NK Široki Brijeg

nexoze
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la nexoze » 04 jul 2009, 04:12

Zrisnjski sa CO , CO kao COMPANY .. COMPANY kao Sarajevo i Slavija .. Sretno svima !
"My lands are where my dead lie buried" Chief Crazy Horse

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 04 jul 2009, 14:34

slavija ima jakoga protivnika i sve osim katastrofe ce biti uspjeh, nadam se da se varam ali....

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 04 jul 2009, 16:32

muratovic rekao da bi volio da siroki pobijedi u ukupnom rezultatu na kraju i da prodje :D :D :D jeste li vidjeli sto covjek voli bosnu
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 04 jul 2009, 18:40

Ah, treba mu onda objasniti da je Široki iz Hercegovine. :mrgreen: Kad toliko voli, nek zabije autogol. :p
...Život za Široki...

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 04 jul 2009, 19:35

to je izgleda dodvoravanje muratovica da mu ne zvizde na pecari, lija stara

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 04 jul 2009, 20:05

Ma joj kretena uvijek svugdje ,zvizdali su i Besliji,zvizdace i Muratovicu.Kao da time cine sta lijepo. :evil:
BosnaE

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 04 jul 2009, 23:47

newton_heath_lyr je napisao/la:Ma joj kretena uvijek svugdje ,zvizdali su i Besliji,zvizdace i Muratovicu.Kao da time cine sta lijepo. :evil:
zvizdali Bešliji..jesu..ali zato zadnja tekma, zvali Bešliju neki i upitavali se snjim, kad se spremio,dosao i sjedio i zajebavao se sa ekipom u klupskom kaficu..kao i ostali igrači Želje..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 05 jul 2009, 15:08

newton_heath_lyr je napisao/la:Ma joj kretena uvijek svugdje ,zvizdali su i Besliji,zvizdace i Muratovicu.Kao da time cine sta lijepo. :evil:
normala je izvizdati domacega igraca, pogotovo sto on razumije nas repertoar psovki. nece valjda nekome austrijancu spominjati majku kad ovaj to ne razumije

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 06 jul 2009, 13:41

izgkeda da će biti prijenos Široki - Banants jer su zainteresirani : FTV,BH1,Hayat,OBN ...sad odjednom svi zainteresirani...baš me zanima oće li prenosit iiz Graza ijedan
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

gazija87
Kontakt:

Post Postao/la gazija87 » 06 jul 2009, 13:47

Kevin je napisao/la:izgkeda da će biti prijenos Široki - Banants jer su zainteresirani : FTV,BH1,Hayat,OBN ...sad odjednom svi zainteresirani...baš me zanima oće li prenosit iiz Graza ijedan
ne sikiraj se prenosice mozda HRT,oni vas puno vole,pogotovo Hercegovce :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Bosanac u srcu,dusi i u gacama!!!

brijeg široki
Kontakt:

Post Postao/la brijeg široki » 06 jul 2009, 14:25

gazija87 je napisao/la:
Kevin je napisao/la:izgkeda da će biti prijenos Široki - Banants jer su zainteresirani : FTV,BH1,Hayat,OBN ...sad odjednom svi zainteresirani...baš me zanima oće li prenosit iiz Graza ijedan
ne sikiraj se prenosice mozda HRT,oni vas puno vole,pogotovo Hercegovce :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/quote

gazija što je tebi tu cudno :?: isto tako ftv prenosi utakmice woflsburga i hoffenheima (ta me prenose ga zbog mahata i grafitea vec zbog džeke ibiševica i ostalih .
kevine odakle to ?
a sumnjam da ce ijedna austrijska televizija prenosit

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 06 jul 2009, 14:55

Kad je revanš, u koliko sati?
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 06 jul 2009, 16:41

gazija87 je napisao/la:
ne sikiraj se prenosice mozda HRT,oni vas puno vole,pogotovo Hercegovce :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Sto je najzalosnije prije ce upravo oni nego gore navedeni od kojih bi pojedinima to trebala i duznost biti kao javni rtv servis gradjana Bosne i Hercegovine, a ne privatni interes klubova koje guraju ili potpomazu.

