz Banja Luke, gdje je u, činimi se, RK Cepelin naučio igrati rukomet a Borac ga nije htjeo pa ga je Izviđač pozvao...i vjerovatno ćemo dobiti odličnog desnog beka dugoročno jer momak ima talenat (predispozicije) za to mada bi manje trebao imitirati Zlatka Saračevića i graditi svoj stil.

Panić je i dalje naš najveći talenat (ne znam kako se to mjeri, ali tako je) ali je činjenica da je u fazi stagniranja (logično je da fizički stasava i jača), a to što je 'istisnuo' Obradovića - pa "kumu" svakako prolazi vrijeme i daleko je to od onog Obradovića od prije 3 i više godina....
Paniću je vrijeme da ide u veći klub kod boljeg stručnjaka. Pogledajte Luku Stepančića (koji zna šutati samo jednom rukom) rođenog 1992. iz Zagreba i našeg Panića (1991) koji je kod našeg selektora Markovića... :!:
Bosno moja poharana....

Hater
Kontakt:

Post Postao/la Hater » 12 jan 2012, 20:59

kakva nam je drzava,sport je jos i dobar,,,a po meni je medjic morao biti pozvan,ako nista samo radi odbrane 5-1

sveznadar
Kontakt:

Post Postao/la sveznadar » 12 jan 2012, 21:53

Greatest je napisao/la::D za tog Gradjana sam cuo da mora valjda igrati,,kakav god da je mora igrati...a cinjenica jeste da Gorazde nema ljevaka sem Zige i Biljake...ali eto dobise jos jedno zvucno pojacanje...bar se tako prica :lol:
DA, zvučno ime Adnan Jaškić, igrač u punoj formi, ex reprezentativac, valjaće nam kakav je da je :D

imeime
Kontakt:

Post Postao/la imeime » 12 jan 2012, 21:54

prvo, ja smatram da u svakoj zemlji ima extra-talenata pa i u bosni samo ih treba dovuci na rukometni teren. rezultati mladjih selekcija nisu pokazatelj da li ima talenata, nego da se ovdje skoro nikako ne radi sa mladjim kategorijama ili se radi, ali nestrucno...

mislim da za m.marica velike zasluge idu zoranu dokicu...
imperator, prodavac magle

ajvardedo

Post Postao/la ajvardedo » 12 jan 2012, 23:39

aleksandar_veliki je napisao/la:
maxuz baxuz je napisao/la:Al' fakat sta je sa Saricem?
Saric je dosao igrati za BiH na nagovor Voje Radje, svog velikog prijatelja. Nakon Vojinog odlaska Sarica bole ledja kada se treba odazvati za repku. Eto, to ti je istina... A, ebo Sarica kad on Srbiju prije dva dana zove svojom repkom i na godisnjicu genocidne tvorevine prima prizanja. Pametnom dosta, ne treba nam pa nikad nista ne napravili. Ovom Markovicu skidam kapu samo iz razloga sto vodi repku, sto ovu drzavu smatra svojom i sto ne ebe raznorazne pritiske koje ima i dan danas. Ljudina je velika, ali trener za nesto vise, ipak, nije.
http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/maglaj ... 93369.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;

"Evidentno je da je ekipa u dizanju i da se stječe samopouzdanje i koncentracija za Europsko prvenstvo. Sve ide svojim ritmom, ekipa je dobra i rastrčana. Raduje me što su stariji igrači u dobroj formi i imamo 13-14 igrača na koje se može računati. Samo se moramo čuvati ozljeda", rekao je Maglajlija.

"6-0 obrana dobro funkcionira, ali 5-1 bi mogla biti bolja. Trebamo težiti brzoj tranziciji i napad bi nekad mogao biti bolji. Ali, kažem, to sve dobro funkcionira, a ovi će detalji odlučiti hoćemo li biti na 70 ili 90 posto. No, i da budemo na 70 posto možemo uz ovu širinu do polufinala", rekao je Maglajlija pa se osvrnuo na dobre strane momčadi:

"Prva utakmica je najbitnija da se dobro otvori prvenstvo. Island, Norveška i Slovenija su dobre momčadi, ali mislim da moramo osvojiti prvo mjesto jer se nakon toga križamo sa strašnom skupinom u kojoj su Francuska, Mađarska, Španjolska i Rusija."

"Mislim da je polufinale cilj kojeg ova momčad može ispuniti, čak i ako ne budemo na 100 posto. Uostalom, to rezultati na prošlim prvenstvima traže od nas."

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 13 jan 2012, 01:25

ajvardedo je napisao/la:.......
http://www.---" onclick="window.open(this.href);return false; SPAM ---/sport/clanak/maglajlija-u-srbiji-mozemo-do-polufinala-ako-i-ne-budemo-na-100-posto/593369.aspx

"Evidentno je da je ekipa u dizanju i da se stječe samopouzdanje i koncentracija za Europsko prvenstvo. Sve ide svojim ritmom, ekipa je dobra i rastrčana. Raduje me što su stariji igrači u dobroj formi i imamo 13-14 igrača na koje se može računati. Samo se moramo čuvati ozljeda", rekao je Maglajlija.