Da te podsjetim na dvoboj sa Baselom kad je pola Federacije diglo opcu pobunu sto je HRT2 prenosio utakmicu, inzistirao na gradu sa hrvatskom vecinom i hrvatskim igracima u svojim komentarima, opisima i pohvalama, te kako HRT2 ''svojata'' teritorij i klubove, a sad se nasao nesto kao narocito ''humoristican'' praviti sa tim komentarom. U red' je.

Revans je u 20:30, Pecara.
...Život za Široki...

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 06 jul 2009, 21:41

htv je tada prenosio tekmu iz razloga jer je to bio jedini klub iz hrvatske i bih koji je jos ganjao balun po evropskim terenima, ako jos pridodamo da dolazi iz siirookoga

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 08 jul 2009, 19:08

Za sve zainteresirane, prijenosa kako stoji nece biti.

Pred sutrašnji uzvratni ogled predkola Liga UEFA-e sa Banantsom (Armenija) u prostorijama kluba je upriličena konferencija za medije. medijima su se obratili trener Ivica Barbarić, predsjednik kluba Mijo Jelić te Wagner Lago Santos, jedan od nositelja igre kluba sa Pecare.

''Mi preuzimamo ulogu favorita u ovoj uzvratnoj utakmici ali ne smijemo se opustiti i misliti lako ćemo riješiti Banants. Potrebna nam je maksimalna angažiranost i koncentracija tokom cijele utakmice. Mogu reći da sam zadovoljan odnosom igrača prema meni kao treneru i mojim zahtjevima na treninzima. Apsolutno svi igrači zadovoljavaju moje kriterije i ravnopravno ulaze u obzir za prvu jedanaestoricu koja će istrčati na Pecari. Imam nekih dvojbi oko sastava ali u globalu Široki bi sutra mogao izgledati otprilike isto kao i u Yerevanu, ali postoje dvije dvojbe koje ću riješiti poslije večerašnjeg treninga, ne otkrivajući o kojim se dvojbama radi.'' - Ivica Barbarić.

Predsjednik Mijo Jelić je rekao da je tehnički sve spremno za utakmicu i da gosti stižu u ranim poslije podnevnim satima te da će biti smješteni u Hotelu Park u Širokom Brijegu. Gosti će i odraditi večeras trening u 19 i 30 na stadionu Pecara. Utakmica počinje sutra u 20:30 minuta a karte se prodaju po 5, 7 i 10 KM. Za djecu je ulaz besplatan.

Wagner je istaknuo da očekuje popunjen stadion, podršku Škripara i dobru igru Širokog te prolaz dalje te onda odigrati i protiv Sturma "muški" pa što bude. Naravno prvo treba odraditi sutrašnju utakmicu i potvrditi rezultat dobrom igrom.
...Život za Široki...

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 08 jul 2009, 22:36

ma ja nema prenosa, a hocemo da uzdignemo nas nogomet, muka mi je ponekad od ovih nasih televizija. mogu recimo u godini prenositi utakmice tipa dortmund-frankfurt ili blekburn-fuhlam a ne mogu nase timovi u evropi, buuuuuuuuu.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 jul 2009, 17:23

Jeste li provalili da ako i Slavija i Siroki prodju(sto je tesko) da ce igrati jedni protiv drugih u trecem pretkolu. :D :D
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 09 jul 2009, 19:01

Snimku utakmice sa Pecare možete pogledat na HTV Mostar u 22:15.

hare_HZ
Kontakt:

Post Postao/la hare_HZ » 09 jul 2009, 19:13

Devil je napisao/la:Jeste li provalili da ako i Slavija i Siroki prodju(sto je tesko) da ce igrati jedni protiv drugih u trecem pretkolu. :D :D
Ma nema šanse da igraju međusobno klubovi iz iste zemlje, a i ne izmišljaj izvlačenje za 3. pretkolo je 17.07

Sretno Širokom i od mene
Zadnja izmjena: hare_HZ, dana/u 09 jul 2009, 19:33, ukupno mijenjano 1 put.

dolina cupova
Kontakt:

Post Postao/la dolina cupova » 09 jul 2009, 19:34

Eagles je napisao/la:Snimku utakmice sa Pecare možete pogledat na HTV Mostar u 22:15.
e ba ima li kakav link na netu rtv mostar..

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: F1921B, Noke995, Pact1921 i 24 gosta.