"6-0 obrana dobro funkcionira, ali 5-1 bi mogla biti bolja. Trebamo težiti brzoj tranziciji i napad bi nekad mogao biti bolji. Ali, kažem, to sve dobro funkcionira, a ovi će detalji odlučiti hoćemo li biti na 70 ili 90 posto. No, i da budemo na 70 posto možemo uz ovu širinu do polufinala", rekao je Maglajlija pa se osvrnuo na dobre strane momčadi:

"Prva utakmica je najbitnija da se dobro otvori prvenstvo. Island, Norveška i Slovenija su dobre momčadi, ali mislim da moramo osvojiti prvo mjesto jer se nakon toga križamo sa strašnom skupinom u kojoj su Francuska, Mađarska, Španjolska i Rusija."

"Mislim da je polufinale cilj kojeg ova momčad može ispuniti, čak i ako ne budemo na 100 posto. Uostalom, to rezultati na prošlim prvenstvima traže od nas."
:!: :?:
Prvo kontam da je tekst o našoj bh. reprezentaciji (pa ne kužim ovo EP!) ... i nastavim čitati i onda kontam ovo Smajlagić rekao...
A ono - "naš" Magi :shock:
Ko bi rek'o.....
Bosno moja poharana....

Aman
Kontakt:

Post Postao/la Aman » 13 jan 2012, 10:55

Maglajlija kada je trebalo igrao je za BiH a vjerovatno i Hrvatsku smatra svojom domovinom. Irfan je posebna priča on je jednom birao i izabrao je pogrešno, i samo radi toga ja mislim da on nebi smio imati mjesta kao sportski radnik u BiH.

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 13 jan 2012, 12:57

Aman je napisao/la:Maglajlija kada je trebalo igrao je za BiH a vjerovatno i Hrvatsku smatra svojom domovinom. Irfan je posebna priča on je jednom birao i izabrao je pogrešno, i samo radi toga ja mislim da on nebi smio imati mjesta kao sportski radnik u BiH.
Svašta se ovdje može pročitati, al' ovo!

Koliko god da ti je 'drugar' godina - pročitaj ovo još jednom što si napisao i nakon toga odgovori sam sebi (ne moraš javno) da li to znači da bi ti svim ljudima koji su period agresije proveli izvan Bosne i Hercegovine, koji imaju dva pasoša/putovnice, koji su s punim demokratskim i ljudskim pravom birali šta i kako će činiti sa svojim životom - zabranio da rade u BiH ?!

Gluhonebilo, 'razmišljanja'.....Draga pamet...
Ovo je tekst "za brigu", opštu ali i onih koji uređuju ovaj Forum....Ovo nije nimalo bezazleno, iaoko vjerujem da ovaj 'pisac' nije ni svjetan šta je napisao.
Bosno moja poharana....

Aman
Kontakt:

Post Postao/la Aman » 13 jan 2012, 19:23

Mislio sam na Savez i reprezentaciju a što se tiče klubova to je stvar uprave svakog kluba. To je moj stav, jer da se Irfan osjećao kao Bosanac i Hercegovac nebi nikada izabrao drugu državu.

Dervencanin
Kontakt:

Post Postao/la Dervencanin » 14 jan 2012, 16:18

Jucer s poslom do Doboja, malo prosetam i sretnem Danijela Sarica, covjek se setka svojim gradom, njegovo pravo da svoje slobodno vrijeme trosi kako zeli, a vidimo nema ga u repki. M I SMO ZAJEBANI U SVEMU KAD BI Svako radio sta najbolje zna...recimo Vojo Radja je uspjesan privrednik, nagovorio je Saru da brani za BiH i recimo takvog covjeka za sportskog direktora, al jbg on hoce da bude ono sto mu ne ide...trener...da je malo pameti i dobre volje gdje bi bili...Svi drze pridike o patriotizmu, sjecam se kad je nas Dervencanin Abaz Arslanagic bio selektor izjavljivao je da nece nikog moliti da igra za BiH dok istovremeno je njegova cerka Majda Arslanagic igrala za Hrvatsku,,,

Bhfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Bhfanatik » 14 jan 2012, 16:50

U koliko sutra pocinje tekma?
Volim Te BiH

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 jan 2012, 00:11

Dervencanin je napisao/la:Jucer s poslom do Doboja, malo prosetam i sretnem Danijela Sarica, covjek se setka svojim gradom, njegovo pravo da svoje slobodno vrijeme trosi kako zeli, a vidimo nema ga u repki. M I SMO ZAJEBANI U SVEMU KAD BI Svako radio sta najbolje zna...recimo Vojo Radja je uspjesan privrednik, nagovorio je Saru da brani za BiH i recimo takvog covjeka za sportskog direktora, al jbg on hoce da bude ono sto mu ne ide...trener...da je malo pameti i dobre volje gdje bi bili...Svi drze pridike o patriotizmu, sjecam se kad je nas Dervencanin Abaz Arslanagic bio selektor izjavljivao je da nece nikog moliti da igra za BiH dok istovremeno je njegova cerka Majda Arslanagic igrala za Hrvatsku,,,
Zato BIH repke,nigdje i nema.Skoro se sve bivse drzave u ex yugi izredale na velikim prvenstvima.A mi se krvimo sa hebenim Grcima da i u baraz udzemo.Nista to nije slucajno i ne sjedi tek onako na klupi Prce,valja sam sebi u stomak skociti.Sto se tice Sarica kao sto rece aco,ovaj ce se isti moment odazvati ako bude sta konkretno do tada...
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.